SACCSIV – blog ortodox

MINUNE: Un copil roman din Arizona a inviat dupa ce inima sa nu a mai batut timp de 40 de minute. Dupa ce a fost gasit in piscina, mama sa s-a rugat tot timpul

Posted in minuni by saccsiv on decembrie 12, 2011

   Iata ce aflam din articolul Mama copilului întors din morţi: „M-am rugat: Doamne, dă-mi copilul înapoi”:

Mihaela Teodorescu, mama băieţelului care a fost în moarte clinică timp de 40 de minute, a povestit la emisiunea „Drept la ţintă”, de la Kanal D, drama teribilă prin care a trecut când şi-a văzut copilul în ghearele morţii.
Caleb Teodorescu, un băieţel de doi ani ai cărui părinţi români sunt stabiliţi în Phoenix, Arizona, a fost la un pas de moarte după ce a căzut într-o piscină, iar inima lui nu a mai bătut timp de 40 de minute. Medicii l-au reînviat miraculos, după ce i-au scăzut drastic temperatura corpului. Părinţii copilului au povestit în emisiunea „Drept la ţintă” cum au trăit momentele în care au crezut că practic şi-au pierdut fiul. „Copilul a fost practic mort timp de mai bine de jumătate de oră. Primul impuls a fost să sar în apă şi să-l scot de acolo. Au fost momente teribile. Totuşi, trebuie să spun că toţi simţeam că va fi bine. O voce ne spunea: staţi liniştiţi, că o să fie bine. M-am rugat din tot sufletul pentru Caleb. Am spus Doamne, trebuie să-mi dai copilul înapoi. E un copil deosebit şi trebuie să trăiască”, a povestit, printre lacrimi, Mihaela Teodorescu, mama puştiului care a înviat miraculos.
Comentariu saccsiv:

   Asadar, nu doar ca si-a revenit, dar n-au aparut nici leziuni permanente ale creierului, asa cum spun specialistii ca ar fi trebuit sa se intample …

Vizionati va rog si:
http://www.abc15.com/dpp/news/region_phoenix_metro/north_phoenix/family%3A-miracle-saves-2-year-old%E2%80%99s-life

 

 

30 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 12, 2011 at 4:31 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Octav said, on decembrie 12, 2011 at 4:46 pm

    Un mic detaliu nu ni se precizează…Parinții erau ortodocsi? Rugaciunile către cine au fost facute? Eu zic ca trebuie sa fim mai atenti. Sfintii parinti si Scriptura ne arata ca minuni poate face si Satan.

    Apreciază

    • Mihai said, on decembrie 12, 2011 at 6:46 pm

      si de ce scrii cu s mare?

      Apreciază

    • Pr. Vasile said, on decembrie 12, 2011 at 9:11 pm

      Cred ca exagerezi cu interpretarea. Dumnezeu face minuni cu toti oamenii, indiferent ca sunt sau nu ortodocsi. Citeste Vietile sfintilor si te vei convinge.
      Si retine, Satan poate omora cu ingaduinta lui Dumnezeu, dar nu poate invia pe nimeni.

      Aminteste-ti de lupta unui rabin cu crestinii. Un rabin din invidie a parat pe crestini la un sultan si l-a indemnat sa ceara minuni de la crestini, altfel sa-i omoare ca mincinosi.
      Si ce a facut? A zis ca el detine de la dumnezeul lui puterea sa omoare si cel mai puternic taur, doar soptindu-i un cuvant la ureche, ca dovata ca dumnezeul evreilor este cel adevarat. Si i-a cerut episcopului sa faca el intai minunea. Episcopul, luminat de Dumnezeu i-a zis sa o faca rabinul, ca cel care a propus.

      A soptit rabinul o formula magica pe care nimeni nu a auzit-o si taurul a cazut mort. Si toti s-au minunat. Si l-a intrebat sultanul: ce cuvant ai spus? Iar rabinul a raspuns ca nimeni nu poatte auzi cuvantul si sa mai traiasca.

