SACCSIV – blog ortodox

Fiti foarte atenti de unde va informati. Site-ul “IN LINIE DREAPTA” este sustinut de MARIUS RAUL BOSTAN, noul Ministru pentru Societatea Informationala din GUVERNUL DACIAN CIOLOS

Posted in Uncategorized by saccsiv on noiembrie 17, 2015

image-2015-11-15-20594607-46-marius-bostan

Foto: http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20594610-cine-este-marius-raul-bostan-propus-ministerul-comunicatiilor-membru-consiliul-administratie-telekom-romania-timp-peste-5-ani.htm

Iata ce putem citi la Aviz favorabil pentru Marius-Raul Bostan, ministrul propus pentru portofoliul Societăţii Informaţionale:

Comisiile reunite de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat au acordat, luni, aviz favorabil ministrului propus să preia portofoliul Ministerului pentru Societatea Informaţională, Marius-Raul Bostan.

Din totalul parlamentarilor aflaţi în Comisia pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor şi în Comisia economică, industrie şi servicii din Senat, 20 au votat pentru şi unul împotrivă.
[…]

“În privinţa Agendei Digitale, o să încercăm să ajutăm implementarea proiectelor şi să atragem cât mai multe fonduri europene, să folosim această resursă. Sunt îngrijorat de situaţia la nivel de achiziţii. Sunt democrat în convingeri, cred în libertatea de expresie şi în libertatea cetăţeanului. Intenţionez să am o colaborare deschisă, în următoarea perioadă, cu principalele asociaţii din industrie şi organizaţii neguvernamentale. Promit că, într-o lună de zile, voi veni în faţa dvs. /membrilor comisiilor de specialitate, n.r./ cu un plan concret de acţiune’, a spus, în timpul audierilor din cele două comisii de specialitate, Marius-Raul Bostan.
Marius-Raul Bostan este licenţiat în matematică şi absolvent de cursuri postuniversitare de management în cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative. De asemenea, ministrul propus pentru portofoliul Societăţii Informaţionale a urmat cursuri de specializare în Anglia şi Italia, Germania şi Olanda.
Bostan are o vastă experienţă în domeniul administraţiei publice locale şi centrale, managementului serviciilor publice şi atragerii de finanţări destinate investiţiilor în infrastructură. Acesta a colaborat la implementarea unor proiecte ale Agenţiei Statelor Unite pentru Dezvoltare (USAID), Băncii Mondiale şi ale Comisiei Europene, pentru administraţia publică locală.
Totodată, a fost organizator al primei Conferinţe Internaţionale de Descentralizare Fiscală din România. A lucrat cu experţii americani ai Research Triangle Institute, în cadrul operaţiunilor de emitere de obligaţiuni municipale. De asemenea, a lucrat la majoritatea emisiunilor de obligaţiuni din România.
Marius-Raul Bostan este fondator şi Senior Partner al VMB Partners SA, preşedinte al Fundaţiei Naţionale a Tinerilor Manageri – FNTM, precum şi membru în Consiliul de Administraţie al Telekom Romania, numit de Ministerul pentru Societatea Informaţională /MSI/.

 AGERPRES

   Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

DACIAN CIOLOS – varful ice bergului produs de SOROS MAIDAN. Ce-o fi insa ascuns sub apa?

Marius Bostan, în calitatea sa de vicepreşedinte al Fundaţiei Ioan Bărbuş  susţine site-ului inliniedreapta.ro.

Iata si ce putem citi la Ministrul propus al Comunicaţiilor Marius Bostan răspunde acuzaţiilor de rasism:

[…]

În spaţiul public au apărut informaţii privind asocierea mea cu inliniedreapta.net (ILD). Este o platformă independentă care reuneşte bloggeri de orientare conservatoare din toată lumea. Sunt oameni care au poziţii conservatoare, pro-americane, pro-NATO, pro-Israel, pro-economie de piaţă, care susţin valorile civilianţiei iudeo-creştine ce stau la baza statului de drept, democraţiei, libertăţii şi capitalismului în Occident. Oricine are curiozitatea de a intra pe această platformă şi de a răsfoi miile de articole publicate va observa poziţionarea anti-totalitară a ILD – contra comunismului şi fascismului, contra agresiunii imperiale a Rusiei lui Putin, contra antisemitisului, contra extremismului Islamic”, se arată în punctul de vedere al lui Bostan

