SACCSIV – blog ortodox

BUCURIA DRACILOR: Protestele ne vor dezbina si ele …

Posted in proteste, REVOLTA by saccsiv on ianuarie 20, 2012

Scriam in articolul Previziunea mea pentru 2012. CIPUL NE VA DEZBINA DEOARECE MULTI IL VOR LUA … ca cipul ne va dezbina.

Si mai scriam in articolul NE VOM DEZBINA PANA LA URA … ca ne vor dezbina si alte lucruri.

Iata acum ca ne dezbina si protestele din Romania inceputului de an 2012.

Citesc cu mare tristete la rubricile de comentarii ale acestui blog cum au ajuns sa combata multi din cele doua tabere: pro si anti iesitului in strada. La inceput venea fiecare cu argumenele sale, acum apar acuzele: celor ce nu ies li se reproseaza ca sunt aproape neortodocsi si tradatori de tara. Iar celor ce ies li se reproseaza aproximativ asemenea.

A dat si Parintele Iustin un interviu:

Video: PARINTELE IUSTIN PARVU DESPRE REVOLTELE DIN ROMANIA 2012

Dar a inteles fiecare ce a vrut.

De la daci incoace, parca e in gena noastra sa fim dezbinati. Dar ca acum, rar am mai fost.

BUCURIA DRACILOR …

Cititi va rog si:

NOI EXAMENE BAT LA USA. VOM FI PREGATITI? Ceea ce am vazut pana acum doar la televizor ca se intampla in alte tari, se va petrece si la noi …

SUTEM PRECUM BILELE DE OTEL DINTR-O CUTIE. Nu suntem un trup. Si atunci, ce meritam?

Fratilor, care vrei sa iesi sau care vrei sa nu iesi, de ce il acuzi pe celalalt? De ce-i arunci vorbe grele? Majoritatea ducem aceeasi lupta impotriva cipurilor, a ecumenismului, a masoneriei, a NOII ORDINI MONDIALE. De ce facem voia dracilor si ajungem sa ne uram?

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 20, 2012 at 11:28 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Omul bun said, on ianuarie 20, 2012 at 12:25 pm

    Şcolile britanice vor fi lipsite de finanţare pentru respingerea teoriei evoluţionismului
    http://antimedia.info/social/educatie/scolile-britanice-vor-fi-lipsite-de-finantare-pentru-respingerea-teoriei-evolutionismului

    Apreciază

  3. Prahovean said, on ianuarie 20, 2012 at 12:36 pm

    Primit pe mail azi, dau mai departe:

    Doamne ajuta!

    Parintele Onufrie nu a mai avut bani de perfuzii. Are rugamnitea, daca puteti, sa anuntati cand efectuati transferul in cont, pe e-mail-ul Elisabetei si pe al meu (elizont@yahoo.com; ioanatudor23@yahoo.com; numarul de telefon al Elisabetei este: 0752 215 125), astfel incat noi sa ii transmitem Parintelui, iar Sfintita sa va putea sa ridice banii necesari tratamentului.

    Contul bancar complet este:

    IBAN, CARUNTU EMILIAN, RO85BRDE070SV11654900700, deschis la BRD.

    Daca doriti puteti sa ne trimiteti pe e-mail pomelnice (puteti mentiona suma depusa) si le vom transmite Parintelui Staret Ioan de la Manastirea Sihastria Raraului.

    Va multumim,

    Ioana si Elisabeta.

    fwd
    Doamne ajuta.
    La mult har

    Nu prea stiu cum sa incep a scrie, a va impartasi cateva ganduri si a va pune inainte suferinta unui om.

    Anul trecut am trimis un email despre si pentru Ieromonahul Onufrie (a implinit saptmana trecuta 24 de ani) care a suferit o interventie chirugicala de extirpare a unei tumori maligne din stomac. Parintele este din obstea Manastirii Sihastria Rarau – staret pr. Ioan Neagoe Larion.

    Multumesc mult si din suflet pentru sprijinul financiar acordat (s-au strans 4000 euro in doua zile, a fost un maraton extraordinar si multumim pentru toata sustinerea si rugaciunile).

