SACCSIV – blog ortodox

VLADIMIR PUTIN VA AVEA ROLUL LUI HITLER in al treilea razboi mondial? E oare bine sa ne punem speranta in el in lupta impotriva ELITELOR?

Posted in Vladimir Putin by saccsiv on ianuarie 1, 2012

Foto: http://www.adevarul.ro/international/Putin-nevoietrucuri-castiga-alegerile-prezidentiale_0_616738488.html

Al treilea razboi bate la usa. Cu asta sunt deja de acord chiar si multi dintre cei pe care-i putem incadra oriunde, doar la categoria anti sistem nu. Caci e aproape evident.

Iar in aceasta conflagratie Rusia va avea un rol extrem de important. Si multi dintre cei anti sistem au inceput sa-si cam puna astfel oarece sperante in Putin.

Mai mult, stim de implicarea Rusiei in razboi si din profetii. Iata de ce si multi dintre ortodocsi au inceput sa-si cam puna si ei nadejdea in acelasi pseudo tar.

O fi de bine insa cu acest personaj?

In primul rand sa nu uitam ca este un produs al SISTEMULUI. Si inca al unei componente sinistre a acestui SISTEM: bolsevismul …

Pentru cei ce inca n-au aflat, revolutia bolsevica a fost finantata si sustinuta din umbra de catre greii sistemului financiar bancar:

„The Money Masters” – un excelent documentar despre modul in care ROTHSCHILD si locotenentii lor stapanesc sistemul financiar-bancar mondial

Ca si revolutia national socialista …

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Documentare celebre: „THE SOVIET STORY” (Povestea sovietelor), subtitrare in limba romana. O excelenta demonstratie a radacinii comune COMUNISM – NAZISM. Completari necesare

Adica cele doua teribile revolutii au fost finantate de catre componenta ELITELOR ce se ocupa cu banii. A urmat apoi:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

Miscare ghidonata tot de aceleasi ELITE. Cu ce scop? Simplu: pregatirea fazei urmatoare a edificarii NOII ORDINI MONDIALE gandita de stramosii lor acum peste 200 de ani:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Au scapat oare ELITELE din mana Rusia de la Gorbaciov incoace? Nu cred. Cea mai buna dovada e faptul ca Rusia va implementa:

DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

Adica Rusia merge extrem de decisa pe fagasul trasat omenirii de catre marionetele satanei ce pregatesc terenul antihristului. Restul e un joc gigantic cu mega papusi ce-si joaca fiecare rolul. Roluri cumplite intr-un viitor razboi.

Aflam ca SUA si aliatii vor sa faca si sa dreaga in Iran si Siria, apoi ca rusii vor taman pe dos. Si la fel si China. Dar China scapat din mana ELITELOR? Desigur ca nu:

CHINA, sinistru laborator al NOII ORDINI MONDIALE

Dar isi joaca si ea rolul, fie ca e sau nu constienta …

Asadar fratilor, consider ca asistam la o noua cacialma dupa schema aplicata in timpul celui de al doilea razboi mondial. Ce aveam atunci? In linii mari comunistii, nazistii si “democratii”. Toti creatii ale ELITELOR si marionete ce si-au manat popoarele spre un macel cum n-a mai fost de cand e omul pe pamant. Ce au rezolvat? Formarea ONU (1945) a organismelor financiare mondiale din ce in ce mai centralizate: BANCA MONDIALA (1945), FMI (1944), apoi Uniunea Europeana,   CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR, etc. Adica mici esentiale edificii ce au pregatit ani de zile temelia viitorului GUVERN MONDIAL.Tot cu aceasta ocazie s-a impartit planeta, pentru un interval prestabilit de 50 de ani, in doua blocuri, singurele “alternative” oferite omenirii …

Ce vor sa rezolve dupa cel de al treilea razboi mondial? Instaurarea GUVERNULUI MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE, singurul ce va aduce iubire si pace pe acest pamant.

Germania lui Hitler a avut in secolul trecut rolul tatucului nationalistilor. Mi-e teama ca acelasi rol il va avea acum Rusia …

Acesta ar fi dupa parerea mea jocul lui Putin. De aceea poate si manifestatiile impotriva sa:

Femei in sanii goi, cu cruci pictate invers pe ele, au protestat impotriva lui Putin in fata unei catedrale din Moscova scandand “Doamne, da-l jos pe tar!”

Ca sa creasca in ochii celor ce spera ca va conduce lupta impotriva ELITELOR, fiind extrem de clar ca revoltele sunt orchestrate din afara.

De ceea poate si face in Rusia un joc pe placul nationalistilor:

VIDEO: PUTIN si oligarhul EVREU Mihail Hodorkovski

Sa speram ca va evada din rolul sau? Deocamdata n-a dat nici un semn si sa nu uitam nici ca:

Bunicul lui Vladimir Putin a fost bucatarul lui Vladimir Lenin si apoi al lui Joseph Stalin

Foto: http://plusinfinit.blogspot.com/2010/10/calendar-sexy-pentru-putin.html

59 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 1, 2012 at 6:50 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. o mama said, on ianuarie 1, 2012 at 7:07 pm

    buna tuturor, va rog spuneti-mi daca stiti un preot care traieste mai retras si se poate discuta cu el. De ex Pr Iustin de la Petru Voda este extrem de aglomerat si chiar obosit de noi toti. Va rog sa nu ma intelegeti gresit dar vreau urgent sa discut cu cineva care traieste mai retras pt a putea discuta in tihna cu el. multumesc, va rog ajutati-ma. lavynyax@hotmail.com

    Apreciază

  3. Prahovean said, on ianuarie 1, 2012 at 7:20 pm

    Fraților, nu au dat profeții pustinicii de pe Rarău că vor fi revolte în 2011 în țară, cu vărsare de sânge, spre pedepsire? Nu cumva ei s-au referit la 2011 pe „stil vechi”? Nu sunt stilist, dar este știut că Domnul ne-a dat semne că schimbarea calendarului a fost o ilegitimitate. Să ne fi iertat Domnul de loviri? Eu nu cred. Eu mă tulbur că NU au venit, căci, pentru mine, acest loviri erau spre vindecare, spre renașterea neamului, iar lipsa lor îmi arată că, mai degrabă, Domnul și-a luat mâna de pe noi și ne va lăsa morții care ne-a cuprins și tare îmi este că ne va stinge ca neam. Profețiile, știu, Domnul le împlinește și în funcție de oameni, dacă se pocăiesc sau nu, de vrednicia lor. Eu nu cred că nu au venit loviturile pentru mila Domnului, dimpotrivă. Pentru mine, la cât de căzut este neamul românesc, în special în păcatul uciderii de prunci din avort, un cutremur sau un bombardament venit din afară ar echivala cu o „doctorie amară” dată de Domnul spre vindecarea noastră, iar faptul că nu se întâmplă mă îngrijorează destul de tare. În ultimele două săptămâni din decembrie am așteptat să fie un cutremur, fie revoltele. Oricum, până la 1 ianuarie pe „stil vechi” mai sunt două săptămâni. Să vedem. Rog pe fratele Saccsiv, dacă poate, să scrie un articol în care să discute despre aceasta.

    Apreciază

    • tataia said, on ianuarie 1, 2012 at 8:59 pm

      Pai..dupa cum am mai spus pe acest blog vad ca unii chiar isi doresc sa vina urgiile. Ce fel de crestin esti tu daca doresti raul acestui popor? Sute dintre fratii si surorile care citesc zilnic acest blog s-au rugat cu lacrimi in ochi la bunul Dumnezeu sa ne crute si tu ce ai facut in acest timp? Ai fost dezamagit de faptul ca nu s-a revarasat minia lui Dumnezeu asupra noastra. Incep tot mai mult sa cred ca imi pierd vremea cu acest blog. Saccsiv a facut o treaba foarte buna ca a tinut sa ne informeze si sa ne deschida ochii in privinta uneltirilor sistemului impotriva noastra, a celor multi si napastuiti, dar in ultima vreme vad ca acest blog incepe sa semene tot mai mult cu o adunatura de fatalisti care numai asta predica: „vine acum sfirsitul, o sa fie macel, o sa murim pe capete, nu exista scapare si toate acestea le meritam pentru pacatele nostre”. Ba mai mult cei care predica la nesfirsit iminenta acestor nenorociri nu doar ca sint convinsi de imediata infaptuire a acestora ci, constat cu stupoare, ca LE SI DORESC! Cumva te crezi mai curat ca noi ceilalti incit tu sa fii scutit de acestea? Stii tu cum era bancul ala…

      „-Cum asa? esti absoluti sigur ca NU MAI vine sfirsitul lumii? Pai si atunci noi cum mai scapam de astia?”

      M-am contrazis mai demult cu alt comentator de pe acest blog care sustinea ca lumina de neon poate provoca atacuri de panica..Eu neon am de 20 de ani..si nu am avut atacuri de panica de la neon. Insa de la citirea comentariilor de pe acest blog am inceput sa am. Asa ca probabil nu o sa mai citesc. Asta nu e lucrare crestineasca sa inspaimiinti populatia tot timpul. Auzi acolo ca vin nenorocirile dupa calendarul vechi. NU suporti sa nu ai dreptate nu e asa? Ai prefera sa moara mii de oameni doar pentru a avea tu dreptate. „Vedeti, v-am spus eu ca vin nenorocirile si nu m-ati crezut! Ati spus ca sint nebun! Vedeti ca cine ride la urma ride mai bine?” ….Asta esti tu! „Crestinul adevarat”! Dar sa iti spun un secret..daca vin nenorocirile nu vei fi nici tu scutit! Sau ti-ai facut rost deja de un buncar antiatomic? Eu unul prefer sa rida toata lumea de mine toata viata si sa strige dupa mine „conspirationist nebun” decit sa am dreptate.
      Sa ne rugam acum la inceput de an la bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza, sa ne mai acorde un an, si SA NU VINA urgiile, sa nu vina nici razboiul, nici macelul, nici cipurile s.a.m.d nici anul acesta.
      La multi ani tuturor fratilor si surorilor!

      Apreciază

      • Observator said, on ianuarie 1, 2012 at 9:11 pm

        Te sperii de sfarsitul tiraniei satanice? De Parusia, ai auzit?

        Apreciază

      • Maria said, on ianuarie 2, 2012 at 9:00 pm

        Ce avem cu blogul ?Nu trebuie sa ne sperie ce scrie un nauc care parca asta vrea ,sa sperie lumea .Daca vrea razboi ,sa treaca granita acolo unde este razboi .Dumnezeu nu face ce vrea unul sau altul ,El ne pazeste de aceste urgii .

        Apreciază

      • chircutz said, on ianuarie 2, 2012 at 10:23 pm

        Vedeţi câţi exaltaţi sunt pe lumea asta? Felicitări, un comentariu de bun simţ!

        Apreciază

      • Marius said, on ianuarie 4, 2012 at 8:54 am

        Cred ca ai dreptate!
        Doamne ajuta!

        Apreciază

    • marian said, on ianuarie 1, 2012 at 11:26 pm

      Prahovean, te rog, stai „linistit”. Mi-e lehamite sa mai fac poze la cate imagini de nori paraleli trasi cu pieptenul observ pe cer. Prin asta, incerc a-ti spune ca, se lucreaza impotriva Romaniei. Probabil, se doreste provocarea unui cutremur, sau sa ni se aduca cine stie ce alta napasta. Te rog, daca poti, BUCURA-TE pentru ca inca esti viu, inca ai acces la un computer/terminal de la care sa iti poti transmite opiniile, bucura-te ca Saccsiv exista aici, in acest spatiu, bucura-te ca poti bea apa, ca poti sa iti faci cruce, ca inca Dumnezeu te asteapta sa iti intorci si mai vartos inima catre Ortodoxie, sa lacrimezi cand citesti despre Putna si sa ti se lumineze chipul si sufletul stiind ca esti asteptat sa te indrepti catre Raiul Lui Dumnezeu. Ce poate fi mai minunat decat aceea ca, am apucat asemenea timpuri de cumplita restriste. Sunt timpuri in care fibra intima a oamenilor, atat de neputinciosi in plan fizic. are sansa sa se vadeasca, fara trufie prea multa, asa cum e ea, intru foamea de Dumnezeu si de iertare a pacatelor noastre, invingand tentatia satanica a deznadejdii, traind -poate unii-, doar cu Dumnezeu, iar aceasta, sa tina si de cald si de mangaierea cu o vorba buna.
      Sa cautam a da Slava Lui Dumnezeu pentru tot ce primim!

      Apreciază

    • ralex said, on ianuarie 3, 2012 at 8:14 am

      pai parca Dumnezeu ierta, sau tu te astepti ca pentru orice greseala care o faci, sa te pedepseasca Dumnezeu ? ai gresit si nu te-a pedepsit ?

      Apreciază

  4. dinu said, on ianuarie 1, 2012 at 7:35 pm

    la schitul boureni judetul iasi comuna motca este parintele Andrei

    Apreciază

    • Ciprian said, on ianuarie 10, 2012 at 7:02 pm

      dinu

      e si duhovnic? caut pentru o cunostinta un duhovnic bun in zona Iasilor
      Multumesc

      Apreciază

  5. emilian said, on ianuarie 1, 2012 at 7:36 pm

    Din cate stiu mumia lui Lenin e inca in centrul Moscovei si ateii din lumea intreaga o viziteaza si nu se aude ca ar vrea sa o ingroape cu tot crestinismul ortodox afisat. Cat despre Putin, cateva vizite la Biserica nu te transforma in crestin practicant.Noua ca neam Imperiul tarist ne-a talharit si furat pamantul, chiar si cand am fost aliati, nu au respectat nici o intelegere nici ca stat crestin. Grecii si sarbii ii apreciaza pe rusi pentru ca nu au fost vecini cu ei. Neamul rus a dat mari sfinti si o multime de marturisitori mucenici, dar din pacate clasa conducatoare nu avea treaba cu crestinismul.Pana nu fac macar gestul de a-si ingropa antihristul nu cred o iota din crestinismul afisat de Putin si patriarhul lor.

    Apreciază

  6. dinu said, on ianuarie 1, 2012 at 7:40 pm

    pt o mama la schitul boureni com motca judetul iasi este parintrle Andrei

    Apreciază

  7. Veaceslav said, on ianuarie 1, 2012 at 7:52 pm

    @Saccsiv,
    Putin are o multime de evrei in preajma lui, asa ca sigur nu este impotriva elitelor. Si mai sunt multe lucruri urite despre el dar nu am dovezi asa ca nu le zic. Dar daca ne uitam la starea spre care merg lucrurile de cind e la putere atunci Rusia a degradat mult, mai ales din punct de vedere militar, si parca se distruge puterea militara cu un scop special. Nici nu va ginditi ca Putin este un ortodox adevarat! Sunt o multime de foto cu aprinderea menorei si multe altele.
    Doamne Ajuta!

    Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on ianuarie 1, 2012 at 8:24 pm

    Nimeni nu ajunge in varful politicii fara sa fie selectat de diavol. Daca a ajuns acolo inseamna ca are ,,meritele” lui. Exista si in politica oameni cu coloana vertebrala, dar ei sunt putini si pot fi numarati pe degetele de la o mana. Cand au fost votate actele biometrice in camere numai un singur parlamentar s-a opus, Asta spune multe despre ce se intampla acolo.

