SACCSIV – blog ortodox

ISRAEL DOAR SE APARA: Israelul a ucis de 10 ori mai multi palestinieni in ultima saptamana decat a ucis Hamas israelieni in ultimii 13 ani

Posted in GAZA, ISRAEL by saccsiv on iulie 20, 2014

10402466_721714611218254_4339661086854983171_n

Foto: https://www.facebook.com/RemiPoet

   Conform articolului “ISRAEL IS ONLY DEFENDING ITSELF”. The truth behind the claim Israelul a ucis de 10 ori mai multi palestinieni in ultima saptamana decat a ucis Hamas israelieni in ultimii 13 ani.

Iata si ce putem citi in articolul E ok sa omori civilii:

Ultimele saptamani ne-au invatat o lectie importanta: fortele armate ale unui stat pot ucide cati civili doresc, fara sa se teama de consecinte. Desigur, cu conditia sa fie de partea “corecta” a baricadei si sa aiba mass-media de partea lor. Daca nu, e ok sa impuste si ziaristii “ostili”, care nu relateaza suficient de entuziast eroismul trupelor guvernamentale in lupta cu populatia neinarmata.
In Ucraina, de exemplu, s-a vazut clar ca sutele de civili ucisi in bombardamente nu sensibilizeaza opinia internationala. Distrugerea caselor de catre proiectilele de artilerie sau de catre tirurile avioanelor de atac este acceptata tacit ca o conditie pentru infrangerea rebelilor sau macar pentru descurajarea lor. In WWII, englezii au dezvoltat o tactica a “covoarelor de bombe” care sa ucida cat mai multi civili pentru a demoraliza trupele Axei.

In Israel, deasemenea, raidurile aviatiei militare au ucis zeci de civili fara ca aceste crime sa sensibilizeze Occidentul. Da, veti spune, este pretul pentru uciderea a trei adolescenti israelieni. Totusi, putem sa ne intrebam: cine spune ca adolescentii au fost ucisi de Hamas? Nu exista nici o dovada in acest sens.

Tin minte foarte clar cum SUA cereau interzicerea zborurilor militare ale aviatiei siriene pentru ca, luptand impotriva rebelilor, bombardamentele aviatice puneau in pericol vietile civililor. SUA au tacut si in Ucraina, cum tac si in Israel, facandu-se ca nu vad cum aviatia militara este folosita pentru a teroriza si a extermina civilii.

Scris de Razvan Bibire, contrasens.ro

Comentariu saccsiv:

   Zilele acestea zicea un nene la tv cum ca Hamas foloseste populatia ca scut uman, interzicandu-i sa plece.

Oare?

A zis insa si Mircea Badea o vorba desteapta in emisiunea sa: “Sa plece, dar unde?”

Chiar asa, unde?

Vremuri tulburi prezinta si o harta:

palestinian-loss-of-land-1946-2010

Cititi va rog si:

Israelul incepe ofensiva terestra in Gaza

Video: ISRAEL – GAZA …

Tagged with: ,

20 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu said, on iulie 20, 2014 at 2:12 pm

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  2. cristi o. said, on iulie 20, 2014 at 2:54 pm

    Se stie ca Ceausescu avea legaturi mai stranse si vizibile cu Palestina. Se mai stie ca, acelasi Ceausescu, dupa venirea la putere, a facilitat emigrarea sionistilor bolsevici aflati in posturi cheie, si inlocuirea lor cu autohtoni romani. A incercat o curatare (cel putin partiala) pe cai pasnice (plata & emigrare) de elementele criminale sioniste ce infiltrasera aparatul de stat de la venirea bolsevicilor pe tancuri. Intr-o anumita masura a avut si rezultate. In mare, conomia romaneasca s-a revigorat (evident, cu multe neajunsuri), s-a putut plati astfel datoria externa si s-a evitat falimentul (e adevarat, cu mari sacrificii). Oare aceste elemente sa fi contribuit semnificativ la uciderea sa ritualica, in ziua Nasterii Domnului, de catre criminalii sionisti ce au pus mana pe putere, din nou, in ’89? Si la alungarea fortata a peste 4,5 milioane de romani din tara dupa ’90 (asta tot ceva ritualic pare, desi stiu ca a avut si rol de eliminare, fara razboi, a unei potentiale piedici in calea colonizarii)? Ori „contrele” lui cu FMI (cand a vrut sa faca banca) au fost decisive? Poate stie cineva mai mult… Colonizarea Palestinei ca model, mi se pare ca e aplicata si la noi, sub o forma ceva mai „umana” – alungarea a milioane de romani, infometare, distrugerea sistemului medical, desfiintarea armatei, subminarea economiei, compromiterea serviciilor secrete si imigratia masiva a zeci de mii de „iudei” pe an (numiti oficial „persoane din orient”), majoritatea cu identitati diferite de cea din actele de nastere, pentru a fi greu de reperat (desi „ADN-ul comportamental” ii da de gol imediat)…

    Apreciază

  3. ioan said, on iulie 20, 2014 at 3:33 pm

    ceea ce se intampla acolo e o tragedie,in sensul ca din pacate mor foarte multi civili nevinovati…dar oare sa fie doar destinul?toata aceasta ,,emotionanta,,propaganda anti-israel e foarte bine pusa la punct…natiunile se vor alia cat de curand contra statului israel,poporul ales al lui Dumnezeu,cel mai urat si odiat popor din istoria umanitatii…si vor merge impotriva lui…la meghido…va avea loc acel armaghedon…dar Dumnezeu va fi cu el…va avea loc ultima mare batalie intre natiuni…si iarasi Biblia are dreptate!Vai lor celor care au fost sunt si vor fi impotriva acestui miracol care este ISRAELUL!!!

    Apreciază

      • ioan said, on iulie 20, 2014 at 3:51 pm

        imi pare rau,nu sunt eretic ,daca tu asta crezi despre mine…nici o problema numai bine!

        Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on iulie 20, 2014 at 7:35 pm

        ioan

        Sectele au fost fatate de evreii sionisti adica masonii. Masoneria a inceput sa prinda contur prin anul 1200, odata cu inceperea construirii catedralelor catolice in europa. Dupa putin timp a inceput sa prinda contur asa zisa reforma a lui luther pe fondul acestei baze masonice. Am observat ca toti sectarii sunt pro-Israel si nu intamplator, pentru ca ei sunt formati de mici si sunt in acelasi duh cu masonii lor.

        Apreciază

    • danielvla said, on iulie 20, 2014 at 6:09 pm

      ioan,
      Serios? Israelul, miracol sau stat terorist? Mai gandeste-te. Deci, dupa tine, Dumnezeu va fi de partea sinagogii satanei…

      Apreciază

    • Trezirea Fratilor said, on iulie 20, 2014 at 11:08 pm

      43. De ce nu înţelegeţi vorbirea Mea? Fiindcă nu puteţi să daţi ascultare cuvântului Meu.
      44. Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii.
      45. Dar pe Mine, fiindcă spun adevărul, nu Mă credeţi.
      46. Cine dintre voi Mă vădeşte de păcat? Dacă spun adevărul, de ce voi nu Mă credeţi?
      47. Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu.
      48. Au răspuns iudeii şi I-au zis: Oare, nu zicem noi bine că Tu eşti samarinean şi ai demon?
      49. A răspuns Iisus: Eu nu am demon, ci cinstesc pe Tatăl Meu, şi voi nu Mă cinstiţi pe Mine.
      50. Dar Eu nu caut slava Mea. Este cine să o caute şi să judece.
      51. Adevărat, adevărat zic vouă: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac.
      52. Iudeii I-au zis: Acum am cunoscut că ai demon. Avraam a murit, de asemenea şi proorocii; şi Tu zici: Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va gusta moartea în veac.
      53. Nu cumva eşti Tu mai mare decât tatăl nostru Avraam, care a murit? Şi au murit şi proorocii. Cine te faci Tu a fi?
      54. Iisus a răspuns: Dacă Mă slăvesc Eu pe Mine Însumi, slava Mea nimic nu este. Tatăl Meu este Cel care Mă slăveşte, despre Care ziceţi voi că este Dumnezeul vostru.
      55. Şi nu L-aţi cunoscut, dar Eu Îl ştiu; şi dacă aş zice că nu-L ştiu, aş fi mincinos asemenea vouă. Ci Îl ştiu şi păzesc cuvântul Lui.
      56. Avraam, părintele vostru, a fost bucuros să vadă ziua Mea şi a văzut-o şi s-a bucurat.
      57. Deci au zis iudeii către El: Încă nu ai cincizeci de ani şi l-ai văzut pe Avraam?
      58. Iisus le-a zis: Adevărat, adevărat zic vouă: Eu sunt mai înainte de a fi fost Avraam.
      59. Deci au luat pietre ca să arunce asupra Lui. Dar Iisus S-a ferit şi a ieşit din templu şi, trecând prin mijlocul lor, S-a dus.

      Apreciază

  4. ORTODOXIE said, on iulie 20, 2014 at 4:55 pm

    Reblogged this on CREDINŢĂ DREAPTĂ ORTODOXĂ!!!.

    Apreciază

  5. aniush said, on iulie 20, 2014 at 5:07 pm

    Ne-ar trebui un conducator care sa puna tara asta pe picioare. Nici sa ne tina sub papuc, cum a facut Ceausescu, dar trebuie sa fie pregatit sa sacrifice ceva pentru a pune tara pe picioare. Eu nu vad sa aiba alta solutie un om de buna credinta care va veni…si are multe de facut. In primul rand industria trebuie reconstruita de la 0, agricultura, cercetarea, sanatatea si invatamantul trebuiesc ridicate. La ora actuala sunt la pamant. Trebuie sa stie sa comunice cu poporul, sa asculte oamenii. Mai e ceva: si oamenii trebuie sa fie intelegatori sa-si dea seama ca la ora asta e foarte greu.
    De o asemenea persoana e nevoie, o persoana cu o credinta foarte puternica, care sa nu fie sluga preaplecata a sionistilor si trebuie sa fie atent sa ramana in viata ca altfel tot oamenii vor avea de suferit. Oamenii au nevoie de un adevarat leader, tara are nevoie si are nevoie cat mai repede.

    Apreciat de 1 persoană

    • cca70 said, on iulie 20, 2014 at 6:36 pm

      si pe cine vezi capabil sa faca toate astea?
      eu nu vad pe nimeni in stare….nici macar la jumatate din ce a facut ceausescu pe plan economic

      Romania numai are nici un viitor, din pacate, …asa vad eu evoluand lucrurile , si nu va grabiti sa ma acuzati de ceva, nici mie nu imi place ca e pe fundul gropii dar asta e realitatea

      Apreciază

  6. aniush said, on iulie 20, 2014 at 7:08 pm

    ioan,
    Miracol? Israelul? Sunt ucigasi cu sange rece si cu ura impotriva oamenilor. Nici macar nu sunt patrioti care isi apara teritoriul lor; sunt niste cotropitori. Dumnezeu ii iubeste, dar ei Il urasc. Nu poti sa intri peste niste oameni sa ii cotropesti, sa ii omori si sa pretinzi ca te aperi. Doamne fereste!
    Hai sa privim un pic realitatea in fata.

    Apreciază

  7. STOP RFID 666 said, on iulie 20, 2014 at 7:38 pm

    TOTUL E PE FATA IAR NOI NE UITAM PRECUM CURCA IN LEMNE – Biblia zice ca poporul piere din lipsa de cunostinta.

    http://www.ziare.com/economie/criza-economica-mondiala/ne-asteapta-crize-in-cascada-iar-noi-n-am-invatat-nimic-din-greseli-ce-i-de-facut-1311611

    Apreciază

  8. ROmanul said, on iulie 21, 2014 at 2:57 am

    Pentru cine nu stie: Gaza e un teritoriu pe care s-au refugiat civilii in timpul razboiului arabo-israelian. A fost o tabara de refugiati. Dupa ce razboiul s-a terminat evreii n-au mai dat voie palestinienilor sa se intoarca la casele si pamanturile lor. Consecinta este ca Gaza este unul dintre teritoriile cu cea mai mare densitate de populație din lume. Evreii zic ca daca au plecat atunci sa fie buni plecati. Intrebarea e: Armata Israelului le zice la palestinieni sa plece ca vin ei si bombardeaza. Pai au mai plecat o data si nu li s-a mai dat voie sa se intoarca. Si unde sa plece? Se face atata tam-tam cu mortii aia din avionul civil doborat din greseala de rebeli dar de peste 400 de morti palestinieni abia daca vezi pe ici pe colo. Rebelii din Ucraina trebuiau sa recunoasca (daca au fost ei) cinstit ca au gresit si sa spuna ca sunt pagube colaterale precum a zis SUA cand a bombardat un pod in Serbia pe care se afla chiar atunci un tren de calatori, sau cum zic mereu cand omoara civili pe la nunti. Sorry pagube colaterale ca altii au voie sa omoare civili cu sutele iar altii n-au voie in razboi. Si culmea ca daca ii critici pentru ceea ce fac urla peste tot ca esti antisemit daca nu esti de acord cu ce fac ei.

    Ca sa intelegeti situatia imaginati-va ca vine cineva la voi acasa va baga in debara si se instaleaza in casa si curtea voastra. Voi din debara strigati sa va dea drumul, urlati, etc. Din cand in cand acel cineva vine si va bate bine din debara sa taceti din gura acuzandu-va ca nu vreti pace, ca sunteti jegosi nespalati si necivilizati vorbiti urat si nu sunteti educati. Cam asa fac evreii cu palestinienii.

    Iar daca spuneti ca e teritoriu evreiesc inca din vechime ok. Dar de ce sa ne alegem noi momentele din istorie care ne convin? Sa nu uitam ca inaintea evreilor erau alte popoare pe acele teritorii pe care evreii i-au holocaustat mai rau ca Hitler. Fara suparare. Pe principiul asta daca fiecare tara isi alege un moment cand era cea mai mare atunci nu ne ajunge nici 100 de planete.

    Si culmea evreii vin acum sa ceara retrocedari prin Romania. Pai sa le spunem si lor ce le spun ei palestinienilor: Ati plecat atunci sa fiti bine plecati!

    Ce face Israelul acolo se cheama purificare etnica. Cine detine oficial: „Teritorii ocupate”? Cine construieste „Colonii” pe ele? Daca in Romania guvernul ar construi case ANL in Harghita si Covasna si le-ar da doar Romanilor ce-ar zice toata lumea? Nu mai zic de reactia MAE care repede s-a grabit sa-i planga pe cei trei adolescenti israelieni si acum nu zice un cuvintel cand mor sute de oameni multi din ei femei si copii.

    Sa mai zica cineva ca ideea cum ca evreii conduc lumea prin guverne dominate de evrei sau guverne corupte ori incompetente e doar o teorie a conspiratiei.

    Apreciază

    • criss said, on iulie 22, 2014 at 1:07 am

      Si despre sutele de rachete ce sunt lansate zi si noapte in Israel si de Hamas ce foloseste populatia civila drept propaganda pt a ataca Israelul si despre refuzul de incetare a focului in ciuda faptului ca mor atatia oamneni nevinovati,DE-AI LOR,si cei care raman traiesc fara apa sau hrana sau curent electric ce zici?
      Stiai ca de cate ori s-a cerut incetarea focului si Israelul a fost de acord Hamas a continuat sa lanseze rachete?Stiai ca saptamana trecuta un convoi de ambulante raniti din Gaza a fost lasat sa treaca in Israel pt a primi spitalizare aici?Locuiesc in Israel,intr-un oras destul de aproape de granita cu Gaza si nu-ti pica bine deloc cand auzi sunetul rachetelor ce explodeaza si sirenele ce „urla” din 2-3 ore zi si noapte.Nu vreau sa tin partea Israelului,Doamne fereste,este clar ca din cauza lor a inceput totul prin ocuparea acestor teritorii insa ce face acum cred ca ar face orice tara din lume.Nu se poate sa stai cu mainile in san cand aproape 1000 de rachete sunt lansate spre Israel?Hamas nu-i pasa de propria populatie?Liga Araba a cerut cerut guvernului Hamas sa accepte incetarea focului si au refuza.In Gaza populatia este saraca din cauza guv Hamas altfel de unde bani pt fabricarea atator rachete?O tara ca Gaza cu o populatie de peste 1 700 000 de locuitori primeste zeci de mil dolari din Quatar si Arabia Saudita anual,unde sunt acei bani?Nu vreau sa acuz pe nimeni insa probl aici este multa mai complicata decat e prezentata in mass-media si prea usor se trag concluzii doar in urma unor analize de suprafata!

      Apreciază

  9. […] ISRAEL DOAR SE APARA: Israelul a ucis de 10 ori mai multi palestinieni in ultima saptamana decat a u… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.