SACCSIV – blog ortodox

TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul KALERGI, ROTHSCHILD, WARBURG – DISPARITIA RASEI ALBE din Europa

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 4, 2015

De ani de zile, de cate ori se dezbate la tv pe tema declinului demografic, e musai sa fie in studio si cate unul (politician, analist sau ziarist) care sa ne explice cum ca nu-i absolut nici o problema, populatia imbatranita va fi inlocuita cu cetateni din lumea a treia. Adica sa stam linistiti, Romania nu va ajunge nelocuita.

Si evident, in toate tarile europene personaje similare au transmis mesaje similare spre linistirea, indoctrinarea si imbecilizarea noroadelor.

Iar acum iata ca a venit si momentul mult dorit de papusari si marionetele lor ticaloase.

Referindu-se la valul de refugiati, cancelarul Angela Merkel a apreciat că acest aflux s-ar putea dovedi bun pentru Germania, a cărei populaţie îmbătrâneşte, în contextul în care această ţară se confruntă cu o penurie de muncitori.

Cititi va rog mai multe la:

Angela Merkel îndeamnă Europa să găsească un răspuns comun la criza refugiaţilor

Iata si ce putem citi la Teorie INCENDIARĂ în presa britanică | Există un plan secret pentru aducerea în UE a 50 de milioane de africani:

Daily Express dezvăluie existența unui plan secret prin care 50 de milioane de muncitori africani ar fi invitați în Europa, în cadrul unei afaceri de migrație de anvergură.

Publicația  britanică scrie că un controversat ”centru de locuri de muncă” deschis în Mali de curând  și finanțat di banii contribuabililor reprezintă doar ”primul pas” spre promovarea ”liberei circulații a oamenilor în Africa și UE”.

Economiștii de la Bruxelles susțin că Marea Britanie și alte state UE ”ar avea nevoie” de 56 de milioane de muncitori imigranți până în 2050 pentru a face față ”declinului demografic” cauzat de rata scăzută a nașterilor și creșterea mortalității în toată Europa. Este vorba de un raport al agenției europene de statistică, Eurostat, care avertizează că va fi nevoie de un mare număr de imigranți pentru a acoperi aceste goluri de-acum în doi ani, dacă Europa va dori să aibă posibilitatea de a plăti pensiile și a asigura asistență sanitară populației tot mai îmbătrânite.

Propunerile includ crearea unui așa numit ”sistem blue card”, bazat pe modelul green card-ului american, care asigură drepturi egale de muncă și salariale. Deținătorii unui astfel de blue card vor avea dreptul de a circula liber în cadrul celor 27 de state ale UE.

sursa: activenews.ro

   Comentariu saccsiv:

Papusarii astia cand le planuiesc, le planuiesc cu foarte multa vreme inainte. Sa privim trei grupe de piese de puzzle din marele tablou:

Grupa 1:

   In cartea sa Praktischer Idealismus, Richard Coudenhove-Kalergi scria:

   „Omul viitorului va fi de rasă mixtă. Actualele rase și clase vor dispărea treptat din cauza dispariției spațiului, timpului și prejudecatilor. Rasa viitorului euroasiato – negroida, similara la infatisare cu anticii egipteni, va inlocui diversitatea popoarelor cu diversitatea indivizilor.”

Separat de acest ghiveci european, Kalergi mai descrie noua rasa de nobili ai batranului continent: evreii …

Cititi va rog mai multe la:

KALERGI a fondat PANEUROPA cu banii evreilor ROTHSCHILD si WARBURG. Cum zice el ca va arata rasa europeana si cine o va conduce?

Iata si ce glasuia acum cativa ani Jesse Jackson:

“Am invatat sa supravietium separati, acum trebuie sa invatam sa traim impreuna, aceasta este Noua Ordine Mondiala … Suedia este sortita sa devina o societate multirasiala si multiculturala si ar trebui sa primeasca asta cu bratele deschise si sa nu o vada ca pe ceva negativ”

Cititi va rog mai multe la:

Video – MASONUL de culoare Jesse Jackson catre suedezi: SUEDIA ESTE SORTITA SA DEVINA MULTIRASIALA si MULTICULTURALA, aceasta este NOUA ORDINE MONDIALA

   Grupa 2:

Declinul demografic din Europa. Au reusit-o printr-o perseverenta de zeci de ani, prin distrugerea familiei, promovarea desfranarii, a conceptului de femeie moderna de succes, a avortului si planificarii familiale, a doctrinei „un copil dar bun”.

Grupa 3:

  • Primavara araba din nordul Africii pana la granitele Turciei
  • Haos
  • ISIS
  • Efectele invaziei Irakului si Afganistanului
  • Teroare, razboi, macel, suferinta, saracie
  • Refugiati

Iar refugiatii astia sunt ajutati sa vina:

TUPEU MAXIM. Generalul CONSTANTIN DEGERATU despre criza imigrantilor: RUSIA E DE VINA. Cand un astfel de personaj vine cu o astfel de intoxicatie n-ai cum sa nu iei in considerare informatia cum ca EVREII GEORGE SOROS si ROTHSCHILD finanteaza de fapt invazia …

Desigur, papusarii n-au creat primavara araba si ISIS doar din acest motiv, dar acesta este unul dintre ele.

Intelegem astfel mai bine acum si motivul pentru care stapanii reali ai UE si marionetele lor duc de ani de zile o acerba lupta pentru distrugerea nationalismului.

Iar pe noi romanii trebuie sa ne intereseze cu atat mai mult toata treaba asta, caci razboiul anti national a luat deja forme bolsevice pe fata. O ultima exemplificare a gandirii ce-i mana pe ei in lupta ne-o da William Totok, membru Elie Wiesel, ce vorbeste despre: “principiile şi valorile statului de drept în accepţiunea sa modernă, occidentală şi seculară, antinaţionalistă şi multiculturală”:

SA REVINA CAND II CHEM EU. Zoe Petre, Dennis Deletant, Cristian Parvulescu si William Totok s-au autosuspendat din IICCMER deoarece presedintele Radu Preda a sustinut public faptul ca legea „anti-legionara” este de fapt una „pro-comunista”. DETALII DESPRE CEI PATRU

Cititi va rog si:

VIDEO – Barbara Lerner Spectre: EVREII sunt vazuti rau deoarece AU ROL CONDUCATOR …

 

105 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul… […]

    Apreciază

  2. […] TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul… […]

    Apreciază

  3. […] TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul… […]

    Apreciază

  4. […] TREI PIESE PUZZLE: 1) Declin demografic in Europa. 2) Invazie africana si araba in Europa. 3) Planul… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.