SACCSIV – blog ortodox

PASUL 2: UN BUTON DE ALARMA PENTRU INTERNET, astfel incat utilizatorii de web SA RAPORTEZE IMEDIAT orice continut EXTREMIST. Ce va insemna insa extremist?

Posted in extremism, internet, NATIONALISMUL, ORTODOXIE by saccsiv on iulie 29, 2011

Pasul 1 a fost acesta:

SISTEMUL N-A RATAT OPORTUNITATEA: Europol realizeaza PORTRETUL EXTREMISTULUI DE DREAPTA. Ce va urma?

Iata acum si pasul 2.

Citez din articolul Friedrich warns of hidden far-right threat:

   Ca rezultat al masacrului din Norvegia, Ministrul de Interne German Hans-Peter Friederich a avertizat că Germania este şi ea în pericol datorită extremiştilor de dreapta care nu sunt descoperiţi.

Avertismentul său a venit ca răspuns al sindicatului poliţiştilor „Federaţia Poliţiei Criminale Germane” (BDK) şi Friederich a propus ca un buton de alarmă să fie programat pentru internet, astfel încât utilizatorii de web să poată raporta imediat un conţinut sau o ameninţare extremistă.

Este unul din numeroasele apeluri în creştere pentru o cercetare mai aprofundată a extremismului fundamentat pe internet.

Friedrich a spus în ediţia cotidianului Rheinische Post că, deşi organizaţiile de extremă dreaptă par a suferi pierderi de membri, numărul naţionaliştilor independenţi şi a neo-naziştilor este în creştere.

Serviciile de securitate au urmărit îndeaproape scena extremismului de dreapta, a spus Friederich. Totuşi, acesta a adăugat că el nu ar putea niciodată exclude un atact în Germania de tipul celui care a zdrunciat Norvegia, pentru că acolo au existat extremişti care au lucrat în umbră.

Naţionalistul norvegian declarat anti-imigrare, Anders Behring Breivik, a ucis cel puţin 76 de oameni într-un foc dezlănţuit şi un atac cu bombă, vinerea trecută. Cele mai multe dintre victimele sale au fost membri tineri ai Partidului Muncitoresc la conductătore, ce participau la o tabără de vară pe o insulă.

“Chiar dacă monitorizăm intens scena, nu îi putem exclude pe singuratici, pe indivizii revoluţionari care trec neobservaţi,” a spus Friedrich. “Ştim că există pericol în scena extremismului de dreapta. Dar problema nu o reprezintă cei pe care îi avem în vedere, ci aceia care ei însişi sunt revoluţionari în secret.”

Breivik apare să fi activat pe internet şi pretinde că a avut contact cu extremiştii de dreapta din alte ţări. Oricum, el nu a fost activ şi nici membru marcat al extremiştilor de dreapta din Norvegia şi a trecut neobservat de serviciile de securitate, cu excepţia faptului că a cumpărat cantităţi mari de substanţe pentru a fabrica explozibil[1] iar banii i-a obţinut prin închirierea unei ferme.

Preşedintele BDK, Klaus Jansen a spus în Neue Osnabrücker Zeitung că un buton de alarmă pe internet va da posibilita oamenilor care se izbesc de un conţinut periculos să-l raporteze imediat.

“Oamenii care descoperă un conţinut revoluţionar de extremă dreapta, idei islamiste sau indicaţii de ucidere în masă trebuie să poată bloca pagina şi să transmită informaţia unui centru de urgenţă”, a mai spus acesta.

Centrul de urgenţă va asigura o „permanenţă şi va fi format din poliţişti instruiţi, sociologi şi psihologi”, a mai adăugat acesta.

Criminalul norvegian, Jansen a indicat că şi-a răspândit ideologia pe internet prin intermediul Facebook şi a altor site-uri.

“Ceva grav s-a întâmplat acolo pentru că mulţi oameni de pe internet au fost conştienţi de pericol”.

Co-liderul ecologist, Cem Özdemir a criticat şi el lipsa de responsabilitate pe internet şi a spus că nu ar trebui exclusă din legile constituiţiei care se aplică tuturor domeniilor vieţii.

“Internetul nu este o zonă zero scutită de pedeaspă”, a spus el. „Acestea sunt probleme serioase cu servere care se găsesc în alte ţări. Există probleme acolo unde graniţele naţionale sunt încălcate. În astfel de cazuri, trebuie să facem mai mult pentru a asigura securitatea.”

Friedrich a spus că este deasemenea preocupat de aşa-numiţii „naţionalişti liberi”, care nu aparţin niciunui partid sau organizaţii de extremism dreapta şi, tocmai de aceea sunt mai puţin previzibili şi mai greu de observat. Se estimează că sunt cel puţin 1,000 de extremişti în Germania, consideraţi a fi foarte violenţi.

