SACCSIV – blog ortodox

MONSTRII HIDOSI: Miranda din „Totul despre sex” a devenit … „mama” dupa ce iubita ei a nascut

Posted in HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on februarie 10, 2011

Citez din articolul Miranda din „Totul despre sex” a devenit mamă, după ce iubita ei a născut un băieţel:

Actriţa Cynthia Nixon, interpreta Mirandei din filmul „Totul despre sex”, a devenit din nou mamă, după ce iubita ei, Christine Marinoni, a născut un băieţel. Potrivit revistei People, fiul celor două a venit pe lume luni.
„Christine şi bebeluşul se simt minunat”, a declarat agentul de presă al actriţei Cynthia Nixon.
Cynthia Nixon (44 de ani) şi activista americană Christine Marinoni (43 de ani) s-au cunoscut în 2004, cadrul unei campanii de strângere de fonduri pentru dotarea şcolilor publice din New York, şi s-au logodit în 2009.

Cititi va rog si:

MONSTRII HIDOSI: Homosexualul hulitor Elton John a devenit tata, mama naturala e „surogat” iar pasivul e „mama” …

Daca in cazul lui Elton John mama era surogat, atunci in cazul lesbienelor, tatal cum o fi? Probabil tot surogat. Si daca Miranda e mama, atunci iubita ei ce e?

Cata spurcaciune … In ce hal au scalambaiat familia.

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 10, 2011 at 5:18 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. infiniteladder said, on februarie 10, 2011 at 7:00 pm

    Cangrena care provoaca sexualizarea excesiva a societatii prin pornografie pe internet, reviste de specialitate, invatarea inca de la varste fragede a sexualitatii isi are originea in Humanist Manifesto care promova libertatea sexuala, controlul nasterilor, eutanasia, divortul si suicidul.

    http://www.americanhumanist.org/who_we_are/about_humanism/Humanist_Manifesto_II

    ‘In cel mai bun sens, religia poate inspira daruire catre cele mai inalte idealuri etice. Cultivarea devotamentului moral si a imaginatie creatoare este o expresie a experientei spirituale autentice si aspiratiei. Noi credem, totusi ca religiile autoritare sau dogmatice care plaseaza revelatia, Dumnezeu, ritualul, sau crezul deasupra nevolior umane si a trairii, fac un deserviciu speciei umane….’

    ‘In zona de sexualitate, credem ca atitudinile intolerante, cultivate de religiile ortodoxe si cultele puritane reprima nejustificat comportamentul sexual…’

    Restul le puteti citi in limba engleza in linkul de mai sus.

    Apreciază

  3. un alex said, on februarie 10, 2011 at 7:56 pm

    Nedumerirea (justa dealtfel) in care ne intrebam cine-i mama sau care-i tatal intru-un cuplu de homosexuali sau ce rol are parintele surogat intr-o astfel de situatie se poate lasa cu consecinte penale datorita „democratiei”.

    Am gasit relatarea unui caz in care o invatatoare din Anglia ar fi ajuns la puscarie pentru ca a indraznit sa-si cunoasca elevii… sa-i intrebe de parinti… Nenorocirea ei a fost ca in clasa se afla si copilul unei „famili” de homosexuali si copilul incurcat de termenii MAMA si TATA probabil si-a intrebat tutorii de semnificatia acestor cuvinte, iar „parintii” jigniti au gasit o unealta „democrarica” sa o pedepseasca pe invatatoare.

    De la minutul 7: 30

    Apreciază

  4. fanu said, on februarie 10, 2011 at 8:18 pm

    cei mai mulţi amici îmi spun că pe ei nu i deranjază aberaţiile sexuale atâta vreme cât nu îi afectează direct; adică nu i deranjază că ăla îi gay sau că aia îi lesbiană nu le consideră o boală şi prin asta susţin că pot să trăiască şi ei la fel de normal zic ei printre noi cumva deja ideologic s a lucrat în aşa măsură încât acestea nu s văzute ca sodoma şi gomora ci ca ceva normal atâta vreme cât nu se face prozelitism din asta DAR oare cum îi poate afecta mă întreb dacă nu prin ceea ce li se permite??? ce ar mai trebui să se întâmple spre a i afecta?

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 10, 2011 at 11:40 pm

      fanu

      Probabil asteapta sa li se intample aidoma bunicilor din filmuletul pus de comentatorul un alex, carora statul le-a luat nepotul pentru a-l da unei „familii” de homosexuali …

      Apreciază

      • fanu said, on februarie 11, 2011 at 7:52 am

        mai este ceva mi am pierdut mulţi amici pentru că am început să scriu despre ce fac ungurii în ţara noastră şi mai mult când am început să scriu despre cipuri şi tot ce se întâmplă numa că nu mi s a spus că s nebun că ce mă ocup de conspiraţii că ce mă ocup de toate astea că de ce scriu că mi pierd vremea… de aia zic că ideologic se pare că îi totul pus la punct în aşa măsură încât dacă nu eşti cu ei automat treci la izolare din toate punctele de vedere şi toţi se uită la tine ca la un nebun în vreme ce homosexualii n au nimic în comparaţie cu tine sunt integraţi social ca fiind normali, păi treaba i asta?

        Apreciază

    • fane said, on februarie 11, 2011 at 6:41 am

      @fanu ,

      raspunsul la intrebarea ta este unul singur : respectivii vor fi afectati doar daca li se intampla nenorocirea chiar in familie , adica fie unul dintre ei inclina , treptat-treptat spre acest gen de spurcaciune , fie unul dintre copiilor lor ajunge sa fie chiar homo . Abia atunci vor vedea pragul se sus al usii . Este ceva asemanator cu situatia cainilor vagabonzi : atata timp cat nu te musca niciunul , ai tendinta de a zice : bai , dar lasatii in pace , ce tot aveti cu ei , cum sa-i sterilizati , cum sa-i eutanasiati ? sunt si ei suflete ! Asta pana cand unul dintre caini isi implanta doi canini in gamba ta si atunci strigi din toate puterile : OMORATII ! Astfel , nu numai ca ti-ai schimbat optica ci ai trecut chiar la cealalta extrema , la fel de periculoasa ca si prima .

      Doamne , ajuta-ne !

      Apreciază

      • fanu said, on februarie 11, 2011 at 7:49 am

        da, astfel este situaţia şi astea sunt argumentele lor

        Apreciază

  5. tdr said, on februarie 11, 2011 at 7:56 am

    cautati pe net filmul The kids are all right nominalizat la oscar sa vedeti acolo spurcaciune , am rezistat doar la jumatate din film pana sa mi se intoarca stomacul pe jos.Pe scurt este vorba de o „familie” compusa dinntr-un fiu o fica si doua mame care fac sex uitandu-se la filme cu homosexuali si totul este cat se poate de explicit.

    Apreciază

  6. clement said, on februarie 11, 2011 at 4:38 pm

    Copilaşii vor indura iadul pe pamant din pricina perversiunii adulţilor. Veţi vedea intr-un viitor apropiat cate crime si cate sinucideri vor apare. Copiii ii vor considera raspunzatori, pe buna dreptate pe cei care i-au indepartat de normalitate. Pana si doctorul René Frydman, parintele deşucherilor genetice din Franţa a admis public ce este impotriva legilor naturale ca un copil sa fie adoptat de doi barbaţi.

    Apreciază

  7. Fulger said, on februarie 11, 2011 at 7:20 pm

    Acesti oameni sunt bolnavi de-a binele acum pentru ei nu mai este diferenta dintre om si animal !

    Apreciază

  8. Fulger said, on februarie 11, 2011 at 7:21 pm

    Acesti oameni sunt bolnavi de-a binelea acum pentru ei nu mai este diferenta dintre om si animal !

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.