      Episcopul ii zice rabinului: De omorat l-ai omorat, dar acum inviaza-l cu puterea dumnezeului tau. Si rabinul a spus ca asa ceva nimeni nu poate sa faca. Atunci episcopul a zis: Pentru adeverirea adevarului si a dreptei credinte, ma voi ruga la Dumnezeu ca sa invie taurul. Iar rabinul l-a luat in ras.

      Si s-au rugat crestinii si a inviat boul. Si spaima mare i-a cuprins pe toti.
      Atunci sultanul a poruncit ca evreii sa fie omorati ca mincinosi, insa episopul a pus cuvant pentru ei ca sa nu fie omorati. Si asa au scapat evreii de moarte prin mijlocirea eiscopului.

      Povestirea este mai lunga, insa eu am scurtat-o ca sa nu ma lungesc.

      In concluzie, diavolul poate ucide, dar nu poate invia pe nimeni, decat prin nalucire.

      Pr. Vasile

      Apreciază

      • marcela said, on decembrie 13, 2011 at 7:45 am

        da p Vasile !! Crestinismul nu este matematica asa cum isi inchipuie cei cu minte rationalista !! Dumnezeu da viata insa omul arata daca va cauta adevarul !!unii se nasc in adevar si il pot parasi ,altii se nasc in minciuna si cauta adevarul…….

        Apreciază

      • Soare said, on decembrie 13, 2011 at 10:50 am

        frumos exemplu ati dat d-le Vasile, frumos si intelept…multumesc

        Apreciază

    • Soare said, on decembrie 13, 2011 at 10:52 am

      Octav, eu zic ca tu sa citesti mult despre Dumnezeu ca sa-L poti intelege, dar tu stai cu frica de satan la orice colt si din acest motiv nu-L poti vedea pe Dumnezeu care este peste tot

      Apreciază

  3. mARIAN said, on decembrie 12, 2011 at 5:40 pm

    ptr Octav – pai zice clar frate ca erau doi soti romani, or fi ei si ortodoxi ca altfel nu se intampla minunea.

    Daca iti pasa cu adevarat de treaba asta, ai putea, te rog, pentru noi cei ce citim ce mai apare pe acest site sa te interesezi si sa ne zici si noua. Altfel intrebarea ta nu face decat sa ne tulbure.

    Sa nu uitam cat de mult poate face rugaciunea mamei pentru copilul ei. Vezi pilda cu vindecarea fiicei femeii caneneence. Ce a cerut ea si cum i-a raspuns Hristos.

    Minunile acestea vin sa ne intareasca pe noi in credinta noastra in fata prigoanei ce va veni.

    Apreciază

  4. Octav said, on decembrie 12, 2011 at 6:35 pm

    Frate Marian,
    Imi cer iertare daca intrebarea mea te tulbura. Dar nu trebuie sa uitam ca traim vremuri in care, asa cum zice Scriptura, vor veni falsi prooroci, se vor savarsi minuni etc..etc…Deci, este foarte important, sa discernem. Sa nu uitam ca este plina lumea de minuni…Dar cine la face? De la cine vin? Cu ce scop se fac? Eu am stat doi ani in State. Sunt si romani ortodocsi pe acolo dar majoritatea sunt sectari (penticostali, baptisti etc…etc..). Si ei imi sporavaiau despre minuni si raspunsurile la rugaciunile lor.

    Apreciază

    • mARIAN said, on decembrie 12, 2011 at 10:26 pm

      Frate Octav – sigur ca te iert si te rog sa ma ierti si tu daca am gresit cu ceva. Poate nu ai copii ca sa poti intelege mai bine prin ce a trecut saraca femeie.

      Am inteles acum la ce te referi tu si mie imi sunt tare nesuferiti. Adica una e unul care e ratacit si il cauta pe Hristos … simte ca e undeva dar in religia lui nu si alte e un ratacit care tipa sus si tare toate mizeriile si spurcaciunile impotriva lui Hristos.

      Si eu sunt ortodox si marturisesc ca singura credinta adevarata. Dar am vazut si oameni care tintesc catre Hristos chiar daca au mult mai putine lucruri de care sa se sprijine. Vorbeam cu un sirian odata … sunt musulmani care ar veni la crestini sa se crestineze dar le e tare frica de ce ar pati. Vin asa pe ascuns la biserica …fac si ei ce pot … macar atat … nu se lasa

      Mai vorbisem odata cu un somalez. Era un negru sofer de taxi refugiat de razboi … saracii de ei … cate patimesc de la arabi, de la musulmani acasa… le rad toate bisericile … nu stia el mare lucru dar l-am intrebat … esti crestin? DA a strigat el tare sunt crestin, sunt ortodox, uite si mi-a scos Biblia … o citesc mereu cand nu am clienti … bravo frate i-am zis eu, am ramas blocat de atata marturisire… sa stii ca e mare lucru … si se simtea tare singur in tara aia atat de ateista, rupta de Hristos – de Suedia e vb.

      Poate si femeia aceasta o fi fost sau nu ortodoxa … cine stie … sa speram ca da … dar stim ca nimic nu e intamplator si poate ca intamplarea aceasta a venit cu o schimbare in viata ei si poate ca foarte mare. Poate ca si semn ca sa o intorca daca cumva era ratacita. Dar eu cred ca nu, nu era.

      Doamne ajuta!

      Apreciază

    • cristianionescu said, on decembrie 12, 2011 at 11:56 pm

      Părinții sunt credincioși penticostali de la Biserica Penticostală Română Happy Valley din Phoenix, Arizona, SUA

      Apreciază

      • saccsiv said, on decembrie 13, 2011 at 10:48 am

        cristianionescu

        Daca-i asa, noi ii asteptam sa vina acasa.

        Apreciază

      • Doktoru said, on decembrie 13, 2011 at 8:29 pm

        Nasol de ei ,de voi…

        Apreciază

  5. Cristina said, on decembrie 12, 2011 at 6:42 pm

    Ca o paranteza, in apropiere de Phoenix se afla Man. Sf. Antonie cel Mare unde vietuieste ucenicul lui Geron Iosif Isihastul, Staretul Efrem Filoteitul. E cu adevarat un sfant in viata. Multi romani ortodocsi din zona cunosc sfanta manastire si primesc mult har prin slujbele de rit athonit ale Parintilor. La privegherile de toata noaptea, vin si parinti cu copii – cei mititei dorm dusi paziti de ingerasi, iar cei mai maricei stau smirna toata noaptea la slujba pe langa Parintii osarduitori. Acea oaza de sfintenie in desertul duhovnicesc al Americii e o mare mangaiere si incurajare ca Dumnezeu ne poarta de grija.
    Dumnezeu sa-l ocroteasca pe Caleb si pe familia lui si sa ne mantuiasca pe toti!

    Apreciază

  6. studentperole said, on decembrie 12, 2011 at 6:43 pm

    Asta da exemplu de credinta, unde-s aia care aruncau cu pietre in botezul Ortodox? ca vezi draga, moare copilul, sau are leziuni pe creier daca sta 2 secunde sub apa cand il boteaza……

    Uite minunea, puterea Lui Dumnezeu, doar necredinciosii si fariseii pot sa zica de botez ca e un pericol!

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on decembrie 12, 2011 at 6:45 pm

    Octav

    Nu are legatura cu ceea ce zici tu. Ce satana poate invia un copil? Sau nu stim sa facem diferenta intre o minune adevarata si una falsa? Falsele minuni sunt facute pentru a insela ceea ce nu e cazul aici. SECTARII ,,sunt ajutati” de cel rau pentru ai zapaci si mai tare. Daca lor le da dracu’ un dar material ei cred ca e de la Dumnezeu. Dar sa nu uitam ca toate bunurile materiale sunt administrate de intunecat.

    Apreciază

  8. STOP RFID 666 said, on decembrie 12, 2011 at 7:29 pm

    VRAJITOARELE – AVEM APA DE LA 99 IZVOARE PE CARE O VOM DESCANTA IN 9 SERI – PENTRU ,,BINELE” LUI PAUN EVIDENT- DE CE 99? DE CE 9? 99 DE FAPT INSEAMNA 66 INTORS – DAR NOI NU TREBUIE SA STIM CACI E PERICULOS – DIAVOLUL NU TREBUIE SA FIE DESCONSPIRAT

    http://www.antena3.ro/romania/deputatul-nicolae-paun-vizitat-la-parlament-de-vrajitoarele-pe-care-vrea-sa-le-oblige-sa-plateasca-impozit-147540.html

    VATI INTREBAT VREODATA DE CE TOATE PRETURILE DE SUPERMARCHET SUNT CU ,99 IN COADA ( 2,99 49,99 599? RASPUNSUL ESTE CA ACESTE PRETURI CONTIN NUMARUL 666. NU PUTEAU SA PUNA 666 CACI SE PRINDEA LUMEA, ASA CA L-AU INTORS FACANDU-L 999. DAR IATA CA ESTE UN BAIAT CARE INCEARCA SA NE EXPLICE CARE ESTE TREABA.

    http://salcideon.blogspot.com/2011/03/fara-preturi-cu-99.html

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on decembrie 12, 2011 at 8:14 pm

    http://www.click.ro/vedete/romanesti/Ultimul_mesaj_al_Malinei_Olinescu-Sebi-Malina_Olinescu_s-a_sinucis_0_1302469848.html

    IATE CE SPUNE STARETUL ANTONIE DESPRE SINUCIGASI

    Tinerii, nimerind sub puterea satanei, din cauza păcatelor săvârşite, ameţiţi de băutură şi droguri, nu vor putea rezista ultimei chemări către iad a ucigaşului din veac şi îşi vor pune capăt zilelor. Numărul cazurilor de suicid va creşte peste măsură. Şi va creşte într-atât, încât nu va mai trezi mirarea nimănui, ca o consecinţă firească a celor ce se petrec. Cu atât mai mult cu cât numărul celor care suferă de boli înfricoşătoare, ca rezultat al plăcerilor desfrânate sau al necumpătării, va fi atât de mare, iar suferinţele acestora – atât de groaznice, că sinuciderea va părea societăţii ceva de genul unui act caritabil. Vor ajunge până acolo încât vor propune oamenilor această cale, fapt ce s-ar explica doar într-un singur fel – totul este orientat spre pierderea sufletelor rătăcite.

    Toată această carcasă de bunăstare construită de omul modern se va dovedi a fi o capcană de oţel pentru el însuşi. Ei, dar ce să mai vorbim, capcana are cel puţin arcuri, apasă pe ele şi eşti liber. Chiar şi animalelor închise le reuşeşte uneori să facă aceasta. Aici aşa ceva nu va fi posibil. Şi-i va împinge dracul pe oamenii necredincioşi sau pe cei cu puţină credinţă să-şi facă seama, îngrozitor e faptul că vor fi prohodiţi şi înmormântaţi – se va scrie că a fost în stare de iresponsabilitate şi, gata, lucrul e ca şi făcut. Ca şi cum judecata asupra unui asemenea lucru, vizând iertarea sau pedeapsa, s-ar putea face pe pământ! E ceva de felul indulgenţei catolice – ai cumpărat-o şi eşti deja iertat. Şi altui nenorocit i se pare mai puţin înfricoşător – l-au prohodit doar pe precedentul: „Cu sfinţii odihneşte-L…”, e iertat, iar mie ce-mi încurcă?! Mulţi, mulţi oameni vor merge în iad cu cântarea aceasta, punându-şi singuri capăt zilelor, lipsindu-se de orice posibilitate de a lupta pentru viaţa veşnică, pentru viaţa în Viaţă. Am văzut şiruri de sicrie. Pe pământ plâng, bocesc, se cântă prohodul, iar în jur joacă dracii, mulţumiţi că au putut să piardă atâtea suflete!