    In aceasta perioada a stat numai in spital cu citostatice, tratamente, suferinte…

    Am ajuns cu darul lui Dumnezeu de Boboteaza la M. Sihastria Rarau si am fost de fata la conversatia pe care a avut-o pr. staret cu o doamna care ii aducea vesti despre pr. Onufrie.
    Este internat la spitalul Pantelimon, are suferinte cumplite: nu mananca deoarece vomita tot (sta numai cu perfuzii), se tine de pereti pt ca nu are echilibru si simte cum ii cad bucati de carne din picioare, a facut o infectie si i-au cazut dintii din gura, are duerei mari.Tratamentele sunt costisitoare si banii nu ajung.

    Am vorbit cu parintele staret si a dat binecuvantare sa strangem banuti pentru tratamentele parintelui

    Pentru cei care il pot ajuta pe parintele va las numarul de tel 0752 215 125 si va voi comunica si contul bancar al parintelui (in maxim doua zile il voi afla)

    Multumim
    Elisabeta

    Apreciază

    • Constantin said, on ianuarie 20, 2012 at 9:34 pm

      Un cont in euro exista?

      Apreciază

    • Elisabeta said, on martie 12, 2012 at 10:15 pm

      Am fost rugata sa vorbesc cu cei care au postat acest anunt pentru a fi scos. Am dat acest mesaj prietenilor mei, nu m-am gandit ca se va transmite si va avea alt impact . Mi-am dorit sa ne unim si sa il ajutam insa nu toti cei din biserica inteleg situatia delicata in care se afla parintele.. Va rog sa ma iertati si stergeti mesajul

      multumesc multumesc multumesc

      ganduri bune

      Elisabeta

      Apreciază

  4. Dan said, on ianuarie 20, 2012 at 1:35 pm

    Problema e ca societatea moderna, de la Revolutia Franceza incepand, a fost construita pe lupta de clasa socialista. De asa natura au fost create structurile sociale, incat indiferent de intentia oamenilor, meseriile unora se vor batea mereu cap in cap cu meseriile altora. Si inerent, si interesele lor vor fi divergente.
    Sistemul monarhic nu cuprindea aceasta paradigma nu atat pentru ca avea in frunte un rege, un „conducator luminat”, carismatic, ci pentru ca structura sociala era construita de asa natura incat statul sa-i reprezinte pe toti membrii sai.
    Sistemul social modern e constituit pe ura, si asa va fi mereu, jocul democratic e doar un mijloc prin care o tabara de exploatatori e inlocuita cu alta tabara, fiecare construindu-si propria morala a sistemului pe care o apara cu indarjire si pe baza careia stabileste tabara castigatoare (cei care beneficiaza de stat).
    In contextul in care si noi crestinii traim in societate, nu intr-un glob de sticla, e inevitabil sa fim afectati de acest sistem infect. De multe ori, prin natura meseriilor moderne, ajungem sa ne mancam intre noi, caci asa scrie in „fisa postului”.

    Apreciază

  5. cezar said, on ianuarie 20, 2012 at 3:23 pm

    nu protestele ne dezbina, ne dezbinam singuri prin duhul de galceava si de judecata aproapelui

    Apreciază

  6. Raluca said, on ianuarie 20, 2012 at 4:50 pm

    Dezlegarea aceea a fost pt ca sa nu arunci banii in van la cei care beau si fumeaza. Aceasta nu insemna ca nu poti dona bani cand crezi ca nu esti inselata si banii tai nu se arunca pe vicii, in plus si distanta nu permite altfel. E de notorietate ca multi cersetori risipesc acesti bani pe vicii.
    Duhovnicul nu poate respira in locul nostru intotdeauna sa ne duca la Hristos.
    Vb .doar in numele meu acum: Eu personal ca si crestina vreau informatii de la frati, experiente personale crestine. Galagia, falsele probleme ,balacareala despre grozavenia cuiva, nu ma intereseaza, de aceea nu stau pe net sau tv, cu exceptia acestui blog uneori. Daca unii sunt poate satui de galagie pe blogul lor , e problema lor.
    Pe Hristos Dumnezeu nu-l poti gasi in harmalaie!
    Iertare!

    Apreciază

  7. Alexandru(Fulger) said, on ianuarie 20, 2012 at 6:22 pm

    Fratilor, ori daca iesim ori daca nu iesim tot rau va fi , daca pleaca Basescu si vine altul la fel va asculta ordinele si va fi marioneta elitelor.

    Apreciază

  8. Raluca said, on ianuarie 21, 2012 at 6:46 am

    Daca s-ar alatura si unui miting pt. adevarata LIBERTATE(cipuri , legea eutanasiei, card de sanatate, acord prezumat de donatii de organe, reimpartirea teritoriala a Romaniei, inchiderea vreunui spital,schimbari in invatamant reale, legi permisive pt. cultivarea produselor modificate genetic in Rom, ICOANE in scoli, etc. ) as iesi si eu fara probleme. Numai pt. stomac, eu pesonal nu-mi pun pielea la bataie . Totusi le admir curajul!

    Apreciază

    • Ciprian said, on ianuarie 21, 2012 at 7:02 am

      Pai tocmai de la cele duhovnicesti descrise de tine s-a ajuns si la stomac… masele e cum e… fa-le toate pentru care tu ai iesi numa sa le dai de mancare… destul de trist.

      Apreciază

    • agerstress said, on ianuarie 21, 2012 at 8:08 pm

      Subscriu fara rezerve la cele spuse de Raluca.

      Apreciază

  9. Raluca said, on ianuarie 21, 2012 at 7:30 am

    Eu merg la radacina, „restul vi se va da pedeasupra”. Ca la pacat incerc sa-l inabus in fasa.Dusmanul mondial e mai puternic decat crezi. Am uitat de legi privind etnobotanicele, avortul, interdictia minorilor sub 16 ani in bar care comercializeaza alcool, tutun.N-am auzit de vreo revolta privind adevarata Libertate.
    Daca erau, nu ajungeau sa-si bata joc si de stomac!Eu le admir curajul, insa le deplang naivitatea, Nu ies pt stomac si pt ca stiu ca totul e condus de afara si va fi condus lafel, am expus detaliat problema cu cine ne conduce defapt. Daca am fi aratat opunere si demnitate la LIBERTATEA esentiala, vedeau ca nu suntem o natie usor de manipulat si ingenuncheat. Cei de pe strazi de acum se imbata cu apa chioara si nu sunt presupuneri , am dovezi pe care le-am pomenit cum am putut in comenturi mai vechi. NU NE MAI CONDUCEM NOI. E O ILUZIE, indiferent cine ar veni la putere!

    Apreciază

  10. ic12 said, on ianuarie 21, 2012 at 10:08 am

    Cred ca multor oameni le place sa creada ca ei sunt mai bun decat altii… Si le place sa se impuna asupra celorlalti.. si le place sa creada ca pe lumea asta exista doar „oameni buni si rai”… Si, mai suntem si foarte diferiti, si d’asta ne „ciocnim”… N’avem loc unii de altii…
    In alta ordine de idei: acum, ca tot sunt manifestatii si INCA se aduna oameni multi in oras, nu am putea oare sa cream si apoi sa impartim fluturasi informativi despre Noua Ordine Mondiala? Asta ar putea fi sansa noastra. Sa stiti dvs ca inca nu multi oameni stiu despre asta, ci doar cativa, care obisnuiesc sa caute pe net. Este important sa se stie de ce presedintele Basescu a mentionat in interviul de pe TVR1 despre posibila pierderii a suveranitatii Romaniei. Timpul este pretios… Putem schimba ceva, in bine..? Ce altceva mai putem face??

    Apreciază

  11. agerstress said, on ianuarie 21, 2012 at 8:12 pm

    Este vorba de o sezbinare intre noi sau de destramarea „unitatii in diversitate”?

    Apreciază

  12. Priza said, on ianuarie 21, 2012 at 8:31 pm

    Saccsiv…cand se afiseaza contul…cu donatii pt Parintele Onufrie…sa pui pe pagina principala te rog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.