SACCSIV – blog ortodox

In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor case, 24 de ore din 24

Posted in Big Brother, Marea Britanie by saccsiv on iulie 31, 2009

   Conform articolului SIN BINS FOR WORST FAMILIES, 400 milioane de lire vor fi alocate unui plan in care 20 000 de familii cu probleme vor fi supravegheate, in propriile lor case, 24 de ore din 24, de sistemul video CCTV.

   Vor fi monitorizate pentru ca SISTEMUL sa se asigure ca copii lor merg la scoala, se culca la timp si mananca corect.

   Garzi private de securitate vor fi trimise de asemenea in controale inopinate in aceste case.

   Se spera ca astfel se va diminua numarul de tineri ce apuca drumul infractional al strazii.

   Unul din oficialii ce se ocupa de acest proiect a precizat ca „aceasta actiune dura dar ne negociabila va sprijini familiile si va elimina radacina problemei.”

   Totodata, parintii copiilor disciplinati vor primi noi drepturi in a se plange impotriva copiilor ce perturba lectiile.

   Elevii si familiile lor vor trebui sa semneze contracte de comportament la inceputul fiecarui an, in care se vor specifica indatoririle lor.

   Consider ca un asemenea plan ar trebui implementat si in Romania la familiile de tigani cu probleme. Dar desigur, nu se va petrece asa ceva, caci nu asta este ideea, ci din contra, in Romania regulile nescrise ale celor ce stapanesc aceasta tara, impun un haos cat mai mare.

   Si nici in Marea Britanie de fapt, nu de grija persoanelor cu probleme intreprinde SISTEMUL aceasta actiune, ci pentru obisnuirea mentalului colectiv cu ideea de Big Brother. Cititi va rog si articolele:

Rezidentii britanici vor primi pana la 500 lire pentru a raporta orice activitati suspecte ale vecinilor

Marea Britanie, exemplu sinistru a ceea ce va fi societatea planetara de maine

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on iulie 31, 2009 at 10:48 am

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. Cristi said, on iulie 31, 2009 at 11:15 am

  oribil nu pot sa cred ca nu vad ca asta e mai rau ca pe vreamea lui hitler : |.

  Apreciază

  • miruna said, on august 1, 2009 at 10:54 am

   Cristi, asta se cheama COMUNISM. „Vremea lui Hitler” n-a fost decat o alta fata si marunta la scara istoriei; comunismul, in schimb a fost si este cel care cu adevarat a perturbat, cu implicatii adanci, sufletul omenirii si istoria. Si iata acum ideologia marxist-leninista a cuprins toata lumea. Chipul ‘lumii noi’ si ‘omul de tip nou’ se arata din ce in ce mai clar. Numai Dumnezeu ne mai poate scapa; iar noi, fiecare, sa ne rugam.

   Apreciază

   • ALEXANDRA said, on august 8, 2009 at 5:44 pm

    interesant cum mereu este OK sa impui aceste reguli la altii, cum zici tu, tiganilor. Dar tu ai putea trai asa? Ceea ce se petrece acum in lume incepand cu Marea britanie, Spania etc. vine incet incet si in Romania, stai linistit. Vine peste tot. Este intr-adevar indoctrinare la nivel micro. La nivel macro, am auzit toti despre 9/11 si despre terorism. Cand nu mai ai voie sa vorbesti impotriva statului, drepturul de-a gandi liber, de-a teriotiza, de-a veni cu idei noi, de-ati exprima creativitatea se termina. Este normal ca ei sa inceapa cu cei care sunt „prost asimilati” in societate – deja sunt marginalizati. Dar asta este doar inceputul unei ere in care omul nu mai are drepturi umane, unde dreptul de-a vorbi, de.a avea o conversatie despre totul sub luna si soare este un privilegiu, unde trebuie sa devenim sclavii televizorului care ne spune ce sa gandim si ce sa credem, si daca spunem ca nu este asa, suntem pedepsiti. Nu asa era Romania? Ceauseascu lua banii oamenilor, mancarea de pe masa, nu te lasa sa parasesti tara. Cu un chip implant, despre care se vorbeste, in care pana si banii tai se afla, ce sanse mai ai? Unde mai fugi? Nu mai poti fugi nici in SUA, nici in Australia, Franta, Angliga, etc, pentru ca v-a fi la fel. Curand esti un om cu banii numarati, sa-ti ajunga pentru putina mancare si putina odihna, si daca vorbesti prea mult, cine stie unde dispari.

    Apreciază

 3. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază

  • carti online said, on august 15, 2009 at 4:19 am

   Sincer nu ma asteptam la asa ceva din partea englezilor… sper sa fie un esec total si sa dovedeasca inca odata ca constrangerile nu au fost si nu vor fi niciodata benefice

   Apreciază

   • ALEXANDRA said, on august 15, 2009 at 10:35 am

    In america se intampla aceleasi lucruri, de acolo cred ca vine totul. Totul a inceput cu 9/11. Americanii au inceput sa construiasca lagare de corectie. Militari peste tot. Nu mai poti merge pe strada fara sa te intrebe cineva de sanatate. Noul presedinte a inceput sa minta lumea la greu. Deceptia este la ordinea zilei. Europa si America se transforma intr-un fascism -comunism-socialism-corporalism. Lumea incepe sa fie chipuita ca si cateii si pisicile.

    Apreciază

   • ALEXANDRA said, on august 15, 2009 at 10:38 am

    In ziua de astazi, chiar si in Europa, nu mai ai dreptul sa stii pentru ce esti acuzat. Politia iti poate distruge viata si tu nu stii macar ce ai facut. Judecata dreapta este un lucru a trecutului. Au dreptul sa-ti ia banii, sa te lase fara munca, sa-ti distruga relatiile sociale, sa te inchida, sa te chinuie, sa te medicineze, sa-ti intre in casa si sa te filmeze, sa-ti citeasca corespondenta, sa te izoleze – si tu nu ai voie sa stii DE CE!!!

    Apreciază

 4. […] SISTEMUL aceasta actiune, ci pentru obisnuirea mentalului colectiv cu ideea de Big Brother. Sursa: Saccsiv […]

  Apreciază

 5. timisorean1 said, on august 1, 2009 at 9:40 pm

  STAU SI MA INTREB: CARE-S MAI RAI, ENGLEJII SAU AMERICANII? IN GENERAL RAUL VINE DIN sua DAR SI ENGLEJII ZICI CA-S CEI MAI SPALATI PE CREIER CETATENI AI LUMII! S-AR PUTEA CHIAR SA FIE!

  AFARA CU ARMATA sua DIN ROMANIA!

  Apreciază

 6. blogideologic said, on august 2, 2009 at 11:16 am

  „Totodata, parintii copiilor disciplinati vor primi noi drepturi in a se plange impotriva copiilor ce perturba lectiile.”
  Ceea ce constituie un aspect salutar ! Dar în România nu se poate aplica. Părinţii copiilor disciplinaţi vor primi bătaie pe stradă !

  Apreciază

  • Alexandra said, on august 24, 2009 at 10:24 pm

   Paratul se intampla oricum. Numai ca stai linistit pentru ca invataroarea sau profesorul vor primi aceste informatii secret. Nu v-a spune in fata clasei.
   Dar stii ce este bizar in situatia asta de parala?
   Bizar este ca lumea si copii vor minti la greu, ptr ca vor dori sa se puna bine cu profii.
   V-a fi concurenta in clasa.
   Vor creste inegalitatile.
   Copii cu parinti deja cu studii, normal ca sunt mai bine imbracati si de obicei mai isteti.
   Ceilalti copii nu vor avea deci nici o sansa in viata, ptr. ca invatatoarea nu-i va ocroti.
   Ar trebui sa se creeze o atmosfera de pace si de prietenie, o atmosfera stimulanta cu profesori si invatatori foarte bine dotati si cu inima unde trebuie, competenti, care sa-i faca si pe copii care-s mai neinteresati de scoala sa devina cuminti, respectuosi, etc.
   Insa, primul mod de-a baga o noua ideologie in oameni, este de-a creea dusmani: cum ar fi „teroristii”, „criminalii”, „copii obraznici” s.a.m.d.
   In 20 de ani, avem o societate de comunism, in care toata lumea este supravegheata de cineva.

   Apreciază

 7. Alexandra said, on august 2, 2009 at 10:10 pm

  Revenim la definitii: „Ce inseamna familii cu probleme?”
  Este FOARTE GRAV ce se intampla:
  1. In primul rand eu una sunt impotriva introducerii „Big Brother” chiar daca e vorba despre o familie cu cele mai mari probleme. Ce e asta? Ii faci roboti pe acei oameni, daca nu fac asta si asta ii pedepsesti tu? Sunt maimute de laborator? Soareci? „Ia branza/banana de aici si nu alerga in partea cealalta ca te pedepsesc?” Cu exercitii impuse, asa cred ei ca rezolva problemele? Nu va dati seama ce impact psihologic, ce stres infernal este sa stii ca esti supravegheat continuu.
  Una este un joc imbecil la care participa niste sonati alta este viata unor oameni care deja au probleme
  2. In al doilea rand azi sunt urmariti cei cu probleme, maine suntem noi astia „fara probleme”.

