SACCSIV – blog ortodox

Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de critic la adresa lor

   Conform Telegraph.co.uk, celebra banca de investitii doreste inchiderea blogului Facts about Goldman Sachs al lui Mike Morgan, cu adresa goldmansachs666.com si unde sunt criticate dur practicile colosului si ale membrilor din conducere.    

   Iata mai jos copia documentului firmei de avocatura Chadbourne & Parke, angajata sa rezolve problema, trimis lui Mike Morgan si in care se observa ca nu se contesta informatiile din cuprinsul blogului, ci faptul ca se aduce un prejudiciu bancii prin folosirea unei adrese in care este inclusa denumirea sa.

 

[GS_IMAGE.jpg]

   Va prezint mai jos cateva date despre istoricul gigantului bancar:

   Marcus Goldman (1821– 1904), evreu, nascut Germania, afacerist si antrepenor. A emigrat in SUA in 1848. Unul din fondatorii Goldman Sachs, una din cele mai mari banci de investitii pe plan mondial si companie membra a Council on Foreign Relations (NOTA1)

   Louisa, fiica lui Goldman, s-a maritat cu Samuel Sachs, fiul prietenului sau apropiat. Sora ei s-a maritat cu fratele lui Samuel.

   In 1882 Marcus Goldman impreuna cu Samuel Sachs infiinteaza M. Goldman and Sachs. In 1896 compania se raliaza New York Stock Exchange. Inca 50 de ani dupa aceea toti partenerii firmei erau membrii ai celor doua familii ce se casatoreau intre ei … Este evident ca asemenea practica (in care de exemplu familia Rothschild exceleaza) nu poate duce decat la aparitia de monstrii din punct de vedere fizic sau mental. Ea este extinsa la nivelul tuturor familiilor evreiesti apartinand camatariei planetare si le ofera doua avantaje: “puritatea grupului” si excluderea tradarii, a evadarii din acesta. Daca nu se cupleaza in cadrul aceleasi familii, o fac doar intre membrii familiilor acestui macabru grup …

   De mentionat si ca Joshua Brewster Bolten (1954-), White House Chief of Staff al presedintelui George W. Bush si membru COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS ( CFR ) a fost director Goldman Sachs

   In 2006 David Rockefeller (1915-) a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who Care.

 

   Robert Zoellick (1953 -), evreu, participant Bilderberg Group , fost Deputy Secretary of State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush) , Senior International Advisor Goldman Sachs, familie evrei din Germania, membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for Strategic and International Studies, fost membru German Marshall Fund, World Wildlife Fund , membru Council on Foreign Relations, membru Comisia Trilaterala (NOTA2)

   A semnat in 1998, alaturi de Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Richard Perle, Elliott Abrams, Zalmay Khalilzad, John R. Bolton, Richard Armitage si Bill Kristol, proiectul Project for the New American Century (NOTA3) pentru inlaturarea de la putere a lui Saddam.

   Jon Corzine (1947-), participant Bilderberg Group , actual Guvernator New Jersey, fost presedinte Goldman Sachs, membru Phi Beta Kappa, membru Council on Foreign Relations.

   Henry Merritt „Hank” Paulson Jr. (1946-), fost United States Treasury Secretary. Membru Board of Governors al FMI. Membru Phi Beta Kappa. Participant Bilderberg Group. Membru Council on Foreign Relations.

   A fost Chairman si Chief Executive Officer la Goldman Sachs.

   Robert Edward Rubin (1938-), evreu, director si Chairman of the Executive Committee Citigroup. A lucrat 26 de ani pentru Goldman Sachs. De asemenea United States Secretary of the Treasury.

   In 1995, la un an dupa semnarea North American Free Trade Agreement (NAFTA), si imediat dupa depunerea juramantului ca Secretary of Treasury, Mexicul intra ciudat intr-o mare criza financiara, astfel incat acesta, impreuna cu Alan Greenspan (Federal Reserve Board Chairman) il sfatuiesc pe Clinton si acesta evident aproba 20 miliarde catre guvernul mexican in cadrul Exchange Stabilization Fund.

   In 1997–1998, impreuna cu evreii Lawrence H. Summers si Alan Greenspan lucreaza cu FMI pentru combaterea crizei financiare din Rusia …

   In 2003 devine Vice Chairman al Council on Foreign Relations iar in 2007 Co-Chairman.

