SACCSIV – blog ortodox

Femei in sanii goi, cu cruci pictate invers pe ele, au protestat impotriva lui Putin in fata unei catedrale din Moscova scandand „Doamne, da-l jos pe tar!”

Posted in REVOLTA, RUSIA, Vladimir Putin by saccsiv on decembrie 11, 2011

   Iata ce aflam din articolul Rugăciune topless pentru înlăturarea lui Putin – VIDEO:

Rugăciune în sânii goi pentru înlăturarea lui Putin! Trei activiste din mişcarea FEMEN şi-au dat bluzele jos în faţa catedralei „Isus Mântuitorul” din Moscova şi s-au rugat lui Dumnezeu ca să-l dea jos pe „Ţarul Putin”.

Manifestarea vine în sprijinul opoziţiei din Rusia, care acuză partidul premierului de a fi fraudat masiv alegerile parlamentare de duminica trecută.

„Doamne, dă-l jos pe ţar!”, au scandat femeile.
Activistele FEMEN au căzut apoi în genunchi în faţa celei mai mari catedrale din Moscova, în timp ce continuau să-şi strige din toate puterile inedita imploraţie către Divinitate. Cele trei cuvinte erau scrise, de altfel, pe trei pancarte în culorile drapelului Rusiei.

Femeile arborau coroniţe tradiţionale ucrainiene de flori pe cap, în timp ce pe corp îşi pictaseră cruci negre, pentru a-l exorciza pe noul ţar. Rugăciunea lor a parafrazat imnul pre-revoluţionar al Rusiei ţariste „Dumnezeu să-l apere pe ţar!”. Originalul protest a atras atenţia credincioşilor veniţi să se roage, dar şi a paznicilor catedralei, care au încercat mai întâi să le alunge, iar apoi să le acopere pe femeile cu sânii dezgoliţi.
Activistele „FEMEN” sunt faimoase pentru protestele topless organizate în zeci de ţări, în apărarea drepturilor femeilor şi ale omului în general.

   Comentariu saccsiv:

   In articolul Protest în sânii goi în faţa bisericii! Babele se crucesc, moşii filmează cu mobilul – FOTO observam ca acele cruci pictate pe ele sunt … intoarse.

Se straduie multi sa scoata lumea in strada in Rusia …

REVOLTA IN RUSIA? Gorbaciov se baga in seama. Hillary Clinton cere o investigaţie asupra acuzatiilor de frauda la alegerile parlamentare

   Observati va rog si steagurile manifestantilor: pentagrama rosie, crucea celtica, capul de mort, ceva ce seamana cu vechea stema a Moscovei din vremea tarilor, etc. O adevarata unitate in diversitate …

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 11, 2011 at 2:14 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. colaps said, on decembrie 11, 2011 at 2:24 pm

    Din câte ştiu eu, avem aşa:
    Steagul negru-galben-alb cu vulturul bicefal (stema vechiului Imperiu Bizantin) adică steagul vechiului Imperiu Rus Ţarist = imperialiştii
    Steagul roş cu steaua cu cinci colţuri = comuniştii / socialiştii
    Steagul cu crucea celtică = neonaziştii / ultranaţionaliştii

    Mă mir cum de nu se sfâşie între ei.

    Apreciază

  3. Ioan Pelasgul said, on decembrie 11, 2011 at 2:57 pm

    La minutul 2:00 in dreapta se vad si cateva steaguri antifa, jumatate negru, jumatate rosu.

    PS: Mai dar ce solidari au devenit „nationalistii” si comunistii asa deodata. Stai unul langa altul pentru o cauza comuna.

    Apreciază

  4. rum1 said, on decembrie 11, 2011 at 4:45 pm

    ceva nu e in regula la video asta , sau pur si simplu rusii nu prea inteleg de politica.

    Apreciază

  5. nea Anderthal said, on decembrie 11, 2011 at 5:03 pm

    ..dar la crucea ortodoxa rusa intoarsa pictata pe trupurile tarfelor alea ce reprezinta?

    Apreciază

  6. koba said, on decembrie 11, 2011 at 5:37 pm

    Tipul din still-ul cu megafonul si care urla in reportaj „Rusia fara Putin !” , cu barbuta al Constantinescu, se numeste Eduard Limonov – un poponar cu pretentii de lider trotkist .Toata tarasenia e finantata ope fata de SUA . Trebuie inteles : in istorie nu exista revolutii care sa nu fi fost finantate , indrumate de o putere straina statala sau suprastatala.
    Toata menajeria anti Putin e prezentata mai larg in http://rusia-reala.livejournal.com/4690.html .

    Faptul ca toti agentii globalizarii s-au concentrat pe el insemana ca el nu este un adept al globalizarii pe formula anglo-saxona .Asta este cheia prin care trebuie sa citim tot ce se intimpla : parazitul mondial ( capitalul bancar financiar ) incearca sa dea o lovitura decisiva tuturor regimurilor antiglobalizare( sau celor care nu sint intocmai de acord cu globalizarea pe formula occidentala) De aici atacul contra lui Gadaffi , Assad ( Siria) , Ahmadinedjad ( Iran) , Putin ( Rusia ) si in incalzire China( a nu se uita in 2012 are loc Congresul Partidului Comunist Chinez cu ordinea de zi stabilita de schimbare a generatiilor la conducere ) .
    Indiferent care este atitudinea fata de Putin , acesta merita respect macar pentru opozitia lui fata de fiara globalizarii

    PS parazitul nu este interesat cine iese in strada : isalmisti, poponari, tirfe sau nationalisti , important e sa pice regimul , dupa care pica statul , va fi foarte usor de vorbit cu 40 de provincii independente decit cu o Rusie Unita ( interesant – denumirea partidului lui Putin , preluata de el de la miscarea alba condusa de generalul Denikin) .La urma urmei au experienta prabusirii URSS

    Apreciază

    • Marius said, on decembrie 11, 2011 at 6:23 pm

      Pe mine ma intereseaza foarte putin de cine e finantata opozitia, dar cred ca orice actiune care poate sa duca la slabirea/destabilizarea Rusiei este benefica Romaniei.

      Apreciază

      • stef said, on decembrie 11, 2011 at 7:06 pm

        Eu cred ca e cel mai important sa stim cine o finateaza si din cine este alcatuita Uite am sa pun ceva informatii de pe sursa de mai sus:

        Ce-i defineste pe adevaratii „opozitionari” fata de partea sanatoasa din punct de vedere psihiatric a societatii rusesti ?
        1. toti sint finantati de NGO -uri americane sau europene ( practic coveru-ri pt CIA si MI-6) . Cine mi crede in independenta acestor NGO sa mai treaca pe la Soros!
        2. Majoritatea au avut functii in stat in timpul betivului Eltin si s-au distins printr-o slugarnicie extrema fata de interesele economice americane in Rusia :
        ex Boris Nemtov – fost ministru , fost guvernator
        Vladimir Rijkov- fost ministru , fost vice speaker al parlamentului
        Grigori Iavlinski – eminenta cenusie a programelor catastrofale economice din timpul lui Eltin si chiar Gorbaciov
        3.Majoritatea se identifica , intimplator sau nu, cu o minoritate in Rusia :
        ex Gary Kasparov – evreu
        Iavlinski – evreu
        Nemtov – evreu
        Eduard Limonov – homosexual si neobolsevic militant
        etc
        4. Poporul nu prea-i vrea : au reusit sa stringa 4% din voturi , e drept majoritatea din Moscova si Sankt Peterburg . Dar din experienta mea cu Bucurestiul imi este destul de clar ce fel de calitate umana au locuitorii capitalelor lumii ( lumpeni infecti cu pretentii de atotstiinta , pegra fara lucru echivalentul modern al plebei romane gata oricind sa se tavalesca in fata oricarui fanfaron bun de gura ) . Din nefericire adevarata opozitie este reprezentata de Partidul Comunist
        care si-a dublat rezulytatul de la 11% la ~20% . Daca nu ar avea ghinionul sa fie condusi de o persoana complet lipsita de charisma si probabil vinduta regimului, ca Ghenadi Ziuganov, comunistii ar putea lua puterea destul de repede.
        Ceea ce ar fi in concordanta si cu prezicerile staretilor care spun ca bolsevicii se vor intoarce la putere pentru scurta vreme dar vor fi infrinti de tar, alesul lui Dumnezeu

        Apreciază

      • agerstress said, on decembrie 13, 2011 at 9:39 pm

        @Marius,
        Te inseli. Poate ca nu ai inteles cine incearca sa destabilizeze Rusia, mai ales dupa anumite declaratii recente ale oficialilor rusi despre N.O.M. si despre conspiratiile americane. Cand doi se cearta… al treilea castiga… cel putin un timp de ragaz. Daca unul dintre cei doi cade (indiferent care), al treilea este urmatorul pe lista.

        Apreciază

    • stef said, on decembrie 11, 2011 at 6:58 pm

      Koba ai punctat foarte bine situatia reala – Mai posteaza ceva informatii din linkul oferit
      http://rusia-reala.livejournal.com/4690.html . La noi poporul nu pricepe nici in al 13-le ceas ce se intampla….

      Apreciază

  7. marian said, on decembrie 11, 2011 at 5:55 pm

    Fereasca Dumnezeu de pierderea sufletului de orice rusine, de orice urma de Dumnezeu. Blasfemiile se arunca unele peste altele. Hamid Karzai, presedintele Afganistanului s-a trezit vorbind ca va ataca orice drona. Ma intreb, pana azi ce a facut, a numarat mortii din randurile civililor si a facut pe indignatul in vreme ce el si mafia lui isi indesau bani peste bani in palate orbitoare inconjurate de mocirla pauperitatii unui popor deja dependent in mare masura de heroina? Pentru Dumnezeu, de ce se intampla toate astea?

    Apreciază

  8. alior said, on decembrie 11, 2011 at 7:19 pm

    cine se bucura de raul altuia ! ( fie ea si rusia ! ) s-ar putea sa-i stea bucuria-n gat , cat de curand !

    Apreciază

  9. marian said, on decembrie 11, 2011 at 9:38 pm

    kery, amana betia pentru anul viitor. Deocamdata, ai nevoie de multa luciditate.
    Daca Rusia e acuzata ca REFUZA SCHIMBAREA CAILOR IN TOIUL LUPTEI, iata ce face puterea alba, satanico-sionista:

    http://www.pakalertpress.com/2011/12/11/china-joins-russia-orders-military-to-prepare-for-world-war-iii/

    China Joins Russia, Orders Military To Prepare For World War III

    A grim Ministry of Defense bulletin issued to Prime Minister Putin and President Medvedev today states that President Hu has “agreed in principal” that the only way to stop the West’s aggression led by the United States is through “direct and immediate military action” and that the Chinese leader has ordered his Naval Forces to “prepare for warfare.”

    Hu’s call for war joins Chinese Rear Admiral and prominent military commentator Zhang Zhaozhong who, likewise, warned this past week that “China will not hesitate to protect Iran even with a Third World War,” and Russian General Nikolai Makarov who grimly stated last week, “I do not rule out local and regional armed conflicts developing into a large-scale war, including using nuclear weapons.”

    The raising of global tensions between the East and West was exploded this past fortnight when Russian Ambassador Vladimir Titorenko and two of his aides retuning from Syria were brutally assaulted and put in hospital by Qatar security forces aided by CIA and British MI6 agents attempting to gain access to diplomatic pouches containing information from Syrian intelligence that the United States was flooding Syria and Iran with the same US-backed al Qaida mercenaries who toppled the Libyan government.

    Further evidence in these diplomatic pouches, this bulletin says, reveals that the United States is preparing an “ultimate solution” to the Middle East Crisis should nuclear war break out by attacking Syria and Iran with lethal biological agents intended to kill tens of millions of innocent civilians.

    The discovery of the biological agent to be used by the West was revealed a fortnight ago by Dutch virologist Ron Fouchier of the Erasmus Medical Centre in the Netherlands who lead a team of scientists that discovered that a mere five mutations to the avian flu virus was sufficient to make it spread far more easily and would make it the most lethal killer of mankind ever invented.

    Should the US begin an attack utilizing this deadly virus, this bulletin continues, its most likely method of delivery would be via its RQ-170 Sentinel Drone which is operated by the CIA.

    These frightening assessments of future US actions against its enemies were revealed in this bulletin based upon Russian intelligence analysts examination of the RQ-170 Sentinel Drone brought down over Iranian territory last week by the Russian made Avtobaza ground-based electronic intelligence and jamming system used against this unmanned aerial vehicle with little damage and that showed it be equipped with a sophisticated aerosol delivery system.

    Important to note is that the Western powers first use of a deadly flu virus to destroy their enemies and overthrow the established global order was first used less than a century ago in 1918 when the Spanish Flu variant was unleashed at the ending of World War I and killed an estimated 500 million people which represented fully 3% of the world’s entire population.

    Archived KGB files on the Spanish Flu pandemic have always stated that this deadly virus was “bio-engineered” by US military scientists who used as their “guinea pigs” American Soldiers who were the first recorded victims and were stationed at Fort Riley, Kansas.

    To fully understand the underlying reasons behind the United States and its Western allies push for Total Global War was recently detailed by the top American investigative journalist Greg Hunter whose shocking in depth report titled “Is the World Spinning Out of Control?” revealed that the entire edifice of the Western economic systems is crumbling under the weight of over $100 Trillion in debt no one is able to pay and wherein he warned: “Never in history has the world been this close to total financial chaos and nuclear war at the same time.”

    Sadly, but as always, the American people are not being allowed to know the horrific future their elite leaders are planning for them, a situation made even worse this past week when the US Senate passed a new law by a 93-7 vote that is warned will destroy America for all time by giving total control of this once free nation over to its military forces and destroy their Constitution.

    As we noted in our previous report, it is worth mentioning again the words of the American Founding Father, Thomas Jefferson, who warned his fellow citizens over 200 years ago about what is happening today by saying:

    “I believe that banking institutions are more dangerous to our liberties than standing armies. If the American people ever allow private banks to control the issue of their currency, first by inflation, then by deflation, the banks and corporations that will grow up around will deprive the people of all property until their children wake-up homeless on the continent their fathers conquered.”

    Apreciază

  10. Alexandru(Fulger) said, on decembrie 11, 2011 at 10:43 pm

    Femeile acelea nu s-au uitat in oglinda cand si-au pictat crucile si dupa cum aratau in poze cred ca trebuiau exorcizate.

    Apreciază

  11. nuconteaza said, on decembrie 12, 2011 at 9:43 pm

    lasati-l pe kery, ca el pe de o parte „Nu cunosc prea bine istoria!”…dar pe de alta parte stie el ca Toata R.Moldova s-a numit Basarabia ca asa au stabilit rusii…!!!

    si mai stie ca Sf. Serafim de Sarov, Ignatie, Teofan Zavoratul, Sf. Nicolae al II-lea impreuna cu familia si toti sfintii rusi au fost doar…niste preoti bolsevici aserviti sistemului…si rusii sunt niste animale, si mai stie el multe…

    o sa vada el ce e cu rusii astia cotropitori, cu grecii, cu romanii, etc…cand se va reface Imperiul Bizantin…daca vom prinde treaba asta…

    Apreciază

  12. Cristian said, on decembrie 13, 2011 at 6:12 am

    Nu-mi place sa comentez foarte mult…desi intru zilnic pe acest site…dar Kery depaseste orice limita…vorbeste despre orice…fara sa stie nimic…cand 3 iti spun ca esti beat…te duci si te culci…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.