SACCSIV – blog ortodox

Cine este KATZ, stapanul Centrului pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania, cel ce cere PRIGONIREA PARINTELUI IUSTIN PARVU?

Dupa cum deja stiti:

EXTREM DE GRAV: Se cere declansarea prigoanei impotriva Manastirii Petru Voda din cauza unor versuri de Radu Gyr …

Parintele IUSTIN PARVU este subiectul unui protest oficial adresat Patriarhiei Romane de catre Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea ANTISEMITISMULUI. MOMENTUL ADEVARULUI: facem zid in jurul parintelui sau stam ca umerasele?

Ei bine, ce-o fi cu acest Centru? Iata ce putem citi in articolul din 2008 Scandal electoral “duty-free”:



DNA-ul a primit joi de la ziaristii unui cotidian central o inregistrare “bomba”, care reaprinde un scandal din epoca guvernarii Nastase, legat de afacerea duty-free-urilor din aeroportul international Otopeni, semn ca s-a dat liber la scandaluri politice electorale. Potrivit inregistrarii, fostul secretar de stat Liana Iacob si Marco Maximilian Katz (foto), reprezentant al companiei EDF, au avut o conversatie de 27 de minute, in anul 2001, la trei luni dupa ce fostul sef al cabinetului Nastase, Sorin Tesu, s-ar fi intalnit cu patronul firmei, Henrique Weil, si i-ar fi pretins 2,5 milioane de dolari pentru prelungirea contractelor de exploatare a magazinelor duty – free. Caseta nu a fost pomenita la cercetarea penala din 2006, dar, miracol, a iesit la iveala tocmai acum, in campania electorala.
Jurnalistii unui cotidian central au intrat in posesia unei inregistrari, datata din 2001, in care se arata cum omul de afaceri Marco Maximilian Katz reprezentant in Romania al firmei EDF, companie care opera magazinele duty-free de pe Aeroportul international  Otopeni, impreuna cu fostul secretar de stat din Guvernul Nastase, Liana Iacob, incearca sa negocieze un comision de 2,5 milioane de dolari, pentru ca firma EDF sa-si pastreze contractul de pe aeroportul Otopeni. Inregistrarea conversatiei a fost depusa joi, la Directia Nationala Anticoruptie, drept proba, dupa ce oficialii firmei au cerut redeschiderea dosarului in care procurorii anticoruptie au dat de doua ori solutia de neincepere a urmaririi penale. Magazinele de pe Aeroportul Otopeni sunt subiectul unui proces pe care firma EDF l-a intentat, in 2005, Guvernului Romaniei. Reprezentantii EDF cer despagubiri de 120 de milioane de dolari, pentru blocarea afacerilor din Romania. Audierile pentru acest proces incep pe data de 5 mai.
Duty-free-urile de partid
Sorin Tesu a mai fost anchetat, in 2006, de DNA, dar a declarat ca nu s-a intalnit niciodata cu patronul firmei EDF, dar ca l-ar fi cunoscut in Israel. Scandalul magazinelor duty-free din Aeroportul Otopeni a inceput inca din 2002, cand cotidianul german ãDie WeltÒ scria ca Weil ar fi fost supus unui santaj pentru ca EDF sa-si continue administrarea spatiilor comerciale de pe Otopeni. Marco Maximilian Katz s-a nascut in Bucuresti, in 1959, si a emigrat din Romania in Israel in 1977. Dupa 1994, el se intoarce in tara, ocupandu-se de infiintarea si managementul unei societati, care  a operat in Romania pana in 1998. In 1992, Marco Maximilian Katz, impreuna cu un investitor strain, a condus activitatiile duty Ð free  din aeroporturile Otopeni, Timisoara si Constanta. De profesie comisionar vamal, M.M. Katz este un personaj multilateral, care utilizeaza Holocaustul ca un business personal. Katz pretinde ca organizatia sa – Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania – este ãafiliata ADLÒ, cunoscuta organizatie americana de lupta impotriva defaimarii. Am intrat pe site-ul ADL si nici vorba de vreun link, de vreo nota sau de cea mai mica mentiune de acest tip. Nu rezulta de nicaieri ca ADL ar avea vreo legatura institutionala cu Marco Katz.

Holocaustul ca paravan
Am cautat pagina de web a asa-zisului Centru de combatere a antisemitismului, insa adresa de internet www.antisemitism.ro, la care s-ar afla Centrul pentru Combaterea si Monitorizarea Anti-semitismului din Romania, este inactiva. Katz a inregistrat pe adresele unor firme cu mari probleme cu legea –  EDF ASRO SRL si SC  EDF Properties SRL, cu adresa Soseaua Bucuresti-Ploiesti km. 16,5, mai multe domenii de web care se refera la Holocaust, amestecate cu domenii personale si de firma: www.antisemitism.ro, www.bonded.ro, www.dutyfreeromania.ro, www.e-sky.ro, www.edf.ro, www.edfbonded.ro, www.edfgroup.ro, www.edflogitech.ro, www.holocaust.ro si desigur exista si un www.katz.ro .Cele doua firme se ocupau cu afaceri vamale si fac parte din grupul de firme EDF, intre care se afla si EDF Bonded Stores SRL, din Giurgiu Ð care nu a avut nici un fel de profit in anii 2002, 2003, 2004, inregistrand, in schimb, numai pierderi, cel putin conform declaratiei fiscale.
Coruptie la nivel inalt
In 1998, Daniel Daianu a retras autorizatia firmei EDF ASRO pentru magazinele duty-free din Aeroportul Otopeni. Ministrul Finantelor a decis atunci retragerea definitiva a autorizatiei de “duty-free shop”, eliberata de MF societatii EDF ASRO SRL pentru magazinele situate in perimetrul biroului vamal de frontiera Otopeni-calatori, precum si retragerea temporara a autorizatiei de “duty-free diplomatic shop” societatii comerciale EDF PROPERTIES SERVICES (ROMANIA) SRL, pentru magazinul amplasat langa biroul vamal Targuri si Expozitii. Verificarile efectuate la cele doua societati au scos la iveala numeroase ilegalitati, precum evaziune fiscala, fals, si uz de fals fiind constatate si incalcari grave ale Legii 87/1994, Codului Vamal, Legii nr. 12/1998 si Ordinul 586/1993 al Ministerelor Finantelor si Comertului. In data de 15 martie 1999, Directia Cercetari Penale din cadrul IGP a inceput urmarirea penala impotriva directorului general al Directiei Generale a Vamilor, Nini Sapunaru, pentru abuz in serviciu contra intereselor private (art. 246 Cod Penal). In calitate de director general al DGV, Nini Sapunaru era cercetat deoarece a refuzat, in mod nejustificat, incalcandu-si atributiile de serviciu, sa inainteze la Ministerul Finantelor documentatia intocmita de SC EDF Astro SRL Bucuresti si SC EDF Properties SRL Bucuresti pentru avizarea functionarii magazinelor tip duty-free in mai multe puncte de frontiera. Asadar, chestiunea, tipic romaneasca am spune in alte circumstante, sta in felul urmator: Holocaustul, antisemitismul si combaterea sa stau la un loc cu duty-free-ul, cu afaceri dubioase sau oricum aflate in vizorul legii, iar Katz, cocotat peste aceasta ingramadeala, da lectii despre morala si justa conduita fata de teme majore Ð cum sunt antisemitismul si Holocaustul. Cum a ajuns gestionarea unor termeni atat de tragici in ograda unor firme de duty-free antrenate in mari scandaluri de coruptie, numai Yahve stie.