  NU Categoric asa ceva nu trebuie acceptat.
  Dar oamenii astia din Marea Britanie chiar nu spun nimic?
  Am vazut ca sunt cateva persoane care incearca sa atraga atentia dar nu e de ajuns.
  Stiti ceva despre organizatii care macar incearca sa spuna adevarul in privinta asta?

  Apreciază

  • Alexandra said, on august 24, 2009 at 10:13 pm

   Eu as dori sa pun mai intai si intai intrebarea: „Cine e big brother?”
   Sunt oameni normali?
   Ce fel de om trebuie sa fii ca sa stai sa privesti cum se duce omul la toaleta, si sa pedepsesti omul dupa aia ca n-a tras apa cum trebuie sau nu s-a spalat pe maini?
   Ce calificare are big brother?
   Daca-s oameni iesiti direct din inchisoare, sau din psihiatrie?
   Daca-s niste fraieri care nu isi stiu limitele?
   Cine conduce brig brother?
   Este o organizatie?
   Este armata, militarii, politia secreta, sociologii, politicienii?
   Uite toate chestiile astea sunt toal ascunse.
   Mi se pare bizar, si lumea trebuie neaparat sa se organizeze in momentele astea, pentru ca-n viitor tampitii fanatici a la Hitler, vor supraveghea oameni perfect normali cu studii, cu aptitudini, etc. plus ca vor putea controla salariile oamenilor, cati bani intra, cum ii cheltuie – gen: aha, asta are prea multi bani! hai sa-i mai trimitem o nota de plata! Si uite asa, ca-n regimul comunist te poate controla – te chinui sa traiesti de la o luna la alta, nu poti sa pleci intr-o vacanta, nu poti face nimic, pentru ca niste nebuni pe care noi ii numim ca sa fim draguti „Big brother” si sa nu-i suparam – sunt pusi de cineva ca sa-ti ia drepturile.

   Apreciază

  • Alexandra said, on august 24, 2009 at 10:27 pm

   Cei care inteleg ce se intampla, spun. Unii exagereaza. Sunt organizatii – mai mult cei inclinati spre ideea ca v-a exista un New World Order.
   Gasesti filme pe youtube cate vrei.
   Nu stiu ce sa cred despre aceasta New World Order, dar clar un sambure de adevar este.
   Oricum, ideea este ca statele foste democratice: usa, europa, etc vor sa monitorizeze indivizii.

   Apreciază

 8. naayram said, on august 3, 2009 at 9:38 pm

  bine mai frate kiar asha iti bati joc de noi? noi suntem creatia Domnului ca si voi…daca te dai asha antimason de ce ataci neshte oameni amararti?fii creshtin adevarat ,nu tentativa…
  pai daca eshti anti big-brother de ce vrei sa ne bagi mortu`n casa?

  Apreciază

  • Alexandra said, on august 24, 2009 at 10:34 pm

   Pai de obicei de aia au succes. Pentru ca incep cu lume deja marginalizata, cum ar fi tiganii, drogatii, oameni cu probleme sociale, cei saraci, „criminalii”, etc.
   Si oamenii care se cred integrati, sunt de acord.
   Apoi ei nu pricep ca asta face parte dintr-un plan mai mare: sa devina toata lumea monitorizata si supravegheata.
   Acum poti sa-ti localizezi prietenii dupa telefonul mobil chiar cu google.
   In suedia de pilda, politia are voie, fara ca tu sa stii, sa-ti intre in casa, si sa-ti instaleze program de spionaj in calculator, ca sa vada ce faci acolo.
   Bine, sa zicem ca in unele cazuri ar fi bine, pedofilii ar putea fi opriti, insa, deoarece nu trebuie sa fi facut nimic ca sa poata sa-ti faca asta, inseamna ca ei au dreptul sa faca asta la toata lumea.
   Au mai creeat niste victime prin europa: cica sunt criminali, dar e vrajeala. Un nou mod de-a monitoriza lumea, prin a-i implica.
   Dar lumea nu-si da seama pentru ca lumea crede in autoritati, in politie, mai ales cand e fata in fata cu el.
   Apoi cei care nu-s de acord pot fi pedepsiti, deci n-ai scapare probabil si mai bine colaborezi. Astazi, politia are voie sa te bata, sa te violeze, sa te inchida, sa-ti faca ce vrea fara ca sa fii vinovat de absolut nimic. Are voie sa-ti fure banii, sa minta lumea despre tine, adica sa-ti faca faima proasta, nu mai ai nici un drept la o judecata normala.
   Este oribil.

