SACCSIV – blog ortodox

SUEDIA: Gradinita „Egalia”, unde se impune SODOMIA …

Posted in copii, HOMOSEXUALITATE, Suedia by saccsiv on iunie 29, 2011

Citez din articolul Suedia impune sodomia în grădiniţele de copii.:

Civilizaţia occidentală iarăşi oferă un exemplu de degradare morală.

După ce a legalizat adopţia copiilor de către cuplurile sodomite, Suedia a mers şi mai departe.

În multe din grădiniţele suedeze şi-au făcut apariţia aşa numiţii „pedagogi ai genderului”, aceste persoane au misiunea să ajute educatorii în identificarea copiilor ce se cred a fi băieţei sau fetiţe şi sesizează deosebirile între genuri. Aceşti copii urmează a fi reeducaţi.

În Stockholm a fost deschisă o grădiniţă, pentru copii cu vârsta între 1 şi 6 ani, în 2010, grădiniţa este finanţată din bugetul de stat şi poartă numele „Egalia”. Directoarea acestei grădiniţe nu ascunde că scopul ei este „cultivarea înclinaţiei către sodomie”.

În această grădiniţă nu există nici fetiţe nici băieţei, educatorii au exclus din limbajul lor pronumele „el” şi „ea”. În suedeză „el”- han, „ea”- hon au fost înlocuite cu termenul hen, un cuvânt inexistent în suedeza literară însă folosit în jargonul sodomit.

Se acordă foarte multă atenţie cărţilor, jucăriilor precum şi formelor şi culorilor tuturor obiectelor folosite în calitate de material didactic, pentru ca nu cumva ele să trezească ”stereotipurile de gender” adică conştientizarea genului.

De exemplu sunt strict interzise poveştile despre Alba ca Zăpada sau Degeţica, în schimb toată ziua le sunt citite copiilor poveşti ca cea despre două girafe de gen masculin ce sufereau mult din cauza că nu erau în stare să conceapă copii până în momentul când au găsit un ou de crocodil abandonat.

Marea majoritate a cărţilor în această grădiniţă conţin povestioare despre cupluri sodomite, părinţi solitari şi copii orfani. Toate păpuşile în această grădiniţă reprezintă nişte creaturi genul cărora nu poate fi determinat, însă este cert că aparţin rasei negroide.

Ţin să menţionez că Suedia este membră UE din anul 2005 şi stat ce a aderat la Spaţiul Schengen, 75% din populaţia ţării se declară adepţii ereziei luterane.

Ceva timp în urmă am scris despre intenţia Consiliului Europei de a exclude din actele oficiale cuvintele „mama” şi „tata”. Obiectivul UE privind sodomizarea populaţiei este evident.

P.S.: Un om în vîrstă doreşte să emigreze din UE.
La completarea formalităţilor, este întrebat de către oficialităţi din ce motiv doreşte acest lucru.
– Datorita homosexualităţii
– Cum aşa?
– Păi, în timpul naziştilor se pedepsea chiar cu moartea, după aceea cu închisoare, iar acum este permisă prin lege. Aş dori să emigrez pîna nu devine obligatorie…

Cititi va rog si:

VIDEO: Cum se promoveaza homosexualitatea in scoli …

MAREA BRITANIE: copiii vor învata de la patru ani despre homosexualitate, la orele de matematica, geografie, stiinte sau engleza …

CORECTITUDINEA POLITICA = DICTATURA URACIUNII. “Crăciun Fericit!” a fost inlocuit cu “Urari de Sezon!”. Iisus nu trebuie mentionat in scoli ca sa nu ofenseze. Daca spui ca sodomia e un pacat, poti ajunge la puscarie …

Stiti ca SISTEMUL va poate lua copii si ca acestia pot ajunge la un cuplu de homosexuali?

SISTEM SATANIC – primul pas: Crestinilor li se interzice sa ia copii in plasament, deoarece considera ca homosexualitatea este un pacat … Al doilea pas: CRESTINILOR LI SE VOR LUA COPII, din acelasi motiv?

Controlare prin SODOMIZARE si umilire sexuala

ONU sustine homosexualii

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Text doar pentru cei cu stomacul tare: HOMOSEXUALITATEA si SCATOFILIA …

VIDEO: Stop promovarii homosexualitatii …

Suedia devine o tara din ce in ce mai interesanta …

SUEDIA, prima ţară FARA BANI LICHIZI? Ce bine le mai zicea parintele Paisie Aghioratul …

Suedia: I S-A LUAT COPILUL caci il educa acasa si nu l-a vaccinat. Apoi A FOST ARESTAT caci l-a tinut o noapte acasa. SISTEMUL ii permitea doar o ora la cinci saptamani …

SPURCAREA PLANETEI CONTINUA: primul episcop homosexual din lume este o lesbiana suedeza …

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 29, 2011 at 4:59 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Ostrov said, on iunie 29, 2011 at 5:46 pm

    se pare ca bancul devine realitate:

    „- Hai acasa ca s-au aprobat casatoriile intre gay!
    – Eu o sa protestez pana devin obligatorii.”

    off:
    Românii se pregătesc să facă produse Kosher Români care activează în agricultura ecologică se pregătesc să obţină certificarea Kosher, care le va permite să livreze produse în ţări precum Israel, Statele Unite, Canada, Franţa, Argentina sau Australia, unde sunt comunităţi evreieşti
    http://www.indexstiri.ro/romanii-se-pregatesc-sa-faca-produse-kosher.html

    Un laborator argentinian a anunţat obţinerea prin clonare a primei vaci transgenice din lume, folosind gene umane care îi permit animalului să producă un lapte echivalent celui matern, transmite Associated Press.
    http://www.financiarul.ro/2011/06/10/prima-vaca-transgenica-din-lume-creata-prin-clonare-in-argentina/

    Dar până şi ei, ultrareligioşii, au început să se dea pe brazdă. Au de curând mobile kosher (cu aplicaţia cea mai simplă, fără posibilitatea de a da sms-uri, cu „sonerie hasidică”), ba au chiar şi un motor de căutare kosher: koogle, cu care navighează în siguranţă pe net, departe de informaţii vătămătoare. (Dar şi ultrareligioşii din islam au de vreo doi ani propriul motor de căutare admis, adică halal – imhalal).
    http://www.gandul.info/puterea-gandului/koogle-8315525

    Apreciază

  3. gerica64 said, on iunie 29, 2011 at 6:09 pm

    Observ ca pe fiecare tara se experimenteaza ceva.La noi suportabilitatea la saracie si neajunsurile dar si cat mai suportam hotiiile si vanzarea tari pe nimic.In tarile cu situatie materiala mai buna se urmareste pana unde ajunge degradarea si anormalitatile de ordin sexual.Altor tari se baga pe gat cipuri RFID cum ar fi India ca acestia habar nu au de 666.

    Apreciază

  4. Alexandru said, on iunie 29, 2011 at 7:40 pm

    Fiecare tara are un rol in construirea Noi Ordini Mondiale.

    Apreciază

  5. matzatzou said, on martie 12, 2012 at 10:30 am

    Am ajuns sa ma bucur ca sufar de inima si voi pleca mai repede decat altii.
    E dezgustator tot ce se petrece pe pamant.

    Apreciază

  6. Cristina said, on iunie 15, 2016 at 3:43 am

    Dumnezeu sa ne întărească în credință și sa îndepărteze spurcații de lângă noi.! Mă îngrozesc de cele citite și mă întreb, cum BOR, accepta ca homosexualitatea sa fie acceptata și promovata în România ? Preoții ar trebui sa adune lumea la biserica și sa se opună vehement contra acestei posedați diavolești.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.