SACCSIV – blog ortodox

VIDEO: Un nou virus cumplit a aparut in China?

Posted in CHINA, HIV, SIDA, virus by saccsiv on iunie 5, 2009

   O noua boala, de aceasta data groaznica, s-ar parea ca a inceput sa se raspandeasca in China continentala. Simptomele sunt similare cu cele ale SIDA, insa aceasta se extinde mai rapid, chiar şi prin fluidele corpului, cum ar fi saliva sau transpiratie.

   S-ar parea ca aceasta boala ataca sistemul imunitar, iar pacientii au simptome de oboseala, diaree cronica, ganglioni limfatici umflati. Cum nu s-au gasit pana acum semne ale virusului HIV, se presupune ca este vorba de ceva nou.

   Este suspect faptul ca pana acum Ministerul Sanatatii chinez nu recunoaste ca ar fi o noua boala si ca atare nu a efectuat nici o ancheta. Nu se cunoaste exact numarul de persoane infectate si nici rata mortalitatii ei.

   China e … China si deocamdata nu putem emite decat ipoteze. Are cineva un interes sa emita un nou bau-bau? Sau este real iar autoritatile chineze se fac ca ploua sau si mai grav, stiu ei ceva si o tin pentru ei. Este vorba despre o mutatie a unui virus mai vechi? E ceva scapat dintr-un laborator? Vom vedea.

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. saccsiv said, on iunie 6, 2009 at 5:14 am

    Pentru mai facilita parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

    https://saccsiv.wordpress.com/about/

    Apreciază

  2. George Baltei said, on iunie 7, 2009 at 1:37 pm

    DACA ESTE VORBA DE UN VIRUS ARN, POATE FI VORBA DE UN VIRUS MUTANT MAI MULT SAU MAI PUTIN CUNOSCUT CARE, S-A ADAPTAT DE LA ANIMALE LA OM; DE EXEMPLU EPIDEMIA DE SARS DIN 2002-2003. DACA E UN VIRUS ADN POATE FI VORBA DE UN VIRUS 99% FABRICAT IN LABORATOR DEOARECE VIRUSURILE ADN NU AU FRECVENTA MARE DE MUTATIE SI, IN CONSECINTA, NU SE RASPANDESC PRIN ADAPTARE DE LA ANIMAL LA OM.
    PROBABILITATEA DE ADAPTARE A VIRUSURILOR ADN DE A TRECE BARIERELE DE SPECIE TINDE CATRE CATRE ZERO, RATA DE MUTATIE FIIND EXTREM DE MICA.

    Apreciază

  3. SimiCostel said, on iunie 8, 2009 at 8:41 am

    Nu ma surprinde. Ucigasii trebuie sa plateasca. Actiune si reactiune.
    Cine ridica sabia, de sabie va pieri.
    Sa nu uitam ca au ocupat Tibetul, au ucis in piata Tianmen, au ucis adepti Falun Dafa si opozanti ai regimului pentru organe de transplant. Fac jocul americanilor in Asia, ca nu degeaba li s-a acordat organizarea jocurilor olimpice de anul trecut.
    Pana cand ii mai rabda Dumnezeu?
    Zic ca Domnul inca e bland cu ei.

    Apreciază

  4. gabriela said, on iunie 10, 2009 at 9:44 pm

    Observati cat de repede se succed toate cele apocaliptice .RUGATI-VA RUGATI-VA RUGATI-VA….DOMNUL NE VA AJUTA LA NEVOIE…..

    Apreciază

  5. […] VIDEO: Un nou virus cumplit a aparut in China? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.