SACCSIV – blog ortodox

Rebranduirea McDONALD’s: nu vor mai exista casieri, iar COMANDA SE VA FACE DIGITAL

Posted in cash, McDonald’s by saccsiv on mai 17, 2011

Citez din articolul Rebranduirea McDONALD’s, proiectul de UN MILIARD DE DOLARI, partea a doua: nu vor mai exista casieri, iar comanda se va face digital:

După ce săptămâna trecută oficialii McDonald’s au anunţat că vor investi aproximativ un miliard de dolari în modernizarea lanţului de restaurante, aceştia vin cu detalii noi legate de rebranduirea mult mediatizată, scrie Financial Times (FT).

Pe lângă schimbarea modului în care arată şi sunt amenajate restaurantele sale, în planul de modernizare a companiei sunt prevăzute şi modificări la nivelul felului în care se face comanda. Clienţii McDonald’s îşi vor putea achita nota de plată cu ajutorul unor carduri cu bandă magnetică, emise direct de companie, sau pe baza celor de fidelitate.

În primul rând, comenzile nu vor mai fi făcute ca până acum, cu ajutorul casierilor, ci cu ajutorul unor „touchscreen”-uri speciale, cu ajutorul cărora clienţii îşi vor alege ceea ce vor să li se aducă la masă.

Conform sursei citate, ei vor putea opta pentru un meniu mult mai diversificat ca până acum şi vor putea petrece mult mai multe ore într-un McDonald’s, căci fast-food-urile vor avea program prelungit. Deocamdată, schimbarea este anunţată doar la nivel european, în cele peste 7.000 de restaurante pe care compania le deţine pe bătrânul continent.

CITEŞTE ŞI: Un miliard de dolari pentru SCHIMBAREA LA FAŢĂ a McDONALD’s-ului. Cum vor arăta fast-foodurile ,,îmbunătăţite”

„Modul de a comanda mâncarea nu s-a mai schimbat de 30 sau 40 de ani”, a declarat Steve Easterbrook, preşedinte al McDonald’s-ului în Europa. Potrivit acestuia, schimbările vor face viaţa mai uşoară pentru consumatori şi vor îmbunătăţi eficienţa servirii, ducând la o scădere cu trei-patru secunde a timpului necesar unei tranzacţii pentru fiecare client. Noile măsuri vor fi de un real folos companiei şi pentru realizarea unor studii de piaţă, căci cu ajutorul schimbărilor prevăute, va fi mult mai simplu să obţină informaţii despre obiceiurile clienţilor.

Restaurantele McDonald’s din Europa servesc două milioane de oameni pe zi.

Comentariu saccsiv:

   Uite asa se dreseaza omul sa nu mai foloseasca cash …

Cititi va rog si:

VIDEO: Oficial, daca platesti CASH esti suspect de TERORISM. Locuitorii din Discovery Bay (California) nu vor mai putea plati cash serviciile publice …

Din ciclul BANII CASH CREAZA PROBLEME: supermarketurile olandeze vor refuza platile in numerar

Inca un pas spre epoca FARA CASH: Bulgaria va limita platile in numerar de peste 15.000 leva

Inca un pas spre epoca FARA BANI LICHIZI: e-moneda

SUEDIA, prima ţară FARA BANI LICHIZI? Ce bine le mai zicea parintele Paisie Aghioratul …

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on mai 17, 2011 at 9:17 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. STOP RFID 666 said, on mai 17, 2011 at 10:19 am

    Decat sa-ti bagi banii la Mc Donalds mai bine-ti bagi banii intr-o gaura de sobolan. La ce mancaruri odioase au nu e de mirare ca spitalele gem. Dar nu ca daca le desfiinteaza vor geme acasa. Si gem mai ales de oameni ,,civilizati,,. Pai nu trebuie sa scoata si ei masa monetara mai repede de pe piata? Mai usor, mai comod, mai rapid si mai economic pentru elite. Vedeti ce frumos si curat este drumul catre iad? Si nu mai interactionezi decat cu masina adica aparatul. Si nu mai ai cu cine sa te certi. Caci aparatul este, zic ei, infailibil ca papa.

    Apreciază

  3. Cipi-Cix said, on mai 17, 2011 at 3:07 pm

    exista si alternative….gratarul de langa casa…..sau un burger king….eventual….oricum, McD`s nu mai este ceea ce a fost!

    Apreciază

  4. fanu said, on mai 17, 2011 at 3:15 pm

    tare mi teama că până la urmă multe în comerţ şi alimentaţie vor urma exemplul ăstora şi care nu vrea nu are de mâncare, veţi vedea şi veţi vedea cât vor fi de încântaţi bigoţii politicului corect în frunte probabil cu popa florescu de aceste cuceriri ale spiritului iecumenic întru toate…

    Apreciază

  5. epolitikon said, on mai 17, 2011 at 7:02 pm

    McDonald’s se va deschide si pe Luna si pe Marte daca ajungem sa colonizam pe acolo.

    Probabil vor ajunge sa coreleze cardul de client cu fisa medicala, sa spuna, aha, tu ai colesterolul 200 nu-ti servim produsele X,V,Z iti dam doar salata W, mere, inghetata si apa plata. Daca ai colesterolul doar 120, iti punem doar trei sferturi de ketchup si mustar. Daca esti copil, iti punem extra ketchup ca sa fii si in evidenta medicilor ca tre’ sa manance si gura lor o paine :).

    Apreciază

  6. fanu said, on mai 18, 2011 at 12:52 pm

    saccsiv, dar el cand intra fraudulos la tine pe blogul tau FARA A AVEA ACRODUL TAU cum era??? ma refer la popa florescu… nu exista nici o tenta infractionala in acest caz ce facea el chiar si dupa ce ai dezvaluit cu probe ne necontestat acest fapt… este penibil ca iti face plangere atata vreme cat el insusi a intrat pe blogul tau fara sa aibe permisiunea ta…

    Apreciază

  7. fanu said, on mai 18, 2011 at 12:58 pm

    saccsiv sper ca ai pastrat paginile cu popa florescu ca eventuale elemente de proba care sa dovedeasca modul ilegal in care a postat pe blogul tau fara a avea acordul tau si sper ca ai pastrat tot ce iti scria si nu l ai lasat sa posteze… intr un eventual proces le poti folosi spre a l dovedi in modalitatea ilegala de a intra pe blogul tau si a scrie fara a avea acrodul tau

    Apreciază

  8. fanu said, on mai 18, 2011 at 1:04 pm

    pe de alta parte tu puteai sa faci plangere impotriva lui pentru modul fraudulos in care intra pe blogul tau si te deranja 🙂

    Apreciază

  9. Fulger said, on mai 18, 2011 at 1:54 pm

    McDonald’s este si el un pilon al Noi Ordini Mondiale.

    Apreciază

  10. […] la mana a doua – VIDEO (reclama): Mecanismul merge perfect. Banii cash il perturba … – Rebranduirea McDONALD’s: nu vor mai exista casieri, iar COMANDA SE VA FACE DIGITAL – Inca un pas spre epoca FARA CASH: Bulgaria va limita platile in numerar de peste 15.000 leva […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.