    Apreciază

  10. Petru said, on decembrie 13, 2011 at 2:38 am


    Asa este parinte Vasile! Iata si o predica in limba engleza, pe aceasta tema.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  11. spellmaker said, on decembrie 13, 2011 at 7:49 am

    Dragii mei,daca Dumnezeu considera ca acel om merita un sprijin de la El,il va da indiferent de religia lui.Nu cred ca putem noi stabil cine si ce merita omul.Dumnezeu cunoaste sufletul omului si va actiona ca atare.Cati oameni care erau in ratacire nu au fost luminati de Dumnezeu ? Asta ce inseamna ,ca daca un om o ia razna si devine sectar sau se naste intr-o grava inselare persistand in gresala fie ea si grava,Dumnezeu isi va intoarce fata de la el ? Nu, Dumnezeu va continua sa il strige pe nume pana cand omului surd ii va reveni auzul.Dumnezeu va lupta vesnic pentru ca fiecare suflet sa fie unde crede El ca ii e locul.
    Unii au sansa de a se naste in ortodocsie,altii nu.De la care credeti ca Dumnezeu se asteapta la mai mult ?Pe care credeti ca ii va ierta Dumnezeu cu o masura mai mare,pe ortodocsi sau pe altii ?Exista oameni si oameni.Nu toti au aceleasi avantaje.Important este (parerea mea ) cum folosesc ceea ce au.Daca eu sunt ortodocs si bat campii,asta nu ma va feri de focul cel vesnic.Si vine un „vames” din vreo alta religie „primitiva” si urla la Dumnezeu…si Dumnezeu vazindu-l cum e ,sigur ii da un dar ,macar si de inceput.
    Va mai aduceti aminte de intamplarea cu ciobanul cel tanar care a plecat din munte, de la stana pentru prima oara in viata lui si a dat cu ochii de primii oameni ( in afara de baciul lui ) si de o manastire ?Si neavand el nici o cunostinta de astfel de loc,nu l-a dus capul decat sa joace o hora cu chiuituri in fata Maicii Domnului ? Ei bine conform spuselor staretului,Maica Domnului l-a vazut mai capabil decat toti din manastire ,stergandu-i fata de transpiratie si zambindu-i fericita acestuia,in ciuda supararii celor din jur pe care nestiutorul nostru o produsese .Am vazut si cunoscut oameni de multe religii.Atat crestine cat si de alt fel.Am cunoscut oameni de religie ebraica care erau ferm convinsi ca Iisus este Mesia.Pana una alta cred ca cel mai important este cum ne comportam si ce roade aducem.Am cunoscut credinciosi din diverse secte.Intr-adevar aici exista probleme mari.Cei care ii conduc le-au spalat creierul in asa hal incat ei actioneaza in jur la nivel reflex,fara sa gandeasca.Chiar daca anumite informatii sau principii bune pe care le aud acolo,nu le pun in practica decat in cadrul comunitatii lor.In rest nu se dau in laturi sa insele si sa faca bazaconii celor care nu fac parte din „obstea ” lor.
    Cand am facut armata ,erau acolo nu stiu cum ,vreo 20 de baptisti (asta pe vremea lui Ceausescu ),care cu toate ca erau ciclu mai mare, erau mai de treaba decat noi ortodocsii care calcam rau in strachini.Isi vedeau de treaba lor si ajutau pe toata lumea.
    Am cunoscut cu ceva timp in urma niste scotieni care erau protestanti.Calitatea lor umana era deosebita.Erau foarte constienti de criza bisericii lor si nu erau deloc multumiti de ceea ce se intampla acolo.La facut fapte bune si la implicarea pozitiva pe care o au in societate mie mi-au fost de un exemplu maxim.Chiar daca nu aveau mari cunostinte dogmatice ,ceea ce stiau foloseau bine.Cand am discutat despre religiile noastre,au inteles destul de mult din ortodocsie si unul dintre ei a cautat sa studieze in continuare,venid in cele din urma sa imi spuna ca a ajuns la concluzia ca ortodocsia este prima biserica crestina care a pastrat dogmatica initiala si ca restul sunt ruperi din ea.
    Omul si azi este pus tare pe treaba.Invata si asculta muzica ortodocsa.Am vorbit cu duhovnicul meu daca sa ii propun sau nu sa se boteze,in conditiile in care pe omul asta se gandeste la asta.Duhovnicul meu mi-a zis sa nu vorbesc cu el despre asta ,sa nu il ilnfluentez cumva.Ii va veni vremea,cand va fi cu adevarat pregatit.Lucrurile nu sunt usoare.Decat sa stam insa sa ne gandim ca x este sectar,cutare este catolic sau protestant,eu zic ca ar fi mult mai bine sa ne vedem de ciorba noastra si sa facem clar ce a zis Hristos.
    Cu toti cred ca avem cunostinte in jur ,poate chiar prieteni care nu sunt de leligie ortodocsa.Ce facem acum ,nu mai vorbim cu ei ?Religia noastra nu trebuie aplicata numai pe blog ci peste tot in jur.
    Mai bine sa fim noi exemple pozitive,sa ne straduim sa fim si atunci multe se vor schimba.Cred ca dincolo de aceste diferente cu toti avem datoria ( mai ales noi ortodocsii ) sa ne straduim sa fim placuti lui Dumnezeu si restul va fi un fleac.Iertare ca am dat prea mult din „gura”.

