SACCSIV – blog ortodox

MONSTRII HIDOSI: Homosexualul hulitor Elton John a devenit tata, mama naturala e „surogat” iar pasivul e „mama” …

Posted in copii, ELTON JOHN, HOMOSEXUALITATE by saccsiv on decembrie 30, 2010

Citez din articolul Elton John a devenit tata:

Sir Elton John si partenerul sau, David Furnish, au devenit parinti pentru prima data, prin intermediul unei mame surogat.
Cei doi au un baietel, Zachary Jackson Levon Furnish-John, care s-a nascut chiar in ziua de Craciun, pe 25 decembrie, in California, relateaza US Magazine.
„Suntem coplesiti de fericire si bucurie in acest moment atat de special. Zachary este sanatos si se simte foarte bine si suntem foarte mandri si fericiti sa fim parinti”, au spus cei doi intr-o declaratie de presa comuna.
John (62 de ani) si Furnish (48 de ani) s-au casatorit in 2005, dupa o relatie de 12 ani.
Potrivit unui reprezentant al cantaretului, cei doi vor sa protejeze identitatea mamei surogat si nu vor discuta detaliile aranjamentului cu aceasta.

Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim:

STARPITURI – Elton John: IISUS ERA HOMOSEXUAL

Mitropolitul Nicolae din Filipupoleos (Patriarhia Bulgariei): “Declaraţia lui ELTON JOHN reprezintă o BLASFEMIE”

Si daca tot am amintit de Patriarhul Bulgariei, al nostru oare de ce n-a glasuit nimic? Parca stia marele duhovnic ceva:

VIDEO: Parintele ARSENIE PAPACIOC, homosexualitatea si Patriarhul

Revenind la stire, ce urat suna „mama surogat” … Adica spurcaciunea a ajuns normala iar normalul e pe post de surogat.

Indubitabitabil, toata incurajarea asta a casatoriei intre sodomiti si a infierii de copii de catre acestia este parte a planului de distrugere a familiei, unul din punctele principale din agenda de lucru a illuminati:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Ca nu degeaba ELITELE s-au implicat intens in aceasta actiune:

Detalii despre greii ce sustin homosexualitatea

Cu aceasta ocazie, e bine sa ne reamintim inca o dovada ca Traian Basescu este marioneta lor:

VIDEO (si transcriptul): TRAIAN BASESCU promovand casatoriile intre homosexuali si adoptia de copii de catre acestia …

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on decembrie 30, 2010 at 4:50 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Romeo2110 said, on decembrie 30, 2010 at 5:42 am

    Succesul la nivel inalt in muzica pop e legat de satanism si masonerie.
    In cazul in care dl Elton John face parte din masonerie, este clar ca nu avea de ales; nu avea cum sa refuze. Ar fi avut aceeasi soarta ca Michael Jackson.

    Pentru orice situatie exista un scenariu de presa care sa te faca sa crezi „ce trebuie”.

    Apreciază

  3. mircea said, on decembrie 30, 2010 at 8:35 am

    Uraciunea uraciunilor. Iti vine sa fugi de pe planeta asta.
    Saracul copil nevinovat. Daca zici ceva de homosexuali zice lumea ca nu esti tolerant.
    De evrei-aia rai, la fel.
    Da’ uite unde s-a ajuns. Raul cand nu il stirpesti de la radacina uite cum creste. Exact ca buruienile. Cresc si se dezvolta bine in cele mai nenorocite conditii si sufoca tot ce gasesc in calea lor.
    Stirea asta pe bbc era cap de afis. Cand ii auzi pe englezi cum canta „God save the Queen” zici mama ce credinciosi sant astia, si regalitate si traditie si Dumnezeu…. Cand colo s-a ales prafu’. L-a mai si innobilat pe homosexual. Ar trebui acum sa-i ia titlul de sir.
    Democratie si societate de consum. Democratia pacatului si societatea de consum a pacatului.
    Sa ne apere Dumnezeu!

