SACCSIV – blog ortodox

SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere, deoarece „nu este suficient de inteligenta” …

Posted in Marea Britanie, NOUA ORDINE MONDIALA by saccsiv on octombrie 20, 2009

   Citez din articolul Nu e gluma: Pentru ca nu este suficient de inteligenta, asistentii sociali nu au lasat-o sa se marite!

   O tanara insarcinata, a carei nunta a fost oprita de asistentii sociali, care nu o cred suficient de inteligenta incat sa se poata casatori, se confrunta acum cu riscul de a ramane fara bebelus, dupa nastere.

   Potrivit „Daily Mirror”, lui Kerry Robertson, in varsta de 17 ani, care are dificultati de invatare, i s-a spus in aceasta saptamana, in cadrul unei intalniri cu asistentii sociali, ca ei cred ca nu este suficient de inteligenta incat sa creasca copilul care se va naste in ianuarie. Ca atare, tanara va avea dreptul la doar cateva ore cu micutul pe care l-a botezat deja drept Ben.

   Insa ea si logodnicul sau, Mark McDougall, de 25 de ani, nu vor avea voie sa paraseasca spitalul impreuna cu baiatul, iar acesta va fi dat spre adoptie. „Nu mi-a venit sa cred cand mi-au spus ca nu am voie sa-mi iau copilul acasa. Mi-e rau tot timpul. Sunt atat de suparata, incat nu stiu ce o sa ma fac. Stiu ca o sa am un baietel, asa ca am inceput sa-i cumpar haine si sa-i amenajez camera. Dar acum nu-l mai pot aduce acolo. Nu vreau sa ma gandesc la ce o sa se intample in ianuarie si nu pot sa ma opresc din plans”, a declarat Kerry

   Luna trecuta, tinerei, care are sase luni si jumatate de sarcina, i s-a spus, cu doar doua zile inainte de casatorie, ca nunta va fi anulata, pentru ca, potrivit serviciilor sociale, „nu intelege complicatiile unei casatorii”.

   „Imi sfasie inima sa o vad pe Kerry atat de suparata si ma tem ca tot acest stres va afecta sanatatea bebelusului nostru. Suntem devastati si in acest moment nu stim cum o sa ne descurcam in ianuarie. Suntem amandoi deja legati emotional de Ben si nu vreau sa ma gandesc la cum o sa fie sa venim acasa fara el. Pare incredibil de crud, dar asistentii sociali ne-au spus ca dupa o ora sau doua, Ben va fi dat spre adoptie. In plus, nici unul dintre noi nu are voie sa il pe copilas acasa. Serviciile sociale ne distrug viata. Asistentii spun despre Kerry ca nu are capacitatea mintala de a avea grija de un copil, dar asta e o prostie. Kerry nici macar nu are sansa de a demonstra cum este ca parinte. Cu toate astea, se bucura din plin de sarcina si ar fi o mama minunata”, e de parere Mark, viitorul tata. Totodata, el a adaugat ca ar fi fericit sa isi asume intreaga responsabilitate fata de fiul sau. Din pacate, el nu are acest drept, pentru ca nu este casatorit cu Kerry, iar serviciile sociale nici nu le dau voie sa faca acest pas. Bunica lui Kerry incearca sa obtina custodia lui Ben, insa asistentii sociali le-au spus deja tinerilor ca aceasta nu are sanse prea mari sa obtina un rezultat pozitiv.

   Kerry, din Dunfermline, Fife, Scotia a fost in ingrijirea bunicii sale de cand avea noua luni, pentru ca parintii ei nu au fost capabili sa aiba grija de ea. Serviciile sociale de la Consiliul din Fife au supravegheat in permanenta bunastarea fetei. In luna ianuarie, Kerry l-a cunoscut pe Mark, din Arbroath si cand a ramas insarcinata, ei au planuit sa se casatoreasca. Insa cu 48 de ore inainte de cununia religioasa, doi asistenti sociali au sosit la apartamentul in care cuplul locuia de patru luni si i-a spus ca mariajul lor ar fi ilegal, din cauza dificultatilor de invatare ale lui Kerry. Sub legile scotiene, un ofiter civil ar putea refuza sa casatoreasca un cuplu, daca el crede ca una sau ambele parti nu au capacitatea mentala necesara pentru a intelege ce inseamna institutia casatoriei. Cu toate astea, in urma sesizarii Consiliului din Fife, ofiterul civil de la Dunfermline Register Office a refuzat sa sanctioneze mariajul celor doi. „Totul este organizat, de la biserica si pana la rochia de mireasa a lui Kerry. Cu toate astea, desi ne straduim sa convingem serviciile sociale ca ne iubim si ca nu vrem ca bebelusul nostru sa aiba parintii necasatoriti, nu s-au razgandit si am fost nevoiti sa anulam totul”, a mai spus Mark.

   Kerry, care inca asteapta o evaluare psihologica oficiala, a precizat ca dificultatile sale de invatare nu sunt atat de severe pe cat lasa Consiliul sa se inteleaga si ca este capabila sa se descurce singura. In plus, anul trecut, adolescenta s-a oferit sa-i ajute pe copiii cu handicap de la scoala primara din localitate.

   „Este o persoana sensibila si iubitoare, care adora sa fie insarcinata si ar fi o mama buna. Nici macar nu am stiut de dificultatile sale de invatare, pana cand nu am avut doua luni de relatie. Oricine o cunoaste pe Kerry isi poate da seama ca este o fata normala. Pentru prima data in viata sa, era fericita. Abia asteptam sa avem bebelusul, dar acum viata noastra a fost data peste cap si traim un cosmar”, a mai adaugat viitorul tatic.

   Stephen Moore, directorul adjunct al serviciilor sociale, a declarat ca mare parte din munca lor este guvernata de legislatie si ca deciziile lor se bazeaza pe punerea in balanta a riscului si a bunastarii celor implicati.

   Cititi va rog si:

Articolul zilei (08.06.2009): ANGLIA SCRANTITA – Unei mame i se refuza dreptul de a fi mama pe motiv ca este prea proasta

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine (partea 2)

Moartea familiei traditionale

In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor case, 24 de ore din 24

Rezidentii britanici vor primi pana la 500 lire pentru a raporta orice activitati suspecte ale vecinilor

Din noiembrie, britanicii SE VOR PUTEA SPIONA UNII PE ALTII pentru bani, prin CCTV …

O asistenta britanica risca sa fie CONCEDIATA din cauza unei „PERICULOASE” CRUCIULITE de la gat …

Credinta incotro? Statuia Iisus in blugi, dezvelita in Marea Britanie

Elevii din Marea Britanie sunt indemnati sa aiba un orgasm pe zi

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mircea said, on octombrie 20, 2009 at 8:57 pm

    un alt exemplu despre societatea englezeasca : British Christian hotel owners arrested over dispute with Muslim -http://www.national-front.org.uk/hoteliers.htm , http://en.rian.ru/Religion/20090921/156205185.html

    Apreciază

  2. saccsiv said, on octombrie 20, 2009 at 9:03 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  3. parereamea said, on octombrie 20, 2009 at 9:07 pm

    Sa vina in Romania sa nasca.
    Ma intreb daca i-a interzis cumva si sa iasa din tara si pe ce baza legala ar face asta?

    Apreciază

  4. marian said, on octombrie 20, 2009 at 10:38 pm

    Doamne, Dumnezeule…in ce hal a ajuns occidentul inspre care vrem si noi sa ne indreptam (sper ca niciodata). Ma bucur ca am familia in Romania si sper sa-mi ajute bunul Dumnezeu sa vin si eu cat mai repede acasa…chiar ca nu mai e de gluma. Sper ca idioteniile astea sa se loveasca de refuzul total al populatiei ca de un zid de netrecut. Daca nu, asa cum spuneau si altii si eu…directia munti fratilor. Deocamdata cred insa ca avem obligatia sa luptam impotriva acestui val de mizerie umana.

    Apreciază

  5. Ion de la Chiuiesti said, on octombrie 21, 2009 at 6:20 am

    In Romania se va intampla la fel! Totul este conceput spre degradarea valorilor traditionale, si in primul rand familia, acea celula „de baza” care trebuie eliminata!

