SACCSIV – blog ortodox

ONG-urile rusinii: CER INASPRIREA de urgenta a LEGILOR BIG BROTHER …

Posted in Uncategorized by saccsiv on ianuarie 9, 2015

   Iata ce putem citi la Mai multe ONG-uri cer aprobarea in regim de urgenta a proiectului de lege de identificare a utilizatorilor de cartele preplatite si a instrumentelor necesare autoritatilor pentru prevenirea actelor teroriste:

Asociatia pentru Implementarea Democratiei,

Calea Europeana,

Asociatia Romana pentru Evaluare si Strategie,

Asociatia pentru Transformare Europeana,

Asociatia Atlantica a Tinerilor Lideri Politici,

Federatia Sindicatelor din Educatie „Spiru Haret”,

Federatia Patronatelor din Turism si Servicii

au cerut vineri decidentilor politici „sa asigure institutiilor cu atributii in domeniu instrumentele necesare si suficiente, inclusiv legislative, pentru preintampinarea unor potentiale atacuri teroriste sau alte amenintari, informeaza Agerpres. Acestea spun ca se impune o abordare calma, rationala si de solidaritate nationala in jurul obiectivelor ce vizeaza apararea vietii cetatenilor Romaniei, dar solicita aprobarea in regim de urgenta a proiectului de lege privind identificarea utilizatorilor de cartele telefonice PrePay.
Intr-un comunicat remis AGERPRES, semnatarii care reprezinta aceste ONG-uri subliniaza faptul ca tragedii cum a fost aceea de la Paris ne readuc aminte de nevoia esentiala a cetatenilor de a se simti protejati de statul in care traiesc si isi reafirma sprijinul pentru demersurile statului roman de intarire a capacitatilor structurilor sale responsabile de securitatea nationala.

  • „De asemenea, frecventa acestor fapte din ultimul timp, dincolo de atingerea adusa vietii unor oameni nevinovati, reprezinta incalcari grave ale drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor. In acest context, se impune o abordare calma, rationala si de solidaritate nationala in jurul obiectivelor ce vizeaza apararea vietii cetatenilor Romaniei. Semnatarii solicita crearea cadrului legislativ necesar, care sa tina cont de progresul tehnologic si de modul in care acesta este folosit de catre indivizi sau grupuri implicate in planificarea sau comiterea de atacuri teroriste, cu precadere aprobarea in regim de urgenta a proiectului de lege privind identificarea utilizatorilor de cartele telefonice PrePay”, se arata in comunicatul citat de Agerpres.

Intr-un comunicat postat pe site-ul Asociatiei pentru Implementarea Democratiei se mentioneaza si purtatorii de mesaj ai acestor ONG-uri:

  • Asociatia pentru Implementarea Democratiei – AID, (purtator de mesaj – Alexandru Cumpanasu, Director)
  • Calea Europeana (purtator de mesaj – Jean Danut Carbunaru)
  • Asociatia Romana pentru Evaluare si Strategie – ARES (purtator de mesaj – Vasile Dancu)
  • Asociatia pentru Transformare Europeana, Asociatia Atlantica a Tinerilor Lideri Politici, Federatia Sindicatelor din Educatie „Spiru Haret” (purtator de mesaj – Marius Nistor)
  • Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (purtator de mesaj – Dan Matei Agathon)

[…]

Comentariu saccsiv:

   Intelighentii de la sus amintitele asociatii ar trebuie sa raspunda macar la aceste intrebari:

   In Franta cartelele prepay se vand doar cu buletinul? Daca da, cu ce a ajutat?

   Cititi va rog si:

TREI CHESTIUNI referitoare la atacul TERORIST de la PARIS – 1) VICTOR CIUTACU: “Daca serviciile secrete au dorit sa provoace … o anumita tendinta si niste masuri?” 2) Necesitatea restrangerii drepturilor cetateanului. 3) Care sunt limitele LIBERTATII DE EXPRIMARE? Exemplu de caricatura anti crestina in revista Charlie Hebdo

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. vali said, on ianuarie 9, 2015 at 4:31 pm

    „In Franta cartelele prepay se vand doar cu buletinul? Daca da, cu ce a ajutat?”

    Exact. Cat de fraieri sa fim sa credem ca inasprirea regulilor de monitorizare si supraveghere ar aduce mai multa protectie cetatenilor, cand „teroristii” joaca leapsa prin Paris, autoritatile recunoscand cu nonsalanta ca erau deja cunoscuti si avuti in vizor.

    Apreciază

  2. vasiv21 said, on ianuarie 9, 2015 at 4:46 pm

    Frate, Saccsiv! Tot atacul asta are ca scop doar intarirea verificarii oamenilor simpli pentru introducerea CIP-ului, si eventual un razboi cu musulmanii (sa fereasca Dumnezeu!). Stim la cine i-ar conveni acest razboi, pentru ca o parte a capitalei lor e a musulmanilor si acestia detin partea cea mai importanta pentru respectivii!

    Apreciază

  3. maus anonim said, on ianuarie 9, 2015 at 5:25 pm

    nu puneti botul fratilor…atacul este mediatic.,,,aceste atentate sunt puse la cale de serviciile secrete masonice pt a pune cu botul pe labe populatia..pt a gasi motiv sa va transforme viata intr-un iad..intr-o puscarie digitala…fara frica!nu va lasati intimidati de frica!nu luati decizii anormale bazate pe frica!..nu vedeti ca masoneria e in spate?nu luati carduri nu acceptati carduri de nesanatate .nu va schimbati credinta!credeti cu tarie in Bunul Dumnezeu!tineti minte ca doar ortodocsii se pot mantui..sectele .papistasii..musulmanii..jidanii sionisti toti f f multi vor merge la iad..este vremea cernerii..satana cauta furios pe cine sa inghita..e vremea lui..dar si a noastra de mucenicie cu ajutorul lui Dumnezeu,.nu va lasati intimidati de dracii fara coarne..nu acceptati masuri antiomenesti..nu acceptati tot felul de carduri si device-uri de inlantuire..
    cititi si aici sa va intariti
    http://savatie.wordpress.com/2009/01/14/apelul-parintelui-iustin-pirvu-catre-toti-iubitorii-de-hristos/

    toata treaba e tesuta in asa hal…ca sa nu mai judecati normal!ca sa poata implementa masurile draconice de bigbrother..evident pt pacatele noastre cele multe..si nespovedite probabil.si lipsa de pocainta..de aia sa permis..
    ce se intampla acum este manifestarea diavolilor cu sau fara trup.. pt a putea impune pecetluirea fortata ..ca asa omul de bunavoie nu pune botu”..asa de frica multi fricosi stie ca vor ceda.,.la anul dupa cum spun Parintii apare antihrist pe scena politica globala..de aia se grabesc,,nu cedati fricii!nu cedati casnicului din casa de la voi!nu cedati in fata Parintilor care va trag catre satana..sau a fratilor sau a colegilor ..sau a prietenei sau nevestei.stati drepti si marturisiti cu orice risc.ganditi-va ce veti spune Domnului in fata scaunului de judecata..nu ce spune sa zicem…femeia!!

    Apreciază

  4. Hidden said, on ianuarie 9, 2015 at 6:03 pm

    Niste prosti. Sper sa nu se inmulteasca, altfel s-ar potrivi acea bijuterie literara : „prosti, dar multi!”

    Apreciază

    • stef said, on ianuarie 9, 2015 at 11:25 pm

      Aparaent sunt multi dar este tocmai invers – Aceste oanangauri NU reprezinta poporul roman sau asa zisa „societate civila” – Nu sunt decat o minoritate cu rol de paravan – In spatele lor functioneaza o retea masonica de recrutare,dezinformare si ocultare care aplica agenda si lichideaza fiinta acestui neam – Dupa ce au decimat prin incompetenta si crime de subminare sursele de subzistenta ale poporului ii vedem acum transformati in capitalisti luptatori pentru democratie , „stat de drept” si mecanisme de tip securist – Au nenorocit viata catorva milioane de romani si viitorul generatiei tinere – Generatia ’80 ’90 NU ARE SI NU VA AVEA NICI UN VIITOR – NICI LOCUINTE ,NICI VENITURI DECENTE,NICI FAMILIE din cauza acestor banditi!

      Apreciază

  5. Radu Humor said, on ianuarie 9, 2015 at 6:15 pm

    Ce imbecili ?!
    Să-ţi ceri singur laţul la gât 😉
    Şi până la urmă, aşa le trebuie europenilor !
    La făcătura asta birocratică numită UE ( o nouă URSS, că doar e concepută de aceleaşi minţi bolnave !) s-au ferit ca de ăl cu coadă, să puie Creştinismul la origini !
    Dacă susţineau şi legiferau că una din Ideile de bază ale UE este Creştinismul, nu mai veneau musulmanii ca într-un sat fără câini, să-şi impună religia lor!
    Dacă au văzut că alta nu-i ?!
    Acum degeaba se vaită că-i năpădesc musulmanii cu Sharia lor!
    Dacă n-a fost bun Creştinismul….
    P.S.
    Interesant e că 3 din 4 convertiţi la Islam, sunt femei !
    Cu toate că cei care combat această milenară religie, o fac având în centrul atenţiei, condiţia femeii în Islamism !

    Apreciat de 1 persoană

    • vali said, on ianuarie 9, 2015 at 6:53 pm

      Istoria se razbuna. Atatea sacrificii timp de sute de ani ca sa ii tinem pe turci la distanta de Europa iar papa ne-a pus bete in roate mereu.

      „Domn de nu era olteanul, acum toata Europa in genunchi citea Coranul !”. Las ca il citesc acum … pacat de oamenii nevinovati.

      Apreciat de 1 persoană

    • Ionut said, on ianuarie 9, 2015 at 9:49 pm

      Exact asa. Nu le-a placut de Hristos, poate le place sharia…

      Apreciază

  6. john said, on ianuarie 9, 2015 at 6:45 pm

    Asa cum ma asteptam,teroristii,au fost lichidati,Mortii nu vorbesc,,nu-i asa?
    Potrivit presei franceze, au avut loc schimburi de focuri si explozii, in urma carora cei doi au fost ucisi, iar un elicopter a aterizat pe acoperisul tipografiei. Fortele de ordine au reusit sa elibereze ostaticul.
    In plus, un barbat inarmat a luat ostatici la un magazin evreiesc din estul Parisului, iar explozii si focuri de arma au fost auzite si acolo, in Porte de Vincennes. Aici se pare ca ostaticii ar fi reusit sa fuga, in timp ce atacatorul a fost de asemenea ucis.

    Tot mai multi evrei parasesc Franta cu destinatia Israel, pe masura ce antisemitismul ia amploare
    http://www.hotnews.ro/stiri-international-19047054-tot-mai-multi-evrei-parasesc-franta-destinatia-israel-masura-antisemitismul-amploare.htm

    Fost oficial american leagă atacul din Paris de muşamalizarea atacurilor din SUA din 2001
    http://epochtimes-romania.com/news/fost-oficial-american-leaga-atacul-din-paris-de-musamalizarea-atacurilor-din-sua-din-2001–228506

    Apreciază

  7. Paul said, on ianuarie 9, 2015 at 7:44 pm

    Cat de convenabil, nu??? Iata cum ne joaca, pas cu pas. Mai intai creaza problema si apoi tot ei vin cu „solutia”! Mi-e si greata! Daca la inceputul anului eram curios cum o va scoate Iohannis cu promulgarea legii anticonstitutionale Big Brother, acum – dupa ce si-a pus singur avatarul „Je Suis Charlie” – este cat se poate de clar. Vom avea lege Big Brother fie ca ne convine sau nu. Adio libertate de expresie, adio libertate de orice fel! In ce hal fac experiemente pe noi este absolut ridicol. Oamenii sunt pur si simplu dresati.

    Apreciat de 1 persoană

  8. Nae ionescu said, on ianuarie 9, 2015 at 7:45 pm

    NU CUMVA ONG-URILE L-AU SPRIJINIT SI PE CEL MAI PROST , MAI ANTIDEMOCRATIC SI ANTIROMAN PRESEDINTE, TRAIAN BASESCU,ATUNCI DE CE SA LE LUAM IN SEAMA, NU SE VEDE CLAR CA SUNT BLINDATE DE TURCESTI, OFITERI ACOPERITI, ELE NU INTERESUL NOSTRU IL APARA CI INTERESUL SRI, VANDUTI SI MERCENARI, AU CEA MAI BUNA ACOPERIRE POSIBILA, NUMAI CEA DE JURNALIST SI JUDECATOR ESTE MAI BUNA CA CEA DE MEMBRU ONG..

    Apreciat de 1 persoană

  9. john said, on ianuarie 9, 2015 at 8:22 pm

    „Doctrina terorii” care ni se serveşte acum e una dintre cele abjecte manipulări media puse la cale de Structurile represive ale statului în complicitate cu parlamentari, organizaţii „civice”, „lideri de opinie” şamd. pentru a limita cât mai mult drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului în favoarea unui stat TERORIST.
    Am două întrebări pentru toţi actorii sociali: – câţi cetăţeni au murit în urma atentatelor petrecute pe teritoriul României în ultimii 25 de ani? – câţi cetăţeni au decedat din cauza sărăciei în România ultimilor 25 de ani? De fapt, care e problema reală de SECURITATE a României: terorismul sau sărăcia? Nu e suficient că avem cel mai stufos aparat securistic din lume – dintre ţările „democratice”- vrem să le dăm şi puteri nelimitate şi fără vreun control cetăţenesc real.”
    http://www.apador.org/autoritatile-romane-folosesc-atentatul-din-franta-pentru-a-ne-restrange-drepturile-fundamentale/

    Apreciază

  10. GIM said, on ianuarie 9, 2015 at 9:24 pm

    Dar chiar nu vreti sa recunoasteti, ca asa cum sunt partidele de stanga sau dreapta, la fel sunt si reprezentantii presei, ONG-lor, s.a.? Din practica se stie: numai „ONG nonprofit” merita increderea noastra…

    Apreciază

  11. Ionut said, on ianuarie 9, 2015 at 9:47 pm

    Foarte interesanta aceasta asociatie, zice-se pentru implementarea „democratiei” si foarte interesante vizibilitatea mediatica si accesul sefului sau in cercurile puterii.
    Asociatie? ONG? Hm, sa fim seriosi…

    Apreciază

  12. alin said, on ianuarie 9, 2015 at 10:50 pm

    Teroriştii au fost ucişi. Charlie Hebdo – Varianta europeană a lui 9/11. Unul din obiective: NOI DOGME RELIGIOASE

    http://www.apologeticum.ro/2015/01/teroristii-au-fost-ucisi-charlie-hebdo-varianta-europeana-a-lui-911-unul-din-obiective-noi-dogme-religioase/#more-43042

    Apreciază

  13. Antonio said, on ianuarie 10, 2015 at 2:54 am

    Sa interzica telefoanele fara gps, sa puna baterii suplimentare ascunse in telefoane si microfoane, sa stie cand faci sex, cand te usurezi, sa puna gps la masini, barci, carute, biciclete, trotinete sa faca sisteme de blocare sa nu poata sa mearga cu ele decat titularul, cu amprenta si scanarea irisului, sa le puna camere sa te vada, daca un hacker ti le fura sa ti le imobilizeze cu satelitul imediat sau ca sa prinda hotul sau teroristul sa activeze bomba ascunsa.

    Apreciază

  14. […] ONG-urile rusinii: CER INASPRIREA de urgenta a LEGILOR BIG BROTHER … […]

    Apreciază

  15. […] ONG-urile rusinii: CER INASPRIREA de urgenta a LEGILOR BIG BROTHER … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.