SACCSIV – blog ortodox

PASAPORTUL CU CIP (obligatoriu): Momentul adevarului pentru crestinii anti cip din Moldova …

Posted in Moldova, Pasapoarte biometrice by saccsiv on ianuarie 20, 2011

Începând cu 1 ianuarie 2011 cetăţenilor moldoveni le vor fi eliberate doar paşapoarte biometrice. Acestea vor fi acordate pe o perioadă  de 7 ani, iar cele nebiometrice vor fi valabile până la expirarea termenului pentru care au fost eliberate. „Dacă aveţi un paşaport simplu care expiră spre exemplu în 2015, nu e nevoie să luaţi unul biometric din 2011. Puteţi utiliza paşaportul simplu la deplasarea în orice ţară în care nu este restricţionat accesul doar în baza paşapoartelor biometrice”, menţiona in 2010 ministrul Alexandru Oleinic:

MOLDOVA intra in randul lumii: Începând cu 1 IANUARIE 2011 cetăţenilor moldoveni le vor fi eliberate DOAR PASAPOARTE BIOMETRICE

În Moldova paşapoartele biometrice au început a fi eliberate din februarie 2008. Primul paşaport l-a obţinut Vladimir Voronin, pe atunci preşedinte al ţării.

Conform articolului Începînd cu 1 ianuarie 2011 în Republica Moldova sînt eliberate doar paşapoarte biometrice:

Eliberarea exclusiv a paşapoartelor biometrice constituie o condiţie obligatorie a Uniunii Europene faţă de Republica Moldova pentru liberalizarea regimului de vize între Republica Moldova şi Uniunea Europeană.

Paşapoartele non-biometrice, care au fost eliberate pînă la 1 ianuarie 2011 vor fi valabile pînă la expirarea termenului acestora.

Iata si ce mai putem afla din articolul Persoanele care refuză paşapoartele biometrice vor obţine acte de identitate fără IDNP:

Persoanele care refuză noile paşapoarte biometrice din considerente religioase vor obţine acte de identitate fără număr de identificare de stat al persoanei fizice (IDNP), transmite Info-Prim Neo.
Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor, actul de identitate provizoriu (fără IDNP şi fără date biometrice suplimentare) va fi eliberat şi în continuare la solicitarea enoriaşilor şi va fi valabil pe teritoriul Republicii Moldova în aceleaşi condiţii cu buletinul de identitate.
Ministerul atenţionează, însă, că nicio ţară din lume nu va permite intrarea pe teritoriul său a unei persoane cu act de identitate fără IDNP, pe simplu motiv că nu ar recunoaşte un document ce nu corespunde standardelor internaţionale, prevăzute de instrucţiunile ICAO, la care Republica Moldova este parte. În toate statele lumii instituţiile religioase s-au conformat cerinţelor legale stabilite.
Comentariu saccsiv:

E aproape clar. Ce nu e limpede e daca inca mai pot intra moldovenii in UE (deci si in Romania) cu vechiul pasaport neexpirat. S-ar parea ca da. Bine ar fi …

In rest, este extrem de trist pentru crestinii anti cip din republica Moldova, caci nu vor mai putea intra in Romania.

Dar este si un moment al adevarului, caci cei ce totusi vor accepta buletinul biometric, cum vor mai indrazni oare sa figureze a fi luptatori anti cip?
Cititi va rog si:
Vor fi primiti la manastire calugarii ce refuza documentele cu cip? Manastirile se vor inregimenta in e-Guvernare?

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on ianuarie 20, 2011 at 11:10 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Igor said, on ianuarie 21, 2011 at 12:04 am

    Lasă aşa! La ce să tăiem copacii pentru hârtie când se poate pe suport electronic? Cărţile de hârtie ar trebui scoase toate în afara legii! Sunt sătul de atâta lume tâmpită! Parlamentul şi multe alte instituţii se pot muta pe internet! Casele ar trebui să fie pentru oamenii care au nevoie de locuinţă! Sunt atâtea munci inutile şi stupide precum şoferitul de exemplu! Cum laşi tu omul să conducă o maşină? Romoţii din ziua de azi fac integrate lucrând cu precizie de ordinul nanometrului şi noi încă mai avem măturători de străzi şi lucrători în construcţii!

    Apreciază

  3. Mihai said, on ianuarie 21, 2011 at 7:06 am

    off topic: Rapcea loveste subti in ortodoxie: http://www.badpolitics.ro/%E2%80%9Cortodoxia%E2%80%9D-intr-o-coaja-de-nuca-rapcea/

    Apreciază

  4. X-Iurie said, on ianuarie 21, 2011 at 8:10 am

    As vrea sa transmit fratilor de peste prut , ca pe forumurile Ortodoxe rusesti se discuta activ ca timpurile is aproape , se aduce in discutie armamentul climatic HAARP pe care il detin americanii , si ce ar putea face nebunii acestei lumi cu aceasta arma … , pot face lucruri urite cutremure diferite si nu numai – schimbarea climei pe glob sau intro zona aparte , etc … , Sacccisiv poate ar trebui sa faci o tema , anume despre posibilitatile HAARP poate a fost si nu am observat , deci ce vreau sa zic . Noi acum nu trebuie sa retraim , ce vom face si ce vom minca mai tirziu deatita ca nu stim cine pe cine din noi Dumnezeu va alege ca sa traiasca in acele timpuri , acum nebunii acestei lumi inca nu pot sal instaureze acum pe antihrist , nu pot ei 6 miliarde de oameni sa oblige sa instaureze pe acest neghiob , ei dintai vor sa distruga a treia parte din omenire , prin armament climatic HAARP , armament biologic si nuclear , si dupa cind vor ramane doar citeva tari si foarte putina lume sal instaurez pe antihrist atunci vor putea ca vor fi foarte putina lume , deci nustiu poate deja stiti , este un video pe net , un englez a luat interviu de la un mason , si a facut o stenograma , pentru cei care vor privi , in video se vorbeste si despre posibilul contact al masonilor cu extraterestrii , popoarele pagina asa spun la duhurile rele , pentru poporul ortodox exterestrii asta is dracii , in acest video se vorbeste despre ce pun la cale masonii spre un viitor nu atit de indepartat http://www.youtube.com/watch?v=rw4z-rSwNjY&feature=player_embedded

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 21, 2011 at 8:50 am

      X-Iurie

      VIDEO: HAARP, arma meteorologica (si nu numai)? Detalii importante despre finantatori

      https://saccsiv.wordpress.com/2009/08/10/video-haarp-arma-meteorologica-si-nu-numai-detalii-importante-despre-finantatori/

      Zici:

      acum nebunii acestei lumi inca nu pot sal instaureze acum pe antihrist

      Dar cat timp crezi ca le mai trebuie?

      Apreciază

      • X-Iurie said, on ianuarie 21, 2011 at 9:50 am

        Fratilor acum ei fara armament climatic (HAARP) , si fara razboi nuclear , si arament biologic nu pot instaura noua ordina mondiala , pina nu distrug a treia parte din omenire ! , nu i se vor inchina lor atitea citi sunt acum ! si ei stiu asta , de aia acum , nu trebuie in niciun caz caz sa luam vreun card biometric , nimeni din noi nu stie cine va ramane dupa ce vor da drumu la HAAR , RAZBOI nuclear , si biologic , si trebuie sa ne punem intrebarea daca murim cu biometric unde ajungem ? , mult timp no ramas – pina vor incepe incercarile celea mari … date concrete noi nu stim , dar dupa semne e aproape .

        Apreciază

      • X-Iurie said, on ianuarie 21, 2011 at 10:25 am

        se are in vedere , ca instalarea lui antihrist pe tot globul va fi posibila dupa ce vor da drumu la harp , razboiul 3 nuclear si biologic si vor ramane putina lume , adica nu s-a avut in vedere ca astai undeva in timpul departat , se are in vedere cai aproape , dar ei nu vor face asa cum noi ne asteptam , pe timp de pace dintai cardu pe urma cipu , NU ! dintai vor da drumu la distrugeri vor tulbura popoarele si pe urma vor veni chipurile cu „salvatorul” , pace no sa fie o sa fie doar tulburari in jur … cind vor porni toate astea , noi nu stim , dar dupa semne e aproape timpul .

        Apreciază

  5. Idei pentru Viaţă said, on ianuarie 21, 2011 at 9:05 am

    De la 1 aprilie, romanii risca sa ramana fara plante medicinale http://ideipentruviata.wordpress.com/2011/01/21/de-la-1-aprilie-romanii-risca-sa-ramana-far/

    Apreciază

  6. MemorialulDurerii said, on ianuarie 21, 2011 at 11:23 am

    INTREGUL documentar „Memorialul durerii” poate fi acum vizionat ONLINE :

    Memorialul durerii DVD1 partea 1 – Primii partizani
    http://www.56.com/u94/v_NTc5Mjk3Nzk.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD1 partea 2 – Recurs in cazul Motrescu
    http://www.56.com/u12/v_NTc5MzAyMjU.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD1 partea 3 – Baietii din munti
    http://www.56.com/u87/v_NTc5MzAzMDA.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD2 partea 1- Mogos si Mazilu
    http://www.56.com/u85/v_NTc5MzA0NzQ.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD2 partea 2 – Studentii
    http://www.56.com/u29/v_NTc5MzA2ODI.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD2 partea 3 – Drumul spre Grecia duce la Jilava / Demonul din Calimara
    http://www.56.com/u12/v_NTc5MzA3NTM.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD3 partea 1 – Marea finanta, in process
    http://www.56.com/u80/v_NTc5MzA5MDk.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD3 partea 2 – Sa nu ne razbunati
    http://www.56.com/u19/v_NTc5MzEwMjQ.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD3 partea 3 – Experimentul Pitesti/Procesul elitelor politice
    http://www.56.com/u27/v_NTc5MzExMjA.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD4 partea 1 – Deportarea
    http://www.56.com/u91/v_NTc5MzEzNjA.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD4 partea 2 – Sistemul concentrationar/Noua academie
    http://www.56.com/u91/v_NTc5MzE0NDg.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD4 partea 3 – Drama bisericii greco-catolice
    http://www.56.com/u63/v_NTc5MzE1MDg.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD5 partea 1 – Cu dumnezeu in catacombe
    http://www.56.com/u26/v_NTc5MzE2NDc.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD5 partea 2 – Un spatiu insetat de libertate/Colectivizarea
    http://www.56.com/u94/v_NTc5MzE3MTU.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD5 partea 3 – Noaptea de inviere in minele de plumb
    http://www.56.com/u88/v_NTc5MzIwNjE.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD6 partea 1 – Lagarele din Balta Brailei
    http://www.56.com/u24/v_NTc5MzIxNzM.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD6 partea 2 – Voi stati si va uitati si pe Dunare curg cadavre
    http://www.56.com/u70/v_NTc5MzIzOTU.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD7 partea 1 – Viteaza din Nucsoara
    http://www.56.com/u49/v_NTc5MzI0NjI.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD7 partea 2 – Corneliu Coposu: un destin / Daca zidurile ar
    putea vorbi
    http://www.56.com/u98/v_NTc5Mzg5MzU.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD7 partea 3 – Povestea Anitei Nandris din Bucovina
    http://www.56.com/u53/v_NTc5Mzk1MDY.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD8 partea 1- Evadarile din gulag – Ion Ioanid, Tudor Greceanu
    http://www.56.com/u76/v_NTc5Mzk5Njk.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD8 partea 2 – Mosu / Paul Goma
    http://www.56.com/u84/v_NTc5NDAyNDE.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD8 partea 3 – Mosu / Paul Goma
    http://www.56.com/u25/v_NTc5NDA0NDY.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD9 partea 1- Totul despre 15 noiembrie 1987 / Doina Cornea
    http://www.56.com/u29/v_NTc5NDA4OTA.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD9 partea 2 – Un cetatean de onoare
    http://www.56.com/u27/v_NTc5NDExNTI.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD10 partea 1- Gheorghe Ursu
    http://www.56.com/u36/v_NTc5NDEzMzc.html – Vizionare

    Memorialul durerii DVD10 partea 2 – Un ziar de la Bucuresti la Washington
    http://www.56.com/u19/v_NTc5NDE1ODQ.html – Vizionare

    Apreciază

  7. Fulger said, on ianuarie 21, 2011 at 6:38 pm

    Frati nostri moldoveni din Republica Moldova sunt mai razvratiti decat noi , nu cred ca o sa accepte un lucru ca acesta.

    Apreciază

  8. Vladislav Ciobanu [Basarabia] said, on ianuarie 21, 2011 at 8:19 pm

    Da, saccsive, încă se poate cu paşaportul vechi neexpirat în UE.

    Dar cred că ţi-a scăpat un moment foarte important când ai spus că „este extrem de trist pentru crestinii anti cip din republica Moldova, caci nu vor mai putea intra in Romania”. Ar fi trebuit să ştii că majoritatea celor ce le zici „crestinii anti cip din republica Moldova” au fost şi sunt în primul rând anti-IDNP (codul de identificare personal, vezi aici http://bit.ly/dKkMXm ), iar în România ei taaare demult nu mai pot pleca pentru că documentul oferit de stat ca şi cum „de compromis”, fără IDNP, nu oferă nici o posibilitate de deplasare în afara RM şi are statut juridic de „document provizoriu”. Ai în vedere, că şi paşaportul ăla vechi, nebiometric, cât şi ăsta nou se realizează exclusiv în baza etichetei (IDNP) acestea antihristice, a numărului personal care, în cadrul sistemului, se substituie numelui primit la Sf. Botez. Iar baza de date de stat a populaţiei, registru.md nici nu îi listează pe cei fără IDNP, pentru ea ei nu există în genere. Îţi mai amintesc că lumea aici luptă încă din 2004, e o întreagă istorie (spre exemplu http://bit.ly/dKkMXm sau http://bit.ly/hxc2wx). Mai mult, pentru cei anti-IDNP şi anti-chip, aşa-zisa „Românie” se asociază mai mult cu o provincie a UE-ului în care noi nu mai avem ce căuta. Cu durere constatăm că deja sunteţi ceea ce se numeşte „Vestul”. Iar direcţia ce ne-a mai rămas, într-o oarecare măsură, e Estul, dar şi aceea dispare cu încetul.

    În genere e straniu, dar, de altfel, foarte îmbucurător, tot tam-tamul acesta pe care l-aţi ridicat în chestiunea chip-urilor, atunci când încă demult fiecare cetăţean al statului (ne)român are un CNP (Cod Numeric Pesonal), pe care toţi l-au acceptat fără cea mai mică împotrivire.

    Atrageţi atenţie fraţilor, CNP/IDNP-ul e baza şi esenţa. Chip-ul, ca atare, este doar un alt fel de purtător al acestul Cod Personal, ca o dischetă sau un CD. Citirea computerizată prin cei trei de 6 este a Codului. Prin intermediul celor trei de 6 s-a citit bar-code-ul de pe paşapoartele fără chip, dar cu Cod Personal (vezi pe dreapta -> http://bit.ly/hi6knE). Fiţi vigilenţi. Nu ne plângeţi pe noi, salvaţi-vă pe voi. Doamne ajută!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 21, 2011 at 8:49 pm

      Vladislav Ciobanu [Basarabia]

      Si in Romania sunt destui care s-au rupt de SISTEM inaintea aparitiei pasapoartelor biometrice:

      Spre uluirea caldiceilor si a falsilor luptatori anti sistem: exista frati ce AU REFUZAT BULETINELE DE TIP CARTE DE IDENTITATE … Si nu traiesc in pesteri

      https://saccsiv.wordpress.com/2010/11/08/spre-uluirea-caldiceilor-si-a-falsilor-luptatori-anti-sistem-exista-frati-ce-au-refuzat-buletinele-de-tip-carte-de-identitate-%E2%80%A6-si-nu-traiesc-in-pesteri/

      Trebuie sa intelegem insa ca majoritatea s-au trezit mai tarziu. Acestia au decis sa nu treaca de hotarul documentelor cu cip. Si bine fac. Astfel de crestini sunt si in Romania si in republica Moldova.

      Trist este si pentru cei ce de cativa ani au renuntat la buletine, trist este si pentru cei ce vor refuza pasapoartele biometrice, caci nu vor mai putea merge in Moldova sau Romania.

      Dar si mai trist este ca unii le vor lua si in continuare vor poza in luptatori anti cip …

      Apreciază

      • X-Iurie said, on ianuarie 22, 2011 at 8:42 am

        saccsiv „….Dar si mai trist este ca unii le vor lua si in continuare vor poza in luptatori anti cip ……”

        Daca linga Hristos a fost Iuda , cu ce noi suntem mai vrednici sa nul avem pe iuda alaturi ?

        Apreciază

  9. […] PASAPORTUL CU CIP (obligatoriu): Momentul adevarului pentru crestinii anti cip din Moldova … […]

    Apreciază

  10. […] PASAPORTUL CU CIP (obligatoriu): Momentul adevarului pentru crestinii anti cip din Moldova … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.