    Apreciază

    • ralex said, on ianuarie 3, 2012 at 8:17 am

      sa cred ca toti conducatorii din lumea sun alesi de diavol? cum ajungeti la concluziile astea?

      Apreciază

      • sol said, on ianuarie 3, 2012 at 10:21 pm

        da, poti sa crezi…. priveste doar lumea pe care au creat-o si o intretin prin price mijloace.

        Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on ianuarie 1, 2012 at 8:52 pm

    IN BISERICA ORTODOXA N-AM VAZUT ATATIA TINERI – CUM I-O AMAGII NU STIU

    DE CE CREDETI CA SUNT TOTI IMBRACATI IN ALB – PAI VINE LUPUL SI LE SPUNE – ,,FRATILOR” SA FITI IMBRACATI IN ALB CA VINE RAPIREA SI VA PRINDE FARA STRAIE ALBE – EI NU STIU CA ACEST VERSET ARE VALOARE SIMBOLICA – DAR EI SUNT CU ,,DUHUL”

    CAM ASA ARATA EVLAVIA MINCIUNII – VEDETI CE ,,SMERITI” SUNT?

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on ianuarie 1, 2012 at 9:05 pm

      AM GRESIT, ASTA E CU ,,DUHUL” – E FOARTE NERVOS CA NU A ,,CAZUT DUHUL”

      Apreciază

  10. marian said, on ianuarie 1, 2012 at 8:56 pm

    Nu exista vreo figura independenta de oculta mondiala in politica si nici in administratie, nicaieri pe tot pamantul, de la casa alba, pana la Republica Palau. Sa nu ne lasam inselati ca Ahmadinejad lacrimeaza sau ca doarme modest, sau, ca are doar 250$/luna. Fiecare joaca un rol si nimic altceva. Rolul e DICTAT de oculta si are ca scop uciderea populatiei, degradarea acesteia si mai ales, indepartarea de Dumnezeu. Sa nu ne amagim cu alegerile. Oricine ar veni, la fel ar face, ar asculta de ordinele ocultei. Daca ce va spun nu e adevarat, va rog sa imi spuneti cum va explicati ca, in fata atator atrocitati, mari puteri ca Rusia si China, s-au facut ca nu vad si nu au reactionat militar, ba mai mult, nu au facut nici macar o alianta militara contra satanei care este nato… Ma refer doar la invadarea de catre amercia a Yugoslaviei, la invadarea Irakului, la genocidul pe scara larga impotriva palestinienilor, la masacrele care se intampla zilnic in Orientul Mijlociu, in Africa si in alte zone mai putin fericite. Toti liderii sunt de fapt slugile ocultei mondiale, niste nenorociti de sclavi care cred ca stapanesc o biata omenire, incapabila de reactie eficienta anti-sistem.
    Doar Bunul Dumnezeu va salva omenirea, atunci cand El va sti ca a sosit ceasul! Pana atunci, iadul e pe pamant iar noi suntem martori si incercam sa ne aparam prin credinta, prin rugaciune, prin apropierea de Dumnezeu, dupa puteri. Alta arma, nu avem si nici nu cred sa existe.

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on ianuarie 1, 2012 at 9:30 pm

      marian

      Si-i mai auzi pe altii, care cica-si fac partid ca sa combata puterea. Il apreciez atat pe Mihai Rapcea cat si pe Mugur de la Axa, dar nu vor face nimic cu partidele lor. A face un partid inseamna sa joci dupa regulile lor, iar de castigat castigi cum poti castiga la alba-neagra cu un tigan. La alba-neagra pierzi intotdeauna, iar daca vei castiga vreodata inseamna ca te-a lasat el pentru a te insela mai tare.

      Apreciază

      • marian said, on ianuarie 1, 2012 at 10:32 pm

        STOP RFID 666, habar nu am despre numele pe care le-ai mentionat. Nu am abonament la cablu de mai multi ani iar cand aveam, nu suportam sa ma uit la tv, asadar, l-am desfiintat. Imi e prea destul internetul care contine si unele televiziuni cu siteuri de stiri dar si de LIVE TV atat pe computer cat si pe telefon. Ma ingrijoreaza intr-o oarecare masura ca, ceea ce spunea Saccsiv anul trecut, ar putea sa capete contur in acest inceput de 2012, adica, izbucnirea unui razboi mai mare decat cele cu care suntem obisnuiti de peste 50 de ani si mai ales in ultimii 10-12 ani. Jidanii se pare ca IAR lovesc militar in palestinieni, ceea ce e privit de catre unii ca o deschidere catre acatarea Iranului. Intr-adevar, jidanii au slabit regimurile tarilor din aria Orientului Mijlociu, au facut ca oamenii sa fie si mai chinuiti decat erau, le-au incarcat sufletele locuitorilor cu si mai multa ura impotriva blestematului vest si a israhell-ului, pe scurt, situatia e tot mai nesigura in spatiul nordului Africii, al Mediteranei de Est, al Peninsulei Arabe, Golfului Persic, mergand pana catre granita cu India. Cica, nici macar granita indo-chineza nu ar fi cel mai linistit loc pentru trait, insa, nu am link-ul acum, la indemana.
        Revenind la ce fac jidanii, iata un titlu de articol de pe site-ul lui Webster Tarpley:
        Israel Threatens Gaza After Panetta Signals Green Light for Attack on Iran; More Imperialist Moves Against Syria; Wall Street Faction Seeks Closure of Hormuz to Stave Off Dollar Collapse
        la adresa:
        http://tarpley.net/2011/12/30/israel-threatens-gaza-after-panetta-signals-green-light-for-attack-on-iran/

