SACCSIV – blog ortodox

Top Blogs WordPress: 4 din primele 10 bloguri sunt … neoprotestante

Posted in ORTODOXIE, SECTE by saccsiv on noiembrie 30, 2010

   Iata cum arata topul azi:

  1. Saccsiv’s Weblog 
  2. Marius Cruceru
  3. România Evanghelică
  4. † Apologeticum
  5. Politeía
  6. 1 DECEMBRIE 2010 – LA ALBA IULIA
  7. paşi spre lumină
  8. Barbosu Florin Constantin
  9. Răscumpărarea memoriei
  10. bataiosu.ro – Blogul lui Marian Bătăiosu

   Blogurile de pe pozitiile 2, 3, 7, 9 sunt neoprotestante …

   Este un top al tuturor blogurilor, nu doar al celor apartinatoare, sa zicem, unei categorii de tip spiritualitate. Observam ca 7 din primele 10 sunt incadrabile intr-o astfel de categorie, ceea ce arata ca din ce in ce mai multi se cam scarbesc de cimentarea in material. Din pacate insa, multi fac precum Bodo:

BODO (de la formatia Proconsul) a trecut la protestanti (adica la RATACITI). Bloggerul MUCENICUL: „de ce a esuat ortodoxia in cazul lui Bodo, recunoscut ca alcoolic si fumator inrait?”

   Si asta deoarece sectantii lucreaza in forta:

Comentariul zilei (30.11.2010): Campanie NEOPROTESTANTA fara precedent in Timisoara. Cutiile postale sunt pline cu materiale de pe care lipsesc insa referirile la denumirile SECTELOR, ca sa insele …

   Ce alte concluzii se pot trage dintr-un astfel de top? Acum peste un an, nu ajungea prea des un blog protestant in top 10.

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on noiembrie 30, 2010 at 2:38 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. danutza said, on noiembrie 30, 2010 at 4:36 pm

    10 intra la categoria ..rataciti? ca sigur nu e crestin…nu e rautate din partea mea, ci un semnal pt cei care il citesc sa fie cu bagare de seama, ca satana e viclean. nu am nimic cu el, doar ca o ia pe aratura din cand in cand.

    Apreciază

    • filofteiabejan said, on noiembrie 30, 2010 at 7:28 pm

      Da,din pacate bataiosu e cam ratacit … vorbea despre urasii din Bucegi,babaVanga si a pus pe blogul lui citate cu tot felul de profetii despre viitorul luminos al Romaniei.Totusi mai prezinta si unele informatii interesante antisistem uneori…dar daca il critici e foarte orgolios si raspunde de-a dreptul gorsolan in unele cazuri.

      Apreciază

  3. Fulger said, on noiembrie 30, 2010 at 5:58 pm

    Saccsiv sa nu te lasi nici o data cu blogul asta,nu putem sa ii lasam pe neoprotestanti sa ne-o ia inainte si sa atraga mai multi ortodocsi spre religia lor.

    Apreciază

  4. andy said, on noiembrie 30, 2010 at 8:39 pm

    pe ce gaseste topul blogurilor in wordpress?(ma rafer pana la ultimul blog)

    Apreciază

  5. Ciprian said, on noiembrie 30, 2010 at 9:13 pm

    Ce e ciudat că pe link-ul care se găsește pe fiecare blog românesc wordpress în josul paginii adică http://ro.wordpress.com/ NU MAI E AFIȘAT SACCSIV !!! însă dacă dai pe „more” din dreapta sus adică http://botd.wordpress.com/?lang=ro … apare pe locul unu… acu mă întreb de vreo săptămână … e normal sau e o acțiune intenționată…

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 1, 2010 at 7:20 am

      Ciprian

      Nu e normal.

      Iar pe google, inainte nu apucai sa scrii „sac” ca si aparea rezultatul „saccsiv”. Acum trebuie sa scrii „saccsiv” integral …

      Apreciază

  6. kosk said, on decembrie 1, 2010 at 10:37 am

    @manolescu, nu te mai da lebada-n lighean pe-aici, ca nu ma impresionezi cu aerele tale de atoatestiutor. si bah tâncule rasfatat, cand ti or suiera si tie candva plumbi pe la urechi, atunci sa macai despre varsari de sange si altele.oki? si mai ales nu ridica tonu, ca nu-s friend cu tine.
    ps.deci esti”pocait”,da?

    Apreciază

  7. kosk said, on decembrie 1, 2010 at 11:37 am

    ce guru visezi, proasta satului?? pai si eu am avut divergente cu adminul dar nu am sarit calu, asa cum faci tu si altii ca tine.Flit ma de aici…! dute-n colt, scrie poezii
    pies.
    esti tare-n clanta ficior.gata m-ai dat jos
    gg

    Apreciază

  8. cb said, on decembrie 1, 2010 at 11:58 am

    @manolescubd
    1. offff istoria asta… „”Evreii NU sunt de vina, ci acei oameni care sunt luciferieni inca din timpul Babilonului. Acei oameni sunt khazari, un neam de turco-tatati..”” khazarii se convertec la mijlocul sec al viii-lea, ce treaba are cu Babilonul? Babilonul cade sub persi in sec vi inainte de Hristos. Cu 100 de ani inaintre de convertirea khazarilor, toata zona mesopotamiana este islamizata, basca, in anii in care khazarii imbratisau mozaismul, apare Califatul de Bagdad. Fostul Babilon devine centru de „export” al culturii islamice.
    2. „”…Imi pare rau, dar singura mea religie de acum incolo, va fi SINCERITATEA…”” – hmmm, dar pana acum cum a fost? si oare, care o fi opusul sinceritatii?

    Apreciază

  9. kosk said, on decembrie 1, 2010 at 12:24 pm

    lasa-l in durerea lui,ca yo sincer is acrit de baietasi tristi si care vor sa para cand ‘ortodocsi’ cand mafiotii lu peste…si care umbla cu amenintari pe net, de râde si pistolu cu bile de ei… si lumea…
    asa cum rad eu acum.
    🙂

    Apreciază

  10. mihaelaa said, on decembrie 1, 2010 at 1:30 pm

    Ce-ar fi sa faceti pace?Toti aveti un „ton” ascutit…
    Eu sunt de acord ca Saccsiv are MULT curaj ca sa mentina acest blog, apreciez acest lucru, dar dati libertatea de exprimare,combateti cu masura,pentru ca ceva nu este in regula cu …mai multi!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 1, 2010 at 1:59 pm

      mihaelaa

      Daca te uiti la comentariile lui manolescu, nu iti este clar ce-i cu individul? Cum adica libertate de exprimare? Ca sa ce? Si nu mai generaliza impaciuitor …

      Am postat pe 03.11. articolul in care aratam teoria lui si a rabufnit acum, caci acum e postul la ortodocsi, iar acum sunt ereticii si ratacitii deosebit de activi.

      Apreciază

  11. mihaelaa said, on decembrie 1, 2010 at 2:37 pm

    Saccsiv,
    Eu am vizionat cateva dintre filmele lui manolescubd si mi s-au parut interesante, din punct de vedere istoric, social,ca informatie despre tehnologiile actuale (ma refer la Katherine Albrecht,sau la istoria Vaticanului).
    Ca exista erezii in aceste filme, nu contest. Cei care fac aceste filme nu sunt in nici un caz ortodocsi.Chiar discutam cu duhovnicul meu ca ortodocsii romani nu au produs nici un astfel de material; sarbii ,da. In schimb, se impune bisericilor din Bucuresti sa se faca abonamente la ziarul „lumina”, care este un ziar mizerabil .
    Nu stiu nimic despre manolescubd,dar el sustine ca nu este sectant. Poate a facut subtitrarea acestor filme din propriu interes, nu stiu. Cert este ca , eventualele neclaritati, erezii, s-ar putea pune pe tapet mai calm.
    Avand in vedere ca iti respect eforturile ,iti citesc sait-ul, am avut si ceva schimb de mail-uri,da-mi posibilitatea sa-ti aduc si o critica, pentru ca simt nevoia: gaseste o solutie pentru a-i „dezamorsa ” pe „intrusi” fara sa creezi o reactie din partea celorlalti , care risca sa para un fel de „cult al personalitatii „.
    Repet :iti apreciez munca, dar NU esti perfect.Cum ,de altfel nu sunt nici eu, nici ceilalti.
    Poate te-am suparat, iarta-ma !
    Doamne ajuta!

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 1, 2010 at 3:06 pm

      mihaelaa

      Tu citesti in diagonala … Pai nu asa se face cand iti dai cu presupusul. Citeste cu rabdare tot ceea ce a postat el azi. Analizeaza fiecare comentariu al sau si vezi ce iese. Cronologic, incepand cu primul.

      Cat despre teoria cu evreii si Vaticanul, daca o imbratisezi, asta arata cat de nociv este manolescu si ce ravagii poate face in randurile incepatorilor.

      Apreciază

  12. mihaelaa said, on decembrie 1, 2010 at 3:14 pm

    Nu” imbratisez” nimic. Sunt „incepatoare”, cum spui tu. Dar ai putea sa postezi contraargumenterle , si atat,fara sa te iei de om .
    Pentru ca nu vreau sa mai am emotii ca nu sunt intotdeauna de acord cu tine, nu voi mai posta nimic.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

  13. kosk said, on decembrie 1, 2010 at 4:00 pm

    zic sa postezi in viitor cand ai timp niste articole despre cum miile de secte protestante din americutza ajuta’statul sionist'(de care vorbea amicu manolescu) cu sute de milioane de coco, lunar, ba chiar pun si umarul la viitoarea reconstructie a templului, in care se va incorona antihrist, si mai mult se lauda cu asta.e de notorietate.
    ar fi interesant de urmarit ‘jihadul’ care va urma din partea unora fooarte sensibili la subiect.
    acu e o moda sa punem in capul catolicilor toate relele, nimeni nu contesta ca papistasii sunt eretici(intr o proorocie a unui sfant ortodox sta scris ca ultimul papa dimpreuna cu un mare numar de catolici vor revenii la Dreapta Credinta) dar protestantii sunt afundati in eresuri pana peste cap.

    Apreciază

  14. Set said, on decembrie 1, 2010 at 6:54 pm

    @manolescubd
    Dar tie chiar nu iti este rusine sa ameninti si sa vorbesti in halul asta?!? Mai ales acum cand suntem in Postul Nasterii Domnului.
    Nu iti convine ce scrie Saccsiv, foarte bine, citeste altceva. Si sa nu crezi ca sperii pe cineva cu amenintarile tale de doi bani.
    Nu mai e nevoie de nici un comentariu sa adaugi ti-ai facut singur caracterizarea.

    Apreciază

  15. kosk said, on decembrie 1, 2010 at 10:07 pm

    saccsiv
    stii de unde provine inselarea precum ca papa(fara indoiala eretic) este”capul tarfei babilonului”, si ca iezuitii sunt in varful piramidei raului,ceea ce este o sminteala!
    conceptul asta provine din fundamentalismul calvinist din sec 17-18. pentru cine i interesat sa de a o cautare pe numele Pierre Jurrieu.
    si unu din multele linkuri

    http://oanacalen.wordpress.com/2010/01/02/razbunare-impotriva-tiranilor-teoria-politica-a-protestantismului-francez/

    trist e ,ca idei ale sectantilor fanatici calvinisti au patruns in spatiul ortodox. si smintesc pe multi.

    Apreciază

  16. kosk said, on decembrie 1, 2010 at 10:58 pm

    parinte Vasile ,papistasii sunt eretici fara dubiu dar sa nu atacam acest subiect unidirectional uzand de argumentele protestante si neoprotestante ca despre asta e vorba in cazul de fata si v am dat argumente si va mai pot da si alte dovezi(istorice daca doriti). si ma scuzati, daca dvs considerati structura papistasa drept RAUL lumesc absolut, este parerea dvs. o respect, dar nu sunt de acord cu ea, deoarece provine din medii eterodoxe sectare si fanatice, cum am aratat mai sus.
    iertare

    Apreciază

  17. theophana said, on decembrie 2, 2010 at 1:00 pm

    @manolescubd, esti crestin ortodox? Dupa cum te comporti as zice ca dimpotriva!Poate ma „desfiintezi” si pe mine, ce zici, ca „m-am luat ” de tine! ne mai intrebam de ce unii ratacesc pe la secte! Rusine! Ameninti ca ultimul racan!!!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.