SACCSIV – blog ortodox

TRAIAN BASESCU: „Statul nu e responsabil pentru fiecare cetăţean! Românii trebuie să înţeleagă că fiecare este responsabil pentru el” INTREBARE: ATUNCI DE CE SA MAI PLATIM IMPOZITE? Inca o motivatie impotriva e-Guvernarii si implicit a cipurilor …

Posted in STAT, Traian Basescu by saccsiv on decembrie 14, 2010

Iata ce aflam din articolul BĂSESCU: „STATUL NU E RESPONSABIL PENTRU FIECARE CETĂŢEAN. ACELA ESTE COMUNISMUL”. Cum s-a asigurat preşedintele că UDMR nu dezertează:

„Statul nu e responsabil pentru fiecare cetăţean!”

Traian Băsescu şi-a mutat tirul asupra celor care acuză statul că nu are grijă de cetăţenii săi, etichetându-i drept „comunişti”: „Acesta este comunismul exprimat în fiecare dimineaţă în mijloacele mass-media (sic!, n.n.), că statul este responsabil, se încearcă acreditarea ideii că statul, guvernul este responsabil pentru fiecare cetăţean, ceea ce nu este adevărat, românii trebuie să înţeleagă că fiecare este responsabil pentru el, statul nu mai are resursele comunismului.”

Iata comentariul cititorului Pr. Vasile postat la articolul STIRILE ZILEI (13.11.2010):

In aceste conditii ma intreb, de ce sa ma mai supun camatarilor de la ANAF, sau de ce sa accept legile anticrestine ale unui guvern ce nu ma reprezinta?

In aceste conditii am tot dreptul sa refuz orice document de identitate impus de stat.

Declaratia lui Basescu este o declaratie de razboi impotriva poporului roman. Basescu, tradatorul, recunoaste ca nu mai raspunde de destinul poporului roman.

Pr. Vasile

Cititi va rog si:

A refuza CIPURILE va insemna a nu plati IMPOZITELE … Din acel moment, SISTEMUL va turba si va actiona nemilos, folosind inclusiv puscariile si lagarele

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 14, 2010 at 11:27 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Iustina said, on decembrie 14, 2010 at 12:37 pm

    Abia acum v-ati dat seama ca Basescu este tradator?

    Apreciază

  3. daniela said, on decembrie 14, 2010 at 12:38 pm

    pai daca basescu nu mai raspunde de destinul poporului roman, al cui presedinte mai e si ce tara reprezinta? ar trebui sa isi dea demisia si sa raspunda doar de destinul sau personal. atunci nu mai cotizam cu nici un ban la stat pt ca suntem raspunzatori pt destinul nostru personal si nu al lor al statului. pacat ca sunt o gramada de oamneni in varsta care inca le mai cred minciunile si nu vad ce se intampla cu adevarat in jurul lor si le este frica sa reactioneze pt ca poate le taie mica lor pensie, dar de fapt frica asta vine din tineretile lor din vremea comunismului. daca am avea macar un pic de credinta si nadejde in Dumnezeu si sa ne lasam destinele in mainile Lui, nu am mai fi asa de stresati ca nu avem bani si alte cele. Dumnezeu ne da doar cat avem nevoie, dar cum suntem nemultumiti vrem mai mult. am cam deviat de la subiect dar mintea imi zboara la mai multe lucruri o data. oricum sa ne punem nadejdea in Dumnezeu si Maica Domnului sa ne apere si sa ne pazeasca sa aibe grija de noi sa nu ratacim calea cea stramta care duce la mantuire. Doamne ajuta!

    Apreciază

  4. andreiradum said, on decembrie 14, 2010 at 1:28 pm

    statul, in viziunea lui Zeus, reprezinta doar colectorul de taxe si impozite.
    A… si cel ce toaca banii din taxe si impozite pe afaceri ale mogulilor buni!
    E un fel de camatar care-ti ia gatul legal in caz ca nu-i dai ce a impus ca i se cuvine!
    Romanii, ca in mai toata istoria lor, pleaca capul si pupa picioarele mai marilor, de teama de a nu trai „si mai rau”!
    🙂
    drobul de sare este laitmotivul romanului.
    Avem ce meritam.

    Apreciază

  5. natalia said, on decembrie 14, 2010 at 2:05 pm

    Gura pacatosului adevar graieste statul protector si responsabil era in comunism insa democratia de tip UE si SUA e de fapt tot un fel de comunism si intr-adevar statul roman nu mai e responsabil pt ca el exista mai mult teoretic…practic UE si FMI au adevaratele parghii ale puterii.Ni se pregateste si deja a inceput o dictatura mai crunta decat cea comunista…macar atunci stiai de ce sa te feresti unde e binele si unde e raul acum sunt multe lucruri perfide…multe zone gri…faci compromisul pt ca nu stii care e de fapt pericolul real.Acum organismele globalizarii raspund pt noi teoretic de fapt nu ne vor da nimic decat o teapa mare…noi ar trebui sa nu avem nevoie sa raspunda ei pt noi,sa nu avem nevoie de serviciile si beneficiile care ei ni le ofera…ar trebui odata pt totdeauna sa constientizam ca nu avem nevioe de proptele sociale de 2 lei pe care statul mimeaza ca ni le da.Daca Basescu nu isi asuma raspunderea atunci nici noi nu vom mai fi cetateni model pt ca este inutil ba chiar aceasta cale duce pe drumul peirzarii.Doamne ajuta!