    Apreciază

  6. dana said, on octombrie 21, 2009 at 10:24 am

    EUGENIEEEEE!! vor sa ne trieze: buni de munca sau nu! vai de noi!

    Apreciază

  7. es said, on octombrie 21, 2009 at 2:55 pm

    hai să fim serioşi o clipă, ştiţi cu toţii că toate caracterele fizice, intelectuale şi comportamentale se moştenesc, păi ce copil urmează să iasă din cei doi ? Şi să nu vă gîndiţi la ei ca nişte oameni persecutaţi de sistem ci ca la unii care nu sunt în stare să înveţe să citească şi să scrie (într-o ţară unde aveau şcoli dinainte de principatele noastre), care au trăit ca sălbaticii în afara căsătoriei şi care probabil nici nu aflau că ea este însărcinată dacă nu le zicea cineva.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 21, 2009 at 3:12 pm

      Unde ai citit ca acestia sunt „unii care nu sunt în stare să înveţe să citească şi să scrie (într-o ţară unde aveau şcoli dinainte de principatele noastre), care au trăit ca sălbaticii în afara căsătoriei şi care probabil nici nu aflau că ea este însărcinată dacă nu le zicea cineva.”?

      Apreciază

    • Alexandru said, on octombrie 22, 2009 at 1:38 pm

      Ca sa ne pastram pe aleile progresului stiintific si realizarile lui, spune-mi te rog care este procentul de analfabetism din Regatul Unit al Marii Britanii? Dar cel din Romania? Curios rapsuns iti vei gasi, te asigur…
      Doamne ajuta!

      Apreciază

  8. es said, on octombrie 21, 2009 at 3:49 pm

    Asistenţii sociali au spus că are probleme de învăţare, sigur aceşti asistenţi au văzut şi cazuri de imigranţi din toate părţile lumii dintre care mulţi deabea leagă două cuvinte în limba natală iar dacă reuşesc să zică ceva probabil că zic „alah akbar”, şi cu toate acestea au hotărît că acesta este un caz destul de grav.
    Şi cum de tipul nu a observat că ea are probleme de învăţare timp de două luni ? Mă duce cu gîndu că şi el e „tot de pe acolo”. Iar un copil făcut în afara căsătoriei arată clar că nu-s creştini.

    Apreciază

  9. es said, on octombrie 21, 2009 at 3:58 pm

    Apropo, acum cîteva luni a fost un caz îngrozitor în jud. Iaşi unde o bătrînă creştea singură cam 8 nepoţei. Toţi au fost confiscaţi de stat pe motiv că bătrîna nu are bani de rechizite.
    Nu a zis nimeni nici un cuvînt atunci dar văd că absolut toată lumea plînge pt haita aia şi bărbasu.

    Apreciază

  10. marilena said, on octombrie 21, 2009 at 6:08 pm

    Doamne, es, tu nu ai inteles nimic ! Aceeasi asistenti sociali te-ar putea evalua si pe tine in acelasi mod, caci si tu, ca si biata fata insarcinata, ai o problema grava de invatare ! Diferenta e ca ea este o „persoana sensibila si iubitoare” care „nici macar nu are sansa de a demonstra cum este ca parinte”, pe cand tu esti exact opusul, adica un om insensibil, fara mila fata de cei „altfel” si in plus ai demonstrat deja ca nu poti fi un bun parinte, caci cu astfel de conceptii nu ai putea creste si iubi, de exemplu, un copil cu sindrom Down sau alte astfel de boli, macar ca ar fi propria progenitura (oooooo si roaga-te bunului Dumnezeu, caci astfel de accidente genetice se pot intampla oricui). Vorbesti precum ucenicul lui Mengele si spui ca esti crestin !… sau poate gresesc eu ?… poate ca bietul Dumnezeu (Doamne iarta-mi blasfemia) bause si habar nu avea ce face cand a binecuvantat prin Duhul Sfant unirea dintre cei doi retardati ? Mai invata, es, invata sa fii crestin, apoi poti sa faci ce vrei !