    Apreciază

  4. Pr.Gabriel said, on decembrie 30, 2010 at 9:13 am

    „Raul cand nu il stirpesti de la radacina uite cum creste”..
    Cred ca ar trebui sa privim mai atent la frumoasa pilda a Domnului:

    Asemenea este imparatia cerurilor omului care a semanat samanta buna in tarina sa.
    Dar pe cand oamenii dormeau, a venit vrajmasul lui, a semanat neghina printre grau si s-a dus.Iar daca a crescut paiul si a facut rod, atunci s-a aratat si neghina.
    Venind slugile stapanului casei, i-au zis:
    -Doamne, n-ai semanat tu, oare, samanta buna in tarina ta? De unde dar are neghina?
    Iar el le-a raspuns: Un om vrajmas a facut aceasta.
    Slugile i-au zis:
    -VOIESTI DECI SA NE DUCEM SI S-O PLIVIM?
    El insa a zis:
    -NU, CA NU CUMVA, PLIVIND NEGHINA, SA SMULGETI ODATA CU EA SI GRAUL.
    LASATI SA CREASCA IMPREUNA SI GRAUL SI NEGHINA, PANA LA SECERIS, SI LA VREMEA SECERISULUI VOI ZICE SECERATORILOR: PLIVITI INTAI NEGHINA SI LEGATI-O IN SNOPI CA S-O ARDEM, IAR GRAUL ADUNATI-L IN JITNITA MEA.

    Apreciază

  5. Rummenigge said, on decembrie 30, 2010 at 10:17 am

    „Una dintre diversele teorii ale conspiraţiei spune că NASA ţine ascunsă apropierea de Terra a Planetei Nibiru sau, cum i se mai zice, Planeta X, Planeta Zeilor, cea care ar fi vinovată de marile schimbări climaterice, dar şi de cele electromagnetice, din cîmpul terestru. Nibiru se consideră a fi la sud de Soare şi de aceea se vede cel mai bine din emisfera sudică, din partea spre Antartica a Australiei, a Noii Zeelande, sau din Ţara de Foc. Nibiru – se spune – va fi la cea mai mică distanţă de Pămînt în 21 decembrie 2012, dată fatidică, în care se vor întîmpla o serie de dezastre: inversarea polilor, oprirea în loc a rotaţiei Pămîntului pentru 3 zile, topirea calotelor glaciare şi un nou Potop, ca al lui Noe.”
    Sa fie oare adevarat ca in anul 2012 sa vor produce evenimente atat de dramatice pe Terra, incat sa se termine aceasta civilizatie , in care suntem cu totii martori acum?
    Oamenii nu mai inteleg nimic din aceasta societate, si numai uraciuni si stricaciuni in jurul nostru; schimabrea climaterica pe tot Globul; invrajbirea oamenilor si dorinta de castig. Oare acest eveniment daca se va produce nu ne va surprinde nepregatiti? Civilizatia noastra a ajuns la apogeu si mai departe nu mai poate merge: fara credinta, iubire si adevar. Nu asa trebuia sa fie lucrurile, oamenii au gresit lasandu-se prada pacatelor. Daca am fi fost cu adevarat intelepti faceam din Terra, Rai. Ce pacat ca am irosit aceasta misiune de a fi om, sfant si inger?
    Credinta ortodoxa e calea spre adevar, iar toti cei ce cred cu adevarat in ea, vor fi salvati.

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 30, 2010 at 12:53 pm

      Rummenigge

      Cam new age comentariul tau.

      Apreciază

    • cristian said, on decembrie 30, 2010 at 8:28 pm

      ”topirea calotelor glaciare şi un nou Potop, ca al lui Noe”-nici vorba pentru ca potop nu va mai fi
      ”oprirea în loc a rotaţiei Pămîntului pentru 3 zile”-asta daca crezi in heliocentrism
      ”21 decembrie 2012”-data fatidica pentru mayasi ,noi avem scrierile Sfintilor Parinti,Sfinta Scriptura cu privire la sfirsitul lumii
      Doamne ,intareste-ne in dreapta credinta