   Apreciază

 9. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază

 10. costin said, on august 24, 2009 at 4:40 pm

  si eu am postat stirea asta, dar s-a dovedit a fi exagerat. Articolul din Daily Express nu este exact. Edd Balls nu dorea sa puna camere de supraveghere in casele private, ci citeva familii cu probleme erau duse pe o perioada limitata in centre speciale in care vor fi supravegheati.

  http://patrupedbun.net/militia-gindirii-in-tara-lui-orwell-camere-de-spraveghere-in-case-private/

  Am pus un update in care este explicat de ce este gresita stirea, iar in comentarii puteti vedea explicatia completa

  Apreciază

  • Alexandra said, on august 24, 2009 at 10:40 pm

   Eh, sa stii ca mare diferenta nu este.
   Se plange lumea ca este criza economica, si statul are bani sa bage in supraveghere.
   Oricum trebuie oprita chestia.
   daca oamenii nu actioneaza acum, se vor trezi iar pe timpul comunismului.
   Poate mai rau, pentru ca nu era tehnologia de acum.

   Apreciază

 11. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază

 12. Andrei said, on octombrie 7, 2009 at 4:58 pm

  Dragii mei, din pacate traim vremurile premergatoare celui ce este numit „invatatorul invatatorilor”. Afara lumea este pregatita pentru orice. Nu se mai pot impotrivi nici fizic nici intr-un alt fel. Ei sunt bombardati zi de zi cu mijloace pe care deja le cunoasteti: Tv, radio samd. Se pare ca mesajele subliminale si anagramele din reclame sunt din ce in ce mai dese. Nu mai vorbesc despre sex si violenta. Acestea sunt deja ceva normal. CCTV-ul ,usor usor, in maxin un va fi din ce in ce mai prezent si pe strazile din Romania. Noi nu mai putem sa facem nimic ca sa stopam acest lucru. Tebuie sa fim cat mai bine informati pentru a sti momentul cand va trebui sa ne retragem in zone cat mai linistite si cat mai retrase de „focarele de infectie” care vor fi cat de curand. Trebuie sa intelegem cu toti ca resursele care le vom strange ne vor ajuta sa supravietuim cat va hotara Domnul. Alta solutie nu mai este. Am fost in apropierea celor care fac si acum jocurile si se joaca cu viata oamenilor si va garantez ca nu exista limite.
  Pe de alta parte, salutari si numai bine celui care are curajul sa scrie despre evenimente si sa tina lumea la curent cu adevaratele stiri de pe mapamond.
  Imi cer scuze daca am suparat pe cineva si pe aceasta cale va doresc „lectura inteleapta”. GRIJA MARE!!!

  Apreciază

 13. […] MB: 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video NON-STOP în propriile case […]

  Apreciază

 14. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază

 15. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază

 16. Ioan Emilian said, on ianuarie 26, 2010 at 7:57 am

  Sistem mai rau decat aceasta asa-zisa democratie nu va mai exista,la ce legi se dau,totul o sa fie legal,comunismul a fost un sistem prost fiindca au dat in Biserica si ar fi fost un sistem bun daca nu faceau asta si multe alte greseli,dar au facut si bine…
  Doamne fereste ca nu iau partea comunismului,dar totusi lumea avea de munca,toti munceau,era lumea mai credincioasa,etc…
  Acum democratie sau mai bine zis demonocratie,televizor,manipulare totala prin mass-media,din ce in ce mai multa lume care moare de foame,ce este capitalismul?sistemul in care sunt cei mai multi saraci in lume…
  Sa ne ajute Dumnezeu,vremuri grele or sa vina…Doamne ajuta!

  Apreciază

  • Nicu said, on ianuarie 28, 2010 at 8:55 am

   Incredibil!!!
   Comunistii au lichidat tot ce avea valoare in Romania iar dumneata zici ca era prost doar pentru ca a dat in Biserica?
   „Lumea avea de munca”? – Ce, la asta se reduce viata omului? La o munca facuta in doru’ lelii ? Poate n-ai dardait de frig si de frica intre 4 pereti de beton. Sau la cozile interminabile la alimente.
   Nu pot sa cred asa ceva. Pentru documentare, citeste te rog orice carte memoriala referitoare la perioada respectiva.

   Apreciază

 17. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază

 18. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază

 19. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază

 20. […] In Marea Britanie, 20 000 de familii se vor supune obligatoriu supravegherii video in propriile lor … […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: