SACCSIV – blog ortodox

Craciun Fericit !

Posted in CRACIUN, IISUS HRISTOS, ORTODOXIE by saccsiv on decembrie 25, 2008

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Huidu said, on decembrie 25, 2008 at 2:14 pm

    Amin Saccsiv, Dumnezeu sa te binecuvinteze si pe tine 😉

    Apreciază

  2. Danniel said, on decembrie 25, 2008 at 2:15 pm

    La fel si pe tine Saccsiv. Multe binecuvintari din partea Domnului! 😉

    Apreciază

  3. Ion de la Chiuiesti said, on decembrie 27, 2008 at 4:00 pm

    Ce ar fi mai frumos decat ca toate sufletele noastre deschise sa i se inchine Domnului Iisus, asa cum i s-au inchinat Magii, sa aratam recunostinta vesnica pentru Dumnezeu, care a luat trup de om si s-a dus spre moartea sa de bunavoie, pentru castigarea mantuirii noastre. Sa dea Domnul sa se trezeasca oamenii din amortire si slabiciuni, si sa redescopere adevarata credinta! Doamne ajuta!

    Apreciază

  4. ion adrian said, on decembrie 30, 2008 at 11:07 pm

    Dle Saccsiv,
    Te botez astfel caci nu stiu cum as putea altfel.
    Te-am remarcat prin cele postate pe blocul parintelui Savatie unde l-am urmarit pe un mic ticalos numit Petru Clej care conduce(de fapt o conduce un semievreu Maier) si am si stopat blasfemiile dsale.
    Am dus un mic razboi cu dlor la revista lor pe care n-o numesc ca sa nu-i fac reclama dar despre care poate ca vom mai vorbi.
    Te felicit pentru extraordinarul efort facut.
    Foaia de hartie are doiua fete.
    Dupa ce voi citi tot ce ai adunat voi reveni.
    Acum doar te intreb ceva: parintele Savatie spune ca pe noi „holocaustul romanesc” ne-a costat cca 20 miliarde euro(poate dolari) . De unde este aceasta cifra caci evreii pe un blog dau asemenea date dar numai despre germani:

    http://www.claimscon.org/

    Pana data viitoare un calduros si amical: LA MULTI ANI !

    Apreciază

  5. ion adrian said, on decembrie 30, 2008 at 11:10 pm

    LA MULTI ANI!

    Apreciază

  6. ion adrian said, on decembrie 30, 2008 at 11:11 pm

    Nu inteleg am trimis un post mai lung care a disparut inainte de cel de mai sus. este la o moderare?

    Apreciază

  7. mircea said, on ianuarie 1, 2009 at 5:22 pm

    Un An Nou cu sanatate, multe bucurii, impliniri si putere de munca! LA MULTI ANI!
    Mircea

    Apreciază

  8. saccsiv said, on ianuarie 2, 2009 at 1:27 pm

    LA MULTI ANI ! Am scos de la moderare toate comentariile . N-am fost pe internet de la Craciun , imi cer scuze pentru intarziere .

    Apreciază

  9. saccsiv said, on ianuarie 2, 2009 at 2:45 pm

    ion adrian

    Unde a scris parintele Savatie aceasta ?

    Apreciază

  10. ion adrian said, on ianuarie 4, 2009 at 9:00 pm

    Parintele Savatie a scris despre acesata suma ca o consecinta a ordonantei de urgenta 31/2002l.

    http://savatie.wordpress.com/2008/12/16/audienta-la-un-demon-mut-capitolul-3/

    Desi acestea sunt cuprins intr-un text literar, tot parintele spune la discutiile de la acelasi fir, unde i-am pus si dsale aceiasi intrebare, ca intamplarile prezentate in carte sunt reale .

    Si fiindca tot se vaita Clej ca acesta ordonanta binecuvantata ptr dlui nu a produs nici-un efect iata ca a produs, daca este adevarat ce se scrie la :

    http://procespolitic.uv.ro/index.php?menu=32
    ca poeziile lui Radu Gyr si multe altele sa devina „corpuri delicte”.

    Se pare ca asta ne asteapta in viitor daca stapanii lui Clej si ai lui Maier vor castiga? Oare sa fie asa?
    Eu inca nu sunt total convins, dar studiez cele prezentate si de care am aflat de curand intrand trimis de Clej la parintele Savatie(am spus acolo ), adica eu unul radeam de manifestarile anti mondializare cand le vedeam pe la stiri…

    Numai bine si LA MULTI ANI in 2009.

    Apreciază

  11. ion adrian said, on ianuarie 4, 2009 at 9:43 pm

    PS Din ce am mai vazut pe situl evreiesc referit privitor la europa de est este posibil sa fie ceva de ordinul milioanelor de EUR ceea ce este o cifra relativ neinsemnata.

    Apreciază

  12. bătăiosu said, on ianuarie 4, 2009 at 10:04 pm

    La multi ani! Cu Dumnezeu inainte!

    Apreciază

  13. Un evreu ratacitor said, on ianuarie 11, 2009 at 2:40 pm

    Sa inteleg ca voi cei cu proliferarea nazismului si resuscitarea antisemitismului veti rezolva
    mersul omenirii din Romania ?
    Ion Adrian se auto proclama un soldat luptator cu o revista pe care nu o numeste tocmai ca se teme de o confruntare directa si ideatica.
    Oare instigarea la crima si decimari va face onoare ?
    Va sigur Domnule Ion Adrian ca nici Clej si nici Maier nu au nevoie de stapani ca Dvs. Sunt indeajuns de bine ca sa nu devina slugi.

    Apreciază

  14. saccsiv said, on ianuarie 11, 2009 at 3:03 pm

    Evreule ratacitor

    La cine se refera pluralul cand zici: “ voi cei cu proliferarea nazismului „ ?

    De mult timp combat ticalosia denumita national-socialism, motiv pentru care am primit chiar si raspunsuri dure si primitive de la, sa le zicem neo nazisti sau ceva de genul acesta. Vezi si comentariile la:

    https://saccsiv.wordpress.com/2008/12/24/nazismul-partea-1-religia-nazismului-asemanari-contemporane-alarmante/

    Ion Adrian iti va raspunde singur, eu iti spun ca nu sunt anti-semit sau mai corect spus : nu sunt anti evreu, caci semiti sunt si arabii. Israel a dat printre cei mai mari Sfinti ai ORTODOXIEI pe care ii cinstesc si la icoanele carora imi fac semnul crucii. Mai mult, multi dintre evrei se vor trezi din ratacirea lor actuala. Insa sunt folositi precum un zid concentric protector pentru ELITELE planetare, iar anti semitismul creaza legi anti anti semitism tocmai bune pentru acestia …

    Apreciază

  15. Theo said, on ianuarie 11, 2009 at 8:28 pm

    Stimați politeiști,
    Văd că din păcate nu vă cunoașteți proprile scrieri din Testamentul Grecesc unde al vostru zeu / idol analfabet, Isus Khristos nazarineanul, se laudă că a citit Scripturile, dar e vai și amar de el când le citează așa de prost și după ureche…un zeu care se respectă nu poate să facă asemenea greșeli majore că își dă cu firma-n cap.
    Un asemenea zeu ar trebui pălmuit bine de tot….eu unul dacă vine acum Adonai Elohim și îmi spune să mănânc de azi înainte carne de porc, îi dau două pereche de palme și-l trimit de unde a venit (oricum sunt absolut sigur că nu va veni, dar am spus-o la modul absurd).

    Am și scris un articol pe http://www.acum.tv care sper să apară mâine despre idolul Khristos și ignoranța lui și cum se cam contrazice Testamentul Grecesc cu TANAKH-ul.

    PS: stimate saccsiv puteți să vă faceți 10 mii de cruci la acei „sfinți” evrei, căci tot semiidoli vor fi, și tot nu veți avea nici măcare o singură conexiune cu Iudaismul practicat de ace „sfinți” pe care ați dori să-i revendicați.

    Domnule Ion Adrian, nu suntem nici câini și nici pisici ca să avem stăpâni!!!! și asupra mea nici Dumnezeu nu are autoritatea să mă oblige în a-mi fi stăpân…sunt liber și eu ca și Dl Clej și Dl. Maier. Noi nu avem nevoie de stăpâni și nici de ciobani, căci nu suntem nici câini, nici pisic, nici purcei de Guinea și nici miorițe…spre deosebire de alți oameni care-și vor stăpânul un dulgher analfabet de acum două milenii.

