SACCSIV – blog ortodox

VIDEO – Interviu ca parintele IUSTIN PARVU (02.03.2011): CRESTINUL SI REVOLUTIILE

Posted in Iustin Parvu, ORTODOXIE, saccsiv by saccsiv on martie 2, 2011

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. intrus117 said, on martie 2, 2011 at 7:12 pm

    ATENTIE.! Sunt cenzurat de trei zile, nu mai pot posta nimic pe blogul meu :

    Warning: We have a concern about some of the content on your blog. Please click here to contact us as soon as possible to resolve the issue and re-enable posting.

    A inceput oare cenzura>? Daca da atunci trebuie sa ne gandim la alternative, faceti back-up , salvati-va informatiile utile si nu le tineti pe hardul din pc conectat la internet, cenzuratorii pot oricand sa „”viziteze „” continutul de orice forma din pc-ul dvs.

    Apreciat de 1 persoană

    • Ayan said, on martie 3, 2011 at 8:02 am

      Mi s-a intamplat saptamana trecuta sa ma anunte sistemul antivirus ca am un Invader … in timp ce incercam sa scriu un mesaj aici , pe blogul lui saccsiv . Am dat clik pe access denied … apoi am sters istoricul tot si am dat restart . Am scapat de „cine” incerca sa intre la mine … Mi s-a mai intamplat odata tot cand eram pe acest blog dar cu cateva luni in urma .

      Apreciază

  2. Ioan B said, on martie 2, 2011 at 8:32 pm

    Mai nou BOR este VICTIMA atacata si slabita de catre BOSV, special constituita pentru slabirea unitatii noilor calendaristi…. hai ca-i buna… probabil dorinta unora de a poza in victime nu are margini.

    Oameni buni, pe cand noii calendaristi parasisera cararea cea buna si se ocupau cu legionarismul, cei care inca mai aveau credinta dreapta sufereau pentru Dumnezeu fiind panditi de catre jandarmi si novationisti, fugariti, batuti si omorati, pentru ca apoi sa li se strice (aproape) toate bisericile. In viziunea voastra, scopul celor ce au pastrat credinta a fost de a subrezi o biserica care apostase si nu a de a-si mantui sufletele.

    se pare ca avenit vremea cand „lupul striga LUPUL”

    Apreciază

  3. natalia said, on martie 2, 2011 at 9:11 pm

    Frate care tii vechiul calendar nu cred ca ti-ar strica putina smerenie si putin respect fata de eroii acestui neam care au infundat puscariile comuniste.Sintagama legionarism folosita de tine este insultatoare in acest context si esti nedrept…legionarii nu au fost niste rataciti extremisti care tineau alaturi de Bor calendarul nou.Ei au platit foarte multi dintre ei cu propriile lor vieti si cu libertatea si sanatatea lor pentru ca au fost buni romani si buni crestini si prin asta au fost martirizati de regimul comunist ateu.Dovada ca harul lucreaza in Bor il reprezinta si Sfintele moaste de la Aiud ale legionarilor care au facut multe vindecari si a izvorat mir din ele.Eu cred, nu vreau sa va judec dar mie mi se pare ca va faceti un mare pacat atacand orbeste Bor,vorbiti in duh de cearta si calomniere.Mai bine decat sa va ocupati cu astfel de atacuri mai bine v-ati concentra pe probleme care ne afecteaza pe toti ecumenismul,cipurile,guvernare electronica si nu in ultimul rand lupta cu patimile si pacatele personale caci de aici incepe totul.Doamne ajuta!

    Apreciază

  4. ady said, on martie 3, 2011 at 7:03 am

    Frate Saccsiv cer autorul tau si a pr. Vasile, rugaciunea Sf Erem Sirul are o rugaciune speciale pt post sau e ceaa din rugaciunile de dimineata, ai putea sa o publici? Multumesc, parinte, ati putea sa imi trimiteti o adr de email pt sfaturi duhovnicesti?

    Apreciază

  5. Fratele Ioan said, on martie 3, 2011 at 1:41 pm

    Cred ca suntem multi care cauta un indrumator spiritual ADEVARAT care sa aiba puterea sa infrunte chiar si Ierarhii sai, daca acestia i-i zadarnicesc mersul pe cararea cea dreapta.

    Apreciază

  6. Fulger said, on aprilie 2, 2011 at 5:25 pm

    Frate Saccsiv tu ai luat intervilul ?
    Este foarte bun, l-am bagat la favorite pe chanelul meu pe youtube.

    Apreciază

  7. […] VIDEO – Interviu ca parintele IUSTIN PARVU (02.03.2011): CRESTINUL SI REVOLUTIILE […]

    Apreciază

  8. anca said, on noiembrie 18, 2013 at 3:25 pm

    Oricum, suntem destui de multi care stim cu destula precizie tot ce ni se pregateste. Singuri, izolati, fara sentimente fratesti intre noi, dar protejati de inselarile cele mai mari. Oare chiar nu se poate mai bine?Oare chiar numai sa stam cu mainile in san? Cand au venit comunistii, rezistenta nu a avut sens…???? Nu sunt de admirat cei care au facut martiriat pentru credinta si pentru tara chiar daca nu aveau sorti de izbanda, numai considerand ca este datoria lor era sa stea impotriva unor astfel de forte ????

    Apreciază

  9. […] VIDEO – Interviu ca parintele IUSTIN PARVU (02.03.2011): CRESTINUL SI REVOLUTIILE […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.