        Daca U.E., se mobilizeaza pentru impunerea de sanctiuni fara precedent contra Iranului, cam in jur de 30 Ianuarie 2012 si daca Iranul va avea la acea data aceeasi conducere cu cea de azi, dupa parerea mea, va creste semnificativ probabilitatea unei confruntari majore in Golful Persic si poate ca nu doar acolo. Nu mai stiu unde citeam ca, portavionul rusesc Amiral Kuznetzov, ar fi programat a ajunge cu tot cu flota insotitoare in Estul Mediteranei, luna viitoare.
        Frecventa si gravitatea evenimentelor politico-militare inregistreaza cresteri de la o saptamana la alta.

        Press TV-ul titra in seara asta:
        Two former CIA analysts have advised US President Barack Obama to immediately put an end to the “torrent of war propaganda against Iran” as this will lead to the destruction of Israel and devastation of world economy.
        Ray McGovern and Elizabeth Murray wrote on the consortiumnews.com that Obama’s “repeated use of the bromide that ‘everything is on the table’” indicates that the US president does not fully recognize the consequences of a military confrontation with Iran.
        They said a war with Iran would be to the advantage of “no one but the arms merchants,” adding, “If your advisers have persuaded you that hostilities with Iran would bring benefit to Israel, they are badly mistaken.”
        War with Iran is likely to bring the destruction of Israel in the long term, “not even to mention the disastrous consequences for the world economy, of which you (Obama) must be aware,”…….
        …………………………….

        Apreciază

  11. EVGENIOS said, on ianuarie 1, 2012 at 8:57 pm

    …faceti ce zice DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU…. nu stati si incercati sa talmaciti fapte, sa ghiciti fapte si dati cu parerea…TIMPUL CU ADEVARAT S-A SCURTAT!…DUMNEZEU SA NE AJUTE la toti!. pierdeti timp degeaba cu asa zisa informare…uniti-va, intalniti-va si rugativa impreuna….cu MARE FRICA! nu incercati sa fiti proroci ca apoi sa ziceti…”v-am spus eu, am stiut, de ce nu m-ati ascultat?”…RUGATI-VA!…CU FRICA!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 2, 2012 at 4:56 am

      EVGENIOS

      Indubitabil majoritatea cititorilor acestui blog se roaga. De ce insa nu vrei sa ne si informam?

      Apreciază

  12. Patricia said, on ianuarie 1, 2012 at 9:14 pm

    Marian sint in total acord cu cele spuse de tine,pt.ca ai perfecta dreptate.!!!

    Apreciază

    • marian said, on ianuarie 1, 2012 at 10:44 pm

      Patricia, multumesc si Dumnezeu sa te apere asa cum si pe mine ma apara mai mult decat pot povesti prin vorbe!
      De cate ori imi aduc aminte sa fi „avut dreptate”, ma tem ca, in mai bine de 3 sferturi din situatii, nu a fost bine, nici altora si nici macar mie. A avea dreptate nu e vreo performanta, vreo fericire, adesea.
      Ramane singura mea nadejde, singura bucurie, ca, atunci cand un pacatos L-a gasit pe Dumnezeu, ingerii se bucura tare!

      Apreciază

  13. catalin85 said, on ianuarie 1, 2012 at 9:26 pm

    pentru saccsiv
    de remarcat ceva interesant…azi treceam prin zona unirii in dreptul bibliotecii nationale in fata careia se afla doi stalpi si o piramida…interesant nu?…nu am avut timp sa fac poze…daca are cineva posibilitatea sa posteze poze cu imagini sau sa zica cineva despre ce inseamna amplasarea acestor chestii aici la multi ani !

    Apreciază

  14. John said, on ianuarie 1, 2012 at 9:26 pm

    Legat de Medvedev, Putin si micsoararea numarului rusilor(folositi google translate pentru engleza):

    http://antimodern.wordpress.com/2011/12/29/genocid/

    Apreciază

  15. marian said, on ianuarie 2, 2012 at 12:41 am

    Daca cineva se mai indoia, iata ca statul mondial satanic se mai intareste cu inca o sfidare la adresa supusilor sai, sfidand inca odata Lucrarea Bunului Dumnezeu.
    Sclavul negru obama zis barack-baraca(?)/(fulger in ebraica?), numitul hussein cel care zicea yes we can adica, pe invers playback sunand thank you satan, acest dement, a semnat(!) in timpul zilei de odihna(!) 31 Decembrie 2011, actul prin care el poate aresta si baga in lagar sau, mai rau, pe oricine are el chef, fara sa se impiedice in mandate de arestare emise de catre procurori. Cu „inima indoita”, cu „grija” pentru cetateni si pentru tara lor, a semnat, blestematul presedinte, sclav al ocultei, intru nenorocirea poporului sau si intru sfidarea adusa Lui Dumnezeu, pentru care, VA PLATI IMENS.

    http://hosted.ap.org/dynamic/stories/U/US_OBAMA_DEFENSE_BILL?SITE=AP&SECTION=HOME&TEMPLATE=DEFAULT

    Dec 31, 5:42 PM EST
    Obama signs defense bill despite ‘reservations’
    By JULIE PACE
    Associated Press
    HONOLULU (AP) – President Barack Obama signed a wide-ranging defense bill into law Saturday despite having „serious reservations” about provisions that regulate the detention, interrogation and prosecution of suspected terrorists.
    Daca asta nu e destul, iata ca se leaga si de Iran, FARA A DA TOTUSI LOVITURA FATALA, FINALA, IRANULUI:
    The bill also applies penalties against Iran’s central bank in an effort to hamper Tehran’s ability to fund its nuclear enrichment program. The Obama administration is looking to soften the impact of those penalties because of concerns that they could lead to a spike in global oil prices or cause economic hardship on U.S. allies that import petroleum from Iran.

    Apreciază

  16. […] si: VLADIMIR PUTIN VA AVEA ROLUL LUI HITLER in al treilea razboi mondial? E oare bine sa ne punem speran… Trimite mai departe:Like this:LikeBe the first to like this post. This entry was posted in […]

    Apreciază

  17. TheSpiritOfCaptain said, on ianuarie 2, 2012 at 8:34 am

    Doamne ajuta !

    Din pacate nu mai pot intra sa citesc zilnic articolele de aici,cu parere de rau,am un serviciu la care trebuie sa fiu chiar daca e sarbatoare,nu pot decat sa printez articole mai bune si sa le citesc acolo,acasa vin in prima zi libera extenuat fizic si psihic,si abia o zi sunt si eu mai lucid,dar mai am si treburile mele si alte probleme,iata ca munca ma tine departe de problemele importante !

    Sa va spun si eu parerea mea despre Putin !
    Eu la inceput credeam la fel ca ar fi un luptator anti elite,erau multi evrei invesunati impotriva lui,pe unii i-a pus la punct,i-a pus sub urmarire si le-a interzis sa intre in Rusia,era odata la TV un citat de genul ”mafia evreiasca distruge Rusia” , cineva spunea ca Hitler e taurul cu coarne profetit la apocalipsa ca va lupta cu antihrist,si alte asemenea…..dar pana la urma mi-am dat seama ca sunt prostii,toti acesti conducatori,nu sunt in stare niciunul sa tin piept elitelor evreiesti,chiar daca vor,.nu au cum,vor fi loviti si atacati din multe parti ,sau li se vor bloca toate relatiile lor cu alte tari,ce face imposibila viata unei tari,desi,in cazul Rusiei,ar putea construi ceva,au de toate acoolo,sunt un gigant,o forta ce ar domina lumea !

    Va f Putin un nou Hitler????
    Pai Hitler nu a putu fi anticipat dinainte,lucrurile vor fi mult mai compicate ca atunci,vor fi altfel de razboaie,alte metode,alte lucruri,alti oameni,chestii mult mai greu de recunoscut ca atunci !
    Daca Rusia va domina Europa, o va face cu ajutorul chinezilor,China va conduce lumea,probabil un chinezoi cu aer de fuhrer va fi conducatorul europenilor,ei vor domina si lumea, imi spunea si un profesor de economie,si multi vorbeau de asta, imi spunea si o fata care a stat in America mai multi ani,ca in viitor se va descurca cine va sti chineza !

    Profetise parintele Arsenie asta !
    S-a dus la el un securist,sa dea bine pe langa el,sa-i castige prietenia,vorbea de americani,ca ce bine e acolo….. si parintele a zis : As vrea ca si ei sa aiba disciplina noastra,sa fie si la ei ca la noi,ca va fi rau ! Ce au facut comunistii e de admirat,ca a da celor saraci de la bogati,asta trebuia sa o faca crestinii,oamenii credinciosi,si au facut-o ei. Securisti incerca sa o ia pe ocolite, ii punea intrebari,ca nu o sa tina mult,ca sunt necredinciosi,parintele insa isi mentinea parerea,si spunea ca au destula putere,si vor acoperi si America cu revolutia comunista !

    Am stat si meditat,la ce se referea,ma gandeam o altfel de revolutie,masonica,vorbind pe limbaju tuturor,cand zicea ca vor domina lumea comunistii,credeam ca masoni,dar nu stiau toti ce-s aia masoni,sau dac ar fi zis ca masonii,era aresta pt legionarism……
    Si mai zicea ca americanii se tem cel mai mult de comunism,ei au dat arme pentru razboi,au stat la baza declansari razboaielor,iar aucm se tem sa nu ajunga peste ei revolutia bolsevica……

    Deci talcuirea,dupa parerea mea aceasta este,chinezii,ajutati de masonerie,vor domina lumea,in psatele lor,finanatele dirijate de evrei,ISraelul nu se va baza pe forta americii ci pe a Chinei,in viitor toate aliantele NOrd Atlantice si europeniste si sud americane,vor disparea,preluate de marea putere Chineza !
    ACum pe ce cai,pe cate diplomatice si pe cate razboaie,asta nu stiu,dar ma gandesc cam ce ar fi in viitor !

    Ei au incercat experimente multe pana acum, prin regimuri de dictatura,care au avut particularitatile zonale,au dat in unele parti randament,in altele nu,dar au acumulat destula informatie,documente,si inca ami experimenteaza pana ce vor inscauna pe antihrist !