În apărarea sa şi a valorilor pe care acesta le susţine, a ieşit public şi Adrian Papahagi, filolog şi lector la Universitatea „Babeş-Bolyai”. “Îl cunosc şi îl apreciez pe Marius Bostan, propus ca ministru al comunicaţiilor în guvernul Cioloş. Omul vine din anturajul anticomunist al lui Corneliu Coposu, ceea ce îi supără pe cei din cloaca lui Stalin. În Linie Dreaptă nu este un site extremist, ci creştin-conservator (ceea ce, pentru oamenii lui Dughin înseamnă, ca pentru Gheorghiu-Dej, „fascist”). Sper ca Marius Bostan şi premierul desemnat să nu se lase intimidaţi de vocea Rusiei la Bucureşti”, a scris Papahagi pe facebook. O părere similară a emis şi liberalul Dan Cristian Popescu faţă de ministrul vrâncean. “Recomand celor care critică doar de dragul de a critica sau doar pentru a părea mai buni dacă aruncă primii piatra să citească punctul de vedere a lui Marius Bostan. Sau măcar să deschidă site-ul respectiv… La începutul anilor 1990 eram puţini cei care ne-am asumat să luptăm cu comunismul în toate formele sale! Sunt sătul de părerologi care nu îşi încep argumentaţia cu experienţa care le recomandă opiniile”, a spus şi Dan Cristian Popescu.

Comentariu saccsiv:

   In Linie Dreapta apartine categoriei “alternativelor” de care e plin internetul. Ca atare ma ataca sistematic. N-ar fi exclus ca noului ministru sa-i treaca prin cap sa interzica blogurile ce nu sunt pe linia liniei drepte.

Reiau ceea ce am scris despre ei acum 4 ani la COPTII ucisi in Egipt NU SUNT CRESTINI, ci eretici:

Foarte interesant este urmatorul atac. Citez din articolul Zeci de creștini ortodocși călcați cu tancurile în Cairo. Blogurile ortodoxe ocupate cu conspirații sioniste, cipuri și Roșia Montană postat pe site-ul IN LINIE DREAPTA:

Blogurile ortodoxe românesti, de ce nu vuiesc? Mii si mii de bloguri ortodoxe, cu zeci si sute de mii de cititori, care scriu kilometri întregi despre masoni si societăti secrete, evreii si satanismul sionist, care sînt motivele tăcerii voastre? Nu vă interesează fratii vostri ortodocsi din Egipt? Sînteti prea preocupati cu dezvăluirea “marilor conspiratii evreiesti de a cuceri lumea si de a instaura noua ordine mondiala sionistă?”

Saccsiv, curajos apărător al ortodoxiei si luptător împotriva sionistilor, nimic?

Apologeticum, mare luptător împotriva organismelor modificate genetic, cipurilor si catolicismului, nimic?

Sau tu, Savatie Bastovoi, voi, dughiniștii de la AXA, sînteti ocupati cu plănuirea războiului împotriva occidentului?

Voi toti, nu găsiti timp pentru crestinii ortodocsi care sînt ucisi zilele astea în Egipt, printre atîtea conspiratii evreiesti si omagii aduse lui Zelea Codreanu?

   Comentariu saccsiv:

Atacul devine furibund la rubrica de comentarii a articolului respectiv. Ba chiar la un moment dat puteti citi urmatorul dialog dintre fratele colaps si anarchix:

Colaps:

Creştinii sunt aceia numiţi de către Sinoadele Ecumenice prin Sfintele Canoane, nu de către om, autoritate lumească sau alt „mare” înţelept al veacului.

„Biserica” coptă din Alexandria este eretică şi deci nu este realmente Biserică! Cei ce nu fac parte din Biserică nu pot fi numiţi creştini.

Vă îndrum pe toţi cei cu dubii să citiţi acest text foarte lămuritor despre subiectul de faţă –http://atitudini.com/intrebari…..-si-copti/

N-o spune KGB-ul! N-o spune FSB-ul! O spun Sfinţii ! Ei iaca să văd doar că-i contraziceţi pe ei…

Anarchix:

@ colaps

Mai frate, ce pasi de step a la Fred Astaire as mai exersa eu pe fetzele voastre.
Lasa-ma sa ghicesc: nici catolicii/protestantii nu-s crestini, ‘ai?

Burn in hell, fatzarnic de 2 lei.

Na, ca m-am enervat si m-ai facut sa ma costumez in drac de Halloween. Ai vazut ce-ai facut?!?!

La rubrica http://inliniedreapta.net/despre-noi/ aflam printre altele ca:

Înainte de a ne cunoaşte personal, în primele email-uri schimbate pe aceasta temă, a fost menţionat rolul covârşitor jucat de Europa liberă în formarea multora dintre autorii acestei platforme. ”Veteranii” educaţi de Europa liberăştiau că informaţia corectă si opiniile curajoase bazate pe adevăr au dat curaj şi cunoştinţă celor cărora le erau negate libertatea de opinie şi accesul la informaţie. Ştiau cum acele câteva voci si emisiuni ale Europei libere au năruit milioane de ore de propagandă şi minciună ale ideologiei comuniste.

 

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sită Deasă said, on noiembrie 17, 2015 at 2:07 pm

    Reblogged this on Sită Deasă.

    Apreciază

  2. Sită Deasă said, on noiembrie 17, 2015 at 2:52 pm

    buna observatia ta in legatura cu
    pseudo-antisitemul celor de la
    inliniedreapta.net

    am verificat pe facebook la adresa

    cum incearca si vor sa se dea antisitem dar si deontologi in acelasi timp
    cei de la inliniedreapta.net.

    iata ce scrie Paul Dragos Aligica, un deontolog de serviciu de la ei:

    As vrea sa fiu foarte explicit:
    Orientare pro-occidentala: bifat.
    Apararea statului de drept: bifat.
    Pozitie intransigenta anti-coruptie: bifat.
    Sustinerea economiei libere, de piata: bifat.
    Sustinerea sistemului democratic bazat pe alegeri libere: bifat.
    Orientare pro-Israel si pro-liberala impotriva extremismului islamic: bifat.
    Pozitie intransigenta impotriva negationismului, diversionismului si demonetizarii Holocaustului si Gulagului, fascismului si comunismului: bifat.
    Apararea notiunii de echilibru fiscal-bugetar in exercitiul democratiei economice: bifat.
    Apararea notiunii de responsabilitate, munca si productivitate ca esenta a ordinii economice: bifat.
    Apararea notiunii de justitie, de egalitate in fata legii si de nondiscriminare: bifat.
    Pozitie intransigenta impotriva imperialismului rus si autoritarismului iliberal: bifat.
    Asta este esenta centrului stabil pe care se bazeaza (sau ar trebui sa se bazeze) si stanga si dreapta in lumea civilizata, intr-o tara civilizata. Restul sunt dispute de ordin doi sau calibrari la margine. Ca unii au o viziune de valori sociale si altii alta, ca unii vor schimbare mai repede ca altii o vor mai incet sau deloc, ca unii cred in acest experiment social iar altii nu cred un el, toate sunt negocibile, discutabile si disputabile in planul cadrului de mai sus. Asta e de fapt istoria societatii occidentale democratic liberale. Stanga sau dreapta, ne putem intelege in cadrul de mai sus. Asta facem de ani de decenii bune. Cu suisuri si coborasuri, cu tensiuni si conflicte. Totusi in mod civilizat si productiv.
    Problema e asta. Ma uit la lista contestatarilor In Linie Dreapta. O platforma imperfecta intr-o lume imperfecta. Pot fi sau nu fi de acord punctual cu unul sau altul dintre punctele lor de vedere. Dar: Nici macar unul singur dintre contestatari nu satisface toate criteriile de mai sus. Mai mult: multi dintre ei nu satisfac nici macar un singur criteriu. Si atunci despre ce vorbim aici?! Ce este pus in discutie? De catre cine? Si cu ce scop?

    pe acest cont, eu sunt banat si nu pot comenta.

    Apreciază

  3. vali said, on noiembrie 17, 2015 at 3:44 pm

    Ce ar mai fi de spus ? Am intrat din plin in new age …

    Apreciază

    • Radu said, on noiembrie 17, 2015 at 11:17 pm

      esti misogin?

      daca femeile merita si dovedesc ca pot si ca au IQ-ul necesar de ce sa nu fie si ministru sau prim ministru?

      la noi au luat deja atitudine femeile cu privire la unele aspecte importante cum ar fi legea „BIG BROTHER”

      Barbatii la noi din parlament si nu numai incep sa para ca se transforma in orice altceva dar nu barbati.

      Armata Coreei de Sud e mai bine dotata tehnic si tehnologic decat primitivii aia din nord stai calm.

      Poza aia e o sarada nu e adevarata.

      Coreea de nord numai la fatada e tare pe dinauntru e in stare de putrefactie din toate punctele de vedere.

      Daca nu i-ar sustine China si poate si Rusia s-ar fi prabusit de mult diabolicul guvern totalitar de la Phenian.

      Apreciază

  4. JE said, on noiembrie 17, 2015 at 3:50 pm

    – Despre programul de guvernare, numai de bine…
    https://logec.ro/despre-programul-de-guvernare-numai-de-bine

    Apreciază

  5. rozalia said, on noiembrie 17, 2015 at 3:56 pm

    si daca nu as fi citit articolele despre acest individ, vazandu-i expresia si papionul as fi inteles cum stau treburile!! Ce le-o fi facut fratilor tara asta, de-o lovesc si-o urasc in asa hal?!?

    Apreciază

  6. vali said, on noiembrie 17, 2015 at 4:26 pm

    Rezumatul orientului mijlociu …

    Apreciat de 1 persoană

  7. Arhanghelul said, on noiembrie 17, 2015 at 5:12 pm

    „”Comentariu saccsiv:

    In Linie Dreapta apartine categoriei “alternativelor” de care e plin internetul. Ca atare ma ataca sistematic. N-ar fi exclus ca noului ministru sa-i treaca prin cap sa interzica blogurile ce nu sunt pe linia liniei drepte.””

    Daca nu le interzice/cenzureaza … le trece banda lenta … cu viteze de Dial-up …

    ‘”SCAMATORIA CEA MAI MARE nr. 4) Internetul nu va mai fi neutral

    Votul Parlamentului european sigilează şi soarta bine-cunoscutei net-neutrality. O reţea neutrală ar trebui să fie la dispoziţia tuturor, fără să impună restricţii arbitrare asupra traficului şi fără să favorizeze doar o parte din utilizatori. Se sfârşeşte visul unui Internet conceput ca şi un extraordinar spaţiu global comun, un motor de inovaţie, cunoaştere, egalitate şi oportunitate. Se deschid larg uşile epocii Open Access, modelul vrut de Europa, care transformă reţeaua într-o autostradă cu mai multe benzi, fiecare cu preţul ei.

    Doar uriaşii reţelei (exemplu: Facebook, Google, Amazon etc) vor putea accesa banda rapidă pentru a garanta prestaţii optimale serviciului pe care îl oferă, lăsând pagini lente, documente care nu se descarcă, calitatea proastă tuturor celorlalţi concurenţi mai mici. Şcolile care vor vrea să introducă textele şcolare online sau fabricile care vor să îşi vândă produsele în străinătate vor avea o lărgime de bandă inferioară şi vor pierde clienţi şi oportunităţi. Se deschid, în schimb, adevărate posibilităţi de cenzură: Parlamentul a refuzat să trateze în mod egal serviciile funcţionale echivalente.

    Să dăm un exemplu: compania care gestionează reţeaua poate decide, fără să dea nicio explicaţie, dacă un ziar, un blog sau un site îi este simpatic şi îl poate pune automat pe banda rapidă, dar dacă îi este antipatic îl poate pune pe banda lentă.

    Acest lucru se numeşte negarea libertăţii de expresie!

    Cred că sunteţi de-acord cu mine când spun că Europa de azi produce noi nedreptăţi, noi inegalităţi şi favoritisme chiar şi în lumea virtuală.””

    Apreciat de 1 persoană

  8. Radu said, on noiembrie 17, 2015 at 5:37 pm

    Nu stiu de ce am trait cu impresia falsa ca Etiopia este tara crestin ortodoxa si coptii la fel se pare ca m-am inselat.
    In fiecare zi inveti cate ceva nou.

    Apreciază

  9. JE said, on noiembrie 17, 2015 at 6:01 pm

    – Jihadul va fi spravegheat la domiciliu
    http://bit.ly/1Qsz07W

    Apreciază

  10. Gabriel said, on noiembrie 17, 2015 at 6:05 pm

    „In linie dreapta” este un site care propavaduieste asa zisul crestinism sionist, o ratacire a protestantilor din America. https://www.middleeastmonitor.com/articles/guest-writers/6743-christian-zionism-the-new-heresy-that-undermines-middle-east-peace

    Apreciază

  11. el said, on noiembrie 17, 2015 at 6:43 pm

    asadar bostan seful de propaganda a lui ciolannis este ANTI-rus !!!

    pregateste-te popor roman sa fii aruncat carne de tun in MACEL CURAND !
    plozii tai ducatiori la bodegi si discoteci une cheama grohaind de placere diavolii pe ritmuri indracite de rock MAINE vor CRAPA URAT aruncati ca niste gunoaie de guvernul pentru care au isit sa dea cu pietre in Biserici si sa sta rascacarati pe srtazi.

    no problem, cine seamana vant culege furtuna ! plozii votsri INUTILI si superficilai vor functia pe post de carnea de tun a preiubitului lor guvren conds de un alt inchinator la diavoli ATIVIST si bautor de pisat ! neica prinministru ciolan…tarfa lui bivolaru
    felicitari !

    Apreciază

  12. sherlock_holmes said, on noiembrie 17, 2015 at 8:16 pm

    Sa-i facem totusi o dedicatie clipala bifatului Aligica si Bostan-ului lui.

    Ei acum alearga pe cai mari,in linie dreapta,se pare ca nu au vazut insa semnele:

    Apreciază

    • el said, on noiembrie 18, 2015 at 12:02 pm

      lorena

      adica inchinator si chemator al dracilor prin „exercitiile” spirituale Mantra si „spiralele ” de „integrare in absolut” , plus partciipat la perversiunile sectei poro Sub indrumarea „aleasa” a lui Guru bivolaru !!

      mai e ceva de adaugat !
      „tehnocrat” !!!!

      Apreciază

    • el said, on noiembrie 18, 2015 at 12:02 pm

      sectei porno

      Apreciază

  13. JE said, on noiembrie 18, 2015 at 2:20 am

    Siteul „Welcome to Europe” demonstreaza inca o data ca „valul de refugiati” nu este nimic altceva decat o COLONIZARE bine pusa la punct, organizata si sponsorizata. Exista ghiduri complete cu rute, persoane de contact, spatii/locatii de cazare, mediul de afaceri si al locurilor de munca, asigurari sociale, educatie, sanatate, etc pentru fiecare tara in parte. Detaliile pentru Romania sunt putine si neactualizate din 2012
    In sectiunea „printings” gasiti toate ghidurile pe care le folosesc „refugiatii”.
    w2eu.info

    Este bine stiut faptul ca Soros si ONG-urile lui platesc tot, din tabere de refugiati si pana in tarile de destinatie. Inclusiv ghiduri printate pe hartie, telefoane mobile si dezvoltarea de aplicatii mobile.

    – Serviciile secrete austriece acuză: SUA și miliardarul George Soros finanțează fuga imigranților spre Europa
    http://bit.ly/1WUP44e

    – George Soros: UE TREBUIE să accepte CEL PUȚIN un milion de refugiați ÎN FIECARE AN
    http://bit.ly/1OedHDO

    – Rebuilding the Asylum System
    http://bit.ly/1S2LZLj

    Apreciază

  14. acelas said, on noiembrie 18, 2015 at 8:14 pm

    detalii poate despre ice-bergul de sub ape. Sau despre cum poate fi manevrat ..

    http://www.activenews.ro/stiri-politic/MARELE-SECRET-al-premierului-Dacian-Ciolos-si-sotia-sa-sunt-adepti-MISA-si-ai-lui-Guru-Bivolaru-DEZVALUIRI-despre-legaturile-dintre-noul-prim-ministru-si-secta-porno-126893

    dar apropos de ministrii, ce se intampla pana la urma cu cativa dintre ei? Doamna aceea a lucrat vreo 10 ani pe la fmi inainte. Pana si ateii se sesizeaza ca nu-i in regula:

    republica.ro/iohannis-c-i-dumnezeu

    .

    Apreciază

    • acelas said, on noiembrie 18, 2015 at 9:46 pm

      n-a mers?

      republica.ro/iohannis-c-i-dumnezeu

      .

      Apreciază

      • acelas said, on noiembrie 18, 2015 at 11:26 pm

        ramai statuie cand citesti ce fel de comentarii exita la acel articol cu nejuratul pe Biblie, cand editorialistul intreaba e de bine, e de rau? Multi zic, f bine, ce tot atata amestecatura cu Biserica, ca aia care au iesit in strada au delimitat treburile.. ca s-a jurat si inainte, si tot degeaba, asa ca mai bine sa nu. Deja a facut ravagii strada, sunt spalati bine la creier, astia care au facut rost de un smartphone in mana si share-uiesc toate prostiile pe net..

        .

        Apreciază

    • acelas said, on noiembrie 18, 2015 at 11:16 pm

      ……
      Deși a pronunțat „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, premierul Cioloș nu a jurat cu mâna pe Biblie și nu și-a făcut cruce.

      La fel, ministrul Finanțelor, doamna Anca Dragu și ministrul Fondurilor Europene, doamna Aura Răducu, au jurat pe Constituție și nu s-au închinat. ….

      .

      Apreciază

  15. acelas said, on noiembrie 18, 2015 at 8:37 pm

    ravagii facute de legile impuse de e.u. Greciei. Analfabetism spiritual, in primul rand.

    http://www.activenews.ro/externe/Statul-grec-lasa-BISERICILE-fara-PREOTI-2300-de-biserici-ortodoxe-nu-vor-mai-avea-preot-126929

    .

    Apreciază

  16. […] Fiti foarte atenti de unde va informati. Site-ul “IN LINIE DREAPTA” este sustinut de MARIUS RAUL… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.