SACCSIV – blog ortodox

Pericolul TAMIFLU

Posted in Tamiflu by saccsiv on august 28, 2009

  Citez din articolul “Tamiflu mi-a transformat copiii în niste epave suferind crunt si le-a dat si halucinatii”:

   În această săptămână, nu mică mi-a fost satisfacţia cand l-am urmarit pe Andy Burnham, tanarul Secretar al sanatatii, din US, demonstrandu-si impulsivitatea, agitandu-se pe canapea GMTV.
Andrew Castle, trebuie spus, nu este Jeremy Paxman. Asa ca, atunci când domnul Burnham fost de acord să ia parte la emisiune pentru a discuta despre presupusele merite ale Tamiflu, el a asteptat, fără îndoială, cu nerăbdare să-şi pună în punctul de vedere, total opus fata de cel al Guvernului.

   Ceea ce a urmat a fost o ambuscadă, prezentatorul dovedindu-se vizibil iritat cand a mentionat faptul că fiica sa, Georgina-a cedat şi aproape a murit după ce a luat medicamente presupuse a fi inofensive.

   Domnul Burnham, de partea sa, a emis cateva banalităţi despre Tamiflu, ca fiind „principala noastră linie de apărare” împotriva gripei porcine, şi modul în care si-a dovedit eficienta atunci când Georginei i s-au prescris medicamentele.

   Poate că  domnului Burnham i-ar fi plăcut să vină şi să explice meritele Tamiflu fiicei meie in varsta de 3 ani, care se zbatea si plangea in fiecare noapte in bratele mele.

   Poate că, in acelasi timp, ar putea sa se ocupe de dezastrul lasat in urma de fiul meu James, in varsta de 15 luni, care a vomitat de atâtea ori ca stomacul lui mic nu mai suporta nimic.

   Nu cred ca mai e necesar sa mentionez febra violenta, coşmarurile şi halucinaţiile care i-au lovit atât de puternic pe copiii noştri, până când ne-am decis ca nu-i mai putem supune la asemenea chinuri.

   Efectele gripei porcine? Absolut deloc. Eu şi soţia mea suntem extrem de convinsi că toate aceste simptome au fost, pur şi simplu, efectele adverse ale tratamentului cu  Tamiflu.
   Dezvăluire completa: soţia mea, Jennie, a contribuit la aparitia domnului Burnham în public, pentru a discuta problema. În seara precedentă, ea a apărut la Ştirile ITV, la o ora de varf, avertizand pe toţi părinţii că ar trebui să se gandeasca foarte serios înainte de a administra Tamiflu copiiilor lor.

   Fiind martorii efectelor secundare devastatoare ale tratamentului cu Tamiflu asupra copiilor nostri, nu am mai face niciodata aceeaşi greşeală.

   Este dificil de a explica sentimentul de sfasietoare neputinta care te cuprinde la vederea copiii tăi suferind, atunci când durerea lor este un rezultat al deciziei tale. Şi totuşi, ca orice părinţi responsabili, tot ce am dorit a fost sa-i protejam.

   Urmand sfatul Guvernului, am crezut că am actionat prudent. Cat de mult ne-am inselat!
   Privind în urmă, a început în mod inofensiv.

   Când James si Jessicai au dezvoltat primele simptome, in timpul unei zile relaxate petrecuta in familie, în Cotswolds, luna trecuta, am crezut iniţial ca nu este mare lucru. Dar când au început accesele de tuse şi le-a crescut temperatura , am sunat la NHS Direct să cerem sfatul lor. Cateva ore mai târziu si după o serie de apeluri telefonice incepand cu NHS Direct, copiiilor noştri li s-a prescris Tamiflu.

   Nu era sigur că au gripa porcina, dar am preferat să fie în siguranţă decât să ne para rău.

   În niciun caz nu am dorit sa ducem copiiila spital pentru o interventie, astfel încât în schimb am mers la cea mai apropiată farmacie deschisă pentru a cumpara medicamente.

   La acel moment- şi îmi amintesc foarte clar acest lucru- ambii nostri copiii se simteau destul de bine.

   Jessica, în special, ceea ce părea să pastile erau ca niste dulciuri si a fost foarte incantata sa le ia.

   După  ce prima doză a fost administrată, totul s-a schimbat cu repeziciune.

   Temperatura lui James, care până în acel punct a fost menţinut la niveluri normale cu Calpol, a crescut brusc. Pofta de mâncare i-a dispărut şi atunci când setea a ajuns la un nivel greu de suportat, în cele din urmă l-am convins să bea nişte lapte, a vomitat atât de puternic, incat si acum, câteva săptămâni mai târziu, ne chinuim sa curatam petele.

   În ziua următoare, el abia s-a miscat, si de fiecare dată numai cat sa ia o gură de apă. Nu l-am vazut niciodată atât de bolnav, şi nu putea păstra nimic în stomacul lui; nu a existat nici o modalitate de a-i controla temperatura cu paracetamol.

   Febra sa a atins niveluri periculoase şi am devenit în mod serios îngrijoraţi cu privire la deshidratare. Din fericire, James are un carater puternic si este istet. El ştia ce-i face atata rau – Tamiflu – şi a luptat din rasputeri sa nu mai ia medicamentul.

   În final, am renuntat. Aproape imediat, simptomele sale au incetat şi el a redevenit băiatul nostru fericit dinainte.

   Jessica, cu toate acestea, a fost întotdeauna mai blanda. Poate ca este o simplă  chestiune de gen, dar ea este ascultatoare si mereu a incercat sa ne faca placere, şi chiar şi după ce pastilele a început să-si faca efectul, ea a continuat sa le ia. Pentru câteva ore totul părea bine. Până când ne-am trezit în primele ore ale dimineţii, in tipetele Jessicai, care ma ruga: „Nu-mi plac pastile, tati! Vă rog să nu mă faceti să mai iau pastile! ”

   Ea avea halucinatii, plîngea şi era mai supărata ca niciodata. În cele din urmă a reusit să doarmă în braţele mele, dar s-a trezit cu o oră mai târziu şi a luat-o de la capat. În dimineaţa urmatoare, epuizata, soţia mea a cerut sfatul pediatrului nostru..

   James a luat propria decizie, iar noi am fost încurajaţi să lasam tratamentul sa-si urmeze cursul in cazul Jessicai. Pastilele au fost înăbuşită în sos de ciocolata, dar ea nu a mai fost aşa uşor păcălit. În final, a fost nevoie de promisiunea unei excursii la magazinul de jucării şi de un râu de lacrimi din partea ei, inainte de a le înghiţi. În acea noapte, cu toate acestea, ţipetele violente au revenit. Până la urma ne-a implorat sa nu-i mai dam pastilele, iar noi am cedat la rugamintile ei si le-am aruncat.

   Deci, ce s-a întâmplat atunci când am sfidat sfaturile guvernului şi am evitat Tamiflu în favoarea Calpol şi Cuddles? În termen de 24 ore copiii noştri au fost complet recuperati, cu excepţia nasului înfundat.

   Totuşi, deranjant este faptul că astăzi NHS-ul recomanda Tamiflu pentru mii de copii mici, vulnerabili, care vor trece prin suferinţe inutile, ca urmare a temerilor legate de o boală care nu este mai periculoasă decât gripa sezonieră.

   Desigur, există  întotdeauna şansa ca copilul nu va suferi efecte secundare, precum ca medicamentul ar putea reduce durata bolii cu o zi – deşi, chiar Guvernul recunoaşte acum- Tamiflu nu face practic nimic pentru ameliorarea simptomelor.

   Ascultati sfatul nostru: într-adevăr nu a meritat tot acel chin.

   Tamiflu, de care aminteste articolul, (cunoscut si ca Oseltamivir) este un anti-viral ce a fost folosit pe scara larga in timpul aviarei H5N1 din 2005 din sud estul Asiei iar tari precum Marea Britanie, Canada, Statele Unite sau Australia au acumulat stocuri in eventualitatea unei pandemii. Este produs de catre Gilead Sciences, o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de „Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influente curele de transmisie dintre ELITE si politic-economic: Donald Rumsfeld. Pentru a intelege mai bine la ce nivel se lucreaza, va prezint cateva detalii despre personaj:

  Donald Henry Rumsfeld (1932-), stramosii lui au emigrat din Germania, participant Bilderberg Group , Secretary of Defense sub presedintele Gerald Ford (1975–1977), si Secretary of Defense sub George W. Bush (2001–2006). Membru Council on Foreign Relations, membru Freedom House. Membru Bohemian Grove.

   Fondator si membru activ Project for the New American Century (alaturi de Elliott Abrams, Dick Cheney, Paul Wolfowitz, Robert Zoellick).