    Vreme trece,vreme vine,toate-s vechi si noua-s toate !

    Noi sa supravietuim cu credinta curata peste toate,sa pastram ortodoxia,poate va veni vremea cand noi ortodocsii o sa ne inaltam,sa ni se dea putere sa putem sa refacem spiritul ortodox ,pentru a fi un scut contra furiei apocaliptice !

    Eu tot sper intr-un viitor frumos,o revenire la romanism,ortodoxie,dar ce vad in jur,e prapad,e atata prostie ,imbecilitate,incat de patriotism putem vorbi pe net,sau in carti,ca aici la mine in oras nici macar nu s-a incumetat cineva sa tina vreo conferinta,daca nu ar fi fost netul si cartile si toate articolele astea,scrierile celor ce si-au dat tributul pentru tara,as fi injurat si eu probabil tara,ca vad doar jale in jur,prea multa prostie,cum spunea cineva,nu suntem saraci,suntem prosti, adica nu avem cultura nationala,suntem la o degradare maxima,ramane doar visul, taria de a visa !
    DAca nu as lua al mine lacar cateva randuri despre ortodoxie si ceva despre nationalism,as fi pierdut la ce e in jur…..

    Apreciază

  18. marcel said, on ianuarie 2, 2012 at 10:33 am

    Boc , Basescu Udrea stiu ca va fi razboi asa ca o sa radem de cei care dau cu bombe in noi ca nu ne strica nimic pentru ca nu au ce sa ne strice ,nu avem nici sosele ,nici industrie , nici agricultura.O sa radem de bombele lor nucleare.

    Apreciază

  19. Mălin said, on ianuarie 2, 2012 at 10:39 am

    „E oare bine sa ne punem speranta in el in lupta impotriva ELITELOR? „N

    NU E BINE.
    Si o sa-ti spun si de ce.

    Crestinii adevarati isi pun nadejdea in Dumnezeu,, nu in oameni.
    Pentru ca nimeni nu poate sa faca ceva fara Dumnezeu.

    „Fara Mine nu puteti face nimic” spune Hristos. Iar sfintii Parintii au adaugat la sfintele Sinoade ca cel care crede altfel anatema sa fie.

    Iar Proorocul Ieremia spune ca: „blestemat e cel ce-si pune nadejdea in om”

    Intr-adevar Dumnezeu lucreaza prin oameni dar nadejdea ne-o punem in Dumnezeu nu in oameni.
    Fiindca omul este schimbator in toate ale sale, insa Dumnezeu ramane neclintit in veac in invatatura Sa

    Concluzia este ca trebuie sa-ti spui nadejdea in Dumnezeu ca sa-l faca pe Putin (si asta nu e valabil doar la Putin) ca i-a decizii bune si sa procedeze corect in politica sau in orice ar putea aduce ceva folositor fie la nivel de stat fie la nivel mondial.

    Doamne ajuta si un an nou mai bun.

    Apreciază

  20. Alexandru(Fulger) said, on ianuarie 2, 2012 at 12:37 pm

    Speranta nu trebuie sa ne-o punem in Rusia ori Putin , ea este o tara care se va autodistruge , nici macar in Romania nu ne-o mai putem pune ca ea deja slujeste elitelor , speranta trebuie sa fie numai in Dumnezeu. Cum in profetiile cu al treilea razboi mondial spune, Rusia va fi redusa la o tara nesemnificativa.

    Apreciază

    • Mălin said, on ianuarie 2, 2012 at 4:30 pm

      Nici SUA nu va sta prea bine dupa cel de-al treilea razboi mondial…

      Va primi cateva nucleare si nu va mai fi ceea ce a fost..

