SACCSIV – blog ortodox

FLORIN BARBU va merge la PUSCARIE pentru ca a facut dezvaluiri?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iunie 7, 2016
Tagged with: ,

17 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. energein7 said, on iunie 7, 2016 at 2:21 pm

    Reblogged this on energein7's Blog.

    Apreciat de 1 persoană

  2. ortodoxend said, on iunie 7, 2016 at 3:02 pm

    Renovarea mormantului sfant a inceput pe 6-6-16. Ce pune la cale oculta ? https://www.youtube.com/watch?v=ZSDavzvpfc8

    Apreciază

  3. Adi said, on iunie 7, 2016 at 4:10 pm

    Am vazut ca l-ati auzit pe Cedry2k vreau sa va spun ca pe mine el ma intors la dreapta credinta de ortodox!
    Daca nu era el si Domnu nostru Iisus Hristos , cred ca sfarseam ca cei din colectiv .
    Imi pare rau de ei ca i-a prins moartea asa…

    Am mai cautat genuri de muzica ca a lu cedry2k si uitati ce am gasit 🙂



    Underman


    Nimeni Altul

    Astept parerea voastra

    Apreciat de 1 persoană

    • Adi said, on iunie 7, 2016 at 4:57 pm

      Acum cu comentariul asta mi-am amintit de un vis caruia nu i-am dat crezare. (Dar parea foarte real)
      Eram cu toata familia la masa.
      Deodata au intrat niste militari peste noi si ne-au inconjurat.
      Ne-au aruncat masa pe jos.
      (Se recrutau soldati)
      Vine comandantul spre noi si ne intreaba.
      Va inrolati in armata sau veti muri ca dezertori.
      De frica am acceptat.
      Eram la tara , trece comandantu din bucatarie in dormitor , ma duc dupa el sa vad ce face (cred ca intentionat mau lasat sal urmaresc sau de acum eram de-al lor)
      Vad.ca are un ciocan in mana si se indrepta fix spre icoana.
      Lam intrebat” ce faci?”
      La care el „Suntem comunisti” si incepe sa sparga icoana din dormitor.
      Ma duc suparat afara, era tata , uitandu-ma in jur eram inconjurat de soldati , m-a lovit o intrebare „Pentru cine lupt eu ma?” Daca nici sa crezi in Dumnezeu nu mai ai voie .
      Si tata fiind langa mine iam spus:
      „Tata, ala ne distruge icoanele.”
      „Tata eu il omor”
      M-am dus inapoi in casa si iam spus comandantului sa imi dea mie ciocanu sa ii dovedesc ca sunt comunist si ca voi distruge eu in continuoare.
      A fost de acord, si cand mi la dat am ridicat ciocanu m-am rugat in gand , m-am intors la el si cand sa il lovesc m-am trezit.