   Interes de afaceri cu Bechtel Group.

   Tot el vroia un “Minister” al Propagandei… In legatura cu noua sa gaselnita, cititi:

http://blog.wired.com/defense/2008/01/rummy-wants-pro.html

   Relatii de afaceri cu gigantul Monsanto. Cititi va rog si articolul:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

   Cand Bush a ajuns presedinte, deja ingrijorarea pentru petrol ajunsese la cote prea mari. Cuvantul cheie era “securitate energetica“. Cel mai ingrijorat se arata ministrul apararii Donald Rumsfeld. Inca din 1998 a sustinut invadarea Irakului ca sa protejeze livrarile de titei spre SUA precum si interesele vitale ale lor in Golful Persic. A doua zi dupa 11.09.2001, Rumsfeld l-a impulsionat pe Bush sa atace de indata Irakul. Tot el se află în spatele acţiunilor de răspuns care au urmat atacurilor teroriste de la 11 septembrie: “Enduring Freedom” din Afganistan şi “Iraqi Freedom”. Doreau sa instaureze un regim maleabil si sa dezvolte exportul de petrol. Desigur ca neputand declara adevaratul motiv, americano-britanicii au servit opiniei publice gogoasa cu armele de distrugere in masa ale lui Saddam. Dupa invazie, doar companiile americano-britanice au fost invitate sa liciteze contractele. Fosta firma a lui Dick Cheney, Halliburton, a fost una dintre ele.

   De remarcat ca  Jay Rockefeller (1937-) face o vizita oficiala in 2002  in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa.

   Donald Rumsfeld a mai fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, in urma careia s-au imbolnavit sute de persoane, dintre care 52 decedand. Cu alte cuvinte, pentru o moarte suspecta, au murit alti 52 si s-au cheltuit sume colosale. Cititi va rog si articolul:

Aproape totul despre GRIPA PORCINA si vaccinarea in masa ce va urma

  Revenind la Gilead Sciences, in noiembrie 2005 George W. Bush cere Congresului aprobarea unui fond de urgenta pentru pregatiri in caz de pandemie, din care un miliard sa fie alocati exclusiv pentru cumparea de Tamiflu.

   Trebuie mentionat si ca in Board of Directors se afla George Schultz. Iata cateva detalii si despre acesta:

   George Pratt Shultz (1920-), intre 1974-1982, fost United States Secretary of Treasury si viitor Secretary of State, membru Council on Foreign Relations, a fost director la Bechtel.  Participant Bilderberg Group . Membru Bohemian Grove.

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele “Chevron Oil Company”, David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

   Delegatia americana face parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie

   Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov

   Cititi va rog si articolul:

In SUA se va interzice specificarea actiunilor benefice ale produselor naturale asupra infectatilor cu virusul GRIPEI PORCINE (AH1N1)

   NOTA:

   Cuvintele scrise cu litere rosii, ingrosate si subliniate sunt hiperlink-uri spre articole din acest blog si care detaliaza activitatea respectivelor personaje, organizatii sau evenimente

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on august 28, 2009 at 6:53 am

  Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

 2. […] Pericolul TAMIFLU […]

  Apreciază

 3. lucian said, on noiembrie 16, 2009 at 6:20 pm

  ma bucur ca mai putem gasi si ceva bun pe internetul acesta si cand ma refer bun ma gandesc la voi Adm. siteului saccsiv si pentru asta va multumesc.

  Apreciază

 4. gerea said, on noiembrie 29, 2009 at 8:50 pm

  ahm..cand ma gandesc ca mie tocmai mi-a fost prescris tamiflu..si am luat deja…:|…..nici nu se stie dak am porcina..dar doar asa…..eu am alte probleme…cu gatu..si ei…vai..sa facem analize pt porcina..lasa gatu..il rezolvam pe urma..:||:|:|..eu pot sa mor pana ..aflu raspunsu la analize…ca pe ei ii doare in cur:|:|…am un ganglion inflamat..si ei..nu..ca nu..:|:||…i-a acolo pastile:|:|:|….am nevoie de antibiotice…..ei imi dau tamiflu.:|..si ma tin o seara in spital…in niste conditii…mizerabile….si vai..ca de ce vin oamenii si vor sa se interneze…nu VREM…..ei ne obliga..:|…..fac internarea directa..nici nu mai stau la discutii..:|….asa se face in bucuresti la spitalu matei bals..:|..de boli infectioase..

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: