SACCSIV – blog ortodox

MADONNA: “Am văzut la ştiri şi mi s-a adus la cunoştinţă că ţiganii sunt discriminaţi în Europa de Est”. Reactia lui MADALIN VOICU

Posted in MADALIN VOICU, Madonna, TIGANI by saccsiv on august 28, 2009

Foto: http://horiwood.files.wordpress.com/2009/07/madonnaveins.jpg

   Declaratie in urma careia a si fost fluierata la concert. Conform articolului Madalin Voicu despre romani : Hoti majoritari si Lasi cu atitudine primitiva:

   “Primitivă şi îngrijorătoare”, astfel caracterizează Mădălin Voicu, unul dintre cei mai cunoscuţi români de etnie rromă, atitudinea publicului.

   “Majoritarii, care sunt şi laşi, preferă să arunce vina asupra altuia decât să-şi recunoască vina. Românii aruncă pisica în curtea ţiganului, dar criza se datorează hoţilor majoritari care au devalizat bănci şi au nenorocit economia naţională”, a spus Voicu la Realitatea TV. „Românii nu sunt un popor copt, să înţeleagă cum e să trăieşti cu alte etnii”, a subliniat Mădălin Voicu.

   Grav d-nule Voicu … Consider ca publicul a fluierat-o tocmai pentru ca nu exista discriminare in Romania. 

   Insa cu tiganii astia este o chichita politic corecta … Cititi va rog si articolul:

TIGANI, TIGANESC, TIGANIME, TIGANIZARE, istoric , George Soros, deceniul de incluziune sociala a rromilor ( 2005 – 2015 ), Pro TV, manelizare

   Cat despre Madonna, este o marioneta care face ceea ce i se spune:

VIDEO: Simboluri masonice si ale noii ere la Madonna, Beyonce, Rihana si multi altii

MADONNA – Concert Bucuresti 26 august 2009

MADONNA = BLASFEMIE

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 28, 2009 at 5:55 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. v said, on august 28, 2009 at 7:19 am

    adonna are dreptate, tiganii romani sunt discriminati.
    Romanii nu fac trafic cu copii si cu femei, nu sunt camatari, nu au monopolul pietelor unde vind de la acte de firma si facturi in alb, stampilate, pina la certificate de producator de produse agricole, carne de ciine pe post de miel, organe de la toate speciile pe care le taie cu cutitele, fac farmece, vrajitorii, o sumedenie de spurcaciuni si in schimb statul le rezerva locuri in facultati, platite din bugetul la care ei nu contribuie.
    Pe cine sa tragi la raspundere cind 5000 de administratori de firme ‘Stanescu’ au nume si adrese similare in Romania?
    Tiganii sunt discriminati, ei fac gratare innecacioase de sarbatori religioase in cimitire, ei au firme infiintate cu adrese de stadioane si de WC uri publice sau de cimitire, ei dau cecuri fara acoperire, ei bat politisti si fac legile pe sosele, ei au bani, ei au lanturi de aur la git si masini scumpe cu care lovesc din necunoastere,prostie si aroganta pe cine le sta in cale, de se cred soldatii americani de ocupatie.
    Cita dreptate are Madonna, ea stie cel mai bine, a trecut la religia care scuipa pe Iisus, saruta infocata femei si face din scursura in care se scalda, un act de marketing.
    Cine ii cumpara mizeria? Naivii, neputinciosii, nehotaritii si dezorientatii!
    Madonna face cartile cuiva care o stoarce si o pune la produs banet si dupa moartea sa va produce si mai mult banet, asa dupa cum produce raposatul Michael Jackson.
    Este tiganie peste tot in tara mea si Dumnezeu de sus, vede si cadoriseste poporul prostituat si degradatii de la cirma cu saracie, boala, mizerie, seceta, namol venit cu apele, roade betegite ale pamintului, spurcaciune umana venita dintr-o lume unde numele lui Dumnezeu e tiparit pe bani ca act de dispret si bascalie.
    Cred ca i-ar iubi Madonna pe tiganii care i-ar lua copiii la cersit in retele sau la prostituat si le-ar tine partea ca acum!
    Tare i-ar mai iubi daca i-ar sparge casa, daca ar silui-o, daca ar taia-o pe fata cu brisca daca i-ar castra masculul si i l-ar numara la oua cu mixerul ca sa fie siguri ca ii intra divei in cor si va ocupa functia de scapete, asa dupa cum au patit-o italieni, nemti, romani si alti europeni.
    Este curata discriminare, ii dau dreptate, daca s-ar aplica legea la fel si ‘orbanele’ si-ar face datoria, neminjite de banii tiganesti produsi din cersit, furt, trafic si prostitutie, sarmanii tigani ar studia genetica, ingineria cosmica, programarea calculatoarelor, teoriile economice si ar navali spre conservatoare ca sa predea intregii lumi manele!
    De atita discriminare tiganii romani conduc masini scumpe si fac accidente de darima stilpi si blocheaza drumurile, au amante blonde, umbla incarcati cu aur, vorbesc zgomotos la telefoane scumpe peste tot pe unde umbla, fac mizerie si lasa in urma ce stiu mai bine: urmele de tiganie!!
    Traim intr-o lume nedreapta, intr-o tara unde rusii, lipovenii, turcii, tatarii, armenii si bulgarii, maghiarii si nemtii sunt discriminati, alaturi de romani!

    de pe http://cpoalelungi.blogspot.com/

    Apreciază

  3. Aquarius said, on august 28, 2009 at 12:07 pm

    @V
    Mi-ai luat cuvintele de pe limba!

    Apreciază

  4. […] MADONNA: “Am văzut la ştiri şi mi s-a adus la cunoştinţă că ţiganii sunt discriminaţi în… […]

    Apreciază

  5. mica said, on septembrie 7, 2009 at 11:38 am

    Numai femeie nu se poate numi. Cum a reusit sa.si transforme in asa hal corpul ala? Ea chiar nu-si da seama cum arata corpul ei? Cred ca e drogata cand face exercitiile alea fizice atat de solicitante cu antrnorul ei, responsabile pt asta.Sau isi injecteaza droguri in vena? Arata ca un armasar cu pielea subtire si muschi puternici. Daca mai continua cu exercitiile alea, in viitorul apropiat sigur ii va plesni vreo vena si vom asista cu totii la funerariile ei mondiale. Cat sa reziste si venele alea?

    Apreciază

  6. Scipione said, on decembrie 13, 2009 at 8:26 pm

    V a spus tot ce se putea spune.

    Apreciază

  7. naayram said, on martie 23, 2010 at 6:44 pm

    „Grav d-nule Voicu … Consider ca publicul a fluierat-o tocmai pentru ca nu exista discriminare in Romania. Caci daca exista, nu s-ar mai fi inmultit peste masura neamul din care faci parte.„

    Saccsiv astea sunt cuvintele tale?
    Oare care este masura ta demografica?Ca vad ca te-ai pus in locul Celui Inalt…dupa mintea ta ar trebui o masura?Sau te simti sufocat de numarul prea mare de tigani?
    Si mai zici ca nu esti rasist…

    Apreciază

    • saccsiv said, on martie 23, 2010 at 7:00 pm

      naayram

      Eu vorbesc de mere si tu de pere. Nu sunt rasist. Dar in Romania sunt foarte multi tigani, comparativ cu alte state. E o constatare. O negi? Consideri ca romanii sunt un popor rasist? Cum definesti tu termenul de rasist?

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.