      Apreciază

    • tataia said, on decembrie 31, 2010 at 12:49 am

      Prostii si rataciri new age. Nenorocirile care vor urma cit de curind vor veni din partea „elitelor”mondiale si nicidecum din partea unor evenimente cosmice. Va fi razboi, vor fi revolte sociale, cutremure (provocate cu HAARP), foamete, boli (create in laboratoare), hrana, pamintul, aerul si apa vor fi otrvite (in mod intentionat) etc.etc. Dar pe cei care vor rezista pina la sfirsit in dreapta credinta si nu se vor supune imparatiei antihristului Dumnezeu ii va salva. Schimbari climatice? Nu exista asa ceva decit daca sint provocate tot de om cu ajutorul armelor de control climatic. Sa se opreasca pamintul din rotatie? Indiferent ce te-au invatat la scoala pamintul nu s-a rotit niciodata! Pamintul este fix. Toate celelalte corpuri ceresti se rotesc in jurul pamintului. Un nou potop? Dumnezeu a fagaduit ca nu va mai distruge lumea prin potop.
      Nu contest insa ca s-ar putea ca la acea data fatidica de care ai pomenit elitele mondiale sa INSCENEZE apropierea planetei nibiru, sau sosirea extraterestrilor sau cine stie ce alta timpenie le trece prin minte cu ajutorul proiectului blue beam.

      Apreciază

  6. Dan Tanasescu said, on decembrie 30, 2010 at 12:49 pm

    @Rummenigge: Toată această poveste cu planeta Nibiru, sau planeta X, cu schimbarea polilor şi a climei, nu sunt decât scorneli New Age şi poveşti pentru adormit copiii. Oricine are minime cunoştinţe de astronomie ştie că aşa ceva nici măcar nu este posibil. NASA a scornit în ultimul timp multe tâmpenii de când Obama a cam tăiat-o de pe lista de la buget.

    Chiar admiţând prin absurd că o astfel de planetă ar exista, ea ar fi putut fi observată cu decenii înainte ca ea să se apropie de pământ suficient pentru a avea efecte asupra noastră şi dacă ar fi existat ea ar fi fost văzută chiar şi cu posibilităţile miilor de astronomi amatori existenţi pe toată planeta.

    Apreciază

    • tataia said, on decembrie 31, 2010 at 1:02 am

      Apropos de vrajeala asta cu planeta nibiru. Sa ne aducem aminte de un film cu Bruce Willis si anume „Fifth Element”. Acolo era vorba de apropierea unei planete malefice de pamint, planeta care punea in pericol civilizatia noastra. Apare si un presedinte de culoare, presedintele FEDERATIEI, sugerind un guvern unic mondial. Pamintul este in final salvat de personajul lui Bruce Willis cu ajutorul a 5 elemente; pamint, apa, foc, aer si un al cincilea element care este dragostea, personificata intr-o roscata frumoasa venita de pe o alta planeta si interpretata de actrita Milla Jovovich. Si sa mai zici ca astia nu ne pregatesc psihicul prin filme, pentru ticalosiile pe care le pun ei la cale.

      Apreciază

  7. un fir de praf said, on decembrie 30, 2010 at 1:39 pm

    nu stiu cine i mai asult si pe astia ,un parinte zice ca cine asculta muzica in casa aceea se ridica duhul Sfant di acea casa iar cine asculta muzica bisericeasca,colinde,pricesne coboara duhul Sfant peste aceea casa .Doamne ajuta si ne mantuieste

    Apreciază

  8. costel said, on decembrie 31, 2010 at 6:55 am

    Am citit si eu stirea in adevarul de seara ca „artistul Sir Elton John” a devenit tatic!!! Habaucul de-a scris acolo a uitat sa precizeze cum ar trebui sa se numeasca „partenerul” lui „Sir…”, poate „mamic”??? Rau am mai ajuns, toate relele lumii asteia ne sunt servite pe tava ca normalitati ale vietii… urata viata! O actiune continua de pervertire pana cand oamenii nu vor mai face distinctia intre ce e bine si ce e rau… Iar bietul copil nu are nicio vina ca va fi crescut intr-o „familie” de fiinte fara Dumnezeu.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.