SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: „Analisti” din Romania, luati exemplu de la acest jurnalist si nu va mai inchinati licuriciului

Posted in LIBIA by saccsiv on octombrie 30, 2011

Desigur, nici in Franta, Belgia sau in alta tara demonocrata nu se gasesc prea des astfel de exemple, insa totusi, iata ca se gasesc. Doresc sa aud si in Romania astfel de voci. Se mai aud cand e vorba de chestiuni economice (ca de exemplu Ilie Serbanescu), dar inca n-am auzit ceva similar cu cele spuse de acel jurnalist.

 

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 30, 2011 at 12:59 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

    • ionut ignat said, on octombrie 30, 2011 at 1:36 pm

      ANAListii din Romania nu vor lua exemplu niciodata de la cei cativa ca acesta… batranul licurici nu le va da voie sa spuna adevarul pe canalele oficiale. Romanii nu au voie sa stie cu adevarat ce se intampla in lume. ei primesc pe tava stirile trunchiate, modificate, adaptate la politiCA COrecta. Numai Domnul ne mai poate deschide ochii sufletesti ca sa vedem Adevarul…

      Apreciază

  2. oarecare said, on octombrie 30, 2011 at 1:50 pm

    va rog frumos recomandati-mi un medic ginecolog bun din bucuresti,unul cu perspective ortodoxe. va rog mult.
    Sanatate si Doamne ajuta !

    Apreciază

  3. adriandirnescu said, on octombrie 30, 2011 at 2:57 pm

    bine ca ati gasit interviul… Da, nu e putin lucru sa poti sa spui liber la tv ceea ce gandesti si cea ce se vede ca e adevarat , pentru ca adevarul iese tot timpul la suprafata. Cat despre ziaristii de la noi, nu aveti la ce sa va asteptati spre adevar pentru ca sunt titnuti de cel putin doua motive. 1. trebuie sa se incadreze in politica trustului la care lucreaza, si ati vazut probabil ca politica trusturilor e la fel peste tot diferind poate modul de abordare al problemelor, esentialul ramanand la fel. 2 . Succesul acestor trusturi se masoara in audientza pe care o obtin. Aceasta valoare a audientei le aduce contractele de publicitate care inseamna bani.
    Daca spunerea adevarului inseamna pierderi in bani si incalcarea politicilor truturilor, puteti sa asteptati adevarul din alta parte, ca de la cutia cu lumina colorata nu va veni curand. De condamnat prostitutia profesionala a celor care pun banul inaintea respectului minim fata de cei multi si prosti. E bine ca mai avem inca surse alternative de informare. Doamne ajuta !

    Apreciază

  4. marcela said, on octombrie 30, 2011 at 4:21 pm

    kery cand zici ca nu esti basist ti se lugeste prea mult nasul!!! tu esti antisecurist ?? hai nu ne mai face sa zambim !! luptatorule anticomunist ceva pentru sufletul tau sti sa faci ?? spune ne niste bancuri cu comunisti poate la asta te pricepi !!

    Apreciază

  5. marian said, on octombrie 30, 2011 at 4:31 pm

    E buna ideea rostirii ADEVARULUI in media. Ce ne facem cu adevarurile rostite DOAR PARTIAL, asa cum se intampla, din cate vad si citesc, peste tot. Nimeni nu are curajul sa se ridice si sa rosteasca ADEVARUL COMPLET, acela ca e o lupta intre satanisti si credinta si viata si valorile umane. Admiratie pentru discursul jurnalistului de a carui calitate nu ne putem indoi! Va dezamagesc daca va spun ca acelasi discurs il are si Alex Jones? Dar David Icke? Webster G Tarpley e chiar si mai bun in materie de comentare a scenei internationale. David Icke a indraznit sa scoata cel mai mult la lumina sectele satanice si ritualurile lor blestemate, dar, el nu spune sa ne intoarcem la Dumnezeu, ci, doar la bunul simt ancestral, la buna comuniune a omului cu natura. Alex Jones ne indeamna sa luptam cu tirania sistemului. Webster G Tarpley a avut tupeul de a merge in Libia, pe vremea cand Gaddafi era vanat, ca sa vada cu ochii lui, de la fata locului ce si cum se intampla. Alex Jones isi facea emisiunile dintr-un orasel de la granita americano-mexicana relatand ca acolo era un masacru de proportii provocat de razboiul pentru droguri, gastile de criminali luptandu-se intre ele si omorand la nimereala pe oricine, iar presa oficiala tacea complice, fara sa sufle o soapta despre aceea ca se tragea din elicopter si ca oamenii stateau ascunsi sub paturi cand incepea canonada pe strazi. Revin la ideea ca ADEVARUL e mereu trunchiat, niciodata spus cu gura larg deschisa, pentru toti. Marea diferenta intre jurnalistul-analist politic din acest clip si cei mentionati de mine, e aceea ca, alde Alex Jones nu intra pe nicio televiziune mare, la ora de varf. Are canal pe You Tube, apare sporadic pe la vreun colt de masa al vreunei televiziuni, dar, nu i se rezerva spatiu generos. Despre romani? O lume de servitori umili ai unei lumi de despoti fanarioti, care fac si desfac, ridica si coboara, pe oricine, dupa dorinta proprie. Nu am respect pt nimeni din lumea condeiului gazetaresc din tara asta.

    Apreciază

  6. nea Anderthal said, on octombrie 30, 2011 at 6:00 pm

    ..aseara am urmarit pe „Nashul” o imisiune in care erau invitati doi „zidar-liberi”.Atita minciuna si dezimformare n-am intilnit de cind a cazul Cea$ka!.Na$hul s-a facut ca-i intreaba ceva „intrebari incomode” dar s-a vazut clar ca e de partea lor.La sfarsit un batranel din sala(sigur papagalul lor) a intrebat si el ceva aiurea si gata: „zidarii-liberi” nu-s decit oamnei cu bune moravuri,coirecti si cu fruca de „All-Mighty”..etc.Cum sa nu puna botu’ turma indobitocita de manele,telenivele ,sport si restul de „circum et panem”?
    ps:merci de pont, ziaristul asta,Michel Collon, trebuie urmarit cu atentie.Am noroc ca ma descurc si cu franceza..

    Apreciază

  7. acelas said, on octombrie 30, 2011 at 9:50 pm

    un „om-cheie” care a facut de asemenea mult rau Romaniei, si care stie cum lucreaza „sistemul” . Parca spune ca ne avertizeaza ..

    http://www.cotidianul.ro/exista-posibilitatea-ca-subsidiarele-sa-scoata-bani-din-tara-daca-bancile-mama-o-cer-162314/

    .

    Apreciază

  8. Mirela said, on octombrie 30, 2011 at 11:37 pm

    O atitudine similară în Parlamentul European:

    Apreciază

    • emilian said, on octombrie 31, 2011 at 7:24 am

      Farage e un englez ce a spus intotdeauna lucrurilor pe nume. Dupa cum vedeti nu am fi aflat de el daca nu aparea pe net, la tv nimic.

      Apreciază

  9. marcela said, on octombrie 31, 2011 at 7:46 am

    emilian intotdeauna m au intristat cei ce sant in sistem si il critica ,pentru ca daca ar fi stiut ca sistemul nu este bun nu ar fi intrat in hora, asa au incercat si altii si si au spart dintii :N Iorga,M Vulcanescu..unul care nu a intrat si a criticat : M EMINESCU,dar a platit cu viata ca nu a jucat dupa melodia lor a antihristilor, AAAAAAAA ziceau ca scot in afara legii pe martorii iehovisti !!! ha ha ha ha cand au primit un telefon cu :mucles !! au tacut instant !!!ca sa vedeti ce papagali ne conduc !! nu stiau cine conduce miscarea asta iehovista !!(ca ziceau ca iehovistii s impotriva donarii de sange..)

    Apreciază

    • emilian said, on octombrie 31, 2011 at 7:54 am

      Totusi sunt de apreciat cei care se trezesc si au curajul marturisirii. Sunt multi oameni de buna credinta care intra cu gandul de face bine, dar dupa ce vad care e treaba se dau cu sistemul, numai cativa au curaj sa critice si sa suporte consecintele.Nu va sfarsi bine nici el, dar e un exemplu bun.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.