SACCSIV – blog ortodox

Expert CIA: Certificatul de nastere al lui Obama este fals

Posted in Barack Obama by saccsiv on iunie 17, 2011

Citez din articolul Expert CIA: Certificatul de naştere al lui Obama este fals:

Un general major în rezervă american, Paul Vallely, expert în securitate naţională, susţine că certificatul de naştere eliberat în Aprilie de Casa Albă ca „dovadă absolută” a originii preşedintelui Obama este, de fapt, un fals, conform World Net Daily.
Expertul susţine că FBI încearcă să ascundă falsul şi că nimeni din Congres nu este dispus să abordeze această situaţie, din cauza unui posibil efect pe care aceasză dezvăluire ar avea-o în rândul populaţiei.
Într-un interviu, Greg Corombos a declarat: „Certificatul său de naştere real nu a fost găsit niciodată în Hawaii, ori eliberat de vreun spital de acolo, dacă a fost vreodată eliberat.”
„Am avut trei agenţi CIA şi numeroşi asociaţi care s-au uitat la document şi toţi au avut aceeaşi concluzie – documentul este un fals”, a declarat expertul.

Cititi va rog si:

FOTO: S-au gasit certificatele ce atesta nasterea presedintelui Obama in Kenya?

VIDEO: Mogulii din mass-media americana ignora chestiunea realei cetatenii a presedintelui BARACK OBAMA

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 17, 2011 at 3:39 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. dantanasescu said, on iunie 18, 2011 at 6:51 am

    Încă de când a fost ales Obama preşedinte al SUA am o bănuială că ar fi de fapt o creaţie a Elitelor. De aceea cred că nici numele său nu este cel real ci unul inventat pentru a avea un impact propagandistic mai mare. „Barack” aminteşte de fostul preşedinte al Egiptului Hosni Mubarack. Hussein de Sadam Hussein. Obama diferă doar cu o literă de Osama (Bin Laden). Scopul a fost, pe de-o parte, să arate cât de democratică este America, permiţând alegerea unui preşedinte de acest gen şi să mascheze dezastrul pe care l-a făcut Bush Jr. Pe de altă parte Obama a fost pus pe post de ţap ispăşitor, pentru ca, la sfârşitul mandatului său, când America este pe cale să se prăbuşească, să fie învinuit el, pentru că este negru, musulman şi socialist. Să ne amintim că una din cauzele posibilului dezastru al SUA pe care presa aservită Elitelor o invocă este faptul că Obama a introdus o serie de măsuri de stânga, de protecţie socială în domeniul sănătăţii al pensiilor etc. care ar fi provocat o criză a datoriei publice.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.