    Apreciază

  11. marian said, on octombrie 22, 2009 at 8:27 am

    Draga „es”…imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar esti total pe dinafara. Cu alte cuvinte esti de acord asupra acestui fapt. Ca a rezultat un copil in afara casatoriei, de acord ( si la noi la ortodocsi se mai intimpla). Important este ca in fata faptului implinit, avenirii copilului pe lume sa fi constient de responsabilitatea ce-ti revine ca parinte si sa accepti provocarea bucuros. Chestia cum ca fata ar fi proasta si de aceea nu merita sa fie mama…Doamne…nu poti crede asa ceva. Si pe ce criterii ma rog catalogheaza ei inteligenta unui om. Mai bine prost dar cu frica de Dumnezeu decat inteligent orbecaind prin intuneric. Oricum este infiorator ce se intimpla chiar si la noi in tara, cum aceste institutii sociale capata putere de decizie din ce in ce mai mare. Am vazut odata un caz la stiri …unei familii sarmane din Moldova i s-au luat cei 3 copii spre a fi institutionalizati pe motiv ca erau prea saraci si amariti si deci nu aveau mijloacele necesare cresterii si educarii copiilor. Cu alte cuvinte, peste putin timp nu vom mai avea nici macar dreptul de a fi saraci. Normal ar fi ca statul sa ma ajute si sa-mi creeze conditiile necesare mie ca PARINTE spre a-mi creste si educa ai mei copii asa cum trebuie. Dar nu dom-le…ei sunt buni si ajutatori si vin sa-mi ia copiii spre a le oferi ei adica statul ceea ce copiii au nevoie. Ca pentru ei, parintele nu mai conteaza, nu mai are nici o putere de decizie. Sa ne fereasca Dumnezeu…daca nu ne vom trezi odata vom privi neputinciosi, noi ca parinti crestini, cum copiii nostrii ajung din cele mai timpite motive pe mainile statului „protector” unde nu se stie ce se va intimpla cu ei.

    Apreciază

  12. es said, on octombrie 23, 2009 at 1:57 pm

    @ Marilena, da, susţin eugenia, dar numai atunci cînd e vorba de cazuri de retarzi sau de boli transmisibile genetic ce nu se pot trata (cancer). E păcat să se chinuie singuri sau să fie povară pentru familie şi lume. Iar dacă ar fi să mi se întîmple mie ceva de genu la ce ai scris tu, atunci găsesc eu o rezolvare mai ales că ţara este mare şi mulţi copii mai fug de acasă sau dispar prin păduri.

    @ Marian nu demult veneau turcii şi-ţi luau copiii, îi castrau şi-i treceau la islamism. Acum vine statul şi face acelaşi lucru, ar trebui să fim obişnuiţi după atîtea veacuri. Mai importantă este libertatea de a ne ruga Domnului în sînul Bisericii Ortodoxe celei adevărate.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 23, 2009 at 2:04 pm

      Poti cita ceva din Sfintii Parinti, care sa sustina cat de cat cele spuse de tine?

      Apreciază

  13. es said, on octombrie 23, 2009 at 2:10 pm

    Aia este părerea mea, nu a Bisericii, iar acţiunile turcilor au fost consemnate de diverşi cronicari şi explicate ulterior de istorici.

    Apreciază

  14. […] SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere,… […]

    Apreciază

  15. […] SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere,… […]

    Apreciază

  16. […] SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere,… […]

    Apreciază

  17. […] SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere,… […]

    Apreciază

  18. […] un IQ de 71. Deşi 1,2 milioane de britanice (!?!) au acelaşi IQ, lor nu le sunt luaţi copiii. Alteia i s-a interzis să se căsătorească din acelaşi motiv. Unor părinţi li s-au luat copiii sub pretextul că erau prea graşi. Altora, li s-a luat […]

    Apreciază

  19. […] SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere,… […]

    Apreciază

  20. […] SISTEM BRITANIC CRETIN: O tanara nu are voie sa se casatoreasca si i se va lua copilul dupa nastere,… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.