SACCSIV – blog ortodox

CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homosexualilor catre Obama. Presedintele a promis ca o va aproba

Posted in Barack Obama, HOMOSEXUALITATE, SODOMIE by saccsiv on octombrie 23, 2009

   Citez din articolul Senate Sends Homosexual Hate Crimes Bill to Obama

   Senatul Statelor Unite a trimis marti o lege de referinta catre presedintele Obama ce include protectie pentru homosexuali impotriva crimelor provocate de ura impotriva homosexualitatii, lege ce criticii spun ca va ataca libertatea religioasa a pastorilor si a altor leaderi religiosi.   

   Este cea mai mare victorie legislativa federala pana in present pentru organizatiile homosexuale.   

   Intr-un vot de 68 la 29, senatorii au aprobat actul de Autorizare a Apararii Nationale 2010, care include masuri privind crimele din ura ce adauga “orientarea sexuala” si “identitiatea de gen“, precum si dizabilitatile, la categoriile deja existente – precum rasa, religia si genul – déjà protejate impotriva crimelor din ura. Casa Reprezentantilor a votat cu 281 la 146 pe 8 octombrie pentru aceeasi legislatie defensive, care a fost folosita ca un vehicul pentru masuri impotriva acestui gen de crime desi nu este in legatura directa cu controversata prevedere. Presedintele Obama a declarat ca va semna legea.   

    “Orientarea sexuala” include homosexualitatea si bisexualitatea, in timp ce “identitatea de gen”, se refera la trans-sexuali si travestiti.   

   Obama a promis sa semneze legea in ciuda opozitiei sale in finantarea unei legi pentru un anume tip de motor de lupta. El si-a marturisit alegerea la un dineu din 10 octombrie sponsorizat de Human Rights Campaign (Campania pentru Drepturile Omului), organizatie de varf a homosexualilor.   

   Senatorul Jim DeMint, R-SC, un oponent al propunerii privind crimele din ura, a argumentat in timpul unei dezbateri ca anumite pasaje din lege vor duce la o politie a gandurilor si cuvintelor. El a aratat un caz din Canada, unde un tanar pastor, Stephen Boisson, a fost amendat cu 7000 de dolari de catre Comisia pentru Drepturile Omului Alberta pentru ca a scris o scrisoare catre un ziar local, criticand homosexualitatea. Hotararea este sub apel. Boisson a scris, in parte, “incepand de la gradinita, copii nostri, nepotii vostri, sunt strategic targetati, psihologic abuzati si spalati pe creier de catre homosexuali si educatori pro-homosexualitate. Copiii vostri sunt facuti sa creada ca familiile de acelasi sex sunt acceptabile; ca saruturile intre barbati sunt adecvate.”  

   DeMint spune “canadienii traiesc acum intr-un regim in care asa numite comisii de drepturi ale omului ce opereaza in afara sistemului juridic acuza cetateni pentru expunerea unor opinii cu care acele comisii nu sunt de acord. Azi, in Statele Unite, doar actiunile pot fi crime. Daca acceptam acest raport, opiniile vor devein crime. Ce ne opreste sa urmam unele tari europene sau campusuri universitate americane, unde anumite discursuri sunt criminalizate? ”  

   “Pot preotii, pastorii, rabinii sa fie siguri atunci cand predica, de faptul ca nu vor fi acuzati daca declara anumite lucruri ca fiind bune sau rele?”  

   Comisia Sudista a Libertatii Religioase si Eticii Baptiste si alte organizatii se opun eforturilor de a extinde protectiile impotriva crimelor din ura bazandu-se nu doar pe faptul ca acestea includ categorii definite de comportamentul sexual sau identitatea sexuala, ci si din cauza ingrijorarilor privind potentialul impact asupra libertatii religioase.   

   Ei se tem ca masurile, combinate cu legislatia existenta, ar putea expune acuzarii crestini si alte religii ce proclameaza invataturile Bibliei privind comportamentul homosexual si alte relatii in afara casatoriei ca fiind pacate. De exemplu, daca o persoana comite un act de violenta bazat pe orientarea sexuala a victimei dupa ce a auzit invataturile biblice despre pacatul homosexualitatii, preotul sau invatatorul ar putea fi acuzat ca a indus acelei persoane comiterea crimei, dupa cum sunt unii de parere.   

   Textul legii include limbaj elaborat pentru a proteja libertatea de expresie si libera practicare a religiei, dar unele organizatii privind libertatile religioase nu considera adecvate prevederile.   

   Casa a votat cu 249 la 175 in aprilie pentru extinderea crimelor din ura ca o lege de sine statatoare. Senatul a aprobat limbaj similar privind crimele din ura ca parte a legii de autorizare a apararii in iulie. Versiunile diferite ale legislatiei de aparare au mers la comisia conferentiara formata din membrii ai ambelor camere pentru a se ajunge la un compromis. Aceasta comisie a raportat legea la final cu includerea limbajului privind crimele din ura.   

   Conform acestor masuri, oamenii condamnati de crime din ura vor suferi mai multe penalitati si timp de inchisoare decat oameni ce comit crime din alta categorie decat cele din ura.   

   Legislatia va autoriza avocatul statului sa ofere asistenta statului si oficialilor locali in investigarea si acuzare crimelor din ura.   

   Cam ce are in cap presedintele american, in legatura cu acest subiect, puteti citi la:

Barack Obama: “Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta – rasism, antisemitism, homofobie, xenofobie, sexism si multe altele”

   Desigur, in forme asemanatoare, legea se va aplica foarte curand si in multe alte tari. Iata cum va fi din ce in ce mai dificil a propovadui invatatura crestina … Deja crestinii erau luati la ochi de catre SISTEM, in lupta sa impotriva terorismului: 

Un nou “manual” de lupta impotriva terorismului ii indica a fi periculosi inclusiv pe militantii anti NOUA ORDINE MONDIALA …

In ritmul acesta, in cateva luni planeta va deveni o cusca. Iata o noua actiune marca „The Department of Homeland Security”

   Acum, se profileaza o teribila amenintare: crestin fiind, nu vei mai avea dreptul legal de a vorbi de rau cumplitul pacat al sodomiei. Iata cum se separa apele … Iata cum insasi SISTEMUL, in turbarea sa luciferica, ii va impinge pe multi spre drumul muceniciei, iata cum, prin prigoana ce o va incepe, ii va forta pe multi sa iasa din starea de caldicei. Pe de alta parte, din nefericire pentru sufletul lor, multi vor abdica si se vor supune …

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on octombrie 23, 2009 at 3:01 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. silviub said, on octombrie 23, 2009 at 8:16 pm

    terifant…
    Mai nou am auzit ca siin suedia s-a dat liber la casatoriile gay….

    Apreciază

  3. lehamitea said, on octombrie 23, 2009 at 8:40 pm

    Ma calca pe nervi oamenii astia. De ce nu pot sa stea in dulapu lor acolo si vor sa stie toata lumea cu cine si-o pun? In curand homosexualitatea o sa fie ridicata la rangul de norma sociala ca in Grecia antica… e trist si nu-mi imaginez nici o solutie inafara de inca un mare razboi care sa schimbe civilizatia din temelii.

    Apreciază

  4. […] CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homose… Acum, se profileaza o teribila amenintare: crestin fiind, nu vei mai avea dreptul legal de a […]

    Apreciază

  5. gil said, on octombrie 24, 2009 at 5:02 am

    care crestini frate??ai auzit tu preot sa spuna ca nu casatoreste sportivi sau actori??legile bisericii sant foarte clare!!nici spectatorii de la concursuri sportive NU au voie sa se impartaseasca !! Ati auzit vreun preot sa spuna ca 8 ani este maxim ce poate fi intre sot si sotie??Asa scrie in legea bisericii!!Sa spuna ceva despre casatoriile interrasilale??Caci sant interzise de legile bisericii ?! Ati auzit vreun preot sa blesteme pe conducatorii tarii care au dat legile acestea-cu avort,cu homo.. Nu mai zic de episcopi sau vreun sinod ca as fi ridicol !! Am citit cu mare bucurie ca a fost descoperit preotul acela orb PARIIAN ca are nebunii,pai eu cand ziceam asta in urma cu 10 ani toti imi ziceau ca s nebun,felicitari celor ce fac rost de aceste materiale extraordinare !!!!

    Apreciază

  6. Maria said, on octombrie 24, 2009 at 12:47 pm

    adevarat….

    Apreciază

  7. Mircea said, on octombrie 24, 2009 at 4:50 pm

    cred ca obama incepe sa fie mai mult decat o marioneta

    Apreciază

  8. Danielo said, on octombrie 28, 2009 at 7:51 pm

    @gil
    Chestia cu 8 ani diferenta intre sot si sotie este FALSA, crede-ma ca m-a interesat subiectul… Daca nu esti sgur pe ceva nu mai posta, pentru ca unii comenteaza dupa aia: Adevarat… daca vrei sa ma contrazici indica-mi canonul ortodox sau legiuirea in cauza… Dar nu mai cauta degeaba…

    Apreciază

  9. […] CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homose… […]

    Apreciază

  10. […] CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homose… […]

    Apreciază

  11. chisinauian said, on aprilie 6, 2010 at 5:41 pm

    partea principala e ca uneori persoanele gay nu sunt arestate pentru nerusinarea lor, dar cuplurile heterosexuale uneori sunt arestate cand se saruta in public

    Apreciază

  12. […] CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homose… […]

    Apreciază

  13. ivan agatiev said, on iunie 2, 2014 at 1:23 am

    DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI
    ARTICOLUL 16
    1. Cu incepere de la varsta nubila, BARBATUL si FEMEIA fara nici o restrictie in privinta rasei,
    cetateniei sau religiei, au dreptul sa se casatoreasca si sa intemeieze o familie. Ei au drepturi
    egale la incheierea casatoriei, in decursul casatoriei si la desfacerea ei.
    2. Casatoria nu poate fi incheiata decat cu consimtamantul liber si deplin al viitorilor soti.
    3. Familia este elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea
    societatii si a statului.

    Apreciază

  14. […] CRESTINI, VETI AVEA O PROBLEMA: Senatul a trimis legea privind infractiunile de ura impotriva homose… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.