SACCSIV – blog ortodox

Din nou CHEMTRAILS: provoaca inundatii si seceta? ANTENE URIASE PE CER?

Posted in CHEMTRAILS, Uncategorized by saccsiv on decembrie 19, 2016

In preambul, cititi va rog:

Comentariul zilei: ELITELE nu mai actioneaza demult doar pentru a castiga bani. Ei au deja toti banii din lume. ATUNCI de ce o fac? De exemplu ne VACCINEAZA pentru a baga in noi MERCUR. De ce mercur? Ce legatura exista intre MERCUR si DIAVOL? Dar intre o anumita STIINTA si VRAJITORIE?

haarp-2

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Iata ce putem citi la SHOCK CLAIM Chemtrails ‘will wipe out humans’ causing biblical-style floods, says expert de pe Express:

AVERTIZARE SOC: Chemtrails vor  fi responsabile pentru nimicirea oamenilor, provocând inundații biblice

Chemtrails vor duce la nimicirea oamenilor, provocând inundații biblice, transmite un expert.

Se pare ca sunt responsabile pentru uciderea miliardelor de albine iar acum se constată că pot distruge umanitatea în doar câțiva ani, conform comentariilor alarmante ale unui expert din Statele Unite.

Iar „operațiunea sub acoperire” se presupune că ar putea provoca inundații biblice, care vor revărsa substanțe chimice toxice, inclusiv plumb și mercur lăsând în urmă rezultate catastrofale.

Expertul ecologist din SUA, Michael Tamez, ne anunță că dârele mici de nori pe care le vedem lăsate în urmă de aeronave cu reacție sunt cu mult mai sinistre decât își dau seama oamenii de rând.

Și aici este vorba de „geo-inginerie cu aerosoli” , care este ținută ascunsă de public.

„Este o operațiune globală sub acoperire cu tehnologie de pulverizare a substanțelor chimice, concepută pentru împrăștierea de gaze sulfuroase în atmosfera terestră.” – arată expertul ecologist din SUA, Michael Tamez

Explicând teoria, el spune că nu există nici un fel de posibilitate ca dârele de nori care sunt lăsate de aeronave să fie responsabile pentru modelele de lungă durată rămase pe cer.

El a spus pentru Express.co.uk: „Sunt trasee lungi de nori cirrus, care se întind până dincolo de orizont și apoi se împrăștie pe cer.”

„După aproximativ o jumătate de oră sau cam așa ceva, ei încep să apară cețos și să dispară în aer.”

„Nu poate fi vorba de produși de evacuare ai aeronavelor cu reacție, din moment ce dârele de combustibil cu reacție normale, contrails, se disipează în câteva secunde după ce aeronava a trecut.”

Dl Tamez, care a scris o serie de cărți și este un expert de mediu, arată cum Chemtrails au fost folosite pentru mai mult de trei decenii.

Dar acestea ar putea duce la devastarea absolută.

El a adaugat: „Aceste dâre asemenea norilor sunt atribuite Geo-ingineriei stratosferice cu aerosoli.”

„Este o operațiune globală sub acoperire a tehnologiei de pulverizare chimice concepute pentru a împrăștia gaze sulfuroase în atmosfera terestră pentru a controla cantitatea de dioxid de carbon prezent.”

„Această tehnologie a fost folosită încă din anii 1980.”

Expert Michael Tamez is convinced of the existence of chemtrails

Expertul Michael Tamez este convins de existența chemtrails.

„Chemtrails se pare că imită procesul natural de acțiune sulfurică a vulcanilor din lume.

„Ceea ce nu este menționat, sunt efectele secundare pe care acum începem să le observăm. La fel ca în cazul majorității substanțelor chimice aprobate de guvern, utilizarea pe termen lung a pulverizării cu aerosoli de sulf nu a fost testată pentru siguranță.”

El arată că, de asemenea, chemtrails au un impact asupra modului în care Soarele intereacționează cu Pământul și ar putea provoca chiar evenimente meteorologice extreme.

El a continuat: „Puterea soarelui este, de asemenea, diminuată de efectul de albire a geo-ingineriei cu aerosoli chimici.”

Aceasta duce la o scădere a recoltei, care apoi ne face să ne bazăm pe guvern pentru a produce alimente cultivate cu îngrășăminte chimice și prin inginerie genetică.

„Aceste chemtrails pot provoca, de asemenea, perioade extreme și prelungite de secetă.”

„Niciodată până acum nu am asistat la o asemenea gamă largă de fluctuații meteo pe tot globul.”

„Secetele extreme și precipitațiile masive indică faptul că Pământul este în afara echilibrului. De asemenea, se crede că aceste chemtrails, împreună cu poluarea electromagnetică și ingineria genetică, s-au atribuit în mare măsură cauzelor dispariției mai mult ca oricând a populației de albine melifere, care este o altă catastrofă în devenire.”

Inundarea, este doar un aspect, dl Tamez este grăbit să adauge că componentele norilor de ploaie sunt toxice.

El a adăugat: „Una dintre celelalte componente găsite în chemtrails sunt săruri de bariu.

„Reacția chimică a sărurilor de bariu în atmosferă, se pare că face ca umezeala apei să fie păstrată în norii reali – care ar putea contribui la creșterea recentă a inundațiilor la nivel mondial, pe scară largă.

„Cercetările arată că sărurile de bariu au capacitatea de a primi și de a transmite unde radio.

„Ce este interesant despre sărurile de bariu, este că prin chemtrails sunt pulverizate în linii drepte pe cer – de obicei în mai multe direcții.”

„Uneori chiar pare că se joacă șotron pe cer!”

„Acest model de șotron creează o grilă. Grila undelor radio ce interacționează cu sărurile de bariu devine apoi o antenă gigant, care poate fi folosită pentru a trimite și primi date.

„Cel mai nebunesc lucru este că nimeni nu s-a gândit vreodată să-și pună problema sau să conecteze piesele între ele. Se spune doar că este „mâna lui Dumnezeu”. Sunteți încă atenți?

„Cea mai mare întrebare a mea este de ce? Cine e în spatele acestei tehnologii de pulverizare și care e la ordinea de zi? Până când?”

„Este un efort de control al populației globale? Vor să depindem numai de ei pentru a fabrica alimente  pentru noi?

„Încearcă să ne prostească în așa hal încât să nu mai gândim pentru noi înșine? Este o încercare de a începe un alt război mondial? Vă vom lăsa să luați o decizie informată cu privire la aceasta.”

În timp ce unii sunt sceptici cu privire la teoria din spatele chemtrails, dl Tamez crede că nu  e nimic natural  în componența lor.

El a adăugat: „Indiferent de punctul de vedere asupra chemtrails, este destul de clar că combustibilul de reacție normal nu lasă să persiste timp de minute și chiar ore dârele, în cele din urmă rezultând un cer alb și încețoșat în timpul unei zile însorite.

„Acest lucru nu este normal sau natural.”

„Vreau să provoc o sensibilizare cu privire la produsele chimice toxice la care suntem expuși, fără știrea sau permisiunea noastră. Din moment ce acest lucru este un eveniment la nivel mondial, se pare că la acest moment tot ce putem face este să ne detoxifiem corpurile de toate metalele și substanțele chimice, printr-o bună nutriție și folosind curățători de metale grele.

„Apoi, amintiți-vă frumusețea naturală a acestei planete, așa cum a fost odată.”

TEORIE DEMONTATĂ?

Site-ul web Contrailscience.com își propune să demonteze teoria conspirației Chemtrails.

Se spune că dârele lăsate de aeronave sunt doar ceea ce am fost întotdeauna învățați că sunt – dâre de condensare.

Definiția oficială este că, atunci când aerul prin care zboară o aeronavă cu reacție este suficient de rece (în jur de -40 ° C sau mai rece), aerul și produșii de evacuare îngheață instantaneu și se împrăștie în norii pe care îi vedem.

Pagina web stabilește că: „Teoria conspirației „Chemtrails” se pare că identifică greșit, în mod frecvent, dârele obișnuite ca și „chemtrails „- un fel de program de pulverizare secret.”

Se spune că „a încercat să adune toate demontările ale acestei probe într-un singur loc”.

Unul dintre principalele elemente de probă pe care conspiraționiștii îl revendică, este că  disiparea dârelor normale, contrails, produse de-a lungul istoriei, avea loc în câteva secunde sau minute, dar pentru noile chemtrails durează mult mai mult.

