SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA

Posted in lagare de concentrare, legea martiala by saccsiv on august 13, 2009

   Pe cuprinsul SUA au aparut in ultimii ani constructii de natura sa inspaimante opinia publica:

   Si iata ce raspuns ciudat a dat Bill Clinton cand a fost intrebat despre ele:

   Tot el insa spunea cu alta ocazie:                           

   “Nu trebuie sa fim chiar atât de fixati în dorinta noastra de a pastra drepturile americanilor.“

   Cu toate ca a fost o simpla marioneta a ELITELOR in fotoliul prezidential, totusi a fost una de rang inalt si ca atare, ca si sotia lui, stie multe chestiuni esentiale asupra celor ce se petrec in jurul nostru, dar evident ca nu are de gand sa ni le comunice. Cititi va rog si articolele:

Personalitati si organizatii: familia CLINTON

Hillary Clinton: “COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS spune guvernului ce trebuie sa faca …

   Evident ca daca se discuta despre posibile lagare de concentrare, automat te gandesti si la o posibila LEGE MARTIALA, pe baza careia s-ar putea umple acestea. Iata un interesant material de dezvolta acest subiect: 

   Iata si un cuvant prea des folosit intr-o societate libera: “secret”:

 

   Si parca acum celebrul discurs The president and the press“ din 1961 al lui John F. Kennedy se intelege mai bine:

   “Doamnelor si domnilor

   Cuvantul “secret“ este inadmisibil intr-o societate libera si deschisa iar noi ca popor, intrinsec cat si din punct de vedere istoric suntem impotriva societatilor secrete, a juramintelor secrete si a procedurilor secrete. Pentru ca exista impotriva noastra o conspiratie monolitica si crunta care se bazeaza in principal pe modalitati ascunse pentru a-si extinde sfera de influenta se bazeaza pe infiltrare in loc de invadare, pe subversiune in loc de alegeri, pe intimidare in loc de libera alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane si materiale pentru cladirea unei masinarii strans unite si foarte eficienta ce uneste operatiuni militare, diplomatice, de informatii, economice, stiintifice si politice. Operatiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greselile sale sunt ingropate, nu puse pe prima pagina, criticii sai sunt redusi la tacere, nu laudati. Nici o cheltuiala nu este pusa sub semnul intrebarii, nici un secret nu este dezvaluit. De aceea judecatorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetatean sa se sustraga unei controverse. Va cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa si alerta poporul american, increzator ca impreuna cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie,  liber si independent.“

   In 1963 este asasinat …

   Vizionati va rog si materialul filmat ce ne arata ce mai invata cei de la Garda Nationala:

http://www.nationalguard.com/careers/mos/description.php?mos_code=31E

   Motivatiile declansarii de catre autoritati a legii martiale pot fi diverse, inclusiv o pandemie. La Fox News deja se pregateste mentalul colectiv cu aceatsa idée:

GRIPA PORCINA: in caz de pandemie, se va declara legea martiala? Ce va insemna acesta?

   Cititi va rog de asemenea si:

VIDEO: PENTAGONUL se alatura FEMA in campania de vaccinare in masa a americanilor

Ciudatenii la prima “Conferinta Internationala despre Gripa Porcina”       

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991:

   “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial.“ 

   In al treilea documentar s-a facut referire la National Security and Homeland Security Presidential Directive. Sa vedem despre ce este vorba:

  La 9 mai 2007, apare pe site-ul Casei Albe textul pe care il gasiti la (NOTA 2) a articolului Teribila arma in mana stapanilor presedintelui BARACK Hussein OBAMA II incapand cu 20 ianuarie 2009: The National Security and Homeland Security Presidential Directive, fara un anunt prealabil sau o conferinta de presa. Desigur, nu reprezinta produsul gandirii lui Bush, ci al celor ce-l coordoneaza si care au pregatit terenul pentru perioada optima (in care presedinte va fi evident o alta marioneta a lor)

   Aceasta directiva prezidentiala pentru securitatea natiunii si a patriei prevede ca in caz de urgenta decretata de catre presedinte, sa fie inlocuita formula normala de guvernare a tarii cu un amalgam condus de presedinte. Potrivit acesteia, presedintele are puterea de a declara o urgenta catastrofala, dar nu se specifica cine are puterea de a declara ca aceasta urgenta a incetat …

   Nu este clar cum de va putea functiona din moment ce oarecum intra in contradictie cu mai vechea  National Emergencies Act din 1976. De asemenea are anexe secrete pe care nici macar Peter DeFazio, membru al Homeland Security Committee nu le-a putut afla, cu toate ca a cerut de doua ori oficial acest lucru …

   Consider ca LEGEA MARTIALA este o etapa esentiala pentru instaurarea NOII ORDINI MONDIALE. Cum si de ce o vor folosi de fapt, cititi va rog in articolul:

Ultima revolutie: NOUA ORDINE MONDIALA reala impotriva falsei “Noi Ordini Mondiale”

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on august 13, 2009 at 2:30 pm

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. Adrian P said, on august 13, 2009 at 3:08 pm

    Apreciază

  3. Radu said, on august 13, 2009 at 5:57 pm

    Draga Saccsiv,

    Ti-am mai dat un link acum cateva zile dar poate nu ai avut timpul sa te uiti peste el. Acum revin cu noutati. A INCEPUT reconstructia altarului templului din Ierusalim. Deci putem spune ca A INCEPUT reconstructia templului. Stirea aici:
    http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/132630
    Te rog sa acorzi importanta cuvenita acestui fapt!!!
    Am sa iti dau linkul si pe YM.

    Domnul sa fie cu tine!

    Apreciază

  4. lemurian said, on august 13, 2009 at 7:56 pm

    Personal nu cred ca va fi instaurata legea martiala in US. Nu exista motive temeinice. Am vorbit cu multi cetateni americani si acolo chiar nu se stie nimic. Oare, chiar sa nu stie nimeni nimic?

    Apreciază

  5. […] VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA […]

    Apreciază

  6. gil said, on august 14, 2009 at 10:41 am

    lemurian nu stiu cu cine ai vb tu dar io am vb cu multi americani care stiu ca 9/11 a fost facut d guvernul lor dar le este fffff frica!!!ca asa i la ei:dispar cei care se leaga d politica!

    Apreciază

  7. sllopy said, on august 14, 2009 at 2:00 pm

    bravo,informatii utile,informatii care ar trebui sa umble si din care ar trebui sa sustragem cateva principii dupa care sa ne urmam cursul vietii,bravo

    Apreciază

  8. Astrid Alma said, on august 15, 2009 at 1:06 am

    Pentru Lemurian:
    Americanii nu stiu pe ce lume traiesc, nu au auzit nici de multe orase importante din SUA, nici ce e UE. Multi traiesc intr-o ignoranta totala, asa e sistemul facut, daramite sa mai stie si de lagarele mortii, de legea martiala. Doamne pazaste-i!

    Apreciază

  9. sm08 said, on august 15, 2009 at 11:24 am

    Astazi am dat din intamplare peste un site, unde am aflat ca pe data de 12 Septembrie 2009 vor avea loc proteste la scara internationala impotriva societatii de tip Big Brother. Mai multe informatii se pot gasi aici: http://www.freedom-not-fear.eu/

    Apreciază

  10. lemurian said, on august 16, 2009 at 7:34 pm

    gil.

    Americanii abia acum au banuieli ca 9/11 was an inside job, cat despre lege martiala sau alte chestii de acest gen nici vorba. Si cred ca nu e asa usor sa impui martial law . Sa nu uitam ca sunt multe state, cu legi diferite, etc. Martial law poti introduce doar pe timp de razboi, nu si pe timp de pace, iar in caz de pandemie, doar in anumite situatii, ceea ce nu e ecazul deocamdata Cred ca e usor panicarda aceasta atitudine.

    Love

    Apreciază

  11. gil said, on august 20, 2009 at 2:38 pm

    mai lemurian,daca e profetit sa va fi! deci iti e bine si tie sa privesti dumnezeieste viata !!atata timp cat biserica (ca institutie e distrusa)ca organizatie vizibila clar nu mai poate fi mantuitoare scopul vietii date d Dumnezeu a fost imposibild realizat,tu d fapt vrei sa mai faci tu o mintire d constiinta sa te faci ca iti inchipui ca nu poate fi ce d fapt va fi!asa si lui cezar i s a spus ca va fi ucis dar el se credea prea smecheras sa creada ca se poate!asa si tu iti dai curaj zicandu ti ca americanii d rand o sa ia o atitudineeee eeeheiii!SUA a atacat peste 80 d state dupa al 2 lea razboi!!ce au facut americanii d rand?au putut face ceva??ca vii tu cu :n au aflat,n au stiut…mai frate:fi BARBAT!sti ca vei muri dar fi atent sa nu mori ca un fricos,un inselat..nu mai e loc sa ne facem p prostii!am facut o cu ceausescu,cu iliescu,cu ghe ghe dej,cu constantinescu,cu turcii,cu nemtii,cu austro ungarii…dar nu inseamna sa i alungam,sa ne opunem cu arma ca nu facem nik!!e vb d o atitudine interioara morala pe care nu o poti avea facandu te ca nu poate fi rau ca oamenii nu vor raul,bla bla,pai chiar Dumnezeu vrea acest razboi,apocalipsa,pacea acum inseamna pierderea d suflete! asa a fost si in rusia:se zicea:nu se poate sa ne omoram unii p altii!Nu se pot omori preoti caci toata lumea ii iubeste..si cum a fost frate?S a putut?

    Apreciază

  12. […] VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA […]

    Apreciază

  13. […] VIDEO: LEGEA MARTIALA si ciudatele constructii de tip lagar din SUA […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.