SACCSIV – blog ortodox

Americanii se pregatesc de revolte civile cumparandu-si arme si argint …

Posted in ANARHISM, REVOLTA by saccsiv on octombrie 20, 2010

Americans Buying Guns In Preparation For Civil Unrest 181010top2

   Citez din articolul Americans Buying Guns In Preparation For Civil Unrest:

   Americanii isi achizitioneaza la un nivel record arme, argint si tickete de masa ca o reactie la economia instabila, tendintele indicand o populatie speriata care se confrunta cu dificultati financiare si care se pregateste in acelasi timp pentru proteste

   Rapoartele FBI precum si informatiile oferite de Google Trends  arata ca nivelul achizitiilor de arme de foc este inca unul foarte ridicat, in schimb au scazut vanzarile la munitie ceea ce sugereaza ca un val masiv al celor care detin o arma de foc pentru prima data s-au grabit sa se protejeze de eventuale crime sau revolte civile  in eventualitatea in care s-ar produce criza financiara severa.

   „In contextul actual, acest lucru demonstreaza ca exista din cei ce in ce mai multe persoane care vin sa-si cumpere pentru prima data o arma de foc, ceea ce dovedeste ingrijorarea pentru siguranta personala”, a declarat pentru CNBC Nicholas Colas, Manager de Marketing al ConvergEx Group.

   A crescut de asemenea si interesul populatiei pentru monedele din argint in conditiile in care americanii cauta metode mai accesibile de a-si proteja economiile  in dolari,care se devalorizeaza pe zi ce trece, multi nepermitandu-si sa cumpere aur datorita preturilor.

   „Cu doar trei ani in urma, vanzarile la monedele din argint erau in jurul a 1 milion de unitati pe luna, acum sunt undeva la 3 milioane de unitati pe luna” a afirmat Colas.

   Au coborat inclusiv preturile la masinile second-hand, o reflectare a increderii scazute a oamenilor in mult vehiculata „redresare” a economiei SUA. In tot acest timp, „au explodat” cautarile pe Google pentru cum se pot obtine tichetele de masa.

   Totusi, cresterea constanta a vanzarilor de arme este datorata atat climatului politic cat si incertitudinilor din sfera economica.

   Asa cum semnalam si in Noiembrie 2008, chiar inante de instalarea lui Obama, perceptia asupra strategiei Presedintelui, o strategie anti-arme sustinuta de catre Camera Reprezentantilor si Senat (cele doua camare ale Congresului american), au determinat o crestere record a achzitiiilor de arme de foc.

   Atata timp cat la Casa Alba sunt inca foarte multi oponenti ai celui de-al doilea amendament, precum avocatul general Eric Holder si seful personalui Rahm Emanuel, americanii nu vor in ruptul capului sa renunte la dreptul lor de a detine arme, chiar in aceasta perioada in care trupele americane aduse inapoi din Afganistan si Iraq ajuta guvernarea pe plan local.

   Trupele sunt antrenate de semenea pentru a se confrunta cu „revolte civile” si „ controlul multimilor” in cazul unei stari de urgenta la nivel national.

   In timpul ultimei stari de urgenta la nivel national, adica uraganul Katrina, posesorilor de arme li s-a spus „ca nimeni nu va putea detine arme deoarece noi vom lua toate armele” , chiar si rezidentilor din zonele inalte sau uscate le-au fost confiscate armele de catre trupele amerincane, politie  sau mercenari.

   Avand in vedere ca toti analistii care merita sa fie luati in seama prezic revolte civile masive in America, o data ce masurile de austeritate impuse vor fi intra in vigoare (masuri ce au determinat proteste si in Europa), la care se adauga gestul administratiei Obama de a se folosi chiar si de pensiile private din sitemul 401 (K), nu mai surprinde pe nimeni ca Americanii continua sa-si faca stocuri de arme si metale pretioase, pregatindu-se pentru anarhie, haos sau de ce nu, chiar legea martiala.