    Apreciază

  12. marcela said, on decembrie 13, 2011 at 7:56 am

    pr Vasile adica da aveti toata dreptatea !! ca nu spusesem mai clar ! bineinteles ca aveti dreptate !! cei ce cauta dreptatea pot cadea la inceput in unele extreme haioase..

    Apreciază

  13. fd said, on decembrie 13, 2011 at 10:05 am

    familia romanilor al caror copil a suferit acel accident sint asa numiti pocaiti. romani in phoenix sint mult peste 100000 de locuitori. exista si de confesiune ortodoxa insa sint dezbinati si se cearta pt orice. acum s-au divizat in 3 biserici dupa ce au reusit sa-si construiasca o biserica adevarata. desigur ca si preotii contribuie la aceasta situatie pt ca fiecare vrea sa fie singur. oricum romanii sint campioni mondiali la nivel de dezbinare si singura natie ai caror membrii fug unul de altul iar asta se intimpla peste tot in lume. desi am locuit in multe tari n-am vazut nicaieri romani uniti. chiar si in tara este la fel. vesticii au avut un meci usor sa ne faca praf din toate punctele de vedere. noi singuri cu miinile noastre le-am pus totul la picioare si le-am livrat chiar si masa de manevra adica un numar insemnat de locuitori de care s-au folosit cum au vrut ei printr-o propaganda extrem de simpla. acum spurcatii vestici rid si spun ca indiferent ce ne fac nu cricneste nimeni adica ne recunosc ca servitori perfecti si vad ca nici un roman nu se simte jignit. totul a inceput cu banii pe care i-a primit ceausescu pt. „dezvoltare” si mutarea taranilor in orase. acesta masa a fost cheia vestului pt ca prin acesti tarani au pus mina pe totul si au putut distruge orice au vrut. toti care sint in fata sint tarani care de felul lor sint mindri incapatinati si plini de ei insa desigur fara minte.

    Apreciază

    • dumitru said, on decembrie 13, 2011 at 6:59 pm

      Stiim foarte multi ca ,nu este unire ,DAR motivul omule lui DUMNEZEU stii care este defapt ?, este DREAPTA CREDINTA sa sti exact ,dar si ceilalti care nu stiu , dar si grecii in strainatate sant la fel ,eu traiesc intre ei ? .Diavolul vrea dezbinarea ,ruperea la adevarata religie ,la alte religii nu este lupta vizibila cu comunitatile ,este f. mica ,la ortodocsie este lupta fratilor nu gluma , poate o pers. sa se lupte cu 3-5 diavoli ,ispite puternice si fiind slabita credinta de acest modernism si traiul matului ,omul este doborat . Ce-l care merge pe CALEA cea adevarata ,cu marturisirea pacatelor in fiecare luna macar , si minimul de 4 ori la marile POSTURI din an sa se impartaseasca DOMNUL este cu EL si omul cu DOMNUL , biruind vrajmasii vazuti si nevazuti . Eu am trecut prin ele pacatosul si netrebnicul , am trait ca ,un animal pana la 40 de ani si cand a randuit DUMNEZEU sa-l cunosc ,vad f. bine cu ajutorul lui diferenta ,este de necrezut ce putere are ortodocsia , prin DUHUL SFANT ,vine totul ` luminarea mintii ,calea ,adevarul si vietuirea .Domnul asteapta la noi primul pas ,EL face pt. pacatosi si neputinciosii ,de mamaliga-pasat ,o mie de pasi ,te mai impinge si SF. Inger Pazitor ,nu dormiti frati-surori crestini . TREZITI-VA SI GI[USTATI PE DOMNUL CA BUN ESTE SI NU VA MAI SATURATI .AMIN !

      Apreciază

  14. nu conteaza said, on decembrie 13, 2011 at 1:09 pm

    offtopic
    Desi in majoritatea statelor occidentale numarul copiilor este in scadere (motivele le cunoastem cu totii), se pare ca apar niste interdictii absurde referitoare la copii in public:

    Nu mai au voie pe unele linii aeriene
    http://shine.yahoo.com/work-money/airline-bans-babies-from-1st-class-2503386.html

    Nici in unele restaurante
    http://shine.yahoo.com/parenting/restaurant-bans-kids-under-6-discrimination-or-smart-move-2509487.html

    Si nici in unele teatre, cinematografe, supermagazine si am impresia ca e doar inceputul.
    http://shine.yahoo.com/parenting/the-no-kids-allowed-movement-is-spreading-2516110.html

    Pe deasupra, intr-o scoala din „Tara Libertatii”, cunoscuta de unii oameni si ca SUA, li se interzice elevilor sa isi aduca mancare de acasa, si sunt pusi sa manance de la cantina scolii.
    http://news.yahoo.com/blogs/lookout/chicago-school-bans-homemade-lunches-latest-national-food-20110411-092947-380.html

    La inceputul anilor ’90, cand ne descotoroseam de comunism (oficial), si cand jinduiam cu totii la libertatea occidentala, astfel de lucruri ar fi parut ireale, nu-i asa?

    Imi cer scuze daca informatiile mai apar si in alte locuri pe acest blog.

    Apreciază

  15. Mami said, on decembrie 13, 2011 at 6:21 pm

    Asa se manifesta Dumnezeu, asta sa intamplat pentru ca schimba ceva din sufletul parintilor in primul rand si apoi in sufletul celor care au aflat aceasta stire

    Apreciază

  16. Diamond said, on martie 3, 2012 at 8:11 pm

    un mare detaliu nu se precizeaza…..nu medicii l-au reinviat,ci Dumnezeu prin mana unui lucrator de-al Lui 😉

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.