   Alaturi de Lawrence H. Summers si Paul Volcker a fost consilier economic al candidatului Obama .

   In legatura cu NAFTA, Henry Kissinger declara:

   “NAFTA este o piatra de temelie la construirea Noii Ordini Mondiale. “

   In seara de 13 iulie 2007, presedintele rus Vladimir Putin a primit la resedinta sa de vacanta de la Novo-Ogariovo, o delegatie americana, condusa de Henry Kissinger. Din delegatie mai faceau parte: George Schultz , Robert Rubin , Thomas Graham , fostul senator Sam Nunn, presedintele Chevron Oil Company (Rockefeller), David O’Reilly, precum si Martin Feldstein, care a condus “Council of Economic Advisers” sub Administratia Reagan.

   Delegatia americana face parte din grupul de dialog “Russia-USA: Looking at the Future” (Rusia-SUA: privind spre viitor), care s-a constituit la 26 aprilie

   Delegatia rusa din grupul de dialog a fost condusa de Evgheni Primakov.

 

   NOTE:

 

   (NOTA1)

 

   COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS a fost creat in 1921, primul ei director fiind Paul Warburg. Cei care au stapanit consiliul inca de la inceput sunt Rockefeller family, la infiintarea lui prin John D. Rockefeller, Jr. care l-a si finantat enorm. Finantarile au continuat prin Rockefeller Brothers Fund. In 1949 David Rockefeller devine cel mai tanar director al Council on Foreign Relations, pe care de atunci il stapaneste. A initiat si pregatit figuri importante ale politicii internationale americane, TOTI obligatoriu membri ai consiliului. Printre ultimii: Condoleezza Rice si vice presidintele Dick Cheney. In crearea sa au avut interes si cei de la Morgan.

   Consiliul publica bilunarul Foreign Affairs . Elihu Root, cel ce fusese primul presedinte al Council on Foreign Relations spunea despre publicatie ca este un ghid pentru opinia publica.

   Consiliul este strans legat de David Rockefeller Studies Program.

   Joseph Kraft fost membru CFR si Trilateral Commission spune despre consiliu ca este Power Elite, condus de oameni cu interese si viziuni similare ce creaza evenimente de pe pozitii invulnerabile aflate in spatele “scenei”. 

   Chester Ward, Amiral si fost judecator în Marina Militara SUA, membru în CFR timp de 15 ani spunea:

   Scopul principal al CFR este slabirea suveranitatii SUA si a independentei nationale si supunerea ei unui guvern unic mondial.

   Detalii despre membrii marcanti gasiti in articolul:

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS – istoric si detalii despre membri 

 

   (NOTA2)

  Comisia Trilaterala a fost creata in 1973 la initiativa lui David Rockefeller. Alti membri fondatori au fost Alan Greenspan si Paul Volcker, ambii fosti capi ai Federal Reserve. De asemenea si Zbigniew Brzezinski, care a fost si director. 

   (NOTA3)

 

   Henry Kissinger, la conferinta Bilderberg Group din Evian, Franta, 1991, spunea:

    “Azi, America ar fi scandalizata daca trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea [referindu-se la protestele din 1991]. Mâine – ea ne va multumi! Asta este cu atât mai evident daca li s-ar spune ca exista o amenintare externa [o invazie extraterestra, sau de ordin terorist], fie ea reala sau doar declarata, care ar ameninta existenta Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga sa îi scapam de aceasta nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunavoie în favoarea garantarii bunastarii si a sigurantei de catre Guvernul Mondial 

   Intr-un raport al Project for the New American Century din septembrie 2000, intitulat

   Rebuilding America’s Defenses: Strategy, Forces and Resources For a New Century       

    la pagina 51 se putea gasi:

   „… procesul de transformari , chiar daca aduce schimbari revolutionare , va fi unul lung , in absenta unor evenimente catastrofice si catalizatoare , precum un  nou Pearl Harbor .

   Iar membrii fondatori sunt numai unu si unu: Elliot Abrams, Dick Cheney, Richard Perle, Donald Rumsfeld, Robert Zoellick, Vin Weber, Paul Wolfowitz.

   Sa vedem in cele ce urmeaza ce au realizat dupa tragicele evenimente:

 

War on Terrorism

 

USA PATRIOT Act

 

   In traducere, este cam ce declara Henry Kissinger in citat. Au avut MOTIVUL pentru legi care le permite sa-si faca de cap. Acest “anti terorism“ a inceput sa le rezolve multe probleme: invazia altor state si transformarea tarilor “civilizate“ in state politienesti.

   Cine sunt personajele, legatura lor cu PAPUSARII ce de peste 200 de ani lucreaza pentru instaurarea unui GUVERN MONDIAL, alte detalii importante precum si multe documentare referitoare la acest subiect, puteti gasi la:

 

11.09.2001. … si lumea s-a schimbat

 

 

 

 

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Saccsiv: Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de crit… […]

    Apreciază

  2. Emanoil said, on aprilie 13, 2009 at 2:45 pm

    Salut „saccsiv”,

    ai putea sa-mi dai o adresa de e-mail sa-ti trimit ceva care cred ca intareste ideea de „big brother” care te umareste peste tot ?

    Apreciază

  3. Stiri de criza « Zona de criza said, on aprilie 15, 2009 at 2:16 pm

    […] Ucraina introduce – si pentru romani – viza biometrica de la 1 ianuarie 2010 > Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de cri… > FABRICA DE SCLAVI – Episodul 4.4 – Vaccinarea HPV de la A la B(ani) ! > Viviane Reding, […]

    Apreciază

  4. eu said, on aprilie 15, 2009 at 10:11 pm

    http://www.liveleak.com/view?i=91b_1239827655
    un link interesant, chiar daca nu are legatura cu postul acesta.

    Apreciază

  5. […] Jon Stevens Corzine (1947-), participant Bilderberg Group , guvernator New Jersey, fost presedinte Goldman Sachs, membru Phi Beta Kappa, membru Council on Foreign Relations. no comments yet « VIDEO: […]

    Apreciază

  6. […] State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush), Senior International Advisor Goldman Sachs membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for […]

    Apreciază

  7. […] presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush) , Senior International Advisor Goldman Sachs, familie evrei din Germania, membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 […]

    Apreciază

  8. […] Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de crit… […]

    Apreciază

  9. […] In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who […]

    Apreciază

  10. […] State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush), Senior International Advisor Goldman Sachs membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for […]

    Apreciază

  11. […] De asemenea grei de la General Electric, Goldman Sachs, Cisco Systems, GDF SUEZ, […]

    Apreciază

  12. […] Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de crit… […]

    Apreciază

  13. […] important centru de cercetare al politicii chineze, avand si sprijinul fostului President si COO al Goldman Sachs, John L. Thornton. Urmeaza deschiderea Brookings-Tsinghua Center la Tsinghua University in Beijing […]

    Apreciază

  14. […] State, presedinte al Bancii Mondiale (nominalizat de George W. Bush), Senior International Advisor Goldman Sachs, membru Phi Beta Kappa, reprezentantul personal al lui Bush la G7 (1991, 1992), fost sef Center for […]

    Apreciază

  15. […] Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de crit… […]

    Apreciază

  16. […] crezut a fi nerezonabila, avand in vedere puntea de legatura bine documentata dintre Trezorerie si Goldman Sachs (NOTA 5) (The Goldman Sachs Group Inc.) , principalul detinator al fondurilor bailout. In ultima […]

    Apreciază

  17. […] Rothschild, aidoma altor locotenenti si apropiati ai celebrei familii “Scutul Rosu”: Carnegie, Goldman Sachs, Harriman, J. P. Morgan, Rockefeller, Jacob Schiff, Warburg, […]

    Apreciază

  18. […] A fost in board-ul Goldman Sachs. Despre acest colos, cititi va rog amanunte […]

    Apreciază

  19. […] In 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who […]

    Apreciază

  20. […] 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who […]

    Apreciază

  21. […] 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who […]

    Apreciază

  22. […] Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de crit… […]

    Apreciază

  23. […] Gigantul bancar GOLDMAN SACHS a angajat o firma de avocatura pentru a inchide un blog extrem de crit… […]

    Apreciază

  24. […] 2006 a format o echipa cu sefii Goldman Sachs pentru crearea Republicans Who […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.