    Apreciază

  6. acadennis said, on decembrie 14, 2010 at 3:00 pm

    si inca nu am vazut nimic … asta-i doar o parte indepartata a inceputului …

    Apreciază

  7. codrut said, on decembrie 14, 2010 at 7:02 pm

    am o rugaminte la tine saccsiv….nu mai pomenii nimica despre acest personaj malefic ce se cheama basescu ( intentionat cu b mic scris)…individul e o sluga a satanei si nu aveti lnimica bun de asteptat de la el

    Doamne ajuta

    Apreciază

  8. Ruben said, on decembrie 14, 2010 at 7:42 pm

    Statul in viziunea luminata a lui Traian Basescu nu se mai poate ocupa de cetateni dar culmea le impune cu forta acte cu chip . Daca ar fi sa analizam cele spuse de TB. -> ” statul nu mai are resursele comunismului.” – UPS , de ce nu mai are statul din ziua de azi resursele „comunismului” ? , va spun eu , pentru ca acele resurse apartineau poporului si acuma se duc in buzunarele grase ale potentatilor puteri care de 20 de ani jefuiesc fara nerusinare avutul tarii .

    Adunate de la bloggeri ->

    daniela said, on decembrie 14, 2010 at 12:38 pm

    atunci nu mai cotizam cu nici un ban la stat pt ca suntem raspunzatori pt destinul nostru personal si nu al lor al statului. ->

    Oricum cotizam degeaba la STAT , am citit pe net ca fondul de pensi de 40 de miliarde de Euro al staului a fost cheltuit . Acest fond a fost strans din cotizatia bunicilor si parintilor nostri in urma cu multi zeci de ani in urma , iar alesi poporului au reusit sa-l termine in 20 de ani de la revolutie . SA NU VA MIRATI DACA LA ANUL STATUL NU O SA AIBA BANI DE PENSI .

    andreiradum said, on decembrie 14, 2010 at 1:28 pm

    reprezinta doar colectorul de taxe si impozite.
    A… si cel ce toaca banii din taxe si impozite pe afaceri ale mogulilor buni! -> BINE SPUS

    natalia said, on decembrie 14, 2010 at 2:05 pm

    1- statul protector si responsabil era in comunism ->ACUM 20 DE ANI NU CREDEAM ASTA , ACUM IMI DAU SEAMA CA ERA CEL PUTIN INTR-UN FEL ADEVARAT
    2- insa democratia de tip UE si SUA ….nu mai e responsabil(a)… ne vor da nimic decat o teapa mare -> TEAPA AM LUAT-O DEJA

    acadennis said, on decembrie 14, 2010 at 3:00 pm

    si inca nu am vazut nimic … asta-i doar o parte indepartata a inceputului
    -> VREI SA SPUI CA MAI ESTE O TEAPA DUPA ASTA ?

    MOTO Trist :(( Am dat comunismul gri din mana pe democratia colorata de pe gard .
    Nota -2- :(( nu va luati dupa culori politice , s-ar putea sa aveti experiente neplacute
    Ultima Nota -> noi traim o astfel de experienta neplacuta acum 😦

    Apreciază

  9. mircea said, on decembrie 15, 2010 at 4:17 pm

    De mare actualitate, pt mine cel putin, poezia lui Radu Gyr „Ne vom intoarce intr-o zi”.
    De asta le e frica, apropo de ce zicea Pr Vasile.

    Apreciază

  10. agerstress said, on decembrie 15, 2010 at 6:10 pm

    Basescu isi confirma tradarea prin propriile cuvinte. „Presedintele tuturor romanilor” dupa cum se pretindea in campaniile electorale a devenit peste noapte presedintele catorva asazisi romani (mai corect unguri, evrei, arabi), dupa posibilitati… sau dupa capacitatea acestora de a da spaga. Spune el ca nu are resursele comunismului dar aceste resurse au existat cu adevarat si inclusiv datoria externa zero, sa ne spuna atunci unde s-au dus resursele ca nu-mi amintesc sa le fi risipit poporul roman si unde s-au dus pe deasupra si toti banii imprumutati de Romania dupa ’89.

    Apreciază

  11. […] TRAIAN BASESCU: „Statul nu e responsabil pentru fiecare cetăţean! Românii trebuie să înţelea… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.