32 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on februarie 21, 2011 at 5:24 am

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. PrIzA said, on februarie 21, 2011 at 6:12 am

    Off topic -am intrat pe magazinul nationalist al celor de la garda de fier…unde vand tot felul de obiecte cu anumite simboluri…si in afara de crucea celtica am gasit…http://www.magazin-nationalist.net/sepci-1/sapca-neagra-garda-de-fier.html…ceva de genul inscriptionat pe multe obiecte…si aveam curiozitatea…sa stiu de la ce vine simbolul. Stim cu totii ca simbolistica a devenit o arma foarte puternica in ultimul timp…si intr-un documentar pe care l-am vizionat recent…http://www.youtube.com/watch?v=07REkvATHb8&feature=related…in care un tip documentat pe o perioada de 40 de ani…ne vorbeste…simbolul acela este unul foarte periculos…bine tipul care a facut documentarul este ateu…si spune multe ineptii despre crestinism…dar in afara de aceste aiureli apar si lucruri adevarate…si interesante. In concluzie…daca nu este mare deranj…l-as ruga pe Dl de la garda de fier sa-mi detalieze putin…multumesc anticipat. „Biserica lui Hristos este pe pământ, stâlp neclintit şi temelie a Adevărului”…Doamne Ajuta-ne

    Apreciază

  3. un fir de praf said, on februarie 21, 2011 at 7:09 am

    eu cred ca e un spion al masonilor

    Apreciază

  4. gerik64 said, on februarie 21, 2011 at 7:30 am

    Este clar ca diavolul se fokoseste de acest om pentru a lovi in parintele Justin si in actiunea sa de constientizare a poporului roman de pericolul cipurilor biometrice si al ecumenismului.Cred ca se incearca pe toate caile reducerea la tacere a parintelui.Au facut o plingere la patriarhie pentru ca acesti dusmani ai natiei romane stiu ca de acolo pot veni sanctiunile impotriva parintelui si manasririi pe care o pastoreste.Se apropie postul mare si actunile Satanwi se intetesc asa ca numai rugaciunile pot. anhila furia demonica asupra acestei manasriri far al credintei ortodoxe.

    Apreciază

  5. gerik64 said, on februarie 21, 2011 at 7:55 am

    Am citit in multe bloguri sau sit-uri ca in tara au intrat si intra foarte multi evrei care dupa ce obtin cetatenia romana cumpara terenuri imobile si dezvolta afaceri.Acest exod catre Romania ma face sa cred ca vin aici pentru a se proteja de evenimente pe care ei deja le cunosc.Si daca tot sunt aici la noi s-au apucat sa ne loveasca in credinta in patriotism in oameni de valoare ai poporului nostru.Pe scurt vor sa conduca ei destinul nostru ca neam.

