SACCSIV – blog ortodox

ARIEL SHARON e pe moarte? SA NE AMINTIM ca Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca VA VENI DUPA MOARTEA LUI ARIEL SHARON …

Posted in Ariel Sharon, EVREI, Rabinul Yitzhak Kaduri by saccsiv on ianuarie 2, 2014

ariel-sharon-leave-hospit-006

Foto: http://www.theguardian.com/world/2010/nov/10/ariel-sharon-may-leave-hospital

   Cititi va rog cu atentie:

VIDEO (si transcriptul): Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia este Iisus (Yehoshua sau Yeshua) si ca va veni dupa moartea lui Aaron Sharon …

Ei bine, iata ce aflam din articolul După opt ani de comă, starea fostului premier israelian Ariel Sharon s-a înrăutățit:

Condiția medicală a fostului premier israelian Ariel Sharon, aflat în comă de aproape opt ani, s-a deteriorat semnificativ, scrie miercuri presa locală citată de Associated Press.
Potrivit postului de televiziune Channel 10 TV, fostul prim-ministru suferă și de probleme renale. În luna septembrie, el a fost supus unei noi intervenții chirurgicale pentru inserarea unui tub de alimentare, întrucât nu poate înghiți.
Acum în vârstă de 85 de ani, Ariel Sharon a suferit la începutul anului 2006 un accident vascular cerebral, în urma căruia a paralizat. De atunci el este în comă și conectat la aparate. Familia sa afirmă că uneori reușește să-și deschidă ochii și să miște degetele.

Comentariu saccsiv:

Nici acum nu-mi este clar daca Iisus Hristos i s-a aratat sau nu rabinului. Si daca i s-a aratat, de ce nu s-a crestinat? In sfarsit, vom vedea ce va fi dupa moartea lui Sharon. Oricum, mult nu mai e si apare el si antihristul dar nu dupa multa vreme va fi si Parusia.

Cititi va rog si:

VIDEO (si trascriptul): RABINI despre SFARSITUL VREMURILOR si … MESIA

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Hrisant said, on ianuarie 2, 2014 at 10:45 am

    Modificati greseala din titlu: Ariel Sharon, nu Aaron Sharon

    Apreciază

    • NIMENI said, on ianuarie 2, 2014 at 11:26 am

      Sa-l credem pe rabinul KADURI?, pare a fi o preprogramare, zic si eu nu dau cu paru’!

      Apreciază

  2. gheorghe tasca (@letsgeorge) said, on ianuarie 2, 2014 at 12:22 pm

    Nu am mai auzit de asemenea rezistenta umana,este un miracol,chiar daca om lucreaza aparatele.

    Apreciază

  3. mihai said, on ianuarie 2, 2014 at 2:12 pm

    un lucru este clar ”mesia” mult asteptat de catre evrei va fi din semintia lui dan, caci spre deosebire de DOMNUL ISUS care nu este din aceasta lume, antihristul va fi recunoscut dupa apucaturile lui, caci vorba ceea naravul din fire nu are lecuire

    Apreciază

  4. doktoru said, on ianuarie 2, 2014 at 4:37 pm

    Eu stiam ca parca zece din triburile alea iudaice cam disparusera de mult ,printre ele si tribul asta de la nea Dan …sau nu i asa ci altfel ?

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 2, 2014 at 4:44 pm

      doktoru

      Daca profetiile spun ca din Dan se trage, atunci asa e.

      Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”

      https://saccsiv.wordpress.com/2011/08/07/skartsiuni-dimitriu-%E2%80%9Cprofetii-despre-antihrist%E2%80%9D-2/

      Apreciază

      • NIMENI said, on ianuarie 2, 2014 at 7:33 pm

        Din cate-mi amintesc, asa am citit si eu in Biblie.

        Apreciază

      • Mirela said, on ianuarie 2, 2014 at 10:53 pm

        Nimeni

        Da, Biblia ne informează că Antihrist se va trage din Dan.
        Despre Antihrist vorbeşte profeţia lui Iacov/Israel către fiul său Dan: „Dan va judeca pe poporul său, ca pe una din seminţiile lui Israel. Dan va fi şarpe la drum, viperă la potecă, înveninând piciorul calului, ca sa cadă călăreţul. În ajutorul Tău nădăjduiesc, o, Doamne!” (Fac.49,16-18).
        De asemenea, si Ieremia profeţeste despre tirania lui Antihrist şi pustiirea pe care o va produce pe pământ. „De la Dan se aude… iată vin si vor pustii pământul si tot ce este pe el, cetatea si locuitorii ei” (Ier.8,16).

        Apreciază

    • Irina said, on ianuarie 4, 2014 at 4:19 pm

      Eu stiam ca evreii intotdeauna au fost traditionalisti, deci si-au pastrat aceste semintii cu sfintenie. Evreii dintr toti semitii au rezistat si inca mai rezista. Crestinarea evreilor este prevazutasi in Apocalipsa unde sunt enumerate semintiile din care se vor creastina si sunt deci trecute acolo toate semintiile in afara de semintia lui Dan.

      Apreciază

  5. marcela said, on ianuarie 2, 2014 at 4:50 pm

    pai nu a intrat in „moarte cerebrala” sa-i doneze organele la transplant?

    Apreciază

    • ionutignat111 said, on ianuarie 2, 2014 at 7:11 pm

      marcela,

      e ciudat cum pe români îi deconecteazã de la aparate dupe câtve zile, iar pe acest ariel îl tin de când era tânãr.

      Apreciază

      • Irina said, on ianuarie 4, 2014 at 4:22 pm

        Pai la noi ii deconecteaza din comoditate si poate si din lipsa de interes pt semeni specifica romanilor.

        Apreciază

    • Maria said, on ianuarie 3, 2014 at 11:52 pm

      Era deja mort de cativa ani , insa tinut cu aparatele , era „viu „.

      Apreciază

  6. clement said, on ianuarie 3, 2014 at 1:49 am

    Poporul palestinian ii doreste viata luuunga si neuroni activi, cat sa isi amintesca numele victimelor civile de la Sabra si Chatila, in bucla.
    Fiu-sau i-a comandat celebra reproducere „de arta” http://www.upi.com/Top_News/US/2010/10/20/Gallery-unveils-Sharon-sculpture/UPI-34281287585364/, pe care o pot admira „iubitorii de frumos”, probabil, contra cost.
    Investigatiile medicale, dupa spusele presei israeliene, Sharon le-a facut la clinica ” Socola” din Beer-sheva…
    Suntem profund miscati !

    Apreciază

    • Persil Rabin said, on ianuarie 13, 2014 at 12:09 am

      Masacrul de la Shabra si Chatila cred ca a fost comis de militiile crestine. Iata ce zice Crispedia:
      Masacrele de la Sabra şi Shatila (1982) reprezintă masacrarea civililor palestinieni de către forţe de miliţie creştine, în două tabere de refugiaţi din Beirut, în timpul invaziei Libanului de către Israel. Scopul invaziei era de a elimina gherilele palestiniene din Liban. Pentru a atinge acest obiectiv, Israelul s-a aliat cu câteva grupări creştine libaneze, inclusiv cu Partidul Falangelor, care luptase împotriva palestinienilor în violentul Război civil libanez (1975-1990).
      În urma evacuării din Beirut a luptătorilor din Organizaţia de Eliberare a Palestinei (OEP), evacuare asistată de Statele Unite, armata israeliană, sub comanda ministrului apărării, Ariel Sharon, a permis miliţiei Falangelor să pătrundă în cele două tabere, aparent în aparenţă a elimina luptătorii ascunşi din OEP. Estimările numărului de femei, copii şi bătrâni care au fost ucişi în următoarele câteva zile au variat între 800 şi câteva mii. Deşi nici un membru al forţelor de ordine nu a fost judecat pentru acele atrocităţi, Sharon – pe care o comisie de anchetă israeliană l-a găsit ulterior indirect responsabil prin neglijenţă de cele întâmplate – a fost condamnat de opinia publică arabă, ca vinovat de masacru.

      Apreciază

  7. john said, on ianuarie 3, 2014 at 11:47 am

    Saccsiv’s,nu vezi nicio legatura intre cele doua accidente,ambele la cap.Ma refer la cel a lui Ariel Sharon si cel al lui Schumacher?Pentru ca tot suntem la capitolul de conspiratii si mistere,tu ce zici, pot fi substituiti si inlocuiti cei doi,unul cu celalalt?Ceva de genul Avatar…este adevarat ca suna un pic a SF..Ideea aceasta mi-a venit in urma unui vis cu aceste doua personaje.Al 11-lea prim ministru Ariel Sharon(85 ani) si unul dintre cei mai naprasnici militari ce i-a dat Israelul si Michael Schumacher(45 ani) cel mai mare pilot de curse.Ambii suferind un traumatism cerebral,mentinuti in viata de aparate.Ambii declarati decedati maine 04.01.2014- pentru ca ritualul sa fie complet.Hm sau unu”retras”iar celalalt reactivat intr-un corp tanar si viguros.Rana de la cap a fiarei..sau poate este doar un cosmar de iarna?

    Apreciază

  8. […] ARIEL SHARON e pe moarte? SA NE AMINTIM ca Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia … […]

    Apreciază

  9. […] ARIEL SHARON e pe moarte? SA NE AMINTIM ca Rabinul Yitzhak Kaduri scria in 2005 ca numele lui Mesia … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.