Rapoartele Biroului pentru Protecţia Constituţiei (BfV) arată că numărul extremiştilor este în creştere iar extremiştii de extremă dreapta pun probleme mai serioase în comparaţia cu extremiştii tradiţionalişti.

Naţionaliştii liberi urmează modelul naţionaliştilor de extremă strângă, aşa-zişii inksautonomen, care stau în urmă, sunt greu de prevăzut şi observat, a mai afirmat BfV.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Atentatorul „fundamentalist crestin” din Oslo era MASON? Este Anders Behring Breivik CANDIDATUL MANCIURIAN?

Asadar, SISTEMUL ii da inainte cu pericolul nationalismului, al extremei drepte si al extremismului in general. Si vor tot lua masuri de acum incolo.

Ce va insemna insa extremist?

Intr-un viitor foarte apropiat, orice individ cu orice idee ce se opune agendei ELITELOR. De la cei ce nu sunt de acord cu instaurarea GUVERNULUI MONDIAL si pana la cei ce se opun casatoriei intre homosexuali. De la cei ce se opun cipuirii si pana la cei ce se opun ecumenismului.

Vor baga astfel pumnul in gura oricui critica SISTEMUL.

Pe de alta parte, vor mai impusca un iepure. Unul si mai mare. Ei stiu ca in momentul in care incepi o astfel de prigoana, renunta la a critica, doar cativa fricosi. Nu dispar insa temele abordate. Ba mai mult, cei ramasi vor prinde si mai mult curaj in a vorbi. Ba si mai mult, numarul celor ce critica se va mari, la inceput din simplul motiv ca temele in discutie sunt interzise.

Dar ei chiar asta au interes. Fortarea crearii unei tabere extrem de necesare:

Ultimei revolutii: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Pentru ca, vedeti voi fratilor, majoritatea celor ce critica sunt neo nazisti, anarhisti, baricadisti. Ei critica, dar partial si cu totul anapoda. Ei se opun unor componente ale intregului. Si nu intregului, caci nu pricep mecanismele dupa care functioneaza SISTEMUL. Nu inteleg ce vor in mod real ELITELE si mai ales cine e stapanul acestor ELITE. Ei nu concep ca marele papusar e … dracul. Ei nu vad ce vremuri se apropie:

Text remarcabil despre ANTIHRIST

Si nici n-au cum, caci ei nu sunt crestini. Ce sa-i ceri unui nationalist socialist, ce se inchina la idoli?

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Ce sa-i ceri unui fascist ateu? Dar unui yoghin? Dar unui anarhist? Dar unui baricadist ce foloseste crestinismul pentru scopuri „mai inalte”? Toti acestia nu sunt de fapt decat mase de manevra ale dibacilor ce vor instaura reala NOUA ORDINE MONDIALA.

Desigur, noi adevaratii ortodocsii vom fi inclusi in tabara lor. Noi nu vrem si trebuie sa nu vrem, dar asa vom figura. Aici e chestiune migaloasa tare. Caci pe de o parte unii dintre noi vom avea tendinta sa facem hora mare cu ei, caci exista mirajul, ispita, alaturarii pentru crearea unei tabere mai puternice. De parca adevarul ar sta in numar … Pe de alta parte, SISTEMUL va parea ca ne vede precum pe toti ceilalti. De aceea, cu atat mai mult de cum incolo, adevaratii ortodocsi vor fi catalogati la gramada: fascisti, nazisti, extrema dreapta.

In etapa urmatoare insa, va fi si mai greu pentru noi, caci chiar si acesti rataciti ce-si inchipuie ca se opun ELITELOR, ne vor prigoni.


[1] ANFO, scris şi AN/FO, prescurtare din engleză de la ammonium nitrate / fuel oil, este un amestec exploziv utilizat şi de diverşii terorişti la construcţia unor bombe improvizate (numite în engleză fertilizer bomb), găsite la unele atacuri teroriste.

Unul din componentele sale este azotatul de amoniu iar cealaltă este un ulei mineral combustibil cum sunt nitrometanul, motorina, biodieselul, kerosenul, uneori şi amestec de praf de cărbune, combustibil din melasă bioenergetică şi altele.

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iulie 29, 2011 at 6:13 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. dante said, on iulie 29, 2011 at 6:47 pm

    Fratilor, dar ce inseamna ” extremist crestin”? Sint doi termeni antagonici, Nicaieri in invatatura crestina nu este ingaduit a ucide, din contra aceasta ne invata sa ne iubim si vrajmasul. Poate ei se refera la catolicism, dar acela nu mai este crestinism, care cica in numele credintei a trecut prin foc si sabie o Europa intreaga, incepind cu cruciadele si continuind cu inchizitia.
    Noi ca ortodocsi avem invatatura cea adevarata a lui Iisus, care este smerenie si iubire si ca atare nu se pot lega cei doi termeni. Crestinismul adevarat se afla in Ortodoxie si asta pentru ca aici lucrurile au ramas neschimbate de 2000 ani, si nu stiu daca cineva poate sa afirme ca in toata invatatura lui Hristos se afla vreo virgula cu trimitere la extremism.
    Deci, dupa parerea mea, alaturarea celor doi termeni, este tendentioasa si face parte din planul globalist de incarcerare al omenirii. Pacea si linistea omenirii se afla decit in crestinismul autentic si nicidecum in masurile de siguranta si ordine lumesti, introduse cu forta in toata lumea.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  3. danutza said, on iulie 29, 2011 at 7:15 pm

    extremisti vor fi declarati toti din lista ta din dreapta! si mai rau: fanatici , intoleranti, habotnici, pericole sociale. deja se experimenteaza in romania chestia cu bratara electronica la detinuti.
    vremuri grele ne asteapta! sa nu incetam sa ne rugam!

    Apreciază

  4. danutza said, on iulie 29, 2011 at 7:18 pm

    apropo, ati scris la CNA sa interzica reclama la axe sau ne multumim sa mormaim pe net? haideti, fratilor,c a se poate. ganditi-va la cate minti smintesc astia care difuzeaza asa ceva.
    si asa credinta ne e slaba. sa nu lasam satana sa isi faca de cap nestingherita.
    PRIN TACERE IL TRADAM PE DUMNEZEU! ( sf Grigore Teologul)

    Apreciază

  5. STOP RFID 666 said, on iulie 29, 2011 at 8:43 pm

    Tehnica de spionaj a ajuns la performante nebanuite. Deja exista in telefonie sisteme prin care se depisteaza cuvintele cheie. Adica atunci cand se pronunta un cuvant toata convorbirea este bagata intr-un server special de unde este analizata de un specialist de la siguranta statului. De asemenea sunt sisteme de identificare pe baza de amprenta vocala. Probabil asa se va intampla si cu internetul. Atunci cand postezi un cuvant care pune in pericol visul de aur al ELITELOR (NOM) comentariul este analizat de oamenii guvernului. Individului ii este dat un numar si este clasificat conform unor criterii numai de ei stiute. Criteriile vor fi in functie de gradul de periculozitate al individului. Cernerea deja a inceput. Un examen pe care unii l-au pierdut este faptul ca au luat pasapoartele biometrice. Urmeaza testul din toamna cu acel fatidic card de sanatate. Cred ca fiecare dintre noi, care vedem ceva in functie de gradul nostru de inaltare in duh, avem tendinta sa ne revoltam. Toate razboaiele care au fost duse vreodata pe acest pamant au fost de ordin spiritual indiferent ca individul si-a dat seama sau nu de acest lucru. La inceput au fost razboaie duse de tari pentru apararea indivizilor. Adica STATUL proteja intr-un fel individul. Dar acum odata cu desfiintarea statelor natiuni fiecare individ trebuie sa lupte pentru el pentru ca mantuirea in vremurile din urma va fi individuala. Nici macar familiala. De foarte multe ori familia va fi un obstacol major in mantuirea multor oameni. Asadar vom fi goi si descoperiti in fata Adevarului. Toate dependentele si patimile trebuiesc lasate, chiar si cele aparent nevinovate. Crestinul ortodox traitor viu cu sufletul trebuie sa fie atent la tot ce se intampla si sa aiba dreapta socoteala. Dreapta socoteala inseamna sa stii in fiecare moment ce se intampla, de ce se intampla si cum trebuie actionat in fiecare moment. Este foarte greu de realizat lucrul acesta. De aceea trebuie agonisit Harul Duhului Sfant. Din pacare foarte multi asa zis extremisti, chiar daca unii au intentii bune, pentru ca nu inteleg ce se intampla vor fi manipulati in cel mai grosier mod. Si acest lucru se va intampla deoarece lucifer are o experienta de mii de ani in manipulare si amagire pe cand omul saracul are numai o experienta de cateva zeci de ani. Acesti asa zisi extremisti nu au auzit de profetiile Sfintilor Parinti si pentru acest lucru interpreteaza totul prin prisma a ceea ce vad. Dar realitatea nu inseamna nici macar ceea ce vezi. Pentru ca noi nu ne luam dupa vedere ci dupa credinta. Daca acum multi nu vad, odata cu trecerea timpului nu vor vedea mai nimic. Pentru ca amagitorul va scornii tot felul de masinarii prin tehnologia draceasca. Si aici vor intra inclusiv halucinantele OZN care vor lasa cu gura cascata pe cei naivi. Alaturi de aceste robotizari si automatisme se vor adauga vrajitoriile facute cu indemanare de antihrist si slujitorii sai fideli. Sfintii Parinti spun ca in vremurile din urma nu vor mai fi demoni in iad ci toti vor fi in oameni si pe pamant. Asadar aceia care se vor materializa vor avea o putere de seductie foarte mare. Datorita pacatelor oamenilor Dumnezeu va permite acest lucru. De ce am adaugat acest lung comentariu. Pentru ca-mi dau seama ca aceia care nu vor crede cu adevarat in Dumnezeu nu au nici o sansa de mantuire. Pe de alta parte aceia care vor rezista pana la sfarsit mari se vor chema in Imparatia Cerurilor. Ultima lupta se va da intre iubire si frica. Criteriul judecatii este ca fiecare sa-si ia crucea sa si sa o tina tare pentru a nu-i fi furata de cineva. Dar va dati seama cat va fi de greu pentru un om impatimit. Exista oameni care mai bine ar renunta la viata decat sa renunte la tigari sau bautura. Mai mult va trebui sa renuntam si la mancare pentru o perioada. Vor fi perioade foarte grele cum nu au mai fost in istoria omenirii. Perioada urmatoare este o taina si oricat ne vom bate capul sa intrevedem ce va fii nu cred ca vom reusii. Cred ca Duhul Sfant ne va descoperii in fiecare clipa ce sa facem pentru mantuirea noastra.

    Apreciază

  6. danutza said, on iulie 29, 2011 at 8:51 pm

    stiu ca ai scris despre asta, ca de pe acest blog am aflat de blasfemie, dar se comentase la articol atunci sa scriem la CNA. oare cati au facut-o?? critica este pt cei multi, care comenteaza si atat. cand e vorba de fapte..nu au timp. cand citesc articolele si cometariile, am impresia ca suntem multi. in realitate, sunt putini care nu sunt caldicei. sa dea Domnul sa ma insel.

    cati dintre voi ati mai raspandit fluturasi anticip? tragem si problema asta pe linie moarta? haideti fratilor sa ne urnim, sa iesim din amorteala.
    daca doriti sa va trimit fluturasi, e suficient sa cereti lui saccsiv adresa mea.
    sa nu abandonam lupta spirituala. trebuie sa trezim cat mai multi.
    si eu m-am trezit datorita a 3 -4 bloguri pe care am intrat intamplator.
    altii n-au acces la internet sau n-au timp.
    asa ca..la treaba. scrieti la CNA, vorbiti altora despre cipuri, ecumenism, new age, nom, dar, mai ales, despre Dumnezeu si credinta ortodoxa. nu va fie rusine sa marturisiti ortodoxia.
    acta, non verba!!!
    sa ne ajute bunul Dumnezeu sa reusim si cu aceasta reclama incalificabila!

    Apreciază

    • STOP RFID 666 said, on iulie 29, 2011 at 9:43 pm

      @danutza

      Eu nu am abandonat lupta. Am impartit si fluturasi ( si nu numai anticip), am vorbit la toata lumea inclusiv la sectari. Am vorbit si cu o gramada de preoti si am impartit multe carti. Mi-am pierdut mult timp si ceva bani. Dar problema nu e asta. Cel mai rau e faptul ca pe langa mine nu e nimeni care sa vrea sa faca ceva. Toti cum ai spus si tu, nu au timp si nici porneala sa faca ceva pentru aproapele sau.

      Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 30, 2011 at 7:30 am

      danutza

      Iertare, am pus link-ul ca sa stie fratii despre ce-i vorba. In caz ca nu aflasera inca.

      Apreciază

  7. MIhaela said, on iulie 30, 2011 at 6:58 am

    DANUTZA,
    DA-MI, TE ROG ,ADRESA DE MAIL A CNA.

    Apreciază

  8. Alina Denissa said, on iulie 30, 2011 at 10:23 pm

    http://lupta-ns.blogspot.com/2011/07/de-partea-cui-actionat-anders-behring.html
    Beverik – un pion al Mossadului?

    Apreciază

  9. Alexandru(Fulger) said, on august 1, 2011 at 12:58 pm

    Trebuie sa ne indepartam de siteurile extremiste cum ar fi Noua Dreapta , butonul acela din cate am inteles va putea fi la indemana tuturor adica si a prietenilor si a dusmanilor , asta ar fi o oportunitate imensa pentru dusmani blogului de a ataca.
    Ei ar sta la panda si la fiecare greseala a lui Sacciv ei vor ataca rau , trebuie sa facem intr-un fel incat sa nu mai fie blogul tau asa de expus intrusilor.
    Blogul acesta are o aparare slaba si un mare magnet pentru intrusi iar daca vor implementa si acel buton ce vom mai face , tocmai am dat peste o petitie impotriva ta Saccsiv si a altor bloguri care te ajuta.
    Ar trebui sa faci un articol separat cum am putea sa ne ferim de intrusi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.