SACCSIV – blog ortodox

Caut colaborator, TRADUCATOR DIN LIMBA GREACA

Posted in Grecia, saccsiv by saccsiv on octombrie 20, 2011

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 20, 2011 at 10:56 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. ady said, on octombrie 20, 2011 at 12:26 pm

    Ti-as oferi cu drag serviciile mele frate Saccsiv, dar mai greu cu aceasta limba, am fost eu prin Grecia, dar nu o cunosc la un nivel suficient ca sa-ti pot fi de folos. Succes in cautare, Doamne Ajuta

    Apreciază

  3. mary said, on decembrie 1, 2011 at 6:37 pm

    BUNA EU POT FI DE FOLOS POATE SUNT IN GRECIA IN MOMENTUL DE FATA SI VB CURSIV GREACA

    Apreciază

  4. Ada said, on februarie 26, 2012 at 4:17 pm

    Buna! Daca mai ai nevoie de ajutor, spune-mi si te ajut cu cea mai mare placere! O seara placuta

    Apreciază

  5. Loredana Calin said, on februarie 4, 2013 at 3:34 pm

    Si eu pot ajuta cu limba greaca. Scriu, citesc si vorbesc cursiv aceasta limba. Traiesc in grecia de 5 ani.

    Apreciază

  6. donnie yen said, on august 12, 2014 at 3:49 pm

    Articole în limbile germană şi franceză oricând. O zi bună.

    Apreciază

  7. donnie yen said, on august 15, 2014 at 7:48 pm

    Michel Foucault: poliţia şi justiţia

    Reporter: Care este, în opinia sumneavoastră, rolul judecătorilor în societate? La ce folosesc ei?

    Michel Foucault: La ce servesc ei? Ăăăăă… ! Dacă aş fi răutăcios – ei bine, nu sunt deşi o s-o spun totuşi rolul lor este, în fond, să permită funcţionarea poliţiei. Toată lumea crede că un mare eveniment care s-a petrecut în timpul secolului al XVIII-lea este reforma judiciară, câştigarea libertăţilor, etv. S-a întâmplat însă ceva important în secolul al XVIII-lea, o inventţie pentru care nu le recunoaştem suficient meritele inventatorilor săi, care erau francezi – şi anume poliţia! Poliţia este o invenţie a epocii moderne şi a monarhieiadministrative. Şi, de fapt, poliţia este, încă din secolul al XVIII-lea, un soi de instanţă formidabilă de reglementare socială, de supraveghere perpetuă, de continuă coerciţie a comportamentului oamenilor, o instanţă nu atât a justiţiei cât de normalizare; nu era vorba într-atât despre aplicarea legii, cât despre obţinerea unui comportament normal, conform şi asta este ceea ce poliţia a făcut; poliţia a făcut-o de-a lungul întregului secol XVIII printre fisurile unei puteri judiciare care, în cele din urmă, era vastă, discontinuă, neatentţ, etc. Ei, bine, şi eu cred, despre această funcţie poliţienească despre care spunem tot timpul că trebuie să fie subordonată poliţiei, că este în fond adevăratul soclu pe care funcţionează în prezent justiţia. Justiţia care nu e făcută pentru altceva decât pentru a înregistra – la nivel oficial, la nivel legal dar şi la nivel ritualic – aceste forme de control care sunt în esnţă forme de control ale normalităţii şi care sunt îndeplinite de către poliţie. Justiţia este în serviciul poliţiei. Din punct de vedere istoric, dar, de fapt, şi instituţional.

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 16, 2014 at 1:46 am

      donnie yen

      Multumesc mult.

      Apreciază

      • donnie yen said, on august 30, 2014 at 12:37 am

        Dacă mai sunt articole germană, engleză, italiană, franceză sau maghiară oricând.

        Apreciază

  8. donnie yen said, on august 15, 2014 at 7:54 pm

    Michel Foucault: poliţia şi justiţia

    Reporter: Care este, în opinia dumneavoastră, rolul judecătorilor în societate? La ce folosesc ei?

    Michel Foucault: La ce servesc ei? Ăăăăă… ! Dacă aş fi răutăcios – ei bine, nu sunt deşi o s-o spun totuşi rolul lor este, în fond, să permită funcţionarea poliţiei. Toată lumea crede că un mare eveniment care s-a petrecut în timpul secolului al XVIII-lea este reforma judiciară, câştigarea libertăţilor, etc. S-a întâmplat însă ceva important în secolul al XVIII-lea, o invenţie pentru care nu le recunoaştem suficient meritele inventatorilor săi, care erau francezi – şi anume poliţia! Poliţia este o invenţie a epocii moderne şi a monarhiei administrative. Şi, de fapt, poliţia este, încă din secolul al XVIII-lea, un soi de instanţă formidabilă de reglementare socială, de supraveghere perpetuă, de continuă coerciţie a comportamentului oamenilor, o instanţă nu atât a justiţiei cât de normalizare; nu era vorba într-atât despre aplicarea legii, cât despre obţinerea unui comportament normal, conform şi asta este ceea ce poliţia a făcut; poliţia a făcut-o de-a lungul întregului secol XVIII printre fisurile unei puteri judiciare care, în cele din urmă, era vastă, discontinuă, neatentă, etc. Ei, bine, şi eu cred, despre această funcţie poliţienească despre care spunem tot timpul că trebuie să fie subordonată poliţiei, că este în fond adevăratul soclu pe care funcţionează în prezent justiţia. Justiţia care nu e făcută pentru altceva decât pentru a înregistra – la nivel oficial, la nivel legal dar şi la nivel ritualic – aceste forme de control care sunt în esenţă forme de control ale normalităţii şi care sunt îndeplinite de către poliţie. Justiţia este în serviciul poliţiei. Din punct de vedere istoric, dar, de fapt, şi instituţional.

    Apreciază

  9. Claudia said, on septembrie 22, 2014 at 10:12 pm

    Si eu pot sa va jut cu l.greaca si l.rusa!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.