Dar site-ul demontator are dovezi și fotografii care arată dâre persistente ce datează din 1918 – produse cu mult timp înainte ca această conspirație să fi fost visată vreodată.

Comentariu saccsiv:

Uneori, nici n-ai voie sa mai vorbesti despre aceasta tema:

HOTARARE JUDECATOREASCA: Unei mame I SE IA COPILUL deoarece aceasta crede in CHEMTRAILS

De ciudata boala Morgellons ati auzit?

Exista vreo legatura cu chemtrails?

CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala?

Cititi va rog si:

Comentariul zilei (02.06.2014): CHEMTRAILS – RADIATIA ELECTROMAGNETICA – DRACI

 

Tagged with:

31 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Iones said, on decembrie 19, 2016 at 11:40 am

    Raed Arafat despre parintii care NU isi vaccineaza copiii: „Nu ştiu ce poate gândi un părinte”
    Raed Arafat, mesaj direct către toţi părinţii din România (video)

    http://www.ziuaconstanta.ro/divertisment/sanatate/nu-stiu-ce-poate-gandi-un-parinte-raed-arafat-mesaj-direct-catre-toti-parintii-din-romania-618303.html

    Apreciază

  2. fearocean said, on decembrie 19, 2016 at 11:42 am

    chemtrails sunt mijloace … arma directă a energiei (H.a.a.r.p) este metoda. Impreuna cu vaccinuri …. metode de depopulare, fără îndoială,

    Apreciază

  3. Iones said, on decembrie 19, 2016 at 12:37 pm

    Off-topic

    In Memoriam… un an fără Cristi Țepeș
    http://www.stiricrestine.ro/2016/12/13/in-memoriam-un-an-fara-cristi-tepes/

    Apreciat de 1 persoană

  4. cosmint said, on decembrie 19, 2016 at 1:31 pm

    Pe intelesul tuturor:

    Apreciază

  5. costea said, on decembrie 19, 2016 at 1:39 pm

    Unii sunt de parere ca chemtrails este o parte a implantului. Acestea ne-ar transforma corpul intr-o antena.
    http://www.dataasylum.com/

    Apreciază

  6. nikodim said, on decembrie 19, 2016 at 4:07 pm

    off topic,
    Pe la casele crestinilor vin preotii cu Vestea Nasterii Domnului ( multi dintre ei zic ca vin cu craciunul, de parca n-ar realiza ca Sarbatoarea Nasterii Domnului nu are sinonim si defapt nu are nevoie sa fie denumita altfel decat a fost numita dintotdeauna de care Sfintii Parinti). Multi dintre acesti preoti, marea majoritate, sunt direct sau indirect, din convingere sau din constrangere, primitori ai sinodului eretic din Creta…
    Ii primim pe acestia sau nu in casele noastre?

    Apreciază

    • saccsiv said, on decembrie 19, 2016 at 6:13 pm

      nikodim

      Doamne ajuta!
      Iertare, ai citit e-mailul meu?

      Apreciază

      • Alin-Stefan said, on decembrie 19, 2016 at 6:35 pm

        Vasile, ce mail ai?

        Apreciază

      • nikodim said, on decembrie 19, 2016 at 6:56 pm

        Doamne ajuta!
        Citit, raspuns. Iertare de intarziere, dar in ultimul timp desshid mailul din ce in ce mai rar.

        Apreciază

    • cca70 said, on decembrie 19, 2016 at 8:06 pm

      consider ca nu trebuie sa-i primim….ei numai sunt indreptatiti sa ne vorbeasca despre Nasterea Domnului…daca tot ne suna la usa , o deschidem pe jumatate si ii intrebam ce parere au de sinodul din Creta…daca recunoaste ca ” sinodul” e tradare mai putem discuta cu el…daca nu…ii trantim usa in nas si nu capata nici un banut( ca oricum acolo ii doare cel mai tare)

      Apreciază

  7. Templier said, on decembrie 19, 2016 at 6:01 pm

    De ce face propagandă vaccinurilor Traian Băsescu?
    „În mai 2008, la București a sosit într-o vizită fulger fostul Secretar de Stat al SUA Madeleine Albright. Angajată a unei firme de lobby, Albright s-a întâlnit și cu Băsescu și cu Tăriceanu. Tema a fost una singură: declanșarea unei campanii naționale de vaccinare anti HPV. Urmarea a fost aceea că Tăriceanu a cumpărat în noiembrie 2008 vaccin anti HPV în valoare de 25,8 milioane de euro. Beneficiari au fost companiile GSK și MSD, ultima de sorginte americană. Gunoiul vândut statului român expira în martie iar Băsescu, altfel un înfocat apărător al statului și al interesului public tace ca porcul în păpușoi. Asta pentru că bunăvoința Unchiului SAM costă. Recapitulare: contractele ilegale sunt parafate de Nicolaescu pe vremea guvernării PNL, GSK finanțează clanul Geoană prin fundația Renașterea iar Băsescu și ai lui girează prin tăcere. Mai mult, guvernul Boc prin Videanu și Cercel, plasează încă 2,7 milioane de euro companiei GSK pentru vaccinul antigripal. Porcin de-a dreptul!”
    http://sibiu.justitiarul.ro/de-ce-face-propaganda-vaccinurilor-traian-basescu/

    Apreciază

  8. Templier said, on decembrie 19, 2016 at 6:31 pm

    Ca sa intelegeti de ce Basescu este trompeta negustorilor de vaccinuri

    Avertismentul lui Raed Arafat în legătură cu vaccinarea
    http://www.cotidianul.ro/avertismentul-lui-raed-arafat-in-legatura-cu-vaccinarea-293148/

    Apreciază

  9. mircea.v said, on decembrie 19, 2016 at 6:42 pm

    ref la morgeloni, zicea cineva pe aici acum vreo 2 ani ca a capturat un morgelon din asta, si il va creste, il va duce la analize sa vada ce e, … si apoi liniste totala.

    Poate ne spune si noua ce s-a intamplat cu experimentul in cauza.

    Apreciază

  10. Radu Humor said, on decembrie 19, 2016 at 6:54 pm

    După ce mor, George Bush, Barack Obama și Donald Trump se prezintă la un interviu cu Dumnezeu pentru ocuparea unui post.

    Dumnezeu îl întreabă pe Bush: Tu în ce crezi?
    Bush răspunde: Cred într-o economie liberă, o Americă puternică, o națiune americană unită și așa mai departe…..
    Dumnezeu este impresionat de răspunsul lui Bush și îi spune:
    Bravo, vino și așază-te pe scaunul din dreapta mea!
    Dumnezeu se adresează lui Obama și-l întreabă: Tu în ce crezi?
    Obama răspunde: Cred în democrație, în ajutorarea celor săraci, în pacea mondială și așa mai departe…..
    Dumnezeu este realmente impresionat de răspunsul lui Obama și îi spune:
    Bravo, vino și așază-te pe scaunul din stânga mea!
    În sfârșit, Dumnezeu îl întreabă și pe Trump: Tu în ce crezi?
    Iar Trump îi răspunde: Cred că stai pe scaunul meu!

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/Documentul-oficial-semnat-de-13-congresmani-americani-care-i-au-cerut-presedintelui-Iohannis-sa-sustina-referendumul-pentru-apararea-familiei-FOTO-139240

    Apreciază

  11. Templier said, on decembrie 19, 2016 at 7:57 pm

    Sursele media din Turcia au comunicat anterior că ambasadorului FR la Ankara, Andrei Karlov, a fost atacat în momentul inaugurării unei expoziții de fotografii. Ministerul de Externe al Federației Ruse a confirmat atacul asupra ambasadorului și rănirea acestuia.
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-4048844/Russian-ambassador-Turkey-shot-injured-Ankara.html

    Apreciază

  12. […] Din nou CHEMTRAILS: provoaca inundatii si seceta? ANTENE URIASE PE CER? […]

    Apreciază

  13. […] Din nou CHEMTRAILS: provoaca inundatii si seceta? ANTENE URIASE PE CER? […]

    Apreciază

  14. […] Din nou CHEMTRAILS: provoaca inundatii si seceta? ANTENE URIASE PE CER? […]

    Apreciază

  15. […] Din nou CHEMTRAILS: provoaca inundatii si seceta? ANTENE URIASE PE CER? […]

    Apreciază

  16. […] Din nou CHEMTRAILS: provoaca inundatii si seceta? ANTENE URIASE PE CER? […]

    Apreciază

  17. octavpelin said, on octombrie 23, 2017 at 11:42 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.