      Apreciază

  4. marian said, on iunie 7, 2016 at 5:38 pm

    Ei bine, NU E DELOC BINE!!! Cineva ma critica acum ceva zile, cand am zis ca NU AM INCREDERE in cei aparuti in emisiunea despre pro si contra familii de gay. Mi s-a spus ca ar trebui sa respect munca intelectuala si DIPLOMATIA unui distins profesor care parea a fi impotriva ideii de familii impotriva Lui Dumnezeu si a naturii, a firescului. Eu o tineam si o tin pe a mea: pana nu se va produce o RASCOALA MONDIALA ANTISATANICA, ANTISATANISM, omenirea nu are sanse prea mari sa iasa din robia tatalui minciunii, pe care inca odata il blestem cerandu-i sa se rusineze de la Fata Lui Iisus Hristos, temelia vietii noastre, fara de care, nu am fi decat niste fiare imbecile. Ca sa inchei, nu e nevoie de cuvinte multe pentru a spune ADEVARUL. Diplomatia, e, dupa mine, parte din jocul raului. Nu cred in cei diplomati si ferchezuiti, nici in cei care sunt maestri ai manipularii mentale si care au adunat diplome si doctorate.
    Nu stiu cum, am intrat azi in posesia acestui film pe telefonul mobil.
    Mi-am amintit ca am interviul luat de David Icke unei femei care se prezenta Arizona Wilder, fosta preoteasa de ritualuri satanice. Grozaviile zise de Arizona Wilder acum vreo… 5 sau 10 ani, s-au auzit azi in gura unui copil de 15 ani, o fetita care nu a fost ucisa.
    Va rog, daca gasiti ca se cuvine, rugati-L pe Iisus Hristos sa o scape si sa Il cunoasca pe Dumnezeu, asa cum eu L-am cunoscut, iar nenorocitul de mine, nu sunt asa cum Dumnezeu ma vrea! Vai mie!
    Rugati-L va rog pe Dumnezeu si pe Maica Domnului sa ajute acest suflet chinuit, dincolo de cuvant. Nu trebuie sa stim engleza! Sunetul, timbrul vocii acestui copil, NU MINTE!
    Cum de rabda Dumnezeu asa ceva? Cum de nu crapa Dumnezeu pamantul rasturnand totul pe dos? Doamne, e un copil care a indurat iadul insusi pana la varsta de 15 anisori! Ce fericit as fisa fie doar o inscenare iar eu sa fiu musca proasta, pacalita.

    Apreciază

  5. marinela said, on iunie 7, 2016 at 7:20 pm

    Bietul om prin cite trebuie sa mai treaca,doar pt ca isi vrea proprii sai copii acasa.Asta e „marea lui culpa”ca-si vrea copiii inapoi de la homalaii aia blestemati,da.In ce lume am ajuns sa traim fratilor,mi-e groaza si scirba de aceasta lume anormala,in care traim si noi din pacate,chit ca n-o agreem deloc.

    Apreciat de 1 persoană

    • el said, on iunie 8, 2016 at 10:52 am

      vai de capul lui, acum i se pare ca il baga la puscarie … banuieli de om care aiureza, care se victimizeaza ca o femeie isterica in loc sa caute barbateste sa lupte macar daca a ajuns in situatia asta (si poate NU intamplator) !

      iar cei care azi INCA se inghesuie sarguinciosi sa aduca copii pe lume ….. sa ia aminte sa nu se trezeasca ca de fapt au ridicat popor lui anticrist si au adus prada demonilor …

      Apreciază

      • el said, on iunie 8, 2016 at 2:49 pm

        saccsiv

        sunt incercari de intimidare, nu au ce sa-i faca, el e atat de simplu ca nu avea de unde singur sa iscodeasca si sa faca publice info „personale”/”discrete” despre pidosnicii aia indraciti care ii vor copiii. n-or sa reuseasca.
        sigur ca se afla incoltit saracul si intr-o situatie grea in care e greu sa-si tina firea( dar fara luciditate nu prea vad cum poate sa iasa nevatamat din incercare),
        ar trebui sa ia legatura cu ceva parinti duhovnicesti si macar sa se spovedeasca cat mai amanuntit …asta ar mai usura situatia si mersul evenimentelor.

        Apreciază

  6. Spyridon said, on iunie 8, 2016 at 12:46 am

    Patriarhia Antiohiei nu va participa la Adunarea din Creta. Deci nu va mai fi nici „Sinod”, nici „Panortodox”
    http://www.teologie.net/2016/06/07/antiohia-adunare-creta-sinod-panortodox/

    Apreciază

  7. Paul222 said, on iunie 8, 2016 at 3:24 am

    Ei sunt bogatanii homosexuali care au copiii lui Florin Barbu si sunt convins ca au dat bani grei ca sa-i aiba https://scontent.fotp1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13327536_1754802371470063_1116564945297741216_n.jpg?oh=3022ceb1fc6343dce22b3778fdb37942&oe=57C192E1

    Apreciază

  8. alin said, on iunie 8, 2016 at 3:30 am

    Petitie pentru reintregirea familiei Barbu

    http://www.citizengo.org/en/fm/34989-haringey-council-return-barbu-children-their-father-or-extended-family-now

    Give Romanian children back to their father, not to homosexual couple.

    Apreciază

  9. Paul222 said, on iunie 8, 2016 at 3:31 am

    IPS Gherasim – “Cum pot să–l cinstească oamenii pe Părintele Arsenie Boca, socotindu–l Sfânt?”
    Înaintea morții ÎPS sa †Gherasim Arhiepiscopul Râmnicului, ca rod al experienței duhovnicești de aproape 100 de ani, la cei care îl vizitau (pentru a–și cere iertare și rămas bun), le zicea, arătând o carte pe coperta căreia era fotografia din dreapta jos,

    PAG. 173 https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/02/09/pag-170-cu-barba-mica-si-ochi-albastr/

    „Cum pot să–l cinstească oamenii pe Părintele Arsenie Boca, socotindu–l Sfânt? Sfinții, dovedind experiența lor neclătinată în ascultare și urmarea de toată viața, cu răbdare, a lucrării Sfintei Biserici, apar cu părul și barba albe, iar acesta cum să fie Sfânt, așa necopt? Și uitați–vă și la privirea lui: nu are o așezare smerită, cum o are orice Sfânt”

    – Redată LUI VICTOR ARDELEANU de un Preot profesor doctor în Teologie de la București, care, din smerenie, nu a vrut să-și descopere numele, dorind în același timp să nu se implice în această dezbinare a Sfintei Biserici ce se face în legătură cu Părintele Arsenie Boca, la presiunea mass-mediei.

    https://sfintiinugresesc.wordpress.com/2016/04/06/ips-gherasim-cum-pot-sa-l-cinsteasca-oamenii-pe-parintele-arsenie-boca-socotindu-l-sfant/

    Apreciază

    • el said, on iunie 8, 2016 at 10:42 am

      Paul222

      numai cei IDRACITI la minte sunt in stare sa-l Tina de „sfant” pe vrajitorul si CAZATURA dracilor boca!
      sunt atatea temeiuri vadite ca era un inselat si in posesia dracilor acest fudul curvar boca si atatea cuvinte ale Parintilor Neamului care l-au cunoscut ca doar niste „crestini” NEASCULTATORI mai pot urma pe diavolul in loc de Hristos.

      PS Roman de la Arhiepiscopia Bucurestilor i-a atras atentia ca pictura lui de pe Biserica Draganescu era o HULA si o MIZERIE si i-a cerut sa o puna in accord cu Erminia… si boca mireanul curvar NU a ascultat nici de acest chiriarh al locului asa cum nu asculta de NIMENI si NICI macar duhovnic NU AVEA !–– asta e „sfantul” INSELATILOR ! un VRAJITOR si un ratacit NEASCULTATOR de Biserica si ERETIC calcator al Dogmelor si Canoanelor….

      frate Paul222 boca e un TEST pentru poporul Roman ducator DEGEABA la Biserica , sa-si vada masura si sa se antreneze pentru marea inselare a lui anticrist.
      poporul Roman A CAZUT acest test cu BRIO ! Acum urmeaza RASPLATA acestui popor RATACIT APOSTAT si INSELAT ( de la cler la poporul de rand) , … si te rog sa ma crezi ca ea va fi CUMPLITA !

      Apreciază

  10. Ionut said, on iunie 8, 2016 at 9:15 pm

    Oameni buni, atunci cand exista sustinere se pot rezolva aceste probleme (vezi cazul familiei Bodnariu).
    Dumnezeu ne-a facut cu suflet si trup, deci cred ca trebuie sa ne rugam, dar trebuie sa si actionam.

    Aceasta este o adresa pe care va puteti trimite parerea : opinia_ta@mae.ro
    Va rog sa folositi un limbaj decent si sa va referiti strict la subiectul problemei, desi, uneori, stiu ca e greu sa-ti stapanesti nemultumirea.

    In alta ordine de idei, ii invit pe evrei sa se trezeasca si sa renunte la religia lor lepadata:

    http://www.lifenews.com/2016/06/02/jewish-actress-natasha-leggero-great-thing-about-judaism-is-abortions-are-cool/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.