SACCSIV – blog ortodox

Ce fac astia in HALATE DE BAIE la intrunirea BILDERBERG?

Posted in Bilderberg by saccsiv on iunie 1, 2014
Tagged with:

37 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Citeste mai departe […]

    Apreciază

  2. aniush said, on iunie 1, 2014 at 9:25 am

    Trageri. Ce altceva sa faca? Se destrabaleaza.

    Apreciază

  3. NEAMTUL said, on iunie 1, 2014 at 11:26 am

    ,,Ce fac astia in HALATE DE BAIE la intrunirea BILDERBERG?” Daca sunt in HALATE DE BAIE in mod cert si indubitabil FAC BAIE ! Ca or mai face si altceva ? Desigur dar pe acestea nu le cunosc decat Papa si seful bisericii ortodoxe romane :-)))))))

    Apreciază

  4. Radu said, on iunie 1, 2014 at 11:27 am

    Reblogged this on radupopescublog.

    Apreciază

  5. ok said, on iunie 1, 2014 at 12:19 pm

    ce să facă și ei, moșii bogătași ai planetei?

    s-au strâns la un șpriț (ca baieții) și își fac poze, ca amintire.. că deh, sunt și ei oameni, la urma urmei

    acum doar nu credeți că fac ritualuri cu caracter homo-satanist lângă geam

    Apreciază

  6. Decipher said, on iunie 1, 2014 at 1:36 pm

    Fac poze, se distrează, se relaxează, râd pe seama „termitelor” pe care le înrobesc și alte distracții de oameni bogați și influenți: orgii, depravări, ritualuri, sacrificii etc. Li s-a înnegrit sufletul atât de tare încât, în mintea lor, binele a devenit rău, iar răul bine. Totuși, tind să cred că măscăricii ăștia care apar în videoclip sunt ceva oameni de afaceri sau corporatiști, închinători la bani și corupți. Adevărații șerpi cu chipuri umane stau bine ascunși.

    Apreciază

    • saccsiv said, on iunie 1, 2014 at 1:43 pm

      Decipher

      Intr-adevar, la intrunirile Bilderberg locotenentii ELITELOR traseaza sarcini marionetelor de rang inalt.

      ELITELE or avea si ei lacasurile lor mult mai bine ascunse, unde ritualurile sunt la un nivel cu mult mai macabru.

      Apreciază

  7. dante said, on iunie 1, 2014 at 1:36 pm

    Se pozeaza si se uita cu superioritate la goimi, dupa ce in prealabil au baut un sprit si au mai trasat citeva directive globale.
    …Sau poate stau in halate din cauza incalzirii globale, iar acuma analizeaza metodele de lupta impotriva acesteia, intr-un cuvint…se „sacrifica” pentru noi astia mici si prosti.

    Doamne ajuta!!

    Apreciază

  8. Ion said, on iunie 1, 2014 at 1:49 pm

    wikipedia e o mizerie masonica

    Apreciază

  9. Florin said, on iunie 1, 2014 at 2:40 pm

    Bilderberg e doar un alt instrument alt rand de „smecheri” alti rechini mai mari se afla in spatele lor si tot asa
    cei mai puternici nici macar nu i-am vazut vreodata si nici nu o sa ii vedem la TV sau in alta parte
    nimeni nu stie cum ii cheama sau macar daca exista…
    Astia sunt niste fumigene si atat…

    Apreciază

  10. Cosmin S. said, on iunie 1, 2014 at 4:29 pm

    cate un pic, pana n-o mai ramanea nimic…

    DOCUMENT Piste de biciclete în locul căilor ferate. Aceasta este strategia Guvernului pentru eficientizarea sectorului feroviar
    http://adevarul.ro/economie/stiri-economice/piste-biciclete-locul-cailor-ferate-strategia-guvernului-eficientizarea-sectorului-feroviar-1_53860e340d133766a81537d1/index.html

    Guvernul a decis o nouă scădere a numărului de paturi din spitale, pentru 2014-2016. Practic, câte 1.000 de paturi dispar anual din spitalele româneşti, cu toate că decizii asemănătoare luate de Guvernul Boc în urmă cu trei ani au fost criticate de actuala Ptere.

    Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/decizie-socanta-a-guvernului-desfiinteaza-mii-de-paturi-din-spitale_1452068.html#ixzz33OUFmtYB
    Follow us: @realitatea on Twitter

    Apreciază

  11. andrei said, on iunie 1, 2014 at 4:48 pm

    Uitati-va la trailerul asta (https://www.youtube.com/watch?v=VaFfzhxR_nI) si fi-ti atenti pe la minutul 1:07. Numarul populatiei se opreste pe la ~523 milioane. Prima porunca din cele 10 de pe Georgia Guidestones: 1. Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature. http://ro.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones
    Otrava din mancare,apa,vaccinuri,medicamente nu e de ajuns, chiar si al treilea razboi mondial nu cred ca ar omori 90% dintre noi (doar sa se foloseasca arme nucleare dar nu cred ca elitele vor folosi pentru ca va distruge planeta si nu vor mai putea sa-si construiasca utopia/raiul pe pamant) insa un virus creeat in laborator la care numai ei (elitele) au vaccin ar fi solutia perfecta. E si un serial tv cu aceeasi tema: 300 de imortali, la propriu imortali (exact ceea ce doresc elitele si ceea ce le-a promis lucifer „Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul”.
    ” Geneza 3:5, adica si veti deveni dumnezei, asta e ceea ce-si doresc elitele cel mai mult dupa ce omoara 90% din noi, sa devina dumnezei) creeaza intr-un laborator un virus pe care planuiesc sa-l foloseasca ca sa reduca populatia lumii. De asemenea oamenii de stiinta care vin acolo trebuie sa-si injecteze un cip in mana ca sa poata sa lucreze!

    Apreciază

    • andrei said, on iunie 1, 2014 at 4:51 pm

      Helix se numeste serialul

      Apreciază

    • Liliana said, on iunie 1, 2014 at 8:09 pm

      ,,Cel ce locuieste in ceruri va rade de dansii,si Domnul ii va batjocori pe ei” (Psalmul 2)

      Apreciază

    • Giovanni Onika said, on iunie 1, 2014 at 10:10 pm

      Oare o sa fie lasa-ti ? Pare ceva… nu am cuvinte. Au mai fost filme Ma gandeam acum si la milioanele de cosciuge din plastic filmate in unele zone din US, lagare goale intinse pe hectare intregi. Problema zombilor este iar pusa in multe scenarii de filme si acum pusa chiar in discutie in serios de guvernul American. Cine stie ce virus o sa elibereze, care ucide, dar care are si efecte de nebunie si cei infectatii o sa aiba comportamente total deplasate si o sa fie considerati foarte periculosi, Intelegeti, un virus care inainte de a omori omul o sa atace creierul(pintre alte organe) de exemplu si acesta sa se comporte „nebuneste” gen cum se purtau vacile care faceau „boala vaci nebune” si atunci cei infectatii care mor, mor care nu ii omoara ei fiind considerati pericole ce atenteaza la „ei”. De ce in US pana si posta a achizitionat milioane de gloante cum bineinteles au facut si departamentele abilitate cu apararea care au achizitionat miliarde de gloante, zeci de mii de ghilotine, pentru cine ? Rugati-va necontenit,la Domnul Iisus ne mai poate salva, forta bruta e toata in mana „lor”

      Doamne apara-ne si ne iarta !

      Apreciază

      • andrei said, on iunie 2, 2014 at 5:50 am

        EXACT CUM AI ZIS TU SE INTAMPLA DEJA!!!!!!!

        Apreciază

      • Giovanni Onika said, on iunie 2, 2014 at 11:24 am

        Andrei
        Pai da si ce o sa fie daca o sa apara, fereasca Dumnezeu in urma contaminari cu un virus mase mari de oameni care se comporta ca indivizi din clipul postat de tine, o sa vedem cam aceleasi imagini vazute in filme precum Rezident Evil, Day Z etc. si atunci ce urmeaza …liber la macel. Un sceanariu perfect pentru ei, oamenii infectati or sa atace si o sa omoare oamenii neinfectati, ei o sa aiba liber la ucis pe cei infectati care oricum mor intr-un final atacati de virus s.a.m.d. …un scenariu care ar duce la eliminarea unui nr. foarte mare de oamenii intr-un timp foarte scurt de timp si care ar duce la atingerea cifrei populatie de 500 mil loc. Ar mai fi o faza buna pentru ei ca intr-un asemenea scenariu „ei” nu ar avea nici o vina si nu pot fi acuzati de nimic ….vina fiind in totalitate a virusului, care o sa apara de nicaieri si cand isi termina treaba o sa dispara nicaieri si ne mai fiind nevoie sa fie utilizate arme de ucis in masa,care nu cred ca le-ar fi jena sa le foloseasca, dar au si ei de tras in eventualitatea folosiri armelor nucleare. Scenariul perfect pt. „ei”. Cine stie ce le mai coace mintea bolnava . Fereasca Dumnezeu ! Rugati-va !

        Doamne apara-ne si ne iarta !

        Apreciază

  12. Adita said, on iunie 1, 2014 at 6:35 pm

    la minutul 2:25 ce face zabaucul ala?!?!?!?!?!

    Apreciază

  13. aniush said, on iunie 1, 2014 at 6:41 pm

    Pai daca taie copii de vii in bucati si ei se distreaza. Persoanele acestea sunt psihopate, nu mai e nimic normal in ei. Noi cand vedem ce fac plangem cu lacrimi amare si ei nici macar nu ne simt.
    Eu sunt convinsa ca daca vreunul din ei ar salva un pui de animalut de la moarte pe loc i-ar cadea ceata de pe ochi si s-ar schimba. Ar plange si el cand ar vedea ca altii sufera…si cel putin ar incerca sa ajute. Sa speram ca se va intampla. Doamne ajuta!

    Apreciază

  14. john said, on iunie 1, 2014 at 8:48 pm

    Pregatesc, la fiecare intalnire,instaurarea NOM;
    Off topic:a aparut Maleficient- o porcarie la fel ca Noah…
    Frumoasa şi tânăra Maleficent trăieşte o viaţă idilică în paşnicul ei regat acoperit de păduri, visând că va deveni o puternică zână făcătoare de bine. Asta până într-o zi când armata unui rege invadator îi atacă semenii şi o extraordinară trădare face inima zânei să se transforme în piatră. Setea de răzbunare o împinge pe Maleficent ca, ani mai târziu, să arunce un crunt blestem pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul, dar, pe măsură…este linkul filmului(fara subtitrare)

    Apreciază

  15. Giovanni Onika said, on iunie 1, 2014 at 9:13 pm

    Hmm, ce este in mintea lor ? Este amagire si ei se cred mai presus de noi cand de fapt sunt doar lut(pamant), nu vor sa creada(ca de stiut cu siguranta stiu, dar se lasa amagiti de stapanul lor) si anume, ca in fata lui Dumnezeu toti suntem egali. Iluzia e tot ce au, ca in fapt nu au nimic, ca ce sunt ei asta si detin, praf si in ralitate au pierdut tot, insasi fiinta, s-au pierdut pe ei. Sa ne rugam la bunul Dunezeu sa ne ajute si credinta care este in fiecare din noi sa ne aduca mantuirea.

    Doamne ajuta-ne si ne iarta !

    Apreciază

  16. Iacoboaie Radu said, on iunie 1, 2014 at 9:19 pm

    OFF TOPIC

    Cine doreşte să înţeleagă felul în care gândesc oamenii din umbră (masonii), să pătrundă mai adânc viziunea măreaţă a lor asupra lumii din perspectiva cuceritorilor (bărbaţilor ,,puternici”), să vizioneze filmul aşa-zis istoric ,,ALEXANDER” (2004). Acest film îl preamăreşte pe Alexandru cel Mare şi visul său de a cuceri întreaga lume, să unească Asia cu Europa. Sunt multe aspecte în acest film, desigur regizat magistral în stil hollywoodian, care ne indică faptul că pentru masoni acesta este un film foarte educativ şi util.
    Ne vorbeşte practic despre VISUL DE A CUCERI OMENIREA PRIN FORŢĂ, PRIN LUPTĂ, astăzi când sunt atât de aproape de împlinirea lui… Numai că, pentru profani (adică noi toţi ceilalţi), termenul de CUCERIRE este înlocuit cu UNIFICARE.
    Şi vedem unificarea la toate nivelurile: economic, cultural, spiritual (calea ecumenismului), social (modul de viaţă modern, antitradiţional) şi politic…

    Apreciază

  17. marian said, on iunie 2, 2014 at 12:04 am

    De pe TWITTER, cica, presedintele Ceceniei, Kadirov,ar fi spus ca, nu ar avea de ce sa isi trimita trupele la Donetsk, cata vreme dusmanul e la Kiev…
    Din aceeasi sursa, ni se spune ca, 74000 de ceceni se antreneaza aproape de Donetsk fiind gata sa atace Kievul!
    Dumnezeu cu noi!

    Apreciază

  18. aniush said, on iunie 2, 2014 at 2:14 pm

    Giovanni Onika,
    Nu ei au o iluzie, ei stiu foarte bine care e adevarul si cauta sa induca in mintile oamenilor iluzia. Ei stiu ce exista si stiu foarte bine ce fac.
    Chiar recunosc faptul ca atunci cand for ajunge fata catre fata cu Dumnezeu se vor intoarce in abisul din care au venit. Ei singuri recunosc asta. Cauta insa sa evite momentul…si de aceea fac experimente cu gena nemuririi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.