    Apreciază

  6. Iones said, on februarie 21, 2011 at 9:00 am

    Moaca lui spune tot, nu mai e nevoie de nici o descriere…

    Apreciază

  7. Alyssa said, on februarie 21, 2011 at 9:13 am

    Primita pe e-mail:
    „Pornind de la asasinarea lui I. Gh. Duca

    În mod oficial, se recunoaşte că asasinarea lui I. Gh. Duca, la 29 decembrie 1933, pe peronul Gării Sinaia, s-a făcut la ordinul lui Corneliu Zelea-Codreanu. Motivul ar fi fost răzbunarea pentru faptul că primul-ministru al României din acea vreme dizolvase Garda de Fier.
    Cum se ştie, cu executarea sentinţei au fost însărcinaţi legionarii Nicolae Constantinescu, Ion Caranica şi Doru Belimace, sau Nicadorii, cum li s-a mai spus, după ce au fost condamnaţi pentru această crimă.
    În acelaşi timp, şi regele Carol al II-lea ar fi jucat un rol în această poveste.
    Duşmănos, el nu uitase că, în 1930, cînd venise în ţară şi luase tronul, I. Gh. Duca spusese, la o reuniune a liberalilor: „Mai bine îmi tai mîna dreaptă decît să colaborez cu acest aventurier”.
    Respectiva supoziţie este întărită şi de „pasivitatea” Poliţiei, care, deşi informată despre planurile legionarilor, s-a mişcat nepermis de încet şi l-a lăsat pe I. Gh. Duca să se apere doar cu un singur agent personal, pe peronul întunecos al gării.
    Neoficial, atentatul de la Sinaia mai are o motivaţie, pe care am găsit-o în voluminoasa lucrare „Jurnal, 1929-1989” – semnată de Şerban Milcoveanu, cel mai important legionar după Zelea-Codreanu.
    Pentru a lămuri pe deplin lucrurile, e necesar să o luăm mai de departe.
    Mai precis, din vremea cînd, pentru ca marile Puteri să recunoască Unirea de la 1859, Alexandru Ioan Cuza a fost silit să-şi dea acordul ca toţi evreii din Principatele Române să fie „împămînteniţi”, adică să primească cetăţenia română şi să li se concesioneze Banca Naţională Română, cu dreptul de a emite monedă românească.
    Mai mult, în 1866, cînd se dezbătea proiectul noii Constituţii Române, care, la art. 6, prevedea că „religia nu poate constitui un obstacol în calea împămîntenirii”, s-au produs tulburări sociale în Bucureşti, soldate, între altele, cu incendierea marii Sinagogi.
    Protestau în special moldovenii, îngroziţi de malversaţiile evreilor, care, năpădind provincia dintre Siret şi Prut, controlau comerţul, agricultura şi practicau cămătăria cea mai neruşinată.
    Atunci au intrat în scenă Isaac Adolf Cremieux şi Benjamin Franklin Peixotto.
    Cremieux era preşedintele Alianţei Israelite Universale, înfiinţată în 1860, cu sediul la Paris , şi care aparţinea de organizaţia B’nai B’rith.
    Fusese ministru pe vremea „Guvernului provizoriu” de la 1848, din Franţa, şi milita pentru înfiinţarea Statului Israel în Moldova .
    Avocatul şi diplomatul american Peixotto fusese numit, în 1870, consul la Bucureşti, cu misiunea să apere interesele evreilor în România.
    Iscîndu-se incidentele cu proiectul noii Constituţii, Cremieux a venit la Bucureşti şi a început tratative secrete cu deputaţii români, cărora le-ar fi oferit 25 de milioane de franci, în schimbul adoptării unei Constituţii favorabile încetăţenirii tuturor evreilor aflaţi pe teritoriul ţării. Dar, cum tulburările nu conteneau, Ion C. Brătianu a limpezit situaţia, declarînd: „Evreii au devenit o plagă socială pentru România şi, cînd Naţiunea este ameninţată, se deşteaptă şi devine nu tolerantă, ci prevăzătoare”.
    Constituţia a fost votată aşa cum trebuia.
    Totuşi, după 13 ani de uneltiri, evreii au reuşit să o revizuiască în punctele ei esenţiale. Pînă aici, în chestiunea cu împămîntenirea evreilor în România, am consultat revista „Foaia naţională”, pe care am descoperit-o pe Internet. Mai departe, să-i dăm cuvîntul lui S. Milcoveanu, care ne oferă propria versiune despre asasinarea lui I. Gh. Duca.
    Mai întîi, prin 1925, la Congresul Studenţilor Legionari, s-a vorbit iarăşi despre Planul Cremieux-Peixotto, considerat drept un pericol ca forţele oculte să atenteze împotriva suveranităţii Statului Naţional Unitar Român, prin înfiinţarea Statului Israel pe teritoriul Moldovei. Prin 1933, problema a fost repusă pe tapet. Oculta mondială i-a ordonat lui I. Gh. Duca, mason cu rang înalt, să acorde cetăţenia română la peste 300.000 de evrei veniţi din Polonia şi din Rusia, concomitent cu exterminarea legionarilor, care se opuneau din răsputeri acestui plan. „Ghiţă, i-ar fi spus legionarul Gh. Cantacuzino-Grănicerul primului-ministru, al cărui apropiat era, dacă semnezi intrarea în ţară a evreilor, băieţii (legionarii – n.m.) te împuşcă!”.
    Basarabia şi Moldova, susţine Milcoveanu, erau rîvnite de evrei, pentru a face acolo o patrie a lor, o Republică Socialistă Sovietică Evreiască, după dorinţa iudaismului.
    În 1938, 80% din populaţia Basarabiei era formată din evrei, care trăiau şi spînzurau acolo. Sionismul dorea înfiinţarea Israelului în Palestina, ceea ce s-a şi realizat, în anul 1948.
    Dar I. Gh. Duca a semnat documentul, asumîndu-şi toate riscurile: „Mi-am semnat sentinţa de condamnare la moarte”, ar fi mărturisit el, într-un cerc restrîns.
    În acelaşi timp, însă, Guvernul Român tărăgăna împămîntenirea aromânilor goniţi din Grecia şi blocaţi la Salonic, fiindcă nu acceptau asimilarea de către greci.
    La data cînd a izbucnit cel de-al II-lea război mondial, evreii din România constituiau minoritatea etnică cea mai numeroasă (peste 2 milioane) şi, controlînd comerţul, industria şi finanţele, erau încredinţaţi că Planul Cremieux-Peixotto putea fi pus în aplicare. De asemenea, după 1945, cînd România a intrat în sfera de influenţă a bolşevicilor, izbînda lor părea tot mai aproape.
    Norocul nostru a fost că, brusc, Stalin a devenit antisemit şi antimason.
    (Anterior, Stalin le oferise evreilor Platoul Gobi din Asia Centrală, să-şi întemeieze acolo republica, iar englezii le-au oferit Uganda , însă evreii doreau România…).
    Sîntem în anul de graţie 2010, cînd România a acumulat o datorie uriaşă, de aproape 150 de miliarde de euro, după unele estimări.
    Nu discutăm în buzunarele cui a intrat atîta bănet. Mai important ni se pare cum achităm această datorie Finanţei mondiale evreieşti, atîta vreme cît România nu mai are economie, iar resursele naturale le-a dat deja. În această situaţie fără ieşire, nu ne rămâne decît să alăturăm legendarilor Cremieux şi Peixotto numele lui Shimon Peres, actualul preşedinte al Israelului, care a declarat, nu de mult, că ţara lui are bani să cumpere România, sau altă ţară mai acătării. Să fie adevărat ce se zvoneşte în ultima vreme?
    Noi nu credem, dar, cică, am mai avea de primit încă vreo 40-50 de miliarde de euro de la FMI şi alte organisme financiare, controlate de evrei, după care, prin 2012, aceştia vor veni şi vor bate cu pumnul în masă: banii!. Şi, neavînd de unde să dăm înapoi nici măcar o leţcaie, pînă atunci, alde Băsescu, Ponta sau cine va mai fi, se vor lupta pentru aceste ultime tranşe de împrumut, după care vor zice: Poftiţi, domnilor, ţara e a dvs., cu populaţie cu tot! Banii i-aţi dat, marfa vă aşteaptă în galantar! Nu, nu delirăm. Internetul e plin de ştiri alarmante cu acest subiect, provenite de la Uniunea „Vatra Românească” şi din alte părţi. În ultima vreme, 500.000 de evrei au primit, deja, cetăţenia română, inclusiv dreptul de proprietate asupra locuinţelor, a unor fabrici, terenuri, păduri etc., iar românilor nu li s-a spus nimic despre această invazie tăcută, veritabilă agresiune împotriva Statului Român. Nu întîmplător, publicistul Teşu Solomovici a scris o carte intitulată „România iudaică”.
    Nu întîmplător, începe să se vorbească despre proiectul ” Israel, în România”.
    Nu întîmplător, sănătatea, cultura şi învăţămîntul sunt lăsate de izbelişte, iar românii, sfătuiţi să emigreze unde or vedea cu ochii: ca să lase locul liber evreilor care se vor stabili în România, pentru mulţi dintre aceştia, ţara lor natală.
    În sfîrşit, nu întîmplător, se aud voci la Radio şi la TV, care au început să susţină ideea că numai un conducător străin – rege, preşedinte sau prim-ministru – ar mai putea să scoată ţara din marasmul moral şi economic în care s-a scufundat. Aşa să fie?

    Paul Suditu”

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 21, 2011 at 12:47 pm

      Nu cred ca:

      „În 1938, 80% din populaţia Basarabiei era formată din evrei”

      Apreciază

  8. Iones said, on februarie 21, 2011 at 9:45 am

    Poezii de Radu Gyr:

    http://anonymusgerula.wordpress.com/2010/12/17/sfanta-tinerete-legionara-by-delia/

    Apreciază

  9. Miscarea said, on februarie 21, 2011 at 10:36 am

    raspanditi acest video http://dl.transfer.ro/alaturi_de_Capitan-transfer_RO-21feb-fd9315.mpg
    afisati-l pe youtube si pe bloguri.. sa fie la vedere pentru intreaga Romanie!

    Apreciază

  10. Un pacatos said, on februarie 21, 2011 at 11:58 am

    Atunci: La revedere!

    Apreciază

    • saccsiv said, on februarie 21, 2011 at 1:02 pm

      Un pacatos

      Nu pot sta 24 din 24 la calculator. Te bagase platforma la spam. Putin mai multa rabdare te rog.

      Apreciază

    • Un pacatos said, on februarie 21, 2011 at 1:04 pm

      Saccsiv, daca tot m-ai publicat, sterge, te rog, textul de deasupra versetului, ca nu mai are ce cauta acolo, ci ti se adresa tie.

      Apreciază

      • Un pacatos said, on februarie 21, 2011 at 1:04 pm

        Strege, te rog, si ” la revedere’.

        Apreciază

  11. The Spirit of Captain said, on februarie 21, 2011 at 11:59 am

    Mie mi s-a sters ieri fraudulos un videoclip despre un ritual talmudic…..pentru ura rasiala …..

    e incredibil,unde merg cu nesimtirea si abuzul…..deci un videoclip,bazat pe dovezi istorice,marturii ale unor EVREI,au fost catalogate ca ura rasiala….. pai eu cand fac martuirii ma bazeze pe marturiilepropriilor evrei,iar ei acuza antisemitism ??? unde s-a mai pomenit asta ?
    Sa deschida proces,am destule dovezi sa ma apar,eu ma inspir din carti si declaratii facute chiar de evrei,de unde antisemitism?

    Probabil va fi un caz gen Eugenie Voda…. sa-laresteze nu are de ce,asta nue motiv sa arestezi…. ar trebui arestati toti liderii de partide legionare si filiale,nu mai speriati si agravati !
    Biserica este cea care va putea sa loveasca in parintele,ar putea sa ceara inlocuirea,sa aduca un nou staret,sau o comisie, de supraveghere chipurile,din partea lor,sa monitorizeze cazul Petru Voda !
    Plangerea a fsot depusa la PAtriarhie ,nu la politie,si lapolitie nu avea de ce,e un cantec legionar patriotic,dar nu antisemit….daca e asa, oricine canta sfanta tinerete,nu e motiv sa te aresteze nimeni….. mai rau e ca biserica poate sa aiba motiv buna sa dea in petru voda

    Era pe crestin ortodox un clip,cu un calugar care,lespunea la studenti,sa aiba grija ca la Petru Voda e un centru anti ecumenist,periculos,legionar,ca parintele incita sa ia sabia,ca sunt legionari, si sa se fereasca de ei,ca patriarhul a reusit sa mai pentreze acelgrup,voia sa-l distruga dar a reusit doar partial…..
    asta e un motiv bun pentru patrairh sa dea in Petru Voda !
    Au maia vut eiplangere contra lui Miron Cristea de antisemitism…. in mod normal nu ar avea ce sa le faca….dar tuturoa le e frica de evrei,ati vazut,TVR care e televiziunenationala s-a supus imediat si a aplicat sanctiuni…toti s-au dezis de eugenie voda, toti au parasit-o….

    Apreciază

  12. Radu said, on februarie 21, 2011 at 12:24 pm

    NU ARE LEGATURA CU SUBIECTUL DAR E IMPORTANT DE STIUT:
    http://antimedia.info/social/cum-a-ajuns-romania-sa-aiba-22-milioane-de-avorturi/

    Apreciază

  13. alina said, on februarie 21, 2011 at 1:46 pm

    Multi ca Katz mai sunt pe lumea asta. Scapa-ne Doamne de ei!

    Apreciază

  14. The Spirit of Captain said, on februarie 21, 2011 at 2:13 pm

    Probabil ca pe noi ne paste inchisoarea, amenda,sau privati de drepturi pe viitor….
    dar daca faci de epacum cu lozinci o sa fim arestti,ne aresteaza,sarin sus…mai bine iti vezi de treaba si nu te mai bagi in asa ceva, sa faci tulburare, si sa agiti spritele,instigare !

    Asa facea si cavalerul maltez, scria in ziar de tipa de la pdl cu legea pentru restrictia pe internet, dar elce facea…. o injura in ultimulhal….o provoca pe aia sa ia masura cat mai urgent,parca ii zicea aplic-o….parca zici sa-larestati mai repede pe Parintele iustin,casa vavemnoi motiv sa facem pe eroi….. de ce sa-l aresteze ??? asta nu e motiv sa te aresteze nimeni,nu a depus palngere la politie si doar sesizare la patriarhie !
    Acum Patriarhia ne va arata, ori e de partea lui Dumnezeu si a poporului roman, ori e in slujbaaprostatilor comisari europeni si mondialisti si va incepe o prigoana contra petru voda,nu rpin arestare, ci prin alte metode !
    E incredibil tupeul,de a numi o astfel de cantec ca fiind antisemit….tupeu incredibil

    Apreciază

  15. Aurora said, on februarie 21, 2011 at 7:03 pm

    Sa ne rugam pentru Parintele si sa-l aparam.
    @Marian ex Norvegia, este foarte graitor exemplul pe care l-ai dat. Ma bucur ca batranul s-a pocait. Bine ar fi s-o faca si altii mai devreme.

    Apreciază

  16. fanu said, on februarie 22, 2011 at 9:30 am

    jidani sminti’i de 2000 de ani tot continuă să lupte împotriva Lui Hristos şi să asasineaze creştini

    Apreciază

  17. Ciprian said, on februarie 22, 2011 at 12:55 pm

    Sa nu uităm, înainte de toate, că vrăjmașii sunt foarte folositori în iconomia divină. Mai jos un citat si o rugaciune folositoare pentru a putea înțelege acest lucru și, dacă vrem să ne aproiem de Dumnezeu, nu se poate fără a ne iubi vrăjmașii:

    „A iubi pe vrăjmași; a binecuvânta pe cei ce te blastămă… iată ceva cu totul pe dos de firea omeneasca – impotriva firii chiar. Ca sa poti face acestea asa, inseamna să fie mai tare Dumnezeu în tine decât eul tău. La așa așa restaurare poate aduce porunca aceasta pe om, încât el începe să aibă însușiri dumnezeiești. Ocările nu-l mai rănesc, fiindcă mândria lui a încetat. Dimpotrivă îi vor mări strălucirea. Omul nu poate face acestea; numai Dumnezeu, dacă El se va găsi în om” – Pr. Arsenie Boca

