SACCSIV – blog ortodox

Un soi de CHEMARE LA REVOLUTIE: „Vor urma, oare, americanii, exemplul francezilor privind mişcările civile în masă?”

Posted in Alex Jones, revolutie by saccsiv on octombrie 21, 2010

   Citez din articolul Will Americans Follow French Example Of Mass Civil Unrest?:

   Cum va reacţiona poporul american când guvernul va începe să impună aceleaşi măsuri de austeritate care acum în Franţa cauzează revolte, bătăi de stradă, blocaje în aprovizionarea cu combustibili şi alte forme similare de haos ? Vom fi martorii unor mişcări civile în masă sau clasa de mijloc adormită, ignorantă, va sta cu mâinile în sân şi se va uita la show-ul TV „Dansând cu stelele”? (n. tr. gen „Dansez pentru tine”)

   Încă din luna iunie am prevăzut că debutul iminent al aşa-ziselor măsuri de austeritate, care în realitate nu sunt altceva decât o fază avansată a guvernului în goana lui după jefuirea contribuabililor (plătitori de taxe la stat) va vesti o „eră a furiei” care va duce la „revolte şi chiar revoluţii în care oamenii reacţionează cu ură vis-a-vis de joburile lor, serviciile publice de bază, în condiţiile în care banii economisiţi, pensiile şi alte valori sunt acaparate de teroriştii financiari ce au cauzat un mare colaps economic”.

   Patru luni mai târziu, cetăţenii uneia dintre cele mai prospere ţări din lume cu cel mai ridicat nivel de trai au „dărâmat” Franţa după  şase zile de greve şi proteste, ca replică la planurile guvernului de a majora vârsta de pensionare anticipată de la 60 la 62 de ani, iar a pensionării definitive de la 65 la 67 de ani.

   Fără îndoială, în Franţa au loc două proteste diferite. Cele mai violente scene sunt opera tinerilor anarhişti de ocazie care nu dau doi bani pe problema pensiilor însă nu ratează oportunitatea de a se acoperi cu glugi negre şi sparg la întâmplare vitrinele magazinelor în demonstraţii împotriva „capitalismului”, când în realitate măsura guvernului de a ataca pensiile poartă semnătura de a comanda şi controla în stil socialist, neavând de-a face defel cu ideea de piaţă liberă proprie capitalismului.

   Aceşti tineri sunt mai degrabă îngrijoraţi de tăierea banilor ce le-ar fi asigurat un viitor bun, însă ei nu câştigă simpatia restului poporului francez când încasează ca-n filme bâte de baseball pe terasele Starbucks. Adevăratele proteste legitime şi cele care cu adevărat destabilizează sistemul şi-i fac de ruşine pe aceşti anarhişti idioţi sunt derulate de francezii muncitori, din domeniul transporturilor, liderii de sindicate – acestea se bucură de sprijinul şi aprobarea a circa 70% din populaţie.

   Peste 1.000 de staţii peco din Franţa au rezerve de combustibil pe terminate, capabile să mai poată aproviziona doar câteva săptămâni. Cursele aeriene şi feroviare au fost desfiinţate iar pe autostrăzi maşinile merg bară la bară. Francezii le arată americanilor cum ar trebui procedat, solidarizându-se în mod paşnic în scopul de a bloca mersul unei ţări întregi. Aceasta este adevărata forţă a unui popor – francezii trimit astfel un mesaj către Sistem, conform căruia ei nu vor mai „juca” până la stoparea abuzurilor.

   Oare găştile de anarhişti ad-hoc vor etala revolte violente similare în America sau poate clasa de mijloc va reacţiona de o manieră mult mai legitimă precum protestatarii sindicalişti din Franţa ?

   Ţinând cont de măsura Administraţiei Obama de a tăia pensiile private, pentru a le preda în gestiunea Agenţiei Sociale de Securitate (Social Security Administration), cât timp va mai dura până când americanii se vor deştepta şi vor conştientiza că viitorul economic al lor şi al copiilor lor este în pericol iminent ?

   Oare când vor înţelege americanii că debutul unei alte „garanţii” guvernamentale de forma QE2 (de la „Quantitative Easing” – măsură financiară a administraţiei fiscale din S.U.A.) reprezintă cel mai mare jaf bancar din istorie?

   Cât de amăgiţi (=prostiţi) ori reduşi la tăcere, cât de leneşi sau comozi au devenit reprezentanţii americani ai clasei de mijloc, încât nu-şi dau seama de o asemenea ameninţare atunci când o au în faţă ?