    Apreciază

  16. Un evreu ratacitor said, on ianuarie 11, 2009 at 9:26 pm

    Domnule,
    Ma refer la grupul din care face parte Domnul Adrian si pe care incearca sa-l antreneze in sagetile si adresarile sale. Se pare ca lumea o ia razna ca si in urma odata cu disocierea religiilor. Credeti ca daca sunteti ortodox sau crestin catolic sunteti superior dpdv moral altora ? Eu inteleg ca un profet ca Iisus a propavaduit binele general si nu razboiul inter religiios. De ce nu trebuie sa punem in fata perceptele umane si de convietuire sociala in armonie si pace ? Oare evreii izgoniti tot timpul va impiedica bunul mers al societatiilor Domniei Voastre ?

    Apreciază

  17. fernand said, on ianuarie 12, 2009 at 5:37 am

    domnul adrian este un mare luptator care bate campii pe mai multe forumuri?

    Apreciază

  18. saccsiv said, on ianuarie 12, 2009 at 12:00 pm

    Un evreu ratacitor, Theo

    Va propun urmatorul proiect. Dupa modelul „ Dialoguri cu realizatorii site-ului IESIREA DIN MATRIX „ , aflat in partea dreapta sus a blogului, sub „ CUPRINS „ , consider utila o pagina pe care s-o numim „ Dialoguri cu evrei „ la care sa participam la sectiunea comentarii dv., eu si ce cititori vor mai dori. Nu vor fi admise postarile injurioase si vom putea sa ne expunem invataturile si parerile vizibil pentru orice vizitator al acestui bolg.

    Apreciază

  19. fernand said, on ianuarie 13, 2009 at 6:38 pm

    Pentru un antisemit , ura are logica . E foarte simplu sa dai vina pentru toate relele care ti se intampla pe Evrei . Daca nu ar fi fost evreii , ar fi gasit pe altii .
    Majoritatea antisemitiilor au probleme in viata . Deoarece nu sunt in stare sa recunoasca ca toata vina o poarta ei , dau vina pe altii .

    Apreciază

  20. saccsiv said, on ianuarie 13, 2009 at 7:19 pm

    V-am rugat sa comentati la

    https://saccsiv.wordpress.com/dialoguri-cu-evrei/

    dar vad ca nu degeaba va cheama Israel, sunteti razvratiti si in cele mai mici chestiuni. Prin urmare voi inchide aici sectiunea comentarii. Puteti continua acolo.

    Apreciază

  21. ion adrian said, on ianuarie 14, 2009 at 11:09 am

    Daca astia nu intrea si acolo re raspund si aici:

    ion adrian said, on ianuarie 14th, 2009 at 11:02 am
    @Evreul ratacitor,
    Ahasverus sau nu vei fi fiind tu, eu nu am evitat discutiile ci doar ticalosia fara margini, reaua credinta combinata cu prostie si stupiditate ale unora din cei de la acea revista.
    Dar vad ca serviciul de informatii al acestei reviste “autofinantate, nesubventionata” o minciune grosolana a autorilor pe care o cred doar niste naivi, ma urmareste si iata ca vine revista la mine, ca sa-mi spuna ca aia doi nu au nevoie de stapani ca mine, de parca eu as fi cerut sau sugerat asa ceva, caci daca ai demnitate nici de servitor nu e bun unul pe care-l dispretuiesti si care nu ar intra decat ca agent in casa ta, insa eu am spus ca ei au niste stapani si stapanii lor sunt adversarii Adevarului.
    Nici eu nici altii pe aici, nu am vazut ca instiga la crima dar voi comiteti crima impotriva Adevarului.
    Daca eu am plecat ingretosat de acolo, desi pe Theo spre exempluil consider un om onest si nu din cauza discutiilor cu el destul de contradictorii am plecat eu de acolo.
    Daca citesc si al doilea text postat atunci ar rezulta ca eu sunt un antisemit major.
    Ratacitorule unde m-am manifestat astfel? si daca nu raspunzi exact abtine-te de la comentarii lautaresti , adica dupa ureche.

