SACCSIV – blog ortodox

Barack Obama: „Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta – rasism, antisemitism, homofobie, xenofobie, sexism si multe altele”

Posted in antisemitism, Barack Obama, EVREI, HOLOCAUST, homofobie, rasism, xenofobie by saccsiv on aprilie 26, 2009

   Presedintele american Barack Obama a promis joi, in cursul unei ceremonii in amintirea milioanelor de evrei care au murit in Al Doilea Razboi Mondial, sa-i combata pe cei care „mint cand este vorba despre istorie” si neaga existenta Holocaustului, relateaza NewsIn

   Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta – rasism, antisemitism, homofobie, xenofobie, sexism si multe altele„, a declarat Obama la Capitoliu, in fata mai multor supravietuitori ai Holocaustului.
   Trebuie sa combatem acest flagel

   Avem ocazia de a ne angaja sa rezistam injustitiei, intolerantei si indiferentei cu care ne confrunta cei care mint in privinta istoriei, precum si sa facem tot ce ne sta in putere pentru a preveni si a pune capat atrocitatilor de genul celor comise in Rwanda sau care au loc acum in Darfur„, a mai declarat Obama.

 

   Foarte grav ca s-a ajuns ca holocaustul sa fie folosit pana si pentru combaterea homofobiei sau xenofobiei, in intelesul politic corect ai termenilor, desigur. Caci toti cei ce din motive religioase le explica sodomitilor ca practica un cumplit pacat, sunt considerati homofobi, iar patriotii, xenofobi. Daca se continua pe acest drum, foarte curand probabil ca adeptii religiilor teiste si patriotii vor fi pasibili de puscarie. Desigur, se va masura din nou cu doua masuri, precum mereu in istoria moderna a umanitatii. Deoarece si evreii religiosi ar trebui sa se opuna sodomiei, insa SISTEMUL va avea treaba doar cu crestinii si islamistii. La fel si in cazul patriotismului, pe de o parte vor fi acceptati a fi astfel: israelienii, maghiarii sau kosovarii, in schimb vor fi considerati xenofobi: arabii, romanii sau sarbii. Ca asa gandesc ELITELE, in functie de conjuncturi, mai accepta si nationalismul altora, totul pentru a dezbina si conduce.

   Insa nu Obama vorbeste, ci PAPUSARII care il sforaresc: evreii Rahm Israel Emanuel, Timothy Franz Geithner, Henry Kissinger, James B. Steinberg, Lawrence Henry „Larry” Summers, Robert Edward Rubin, precum si multi altii despre care puteti citi in articolul:

 

Detalii esentiale despre PAPUSARII si sforile prin care este manuit presedintele marioneta Barack Obama

 

   Se trece insa cu vederea faptul ca ELITELE planetare au finantat masiv nazismul, fara banii lor neexistand nici al doilea razboi si evident nici … holocaustul. Cititi va rog detalii in articolul:

 

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

 

   Unde veti gasi nume grele precum Harriman, Prescott Bush, Warburg, Rockefeller, Henry Ford, Thomas J. Watson. De ce? Motivul sinistru ni-l da chiar dr. Nahum Goldman, (1894-1982) , presedinte al World Zionist Organization, care avertiza in 1958 la World Jewish Conference in Geneva:

   Un declin al puternicului curent anti-semitism sincer , ar putea constiutui un nou pericol pentru supravietuirea evreiasca . Disparitia anti-semitismului va avea efecte foarte negative asupra activitatii noastre

   ELITELE s-au inconjurat astfel de un zid concentric protector: problema anti-semitismului, astfel incat nu pot zice ceva de ei, ca sar imediat in sus cei ce exclama: „ai ceva cu evreii?”. Se vede insa ca se doreste o folosire mult mai extinsa a dramei prin care au trecut evreii simpli in timpul sinistrei revolutii naziste. Ca o paranteza importanta, tot pe atunci au suferit asemenea si crestinii, insa acest aspect este iar trecut sub tacere … Cititi va rog si articolul:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

 

Reclame

19 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ion de la Chiuiesti said, on aprilie 26, 2009 at 6:44 pm

  Normal ar fi ca cineva sa demonstreze existenta holocaustului. Dar si daca ar putea fi demonstrat, normal ar fi sa se respecte orice opinie, chiar contrara, nu?

  Apreciază

  • missedthetrain said, on septembrie 15, 2010 at 8:41 pm

   Holocaustul a existat. Nu stiu din sursa directa de Auchwitz s.a.m.d, stiu de cum evrei au fost fortati sa se mute in beciul propriilor case, ca mai apoi sa fie dati afara si de acolo, cum ii puneau pe la scoala sa isi dea pantalonii jos sa vada daca sunt circumcisi, cum li s-au luat toate lucrurile din casa ( inclusiv pianul ). Sursa sigura. Si este doar o bucatica mica a povestii.

   Apreciază

 2. Mirela said, on aprilie 28, 2009 at 5:20 am

  DA MAI DEPARTE…Miting Miercuri 29 aprilie 2009, orele 10-14 vis-a-vis de intrarea Camera Deputatilor, Parcul Izvor va avea loc un miting al societatii civile organizat de APADAR. Mitingul va avea ca tema protestul impotriva adoptarii O.G. 207/2008 privind pasapoartele electronice cu cipuri. http://refuzimplant.blogspot.com/

  Apreciază

 3. ion adrian said, on mai 1, 2009 at 7:00 am

  Corect spus.

  Apreciază

 4. agerstress said, on mai 5, 2009 at 10:16 am

  Cine neaga de fapt holocaustul? Singurul lucru care ne nemultumeste in legatura cu acesta este ca nu se spune adevarul intreg, si partea placuta si partea neplacuta evreilor. Ce l-a determinat? Cum a fost posibil? De ce au fost vizati doar evreii? Nu putem concepe existenta unui efect lipsit de cauza si nici invers. Atata timp cat toate acestea nu sunt clare (sau sunt intentionat ascunse de unii), acea parte a istoriei ramane ceva absurd. Un alt lucru absurd este ca s-a ajuns la o adevarata isterie planetara pe tema holocaustului cu actiuni impotriva celor ce nu inghit aceasta teorie asa cum este ea pusa pe tava, la fel de radicale sau cel putin esemanatoare cu cele naziste.
  Nu se poate comenta ceva despre holocaust ca esti imediat acuzat de antisemitism. Nu cred ca exista fiinta umana care sa nu fie impresionata de suferinta victimelor holocaustului, dar adevarul nu se reduce numai la atat iar istoria trebuie sa contina adevarul. Cat despre mesajul lui Obama imi este neclara chestia cu „toate formele de intoleranta”. Poate ne spune Obama care este legatura dintre holocaust si homofobie?
  Oare evreii nu se simt jigniti de aceasta asociere?

  Apreciază

 5. agerstress said, on mai 5, 2009 at 1:48 pm

  Inca nu sunt convins ca afirmatia ce face obiectul acestui articol apartine intr-adevar lui Barack Obama (nu am gasit pe web mesajul original al acestuia). Dar daca este adevarat devine interesant. Pentru cine poate citi printre randuri afirmatia respectiva contine o injuratura veritabila si subtil formulata. Care or fi oare adevaratele relatii intre Obama si evrei dincolo de aparente?

  Apreciază

 6. ion adrian said, on mai 6, 2009 at 1:17 pm

  agerstress,
  Poti sa fii mai explicit caci nu cred ca nu este corecta stirea.Si chiar daca este ,tot este interesant la ce te gandesti.

  Apreciază

 7. ion adrian said, on mai 6, 2009 at 1:20 pm

  PS Cred ca Obama spune ca un antisemit prezinta de regula la pachet toate formele de intoleranta, cu exceptii desigur spun eu, cam amuzat caci ce te faci cu un antisemit care este bisexual, si este emigrant intr-o tara(deci nu poate fi xenofob ci invers)

  Apreciază

  • agerstress said, on mai 6, 2009 at 3:19 pm

   Daca ar fi formulat cum spui tu ar fi fost simplu. Daca ar fi fost afirmatia lui Basescu as fi spus ca e o gafa dar nu cred ca la Obama e loc de gafe. Oricate s-ar spune despre el si cariera lui prost in nici un caz nu e, asta a dovedit-o si nu cred ca tine un discurs fara sa faca repetitii minutioase.
   Hai sa-ti „talmacesc” ce se intelege din afirmatia respectiva (inca o data spun – daca traducerea este corecta):
   „”daca cineva neaga existenta holocaustului este (dupa cum reiese din formularea respectiva) in acelasi timp si homofob si antisemit si rasist…..””
   Acum intreb eu cum perpetueaza homofobia cineva care neaga existenta holocaustul adica pe intelesul tuturor cum poate fi cineva impotriva homosexualitatii atunci cand neaga existenta holocaustul? Sau cum poate vedea cineva o legatura intre acestea doua?
   Si pentru evrei, conform religiei lor relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex sunt considerate pacat de moarte.
   Ori a face o asociere intre tragedia lor nationala (reala si trista de altfel) cu homosexualitatea este o injuratura veritabila (nu asa de explicita ca acelea cu care sunteti obisnuiti dar in termeni diplomatici…).
   Cel putin asta se intelege in limba romana (cu multele ei intelesuri). Poate in engleza suna putin altfel (pentru asta am cautat mesajul original pe web). Daca se poate posta o legatura catre o sursa in limba engleza poate ne lamurim.

   Trebuie sa precizez ca nu sunt antisemit si nu am fata de poporul evreu decat lipsa de incredere, ori asta nu e o crima (esti liber sa crezi pe cine ti se pare convingator). In privinta holocaustului sunt sincer sensibil fata de suferinta victimelor nevinovate ale acestuia dar nu ni s-au spus cauzele care au condus la aceste atrocitati savarsite de nazisti.
   Trebuie sa precizez toate acestea pentru ca sa nu se considere cineva cumva instigat la acte de antisemitism. Daca evreii nu ne prea tolereaza, noi trebuie sa fim toleranti fata de ei in spiritul religiei noastre Crestine. Comentariul meu se reduce strict la textul articolului si am incercat sa fac o analiza „la rece”, fara nici o implicare sentimentala. Daca este cineva dezamagit de aceste ultime precizari imi pare rau pentru el.

   Apreciază

 8. saccsiv said, on mai 6, 2009 at 1:30 pm

  Cand Obama declara ceva trebuie inteles ca de fapt cei ce-l sforaresc au un mesaj de transmis. In cazul de fata acesta este strans legat si de “dictionarul” gandit de „The Department of Homeland Security” si care enumera o foarte lunga lista de activitati “periculoase”:

  https://saccsiv.wordpress.com/2009/05/05/in-ritmul-acesta-in-cateva-luni-planeta-va-deveni-o-cusca-iata-o-noua-actiune-marca-%e2%80%9ethe-department-of-homeland-security%e2%80%9d/

  Apreciază

 9. ion adrian said, on mai 6, 2009 at 6:05 pm

  Cred ca SAccsiv are dreptate si nu trebuie sa cautam soparle la Obama ca la noi in timpul lui Ceausescu.

  Apreciază

 10. eXstatic said, on mai 7, 2009 at 5:16 am

  @Agerstress, ti-a trecut prin cap ca si homosexualii erau pusi in camerele acelea de gazare laolalta cu evreii? De aceea a zis Obama ce a zis… iar cat despre rasism, erau si alte rase pe-acolo (pentru nazism, singura rasa „valida” era cea ariana)…

  Apreciază

  • agerstress said, on mai 7, 2009 at 9:59 am

   eXstatic,
   Se poate sa ai dreptate totusi asocierea facuta intre unii si ceilalti este deplasata daca se tine cont si de proportia dintre acestia. Ori in acest discurs sunt puse toate aceste lucruri intr-o sungura „oala”, lucru jignitor pentru cele mai multe victime ale holocaustului. Aici e subtilitatea.

   Apreciază

 11. ion adrian said, on mai 7, 2009 at 1:39 pm

  agerstress,
  Vrei sa spui ca un evreu ortodox mort in Holocaust, e jignit se intarce in mormant(vorba vine ca nici mormant nu are) daca ar sti ca era pus in aceiasi oala cu sodoomitii etc?
  Nu cred ca Obama este atat de subtil dar nu pot sa te contrazic acum ca am inteles mai bine ce ai spus in proportie de 100%. Ne va lamuri viitorul dar nu-i faci nici-un serviciu lui Obama dezvaluindu-i astfel de „machiaverlacuri”.

  Apreciază

 12. ion adrian said, on mai 7, 2009 at 1:40 pm

  Erata:… dar nu pot sa te contrazic in proportie de 100%, acum ca am inteles mai bine ce ai spus ….

  Apreciază

 13. […] Barack Obama: “Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta … […]

  Apreciază

 14. […] Barack Obama: “Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta … […]

  Apreciază

 15. […] Barack Obama: “Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta … […]

  Apreciază

 16. […] Barack Obama: “Cei care spun ca Holocaustul nu a existat perpetueaza toate formele de intoleranta … […]

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: