SACCSIV – blog ortodox

CAVALERII TEMPLIERI si ECUMENISMUL

Posted in CAVALERI TEMPLIERI, ECUMENISMUL by saccsiv on iunie 22, 2011

Daca intram pe site-ul Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim (ORDO SUPREMUS MILITARIS TEMPLI HIROSOLYMITANI – O.S.M.T.H.):

http://www.osmth.ro/index1.htm

   Gasim pe prima pagina:

Indemn la Liturghie dupa Liturghie

Ce este un apostol? Este prin excelenta un slujitor al frumusetii lui Dumnezeu. Este acela care se identifica cu invataturile Lui Dumnezeu. Este cel care nu se lasa biruit de slabiciune atunci cand este prigonit pentru Hristos. Este cel care merge pana la jertfa, asa cum a facut Apostolul Andrei. Asa cum au trait toti Apostolii Sfintei noastre Biserici. Dar oare numai Apostolii au aceasta chemare? Prezenta dumneavoastra in Biserica, participarea la Sfanta Liturghie, impartasirea cu Sfintele Taine dau marturie ca suntem cu totii Apostoli ai lui Hristos, suntem iubitori de Dumnezeu.”

Parintele profesor dr. Nicolae D. Necula,

decanul Facultatii de Teologie din Bucuresti,

Galati, 2004, Sarbatoarea Sf. Ap. Andrei

Nu stiu daca profesor dr. Nicolae D. Necula e sau nu templier, dar postarea acestui text este menit sa insele. Ca intra cititorul simplu si zice: e de bine.

Iata insa si ce aflam la http://www.osmth.ro/index22.htm

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim dezvolta punti de legatura intre membrii sai, apartinand diferitelor confesiuni crestine universal recunoscute, precum si cu diferite Ordine sau organizatii fraternale, acceptate de Biserica, pentru dezvoltarea unor actiuni comune in vederea desavarsirii unei lumi mai bune, in acre pacea si armonia sa domneasca.

Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim incurajeaza discutii pe teme ecumenice sau interreligioase, pentru o mai buna intelegere a spiritului uman si menirii sale in aceasta lume, pentru mentinerea unui climat de pace si intelegere intre toti oamenii, cale spre edificarea Noului Ierusalim. Ordinul Suprem Militar al Templului din Ierusalim, ca aparator al Sfintei Religii Crestine, considera ca aceasta este singura cale ca, la venirea Judecatii de Apoi, toti oamenii sa fie mantuiti.

Adica pregatirea terenului pentru antihrist.

VIDEO – Dumitru Staniloae: „Ecumenismul este produsul masoneriei„, mari duhovnici romani despre ecumenism – video, analiza fenomenului

Ordinul lor cica nu e mason. Membrii sai insa da …

Oreste a devenit coleg de templu cu Irinel

VIDEO – In atentia IPS TEODOSIE. Oreste: „Francmasoneria, o cale de evolutie spirituala”

GIGI BECALI, a fost NAS la casatoria MASONULUI Florin Maşu, fiul lui Ştefan Masu, Mare Comandor al Cavalerilor Templieri din România, Mare Guvernator General al Ritului de York în România

Din pacate, templierii au fost primiti si de Arhiepiscopul Ortodox de Alba Iulia, IPS Andrei …

Templierii au descins la Alba Iulia

   Dar nu-i de mirare:

Mitropolitul Clujului ANDREI ANDREICUT recunoaste: VA FI UN ZIDAR AL ECUMENISMULUI …

Mitropolitul Andreicut: criza spirituala este evidentiata de slabul progres al miscarii ecumenice …

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai Lungu said, on iunie 22, 2011 at 10:18 am

    Saccsiv frate asta o fi Antihrist sau mai avem de asteptat? ia citeste putintel articolul despre viitorul presedinte al S.U.A http://www.gandul.info/international/o-noua-teorie-a-conspiratiei-misteriosul-grup-bilderberg-din-care-fac-parte-milionarii-planetei-l-a-ales-pe-viitorul-presedinte-al-sua-8363840 Trebuie sa ne informam putintel despre el ce e cu el de unde vine si din ce rasa se trage.

    Apreciază

  2. saccsiv said, on iunie 22, 2011 at 10:19 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  3. Mihai Lungu said, on iunie 22, 2011 at 10:25 am

    Saccsiv uite si niste poze de la intrunire http://www.gandul.info/magazin/imagini-de-la-reuniunea-misteriosului-grup-care-conduce-lumea-miliardarii-planetei-s-au-reunit-in-elvetia-8348283 ce ne mai pregatesc elitele????

    Apreciază

  4. sol said, on iunie 22, 2011 at 10:57 am

    „Ordinul Suprem Militar” mie imi sugereaza ceva cu razboi, nu cu pace. militari care sa aduca pacea…. nu-mi inspira incredere, ca ma gandesc la trupele americane ce tot aduc pacea pe unde trec de zeci de ani….
    si daca nu-s razboinici, de ce-si zic asa?
    aici e o contradictie in termeni dubioasa…. razboinici, dar care se unesc de pretutindeni…. sa aduca pacea universala…..

    Apreciază

  5. Ioan C. said, on iunie 22, 2011 at 11:23 am

    Nu ne putem ruga impreuna cu templierii, ei sunt ori catolici, ori masoni.
    Nu putem abea partasie cu ei:
    ” 3. Iar de învaţă cineva altă învăţătură şi nu se ţine de cuvintele cele sănătoase ale Domnului nostru Iisus Hristos şi de învăţătura cea după dreapta credinţă,
    4. Acela e un îngâmfat, care nu ştie nimic, suferind de boala discuţiilor şi a certurilor de cuvinte, din care pornesc: ceartă, pizmă, defăimări, bănuieli viclene,
    5. Gâlcevi necurmate ale oamenilor stricaţi la minte şi lipsiţi de adevăr, care socotesc că evlavia este un mijloc de câştig. Depărtează-te de unii ca aceştia.” ( I Timotei 6, 3- 5).

    Apreciază

  6. Valentin said, on iunie 22, 2011 at 1:48 pm

    De curand s-a petrecut un eveniment de o gravitate exceptionala. POrima Gala a Premiilor Masoneriei din Romania. Festivitatea a avut loc la Atheneul Roman. Impreuna , subliniez, impreuna cu Academia Romana!!! Va rog cercetati despre acest eveniment si nu-l treceti cu vederea…Se ingroasa treaba, astia au iesit oficial in fata si probabil pregatesc si alti pasi din ce in ce mai periculosi. Numai bine va doresc!

    Apreciază

  7. costea said, on iunie 22, 2011 at 2:33 pm

    @Mihai Lungu
    Rick Perry are deja 61 de ani. Cred ca e cam batran pentru antihrist.

    Apreciază

  8. natalia said, on iunie 22, 2011 at 3:21 pm

    TRIBUNU’ IN DIRECT LA FELIX TV ACUM http://www.antena3.ro/live.php…VB SI DESPRE REGIONALIZARE SI UDMR PRINTRE ALTELE.

    Apreciază

  9. Alex said, on iunie 22, 2011 at 6:11 pm

    E abureala chestia cu Rick Perry , un joc de culise al elitelor ca sa iasa tot Obama presedinte SUA. Grupul Bilderberg nu ar publica o decizie prin care sa spuna lumii ca au ales viitorul presedinte sua. E exact NWO vs. fNWO. Dupa parerea mea, scopul acestei publicatii este ca sa il faca pe Obama sa nu para marioneta elitelor, in acest fel sa dea speranta maselor de oameni ca au un presedinte independent si sa-l voteze orbeste.
    Parerea mea!

    Apreciază

  10. Carmen said, on martie 2, 2023 at 6:10 pm

    Prima banca de deținut bunuri și bani au format o templierii. Erau foarte credincioși și foarte corecți. Multi au fost uciși și dezmembrați din pricina că dețineau averi colosale și aveau o mare putere și încredere de la întreaga lume. Au fost căutate averile , aurul , au fost maltratați pt asta templierii dar șeful mare al templierilor a știut să ascundă foarte bine comoara. S au găsit o mica parte a averii colosale , dar partea grea nu a găsit o nimeni . Templierii au lasat o pe mâini bune. Tot ei au păstrat cupa din care a băut ucenici cu Isus la cina cea de taina. Sfântul Graal.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.