      Apreciază

      • Alexandru(Fulger) said, on ianuarie 2, 2012 at 11:02 pm

        Nici o tara nu va mai fi ceea ce a fost 🙂

        Apreciază

  21. koba said, on ianuarie 2, 2012 at 3:59 pm

    Putin e un tip foarte complicat , cu multe neajunsuri, dar hai sa punctam citeva FAPTE( si nu vorbarie complet in afara problemei) .Tipul clar ca nu e sfint , dar faptul ca toata hidra mediatica ( cam evreiasca ce-i drept) il ataca non stop, spune multe .Cred ca dintr-o tara complet ocupata de globalisti cum era Rusia anilor 90 a reusit partial sa o puna pe directie.- Nu am timp acum sa dezvolt subiectul ca e vast.O singura chestie – el nu are alta solutie decit sa se bazeze pe fortele interne , afara „prietenii” occidentali ii vor face felul la fel ca lui Kaddafi.Faptul ca staretul Efrem a dus briul Maicii Domnului in Rusia si la aceasta sfinta relicva s-au inchinat peste 3 milioane de oameni , din care 1 milion doar in Moscova , cred ca i-a dat clar de inteles pe cine trebuie sa se bazeze daca vrea sa ramina la putere .
    Acum faptele :
    1.Biserica ortodoxa rusa a crescut in perioada 1989-2008 ( Putin e presedinte din 2000) de la 9000 parohii la 30.000 parohii, de la 35 manastiri la 804 manastiri, de la 8000 preoti la 30.000 preoti
    2.A avut un rol important in unificarea canonica a Bisericii Ortodoxe Ruse cu cea din Afara Rusiei – savirtsita in 17.05.2007 – fapt de o importanta uriasa pentru sanatatea spirituala a fiilor celor doua biserici
    3.la initiativa lui din martie 2007 s-a elaborat o lege care in final a fost promulgata in 30.11.2010 pron care se restituie Bisericii tot patrimoniul cu destinatie religioasa aflat in proprietatea statului.
    4 la initiativa lui statul asigura restaurarea bisercilor si altor obiecte de cult aflate in patrimoniul Bisericii Ortodove Ruse ( in bugetul de stat pe anul 2010 s-au alocat de exemplu 50 milioane euro pentru aceste restaurari)
    5 apararea staretului Efrem facuta de patriarhul Kirill, ministerul de externe , Fundatia Sf Andrei ( condusa de vecinul lui Putin – vecin de casa si colaborator V. Iakunin – semnal clar pentru greci ca e vorba de o organizatie inspirata personal de Putin) este fara precedent in istoria moderna , dar este in cele mai bune traditii istorice fiindca daca s-ar cunoaste istoaria s-ar sti ca razboaie au mai izbucnit declansate de imparatii bizantini, tarii rusi si voievozii din principate pentru impilarea crestinilor de catre alte state.
    Sau ce sa asteptam ca madame Clinton , aparatoarea drepturilor homosexualilor , sa-l apere pe staretul Efrem ? Iar atunci daca o face un rus sa-i cautam tot soiul de motivatii ascunse ?
    6.Oricum ceea ce stim cu adevat sigur e ca dupa el la conducerea statului va veni Tarul profetit de atitia sfinti – este vorba de profetia staretului Nikolai Gurianov care spus foarte clar acest lucru . Mi se pare normal ca acest Tar sa vina pe o infrastructura cladita .

    Apreciază

  22. koba said, on ianuarie 2, 2012 at 4:12 pm

    inca o treaba :
    felicitari Pr.Timotei pentru abordarea echlibrata si rationala
    Imi pare foarte rau dar Apologeticum da dovada de rusofobie clara in abordari.Din nefericire nu este prima data .Ar trebui sa stie ca rusofobia este o boala si vine doar din necunoastere.

    Apreciază

  23. saccsiv said, on ianuarie 2, 2012 at 5:35 pm

    PENTRU TOTI CEI PRO PUTIN

    Ati ocolit o mare problema. Va rog sa va spuneti parerea in legatura cu:

    DOCUMENTUL TOTAL in RUSIA: Din 2012 CARD ELECTRONIC UNIVERSAL. Toate in unul: act de identitate, card bancar, cartela de autobuz, etc. …

    https://saccsiv.wordpress.com/2011/01/23/documentul-total-in-rusia-din-2012-card-electronic-universal-toate-in-unul-act-de-identitate-card-bancar-cartela-de-autobuz-etc/

    Apreciază

    • agerstress said, on ianuarie 2, 2012 at 6:42 pm

      Nu vad in Putin salvatorul omenirii si nici al Ortodoxiei, desi respect anumite lucruri la el. Ar putea sari in ajutorul calugarilor din muntele Athos (si in problema cu accesul turistelor), nu numai in ajutorul Egumenul Mănăstirii Vatoped. Deocamdata se pare ca se limiteaza la declaratii.
      Partea cu documentul total ma intriga si pe mine. Probabil, datorita fostei lui profesii in KGB era obisnuit cu tot felul de chestii dinacestea „hi-tech” si nu poate vedea pericolul care vine din sistemul respectiv, la fel de lamurit cum ii vede „avantajele”, sa recunoastem, destul de ispititoare. Poate traieste cu iluzia ca poate controla tehnologia cipurilor sa o pazeasca de „666” insa pericolul vine chiar din sistemul care le utilizeaza. Trebuie sa mai amintim si marea problema cu care se confrunta in Rusia, pe care nici el nu are curajul sa o atace frontal: mafia ruseasca. Oare isi face iluzii ca-l vor ajuta cipurile sa puna capat acestei probleme? Greu de zis.
      Atat de ispititoare este tehnologia asta de identificare cu cip incat daca ne-ar fi fost oferita prin ’89 ne-am fi batut pe cipurile astea ca orbii, nu mai zic cat de entuziasmat ar fi fost Ceausescu. Bine ca nu era disponibila pe vremea aceea.

      Apreciază

  24. daniel said, on ianuarie 3, 2012 at 5:51 am

    Inca se poate amana razboiul.

    Apreciază

  25. TheEye said, on februarie 13, 2012 at 6:45 pm

    Joseph = Iosif (Stalin)

    Apreciază

  26. […] VLADIMIR PUTIN VA AVEA ROLUL LUI HITLER in al treilea razboi mondial? E oare bine sa ne punem speran… […]

    Apreciază

  27. […] VLADIMIR PUTIN VA AVEA ROLUL LUI HITLER in al treilea razboi mondial? E oare bine sa ne punem speran… […]

    Apreciază

  28. […] VLADIMIR PUTIN VA AVEA ROLUL LUI HITLER in al treilea razboi mondial? E oare bine sa ne punem speran… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.