    @Theo,
    S-a putea ca tu sa crezi sincer in tot ce spui mai sus si desigur esti astfel un foarte bun instrument in mainile ticalosilor respectivi.
    E dreptul meu sa cred altfel decat tine si anume ca ei sunt in serviciu comandat, oricum nu ca se le fac reclama le-am dat mai sus numele desi vad ca se profita in acest sens, asa ca o sa mai mearga cativa si pe acolo si o sa se lamureasca ca unul care nu stie diferenta dintre rasa si specie(nici Hitler n-o stia ) se da specialist in de toate pentru toti desi are totusi o singura specialitate bine precizata si pe care nu i-o contesta nimeni.
    Nu este totusi elegant sa vii pe o revista unde se afla crestini si sa le insulti Domnul acestora, el evident ca este de neatins si tu de fapt doresti sa-i insulti pe ei, fa-o direct cum face mai jos de tine nickul fernand si nu insulta o religie care tie personal nu ti-a facut nimic mai ales ca tu nu ai religie dupa stiinta mea si deci nu intri in competitie religiaoasa cu nici una dar se pare ca crestinismul este cea care te doare caci un crstinism fara Hristos Fiul lui Dumnezeu adica un fel de secta mozaica te-ar umple de fericire sau ma insel?

    @fernand,
    nu vrei tu sa-ti bagi pe gat si sa-ti inghiti propriul handicap, si apoi sa-l savurezi si sa-l reciclezi cu ajutorul celor care te aproba ?
    Asta sa stii ca ti-o spun numai pentru amuzament, caci data viitoare nu vei mai avea nici-un raspuns la insultele tale. si cred ca Saccsiv nu te-a banat, numai ca sa puna in evidentza ce hram porti.
    PS.Nu ai sezizat ca acest fir continua prin voia gazdei noastre dl Saccsiv, cele incepute pe alt fir, deci totul se intampla pe acest blog.

    Apreciază

  22. […] Craciun Fericit ! ( NOTA: UNDE AU NAVALIT MULTE COMENTARII ALE UNOR EVREI ) […]

    Apreciază

  23. clement said, on decembrie 13, 2009 at 4:23 pm

    Cred ca trebuie sa luam aminte cu mare grija la felul in care sarbatorim Sfantul Craciun. Este posibil ca intr-un viitor apropiat sa ne fie interzis a mai impodobii bradul, a mai decora pragul casei, a mai asculta colindatorii.
    Joi, 17 decembrie 2009, parlamentul Belgiei va pune in discutie, in cadrul asa zisei „separari Biserica – Stat”, propunerea legislativa a senatorului socialist Philippe Mahoux, ce prevede interzicerea generalizata a afisarii oricarui semn ce face referire la convingeri religioase.
    Proiectul se refera cu precadere la crucifixe, icoane, prezenta crucilor in cimitire, manifestarile in zone publice a obiceiurilor legate de venirea lui Mos Nicolae. Se precizeaza deasemeni ca Slujbele Te Deum vor trebui tinute doar in locuri laice, respectiv in piete, stadioane, dar nu in biserici.
    Aceasta propunere a fost sustinuta in Parlamentul belgian inca din anul 2007 atat de socialisti, cat si de ecologisti. Partidele de dreapta, ce au renuntat la denumirea de Crestin, au aprobat partial propunerea.
    Cardinalul Daneels si-a inaintat cererea de pensionare pe care multi o considera drept un abandon al comunitatii crestine intr-un moment dificil, tinand cont de faptul ca nu a mobilizat in nici un fel corpul preotesc timp de doi ani. Pe de alta parte aceasta hotarare aduce atingere si Bisericii Ortodoxe puternic reprezentata atat etnic cat si prin reprezentantele oficiale pe langa CE, la Bruxelles. Ca si in cazul documentelor cu cip, Bisericile romanesti din Belgia tac. Nu s-a formulat nici un protest.
    Este posibil ca Patriarhia Romana sa nu aiba informatii legate de aceasta situatie, caci ar trebui sa dea dovada de vigilenta si sa evalueze perspectivele libertatilor de afirmare a conditiei crestinilor ortodocsi, tinand cont de faptul ca tara noastra face parte din Comunitatea Europeana si ca Beneluxul este o zona pilot de implementatre a legilor ce urmeaza sa anuleze drepturi releigioase, altfel garantate de Constitutiile europene.
    Surse: De Standaard si Het Neuwsblad

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 13, 2009 at 4:29 pm

      clement

      Poti te rog dezvolta putin comentariul, incluzand de asemenea si link-uri? Doresc sa-l public ca articol.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.