SACCSIV – blog ortodox

Foarte interesant: Judecatoarea CAMELIA BOGDAN ataca MASONERIA

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 8, 2016

Indirect, dar o ataca.

The_Work_of_the_Freemasons_jk

Foto: https://www.google.ro/search?q=franc+ma%C3%A7on&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlwEJLIy3o7z6ZU8aiwELEKjU2AQaBAgACAMMCxCwjKcIGmIKYAgDEiidBJgF-QnrF-kBlwWUDPoBlgPRDvMkly7zLfYkhjjOLbItsS3OPeMtGjA5D8eMUiDb1VJBiFb_1JwOF2-jclMlKG7NiEKCMxV2sh-wwVBuhD4dPaHr05DVjLeYgAwwLEI6u_1ggaCgoICAESBAIvXPcM&sa=X&ved=0ahUKEwjwsbDglePNAhVnAcAKHXyYD_sQwg4IGSgA&biw=1024&bih=559#imgrc=enBbrNDNUfmh6M%3A

Iata ce putem citi la Camelia Bogdan, pe urma MASONILOR! Judecătoarea care l-a condamnat pe VOICULESCU, îl atacă pe Lucian Netejoru de pe EVZ:

Judecătoarea Camelia Bogdan, cea care i-a scris sentința lui Dan Voiculescu, condamnându-l la 10 ani de închisoare, îi solicită președintelui CSM, judecătorul Mircea Anton, să sesizeze organul de urmărire penală competent cu privire la inspectorul-șef al Inspecției Judiciare, judecătorul Lucian Netejoru, sub motivul că acesta ar fi omis să specifice în declarația sa de avere faptul că este membru al Francmasoneriei.
Camelia Bogdan afirmă că Netejoru este membru în Asociația Română pentru Clubul de la Roma (ARCOR), unde figurează cu aceeași calitate si “condamnatul Dan Voiculescu precum si incupatul Sorin Oprescu”. Acesta ar fi si motivul, în opinia judecătoarei Bogdan, pentru care Netejoru “nu s-a sesizat pana in prezent in privinta neexecutarii ordinului de confiscare pronuntat prin decizia nr.888/8.08.2014 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti sectia a II-a penala si nici in privinta furnizarii unor date confidentiale de catre presedintele Tribunalului Bucuresti condamnatului Dan Voiculescu”, potrivit flux24.com

Lumea Justiției a publicat scrisoarea judecătoarei Camelia Bogdan, pe care o redăm integral:

Stimate Domnule Inspector-Sef,

Stimate Domnule PRESEDINTE A CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII,

Va reiterez respectuoasa rugaminte sa-mi comunicati in copie scan pe e-mail, conform disp art 158 C.pr.civ., rezolutiile din 16.06 si 24.06…eu sunt putin ocupata cu prezentarea Ghidului privind investigatiile financiare in cauze transnationale cu componenta de recuperare a produsului infractiunii, dar solicitarea de a publica un punct de vedere cu privire la actiunea mea disciplinara mi-a fost adresata prin BIRP..

Eu voi fi joi si vineri la conferinta finala, stiu ca in trecut am lasat sa planeze asupra Inspectiei Judiciare si domnului vicepresedinte Gradinaru (n.r. – vicepresedintele Curtii de Apel Bucuresti, judecatorul Daniel Gradinaru) ca au comunicat stenograma sedintei prezidate de mine in 1.07.2014 portalului luju savarsind infractiunea de divulgare de informatii nedestinate publicitatii, apect adus la cunostinta DNA si a Parchetului General si neverificat pana in prezent…imi rezerv dreptul sa formulez o plangere penala, dar aveti acceptul meu sa comunicati portalului luju orice material legat de cea de-a patra mea cercetare disciplinara, mai ales ca v-ati folosit de acest site ca sa publicati materiale false utilizate impotriva mea in cercetarile disciplinare, supunand societatii beneficar real al portalului luju unei posibile urmariri penale privind savarsirea infractiunii de fals intelectual prev.de art.321 C.pen.

Dar, avand in vedere ca sesizarea mea a avut loc prin BIRP CAB, va invit sa aduceti la cunostinta publicului rezolutia prin care ati infirmat rezolutia doamnelor inspector de respingere a sesizarii Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara..precum si rezolutia doamnelor inspector de respingere a sesizarii Sectiei pentru judecatori in materie disciplinara din 16 06 2016…orice tergiversare in solutionarea prezentei actiuni disciplinare va fi valorificata ca un act material distinct al savarsirii infractiunii de abuz in servciu, prev.si ped.de art 297 C.pen…

Nu in ultimul rand, va rog sa clarifcati public apartenenta la Francmasonerie a domnului Inspector-sef si nedeclarea aspectului in declaratia de interese, contrar prevederilor art 5 alin 3 din Legea nr.303/2004…si sa confirmati ca verificati si apropierea domnului Inspector-sef de site-ul ANTENA 3, eu luand cunostinta de cea de-a 4-a cercetare disciplinara inceputa in 31.03.2016 de-abia in11.03.2016…conform graph.tips..,.se pot observa comentariile domnului Inspector-Sef Lucian Netejoru la postarea domnului jurnalist ANTENA, Mihai Morar din 10 iulie 2013, respectiv:

Mihai Morar: Corpul meu are 39 de grade. Mi-e dor de zilele cand nisipul atinge temperatura asta. Iar mie cand mi-e dor, mi-e dor.

Lucian Netejoru Trece si dorul ti se va ostoi. Sigur vei avea apoi un alt dor ca asa suntem noi, oamenii. Oricum, vezi sa te faci bine si lasa bolile boieresti de vara.

10 de julio de 2013 a las 13:12

Comentariile se pot observa utilizand open.source.ul graph.tips, fiind identificate la adresa:https://www.facebook.com/search/100001233870053/stories-commented

Tonul extrem de cordial si conversatia ma indeamna sa va adresez respectuoasa rugamintesa verificam pozitia domnului Lucian Netejoru in fapt si in drept in MAREA LOJA NATIONALA, filiala Giurgiu, in perioada in care a activat ca presedinte al Tribunalului Giurgiu, cu rugamintea de a verifica si in ce masura si-a compltetat in mod corespunzator declaratia de interese.

Cu deosebit respect, va adresez respectuoasa rugaminte sa administrati in cadrul probei cu inscrisuri o adresa la Marea Loja Nationala pentru verificarea tuturor aceste aspecte.

Totodata, apreciez ca se impune sesizarea Agentiei Nationale de Integritate privind verificarea unor potentiale incompatibilitati intre calitatea de magistrat si calitatea de membru unei organizatii oculte (neavand date daca in prezent domnul Inspector-sef este mason in activitate sau in adormire si nici care au fost/sunt indatoririle sale in cadrul Masoneriei).

Apreciez ca aspectul are relevanta de vreme ce din accesarea surselor deschise:http://www.cotidianul.ro/lista-masonilor-din-romania-230178/ am constat ca printre membrii ARCOR figureaza si condamnatul Dan Voiculescu precum si incupatul Sorin OPRESCU. Or, domnul Inspector-sef nu s-a sesizat pana in prezent in privinta neexecutarii ordinului de confiscare pronuntat prin decizia nr.888/8.08.2014 pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti sectia a II-a penala si nici in privinta furnizarii unor date confidentiale de catre presedintele Tribunalului Bucuresti condamnatului Dan Voiculescu.
Va multumesc si va rog sa primiti expresia intregii mele consideratii.
Cu deosebita recunostinta,
Camelia Bogda
n”.

Comentariu saccsiv:

   Masonerie este o simpla unealta in mana adevaratilor papusari iar ca va veni vremea sacrificarii ei este indubitabil:

Masoneria secreta – Masoneria discreta – Masoneria distrusa. Sau prin ce etape trec fraierii care se cred stapani

Dar a venit vremea?

Discutand aseara actiunea judecatoarei Camelia Bogdan, realizatori si invitati ai Antenei 3 dezaprobau in cor, pedaland pe doua idei:

  • A gasit de cine sa se mai ia, de parca masonii ar fi rai
  • Ce daca judecatorii sunt masoni? Ca doar exista o hotarare clara:

CSM a decis ca MAGISTRATII POT FI MASONI deoarece: „Francmasoneria este un sistem de morala special care cere membrilor sai tinuta morala si buna reputatie, prin morala intelegandu-se bunatate, onestitate, sinceritate, loialitate, justete”

Hotararea este intr-adevar clara, insa asta nu inseamna ca nu este si ticalosita.

De ce SRI-ul nu vrea sa-i depisteze pe MAGISTRATII MASONI? Invitatul Ovidiu Zară deschide o excelenta tema, pe care insa batranele hiene de la Antena 3 o inchid cu glume hahaite …

Faptul ca este doar o unealta ce va mai fi si sacrificata nu face din masonerie un nevinovat club simpatic. Membrii sai sunt chiar sinistrii iar ritualurile lor sunt chiar sataniste:

Video: RITUAL MASONIC FILMAT IN TURCIA. Prima parte – INITIERE. A doua parte – INCHINARE LA LUCIFER

Articolul zilei (13.07.2011): RUGACIUNEA MASONILOR ADRESATA SATANEI

   Adica nu e teatru, ei chiar se inchina diavolului.

Iar pe vremea cand inca nu se daduse unda verde sacrificarii ei, unii au platit cu viata ca i s-au opus:

Video: ANTONIE IORGOVAN A VORBIT PREA MULT IMPOTRIVA MASONERIEI. Si atunci l-au ucis …

Trebuie inteles deci ca masonii nu sunt doar un grup de oameni ce ocupa functii extrem de importante in stat, bine inchegati intr-o organizatie super disciplinata. Ei asculta de ordine superioare venite de dincolo de granitele tarii, caci orice loja este obedienta prin insasi definitia ei. Ba mai rau, mintile unor astfel de oameni ce practica ritualuri satanice sunt intr-atat de viciate, incat nu mai pot discerne intre bine si rau, intre dreptate si nedreptate.

CUM TE JUDECA UN JUDECATOR MASON? Cum te trateaza un medic mason? Daca esti ortodox nationalist …

Revenind la Camelia Bogdan, e de urmarit rezultatul actiunilor ei, caci in functie de acesta, ne putem face o idee: a venit sau nu vremea starpirii masoneriei?

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Partizanu said, on iulie 8, 2016 at 9:28 am

    Usurel a zis si procurorul Florin Dumitrrescu acum un an de zile ce trebuie facut ca sa taiam buruiana care a umplut ROMANIA. http://www.nasul.tv/exclusiv-national-arestati-masonii-documentul-oficial-care-cutremura-justitia-romana/ Si eu as merge mai departe la IEZUITI. Si ordinele lor.

    Apreciază

  2. Paul222 said, on iulie 8, 2016 at 12:09 pm

    OFFTOPIC : Tong Phuoc Phuc este un bărbat din Vietnam care a arătat lumii întregii ce înseamnă să trăiești și pentru alții, nu doar pentru tine. El a salvat viețile a peste 100 de copii în ultimii 15 ani. http://baby.unica.ro/timp-de-15-ani-acest-barbat-inmormantat-copii-avortati-cand-l-au-vizitat-mamele-insa-gestul-lui-fost-unul-incredibil-foto-2224590.html

    Absolut impresionant acest om! Daca acest om sarman a reusit cumva sa aiba grija de 100 (!!) de copii nu putea face asta decat cu ajutorul lui Dumnezeu. Acum cati pot sa mai vina si sa spuna „nu se mantuieste, nu e botezat!!”?

    Apreciază

  3. Alex said, on iulie 8, 2016 at 3:33 pm

    „Sacrificarea masoneriei”, adică eliminarea masonilor care nu sunt evrei, numai a „goimilor” (ne-evrei), a marionetelor de care s-au folosit evreii.

    Apreciază

  4. octavpelin said, on iulie 9, 2016 at 11:51 am

    Reblogged this on Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  5. Spaceman said, on iulie 9, 2016 at 4:15 pm

    La sinodul opt au proclamat noul creștinism ortodox, esoteric, progresist, ecologist, ecumenist: rosicrucianismul.
    Interpretarea corectă a simbolisticii siglei sinodului opt, de către Ieromonah Macarie Banu – Schitul Oituz, Bacău:

    Dă clic pentru a accesa sigla%20noua%20oculta.pdf

    Sacrificiul pelicanului care își sparge pieptul cu ciocul pentru a-și hrăni puii.
    L.O.L de pe sigla masonica nu vine de la Laugh Out Loud ( a râde zgomotos) ca pentru mine, ci de la Lord of Lords.
    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul, Capitolul 5:5 – Şi unul dintre bătrâni mi-a zis: Nu plânge. Iată, a biruit leul din seminția lui Iuda, rădăcina lui David, ca să deschidă cartea și cele șapte peceți ale ei.
    Rosicrucienii îl pun pe Antihrist în locul Domnului nostru Iisus Hristos, iar Antihristul ar avea… curajul leului, blândețea mielului și sacrificiul pelicanului. Regele leu, purtând coroana cu x x x scris pe ea (x x x însemnând 666)

    Rihanna în rolul unui animal din jungla ce invită regele leu la o tăvăleală.

    Acestea fiind spuse, trageți concluziile.

    Apreciază

    • el said, on iulie 9, 2016 at 8:34 pm

      Spaceman

      „Sacrificiul pelicanului care își sparge pieptul cu ciocul pentru a-și hrăni puii.”____ NU !
      Pelicanul isi ciocneste cu cicoul pieptul sau pana la sange , ca sa curga sangele lui peste puii lui OTRAVITI .
      In traditia veche(erei,greci) se stie ca exista o specie vicelana de sarpe care vrand sa manace puii pelicanului si neajungand a ei caci instalati sus pe cuiburi sau pe ape de pelicanul parintele lor se aseaza in bataia vantului atunci cand vantul bate in directia cubului si ..scuipa veninul sau, care evaporat/purtat in stropi mici de catre vant ajunge la puii pelicanului si ii otraveste. Puii atunci sunt ca „vrajiti” si cad din cuib..iar sarpele ajunge la ei si se serveste cu ei.
      Pelicanul parintele lor cand vede ca puii lui bolesc de „vrajeala”, sunt ametiti ,INTELEGE pericolul mare IMINENT si tertipul sarpelui si ca sa-i trezeasca REPEDE se jertfeste pe el, asa cum un om arunca cu apa este unul gata sa lesine/in coma ca sa-l faca sa-si revina, asa si pelicaul JERTFITOR se cicaneste cu ciocul in piept pana picura sangele lui peste pui, care „ii trezeste” din ameteala veninului sarpelui si asa SCAPA pui de la moarte.

      Pelicanul este simbolul Domnului nostru Iisus Hristos care a S-a lasat strapuns in Coasta Sa ca sa curga Sangele Lui peste noi si sa ne izbaveasca de veninul „sarpelui „.
      In Prohodul Domnului este o strofa care face aluzie la Mantutorul care ca u plican S-a strapuns in Coasta:

      „42. Ca un pelican

      Te-ai ranit in coasta Ta, Cuvinte;

      Si-ai dat viata l-ai Tai fii, care au murit,

      Raspandind asupra lor izvoare vii.” Prohodul Domnului – Starea a doua

      Apreciat de 1 persoană

    • el said, on iulie 9, 2016 at 8:39 pm

      Spaceman

      ” Antihristul ar avea… curajul leului, blândețea mielului și sacrificiul pelicanului.”___ daca si cu parca se plimbau intr-o barca ! RATATUL anticrist ala e un MASCARICI-AGARICI care COIPAZA in toate pe Hristos vrand sa se pretinda „dumnezeu”…. copia de cea mai proasta calitate existenta vreodata a vreunui Prototip, …
      RATATUL RATATILOR ! RATATUL VEACULUI SI AL VESNICIEI ! … si BATAIA de JOC A VEACURILOR (acestea si a celui VIITOR) !

      Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.