   Vizionati va rog si: 

http://plus.cnbc.com/rssvideosearch/action/player/id/1618302397/code/cnbcplayershare

   Comentariu saccsiv:

   Dupa cum am mai specificat si cu alte ocazii, trebuie sa fim foarte atenti cu solutiile oferite de site-urile lui Alex Jones:

FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …

   Informatiile din materialul de mai sus, merita insa toata atentia …

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 20, 2010 at 12:24 pm

    Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. danutza said, on octombrie 20, 2010 at 1:04 pm

    daca e vorba de revolte…noi ar trebui sa ne luam tab-uri, ag-uri si lansatoare??? cert e ca”ei” au obtinut ceea ce vroiau: miscari sociale in toata lumea. si e inceputul! Doamne-ajuta!

    Apreciază

  3. acadennis said, on octombrie 20, 2010 at 1:06 pm

    off T

    Ati vazut asta si despre programul NESARA care incorporeaza poiectul Blue beam si pregateste venirea lui anticrist.

    Master Jesus
    The Master Jesus in Theosophy and the Ascended Master Teachings, refers to the theosophical concept of Jesus as opposed to the Jesus Christ of the Christian religion.
    The Master Jesus is regarded by Theosophists, was regarded by Alice Bailey and was later regarded by students of the „Ascended Master Teachings” as the Master of the Sixth Ray.
    Source:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sananda_Maitreya_(New_Age)#Jesus.27_resurrection

    NESARA
    Source:
    http://en.wikipedia.org/wiki/NESARA
    http://www.nesarasucks.com/nesara-sucks.htm

    Apreciază

  4. IOAN said, on octombrie 20, 2010 at 2:05 pm

    ANARHIA MONDIALĂ BATE LA UŞĂ.

    Apreciază

  5. fanu said, on octombrie 20, 2010 at 4:54 pm

    ca o analogie… de aia or tipărit cartele de raţionalizare a hranei în braşov… dar oare numai în braşov? dacă da. oare de ce doar la braşov?

    Apreciază

    • parereamea said, on octombrie 21, 2010 at 10:58 am

      Dintre orasele centrale ale tarii, Brasovul e cel mai dezvoltat. Pe vremea lui Ceausescu se discuta ca sa fie mutata capitala la Brasov din motive strategice. Acolo s-au facut multe fabrici importante care produceau de toate. Multi mergeau acolo din alte parti ale tarii pentru scoli. Din Moldova se mergea acolo pentru scoli militare si profesionale care nu se gaseau in alta parte. E ca o fortareata, inconjurata de munti si usor de pazit.
      In apropiere la Zărneşti era fabrica de armament (acum s-a ales praful de ea dupa cate am auzit). Spre arcul carpatic se poate retrage populatia in caz de razboi. Sa ne fereasca Dumnezeu totusi.
      Mai nou foiesc prin zona toti ciudatii….(elicopterul facut zob al evreilor, tabara evreiasca pt. „copii” din apropiere).
      Circula si o multime de povesti despre izvoarele de apa vie si zonele energetice din Muntii Bucegi, scheletele de oameni uriasi si tunelurile misterioase de sub munti.
      Ceva este pe acolo !

      Apreciază

      • fanu said, on octombrie 21, 2010 at 7:53 pm

        interesantă opinie, nu ştiam de taberele jidăneşti nici de tunele, nici de schelete…

        de ce nu faceţi o prezentare mai amplă şi poate fratele saccsiv o publică să ştim mai multe

        Doamne, ajută

        Apreciază

  6. […] Americanii se pregatesc de revolte civile cumparandu-si arme si argint … […]

    Apreciază

  7. prodan luminita said, on ianuarie 22, 2011 at 12:33 pm

    ma poate ajuta cineva cu un referat sau notite depre sistemul de sanatate din America de Sud?

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.