    Rugăciune pentru vrăjmaşi
    a Sfântului Nicolae Velimirovici

    Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem! Vrăjmaşii m-au împins şi mai mult spre Tine, în braţele Tale, mai mult decât prietenii. Aceştia m-au legat de pământ şi mi-au răsturnat orice nădejde spre pământ. Vrăjmaşii m-au făcut străin faţă de împărăţiile pământeşti şi un locuitor netrebnic, faţă de pământ. Precum o fiară prigonită, aşa şi eu, prigonit fiind, în faţa vrăjmaşilor, am aflat un adăpost mai sigur, ascunzându-mă sub cortul Tău, unde nici vrăjmaşii, nici prietenii, nu pot pierde sufletul meu.
    Doamne, binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem.
    Ei au mărturisit în locul meu păcatele mele în faţa lumii. Ei m-au biciuit, când eu m-am cruţat de biciuire. Ei m-au chinuit atunci când eu am fugit de chinuri.
    Ei m-au hulit atunci când eu m-am măgulit pe mine însumi. Ei m-au scuipat atunci când eu m-am mândrit cu mine însumi.
    Doamne, binecuvântează-i…
    Când eu m-am făcut înţelept, ei m-au numit nebun. Când m-am făcut puternic, ei au râs de mine ca de un pitic. Când am vrut să conduc pe oameni ei m-au împins înapoi. Când m-am grăbit să mă îmbogăţesc, ei m-au smucit înapoi cu mână de fier. Când m-am gândit să dorm liniştit, ei m-au trezit din somn.
    Când mi-am zidit casă pentru viaţă lungă şi liniştită, ei au răsturnat-o şi m-au izgonit afară. Într-adevăr vrăjmaşii m-au dezlegat de lume şi mi-au prelungit mâinile până la veşmântul Tău.
    Doamne, binecuvântează-i…
    Binecuvântează-i şi-i înmulţeşte; asmute-i şi mai mult împotriva mea, ca fuga mea spre Tine să fie fără întoarcere; ca să se rupă nădejdea mea în oameni ca pânza de păianjen; ca smerenia să împărăţească deplin în inima mea; ca inima mea să devină mormântul celor rele. Ca toată comoara mea să o aduni în ceruri. Ah, de m-aş elibera odată de autoamăgire, care m-a încâlcit într-o mreajă cumplită a vieţii înşelătoare!
    Vrăjmaşii m-au învăţat să ştiu ceea ce puţin ştiu în lume: că omul nu are pe pământ vrăjmaşi afară de sine însuşi. Doar acela urăşte pe vrăjmaşi, care nu ştie că vrăjmaşi nu sunt vrăjmaşi, ci prieteni severi.
    De aceea, Doamne, binecuvântează pe prietenii şi pe vrăjmaşii mei!
    Sluga blestemă pe vrăjmaşi căci nu ştie, iar Fiul îi binecuvântează căci ştie. Fiul ştie că vrăjmaşii nu pot să se atingă de viaţa lui. De aceea El păşeşte liber între ei şi se roagă lui Dumnezeu pentru aceştia.
    Doamne binecuvântează pe vrăjmaşii mei! Şi eu îi binecuvântez şi nu-i blestem!

    SĂ NU NE RIDICĂM ÎMPOTRIVA VRĂJMAȘILOR EXTERIORI CI ÎMPOTRIVA VRĂJMAȘILOR INTERIORI, A PATIMILOR, PĂCATELOR NOASTRE PRIN SPOVEDANIE CU LACRIMI ȘI VIEȚIRE ORTODOXĂ ATUNCI VOM CUNOAȘTE AJUTOR DE LA DUMNEZEU MAI MULT DECÂT „NE-AM AJUTA” NOI ÎNDREPTĂȚINDU-NE!

    Apreciază

  18. Puscasu Vlad Irimie said, on septembrie 25, 2011 at 9:54 am

    Dumnezeu e mare si vede!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.