   Istoricul britanic Simon Schama prevede nu doar vaste mişcări civile în masă pe teritoriul S.U.A., ba chiar o posibilă revoluţie, dacă elitele permit ca situaţia să iasă de sub control. Schama declară că Obama va trebui să-şi demonstreze autoritatea pentru a-şi arăta succesul împotriva tendinţelor incipiente ale furiei constituţionaliste îndreptată la apariţia modului fascist de a impune austeritatea.

   Aşa cum am arătat în mod documentat în articolul nostru, toate aceste tăieri ale cheltuielilor publice, majorările de taxe, plafonarea salariilor şi problema pensionării – aspecte ce sunt pe cale a fi implementate în prezent – depăşesc orice stadiu la care am asistat până acum în istoria contemporană.

   Dacă americanii din clasa de mijloc reacţionează la această acaparare totală bancară doar – scuzaţi expresia – scărpinându-se în fund şi „călărind” canalele TV, ţara pe care o ştim noi probabil că este pierdută pentru totdeauna.

   Dar dacă, însă, americanii vor urma exemplul francezilor şi vor trimite elitelor un semnal clar, cum că vor refuza să ia parte la un joc aranjat, atunci se va declanşa o adevărată revoluţie ce va restaura prosperitatea, precum şi libertatea politică şi economică.

   Când vezi că un număr record de americani îşi păstrează economiile cumpărând argint şi îşi asigură protecţia prin achiziţionarea de arme, se poate spune că mesajul a fost înţeles cel puţin de o parte din populaţie, dar până când nu vom vedea greve în masă, blocaje şi alte acte non-violente de dezacord ale populaţiei civile, Sistemul îşi va continua politica dură prin atac după atac sub forma jafurilor financiare.

   Mulţi analişti, reprezentanţi ai guvernelor, agenţiilor de spionaj şi alte organisme internaţionale oferă predicţii despre revolte în masă şi mişcări populare, drept răspuns la situaţia economică ce se înrăutăţeşte pe zi ce trece.

   În noiembrie 2008, chiar când se dezvăluia implozia economică, Academia S.U.A. de Război a emis un document intitulat Anonimii Cunoscuţi: „Şocuri Strategice” Neconvenţionale în cadrul Dezvoltării Strategiei de Apărare. Actul avertiza asupra faptului că Armata trebuie să fie pregătită sa faca faţă unei „rupturi violente, strategice în interiorul Statelor Unite”, ce pot fi provocate de „colapsul economic neprevăzut”, „rezistenţa domestică intenţionată”, „urgenţele medicale publice omniprezente” sau „pierderea climatului de ordine în funcţionarea politicului şi juridicului”. Documentul precizează că „violenţa civilă pe scară largă poate forţa sistemul de apărare ca, in extremis, să-şi reorienteze priorităţile pentru apărarea ordinii domestice de bază şi a securităţii umane”.

   Un raport al Ministerului Apărării britanic a tunat la fel  când previziona că în 30 de ani, păpastia din ce în ce mai adâncă dintre superbogaţi şi clasa de mijloc, coroborat cu o subclasă urbană ce ameninţă ordinea socială ar însemna că „toate clasele de mijloc din lume s-ar putea uni, având acces la cunoaştere, resurse şi capacităţi de a forma procese transnaţionale pentru propriul interes” şi că „clasele de mijloc ar putea deveni o clasă revoluţionară”.

   Urmăriţi discuţiile lui Alex Jones şi Max Keiser despre revoltele francezilor şi despre clasa de mijloc americană adormită.

   Derulăm un sondaj pe Prison Planet.com punând întrebarea: Cum vor reacţiona americanii la maniera fascistă de a impune austeritatea ? Arătaţi-ne ce părere aveţi prin votul Dvs.                              

   Cititi va rog si:

Americanii se pregatesc de revolte civile cumparandu-si arme si argint …

VIDEO: FRANTA – Radicalizarea protestelor. Intra in scena tinerii …

   Articolul a aparut pe site-ul lui Alex Jones, cel cu solutii revolutionare si nu numai:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

   Desi intelege ca anarhismul a fost inca de la inceput creatia SISTEMULUI:

Un pericol iminent: ANARHISMUL, “alternativa anti-sistem” creata si coordonata de ELITE pentru motivarea statului politienesc

VIDEO – PROVOCATORII: politisti deghizati in anarhisti, demascati de catre demonstranti

   Totusi Alex Jones si ai sai nu inteleg ca o revolutie duce la:

TULBURARILE SOCIALE sunt absolut necesare instaurarii realei NOI ORDINI MONDIALE. Si pentru a fi siguri de reusita, PAPUSARII le doresc cat mai SANGEROASE …

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 21, 2010 at 12:34 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.