SACCSIV – blog ortodox

ECUMENISM TOTAL – Preot ANGHEL DINCU („Lumina lui Hristos”, TV Neptun): Duhul Sfant vine si la budisti si la mahomedani si la catolici …

Posted in ECUMENISM by saccsiv on iunie 6, 2011

Iata comentariul cititorului zoro postat la articolul FOTO: Cu ce masini se plimba ierarhii …:

Pr Anghel pe tv Neptun-Cta in emisiunea “Lumina lui Hristos” astazi, a afirmat ca Duhul Sfint vine si la budisti si la mahomedani si la catolici si aceasta nefiind singura erezie care o afirma,iar acest popa ecumenic fiind glasul Arhiepiscopiei Tomisului!!!! Acestia se pot numi pastori??? Deci,bine ar fi sa nu luam aminte la pacatele lor personale,pe mine nu ma duce in iad ca se plinba ei cu limuzina ,pe mine ma duce in iad doar daca accept invataturile lor eretice,ecumenice si luciferice!
Pastorul bun dupa invatatura si fapta se cunoaste!
Luati aminte cine va conduce si unde va duc invataturile lor daca nu va cunoasteti credinta si faceti ascultare orbeste!!!

Comentariu saccsiv:

   Consider ca este vorba despre Dincu Anghel, licentiat in teologie. Preot din anul1983. De 12 ani realizator al Emisiunii Lumina lui Hristos la TV Neptun Constanta.

Daca e real, e grav. Vorbim deja despre ecumenism total, terenul pregatit antihristului:

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

Multe rataciri la Arhiepiscopia Tomisului …

VIDEO – Radio Dobrogea: LUATI CIPURILE …

Pr. Eugen Tanasescu, Directorul Media al Arhiepiscopiei Tomisului: NU VA EXISTA nici SEMNUL FIAREI 666, nici ANTIHRISTUL …

MASONUL Oreste face doctoratul în teologie. Teza de final va fi coordonata de Arhiepiscopul Tomisului, IPS TEODOSIE …

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 6, 2011 at 6:04 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. o crestina said, on iunie 6, 2011 at 8:08 am

    @ saccsiv
    Am incercat sa gasesc emisiunea de ieri pe net dar nu am gasit-o nicaieri,am dat telefon si la tv Neptun si mi s-a raspuns ca aceasta emisiune nu este pe net ceea ce mi se pare putin ciudat.Incearca tu personal poate reusesti tu.Daca vrei subiecte de genul aceasta iti recomand sa urmaresti aceasta emisiune in fiecare duminica si iti garantez ca nu vei duce lipsa de subiecte.

    Apreciază

  3. daniel said, on iunie 6, 2011 at 10:33 am

    Si eu am urmarit acea emisiune de cateva ori si odata acel preot impreuna cu un altul afirmau ca nu este nici un pericol cu cipurile, ca sunt zvonuri isterice etc…

    Apreciază

  4. Iones said, on iunie 6, 2011 at 11:30 am

    Este vorba de sincretism.

    Ecumenismul se refera doar la adunatura de culte organizatii, credinte care folosesc (Noul Testament). Adica cei ce isi spun crestini, desi nu se pot numi toti crestini.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 6, 2011 at 11:54 am

      Iones

      Corect, dar eu ii spun ecumenism total, caci „invatatura” lor suna cam asa: sunt multe cai de a ajunge la acelasi Dumnezeu. Inclusiv yoga, islam, samani, etc.

      Iar antihristul se va vrea in locul lui Hristos, pentru toti.

      Apreciază

  5. Vasilica said, on iunie 6, 2011 at 3:00 pm

    Saccsiv la intrebarea De ce Pr Arsenie Boca la pictat pe ereticul Sf.Francisc de Assisi…cred ca asta este… Era o femeie italianca care se ruga foarte mult pt. a primi har si era catolica si se ruga sf. Francisc sa primeasca har.Intr-o zi in timpul rugaciunii a venit sf.Francisc la ea cu un batranel in dreapta lui in haina alba si cu spatele putin curbat si i-a zis…La Biserica lui sa mergi si vei dobandi harul.Ea nu ştia cine e batranelul şi se tot intreba cine este.Dupa un timp şi-a angajat nişte muncitori ruşi şi mergand in camera unuia dintre muncitori a vazut iconita batranelului imbracat in alb la candela.La intrebat pe muncitor si acela i-a zis ca e Sf.Serafim de Sarov. Astfel s-a facut ortodoxa si a trimis minunea la manastirea Sf. Serafim.Iar sf.Francisc e singurul sf.catolic care a convertit un om la ortodoxie.,Iar acolo in Biserica este pictat ca sa marturiseasca despre minune şi despre adevarata credinta.

    Apreciază

    • un ortodox said, on iunie 8, 2011 at 10:12 am

      vasilica ia spune ne tu ca vad ca esti foarte patruzator cum explici zisa aceluiasi arsenie ca :ortodoxia si catolicismul sant cei 2 plamani ai bisericii ??? citeam in vietile unuia ca s a rugat la dracul si cand l a vazut s a speriat si a devenit un crestin ortodox,asa ca dupa judecata ta dracul este apostol ?

      Apreciază

  6. danutza said, on iunie 6, 2011 at 3:58 pm

    tot el facea elogiul masonerie si critica pe cel care acuza masoneria ca e satanica, spunand ca depune marturie mincinoasa asupra fratilor masoni.
    si…accepta si cipuri. despre ecumenism o da cotita, dar parca nu l-ar accepta.
    a fost preot de tara si a ajuns printr-o conjunctura favorabila la tvn . apoi s-a mutat incet incet si cu parohia. nu e f bun cunoscator al invataturii crestine si nici a Evangheliei.

    Apreciază

    • natalia said, on iunie 8, 2011 at 10:25 am

      emisiunea lui area vreau blog ceva…sau vreun site…sa-i scriem…nu-i ok sa duca in eroare credinciosii.Mintim poporul cu televizorul…una intr-una.Ma intreb ce raspuns va da in legatura cu homosexualitatea si cu promovarea ei pe peste tot va spune adevarul sau va indemna sa fim cica „toleranti”? Vai cum rastalmacesc unii scripturile….

      Apreciază

  7. octavian said, on iunie 25, 2011 at 3:59 pm

    Probabil aveti aceasta informatie, dar totusi o voi prezenta: intr-o alta emisiune, tot la tv neptun, anghel dincu sustinea si existenta unor civilizatii extraterestre, care sunt, de asemenea, opera lui Dumnezeu. Adica Dumnezeu, care este atotputernic, nu putea lasa in univers doar civilizatia umana; astept cu nerabdare sa ne prezinte anghel dincu aceste civilizatii in emisiunile urmatoare.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.