SACCSIV – blog ortodox

Alte gropi uriase in Siberia …

Posted in GROPI by saccsiv on iulie 30, 2014

Dupa cum stiti:

Foto: EXPEDITIE in GROAPA din Yamal – SIBERIA

Iata si ce putem citi la EXTRATEREȘTRI sau testarea unei arme SECRETE. Ipotezele vehiculate pentru apariția unor noi CRATERE GIGANTICE în Siberia:

La zece zile după descoperirea unui misterios crater în regiunea siberiană Yamal, oamenii de ştiinţă au constatat apariţia a două noi cratere similare, fiind relansate discuţiile cu privire originea acestora.

Printre ipotezele cele mai vehiculate pe internet cu privire la modul de formare a acestor cratere se numără cele legate de intervenţiea unei civilizaţii extraterestre, impactul cu unul sau mai mulţi meteoriţi, testarea unor arme secrete sau o farsă bine elaborată.

Primul dintre cele două noi cratere a fost descoperit în apropiere de Bovanenkovo, o zonă în care se află numeroase gazoducte. Celălalt crater a apărut tot în regiunea Yamal, la aproximativ 100 de kilometri de locul în care se află primul crater.

Conform publicaţiei Siberian Times, geologii, specialiştii în mediu şi istoricii nu au ajuns încă la un consens cu privire la posibila cauză a acestor cratere.

O posibilă explicație ar fi schimbările climatice, care ar fi putut produce topirea unui strat de gheaţă, rezultând surparea solului de deasupra sa. Această surpare ar fi putut fi amplificată şi de eliberarea de gaze naturale din sol, care ar fi produs o explozie similară destupării unei sticle de şampanie, relatează Agerpres.

Tagged with: , , , ,

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on iulie 30, 2014 at 1:47 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  2. Gavrila Denisa said, on iulie 31, 2014 at 12:28 am

    decent decent ,dar daca PERMAFROSTUL DIN SIBERIA se topeste… va fi o mare bomba naturala mai eficenta decit toate cele atomice existente actual la indemina omenirii,iar oamenii abia atunci vor afla ce inseamna blestemul pamintului numai ca nu or sa mai aiba timp sa se vaite

    Apreciază

  3. […] Alte gropi uriase in Siberia … […]

    Apreciază

  4. Dextro said, on august 3, 2014 at 5:13 pm

    Gropile astea perfect cilindrice au peretii foarte netezi ca si cum ceva circular si solid ar fi iești de acolo iar lucrurile cu forma regulată nu prea sunt naturale. Daca era o explozie de gaz din interior, marginile ar fi fost neregulate si nu ar fi fost un cilindru aproape perfect ci un trunchi de con. Daca ar fi fost un meteorit, de asemenea, gaura lasata ar fi fost tronconica. Bun, mie imi este clar ca ceva a iesti de acolo, insa nu stiu ce si nici unde s-a dus…Cred ca fenomenul este mult mai bizar decat suntem lasati sa credem… diavolul este legat in fundul pamantului si Dumnezeu il va dezlega la un moment dat. Eu asa ceva imi amintesc ca scrie in scriptura.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.