SACCSIV – blog ortodox

DEZBATERE PUBLICA. IMPLICATI-VA. De la 1 aprilie 2014 – BULETIN CU CIP. Ei zic ca nu-i obligatoriu cu cip, dar atentie: VA FI SI CARD DE SANATATE, care VA AVEA OBLIGATORIU CIP. Avocati si juristi crestini: LAMURITI VA RUGAM CHESTIUNEA!

Posted in BULETIN BIOMETRIC, BULETIN CU CIP, CARD NATIONAL DE SANATATE, CIPURI by saccsiv on decembrie 8, 2013

Iata ce aflam din articolul Atentie! Se schimba actele de identitate!:

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a lansat in dezbatere publica un proiect de act normativ, pentru modificarea legislatiei referitoare la noile documente de identitate care vor fi obligatorii de anul viitor.
Proiectul de act normativ a fost publicat pe site-ul MAI si stabileste, printre altele, forma si continutul de date ale documentelor de identitate care vor fi puse in circulatie din 1 aprilie 2014. Este vorba despre:

 

–          cartea de identitate (C.I.),

–         cartea electronica de identitate (C.E.I),

–         cartea de identitate provizorie (C.I.P.) si dovada de resedinta in cazul cetatenilor romani,

–         cartea de rezidenta, respectiv cartea electronica de rezidenta (C.E.R.), precum si de cartea de rezidenta permanenta si cartea de rezidenta electronica permanenta, pentru cetatenii statelor membre ale UE, Spatiului Economic European si Confederatiei Elvetiene care au resedinta pe teritoriul Romaniei.

Inscriptionare

Potrivit proiectului legislativ, noile carti de identitate vor contine date in format tiparit sau in format inscriptionat prin tehnici speciale si datele inscrise in mediu de stocare, precum si elemente de particularizare si de siguranta, suplimentare fata de cele aflate in circulatie in prezent. Datele cu caracter personal vizibile sunt:

–         numele si prenumele titularului;

–         sexul;

–         cetatenia titularului;

–         data si locul nasterii titularului;

–         semnatura olografa a titularului;

–         imaginea faciala a titularului;

–         codul numeric personal;

–         adresa de domiciliu a titularului.

Date stocate pe cartea de identitate

Cartile electronice de identitate si cartile electronice de rezidenta vor contine:

–         datele din formatul tiparit, cu exceptia semnaturii olografe a titularului;

–         prenumele parintilor titularului;

–         certificate si certificate calificate;

–         date biometrice ale titularului, constand in imaginea faciala si imaginile impresiunilor papilare (amprente) de la doua degete.

Dovada asigurarilor de sanatate

Conform Legii 235/2013, noile documente de identitate vor include si datele aferente cardului national de asigurari de sanatate, respectiv:

–         numele, prenumele, precum si codul numeric personal ale asiguratului;

–         codul unic de identificare in sistemul de asigurari sociale de sanatate;

–         numarul de identificare al cardului national de asigurari sociale de sanatate.

Totodata, pe cipul care permite asimilarea cartii de identitate ca si card de sanatate, vor fi inscrise si:

–         diagnostice medicale cu risc vital si boli cronice;

–         grupa sanguina si RH;

–         acceptul exprimat, in timpul vietii, pentru prelevarea de organe, tesuturi si celule, dupa deces;

–         numele, prenumele si datele de contact ale medicului de familie.

Reprezentantii MAI sustin ca noile documente de identitate vor contine elemente de securizare specifice, care sa asigure impiedicarea falsificarii si contrafacerii. Cartea de identitate va avea incorporat un cip cu interfata de contact, iar cartea electronica de identitate si cartea electronica de rezidenta vor avea incorporate un cip cu dubla interfata, cu contact si contactless. Potrivit MAI, tehnologia contactless cip inteligent are implementate iin interior masuri de protectie avansata impotriva accesului neautorizat si a duplicarii informatiilor.

Conform articolului Nu e pacaleala! Din 1 aprilie 2014 vom primi noi acte de identitate:

[…]

Buletinele electronice se vor elibera incepand din 1 aprilie 2014, iar punerea in circulatie a noilor documente de identitate se va realiza, in mod esalonat, in termen de maximum 18 luni de la data emiterii primei carti electronice de identitate, pe masura asigurarii cu suportul tehnic necesar a serviciilor publice comunitare de evidenta a persoanelor.

Atentie! Legea nr. 235/2013 stabileste ca, de la data punerii in circulatie a cartii electronice de identitate, cetatenii romani pot opta fie pentru eliberarea unei carti de identitate, fie pentru eliberarea cartii electronice de identitate.

“Cine nu doreste carte de identitate electronica poate opta pentru una normala, care va fi asemanatoare cu cea electronica, dar nu va contine cipul si amprentele detinatorului”, a explicat, in luna iunie, Laura Cusa, seful serviciului juridic din Directia pentru Evidenta Persoanelor.

   Iata insa ce posteaza comentatorul card simplu, dar cu cip la ultimul articol de mai sus:

ceea ce omite sa spuna onorata sefa a serviciului juridic este ca si cartea de identitate simpla are cip. Este vorba de cipul aferent cardului de sanatate electronica. Cu alte cuvinte, in acest moment, ministerul sanatatii a comandat si urmeaza sa distribuie 9 mil de carduri de sanatate cu cip. De la 1 aprilie 2014, cardurile de sanatate se unesc cu cele de identitate astfel ca vom avea un singur act. Actul de identitate simplu va cuprinde si el cip… asa cum se mentioneaza in legea 235/2013 (pct. 13) care face referire la “mediul de stocare” … Insa “a minti frumos este mai usor decat a spune adevarul” ca sa nu sperie multimea… Cine va avea acces la “mediul de stocare” care cuprinde datele de stocare privind starea sanatatii… Teoretic, cine stie parola… Practic, nu stie nimeni… Dar de dosarul electronic al pacientului ati auzit? Stiti ca acest contract este pe mana unui fost securist? UTI SYSTEMS va spune ceva?
Aveti grija romani! Ni se pregateste ceva… pe ascuns!!

   Comentariu saccsiv:

   Intr-adevar, la sfarsitul lui iunie anul asta ni se comunica:

Apariţia buletinelor cu CIP se amână! Noile cărţi de identitate vor fi disponibile abia de anul viitor, din aprilie. Legea noilor documente a trecut de Camera Deputaţilor, însă a fost modificată radical. O noutate este contopirea buletinului cu cardul de sănătate, astfel încât să avem un singur document.
Noua carte de identitate va avea dimensiunile unui permis, datele titularului vor fi tipărite atât pe faţă cât şi pe verso, şi va conţine faimosul cip. Însă noutatea absolută este că noul buletin va fi şi card de sănătate.
Vor fi emise în paralel două tipuri de buletin, iar fiecare îşi va putea alege varianta dorită.

„Vor fi două mari categorii de CI.

–          Una simplă, care va conţine doar acel cip, conţinând datele de pe cardul de sănătate

şi

– un al doilea tip, mai profesionist, să spunem, care va conţine acele date biometrice şi datele de pe cardul de sănătate„, spune Cătălin Chiper, secretar de stat MAI.
Şi modul de obţinere a documentului va fi simplificat. Pentru eliberarea unui nou buletin va fi necesar doar vechiul act şi o declaraţie pe proprie răspundere referitoare la domiciliu.

   Cititi va rog mai multe in articolul:

NOUL BULETIN VA FI SI CARD DE SANATATE. Cu cip, evident …

Deci mai limpede de atat nu se poate: oricum o dai, tot cu cip e.

La sfarsitul lui iulie a acestui an, se sublinia:

Comisia pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor, cea care a propus amanarea termenului cu un an, si-a argumentat pozitia explicand ca noile buletine vor contine si date aferente cardului national de asigurari sociale de sanatate. „Introducerea functionalitatii de card national de asigurari sociale de sanatate impune cu necesitate configurarea sistemului si proiectarea fluxurilor tehnice, astfel incat termenul stabilit trebuie reconsiderat”, puncteaza Comisia.
Cititi va rog mai multe in articolul:

AU RECUNOSCUT OFICIAL: Au amanat un an pentru a fi doua in unul. Si cred ca noul NOUL BULETIN – CARD DE SANATATE va fi obligatoriu cu cip

Cititi va rog si:

De ce la televiziunile romanesti NU SE DEZBATE chestiunea BULETINELOR CU CIP, macar atat cat se face in SUA? De ce in Parlamentul Romaniei NU EXISTA NICI MACAR UN POLITICIAN care sa se opuna?

Video (2007 – integral): Parintele Vasile Novikov si demonizatii. Despre pasapoarte biometrice, CNP, semnul fiarei si antihrist

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 1)

Video: CONVORBIRI DESPRE APOCALIPSA. Preoti rusi despre pasaportul biometric, CNP, ecumenism, Tarul Nicolae al II-lea al Rusiei, globalizare, desfranare … (Partea 2)

Parintele ARSENIE PAPACIOC – ANTI CIP: “Inca nu e lepadarea cea desavarsita. Dar este inceputul primejdios al acestei lepadari, din care care nu vei mai putea iesi mai tarziu.”

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

VIDEO: Inca din 2009 PARINTELE IOAN DE LA RARAU spunea foarte clar SA NU LUAM BULETINE sau orice act CU CIP …

VIDEO: Parintele NEONIL STEFAN (staretul manastirii FRASINEI) despre CIPURI …

VIDEO – PS Sebastian, Episcopul Slatinei: „Nu acceptati cipurile nici macar in pasapoarte”

VIDEO: 100 000 de greci cu preoti in frunte au manifestat IMPOTRIVA CARDULUI CETATEANULUI. Ati vazut ceva la tv? La noi stirile ii prezinta pe Oana si Pepe …

Parintele PAISIE AGHIORITUL despre 666, cartele electronice, buletine electronice

Parintele Paisie Aghioritul: „CHIAR SI ATUNCI CAND PRIMESTE BULETINUL, TOT SE LEAPADA DE HRISTOS”. Despre U.E., pecetluire si buletinele electronice

 

49 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. aniush said, on decembrie 8, 2013 at 6:29 pm

    E prima data cand se aude despre asta? Se discuta de cel putin un an. Cati am luat atitudine? Cateva sute. Este insuficient, ar trebui cateva zeci de milioane de oameni. Fiecare insa zice „de ce nu se face nimic, sa faca altii, ca noi suntem prea ocupati cu plata chiriei si a luminii al carui tarif pe kw/ora creste”. Cand vine furul peste noi or sa inceapa toti sa se planga ca vai ce rau e. Offf, nu suntem satui de atitudinea asta? Ce mai vrem sa ni se intample ca sa intelegem ceva?

    Apreciază

    • Marius Barbu said, on decembrie 8, 2013 at 7:54 pm

      pai tocmai teoOLOGII si popii flasi ,atei care TAC si TRADEAZA ei iau carduri si dau carduri si indeamna oamenii la iad ,de aceea e confuzie , vorbeam cu un monah ce a fost in Bucuresti de Sf Dimitrie si a zis : STAREA DUHOVNICEASCA PE BUCURESTI E ZERO ,dovada cati au fost prezenti la mintingu anti’cip cand ne’a indemnat SF JUSTIN ? da la marsu impotriva sodomitilor cati popi din Bucuresti au fost miting ?????rusine sa le fie ..si inca ceva am vorbit cu „ieromonahul” Atanasie de la manastirea Chiajna zice ca ” nu e lepdare sa ai act cu cip si cica sa le evitam ,(ce logica de militian are!) da pe cei care ii spovedeste le spune sa le ia(actele astea cu cip ) SLUGA A LUI antichrist e falsu asta , a venit de la manastirea Radu-Voda din Bucuresti acolo unde s’a pomenit la parastas pe masonu Atenagoras
      >http://www.youtube.com/watch?v=fVqfwSBAZSI …cica „robu lui Dumnezeu Atenagora patriarhul „- poate ROBU LU sATANA …si da toate se intampla ptr pacatele noastre

      Apreciază

      • Maria said, on decembrie 9, 2013 at 12:12 pm

        La parastas trebuie pomeniti toti ierarhii lumii ortodoxe , indiferent ce au facut , pentru ca face parte din randuiala de slujba ortodoxa , asa cum si Sfantul Siluan Athonitul se ruga si pentru toti paganii si pacatosii lumii , pentru mantuirea lor , atat pt cei vii , cat si pentru cei morti , mai ales .Iar atata timp cat nu a fost cat a trait , anatematizat de Biserica , trebuie sa se roage , considerand ca daca te rogi pentru un inselat si pacatos , nu se supara Dumnezeu , intrucat te rogi pentru semeni .
        Mai bine sa zicem ca Dumnezeu sa-i lumineze pe toti , altfel se bucura diavolul de castigul sufletelor lor , ceea ce Dumnezeu nu doreste , ci ca tot omul sa se mantuiasca .

        Apreciază

      • dorina said, on ianuarie 1, 2014 at 6:22 pm

        nu mai avem pastori adevarati

        Apreciază

      • dorina said, on ianuarie 1, 2014 at 6:38 pm

        pe mine ma preocupa serios chestia asta. ar trebui sa ne unim toti cei care suntem impotriva cipurilor. dupa parerea mea ar trebui sa cerem sfaturile parintelui Teodot de la manastirea Petru Voda , sunt niste materiale pe youtube „adevaruri tulburatoare la manastirea Petru Voda”. eu cred ca e unul dintre putinii care ne mai poate lumina. spune adevarul pe fata.

        Apreciază

  2. George said, on decembrie 8, 2013 at 6:36 pm

    Asta este sfarsitul

    Apreciază

  3. STOP RFID 666 said, on decembrie 8, 2013 at 7:04 pm

    Parintele Calciu este sfant, sunt Moaste intregi.

    Apreciază

  4. alxsnap said, on decembrie 8, 2013 at 8:51 pm

    ‘Cartea de identitate va avea incorporat un cip cu interfata de contact, iar cartea electronica de identitate si cartea electronica de rezidenta vor avea incorporate un cip cu dubla interfata, cu contact si contactless.’
    Din cate inteleg, ambele vor contine CIP(microprocesor) si datele medicale.
    Diferentele consta in:
    CI – de tip ‘Card cu cip de contact’ (http://www.cardulmeu.com/carduri-cu-cip-de-contact), va putea citita doar prin introducerea intr-un cititor. Interfata este de tip zona de contant, asemenea unei cartele SIM.
    CEI – va putea fi citita atat printr-un cititor(prin zona de contact) dar si de la distanta(prin cititoare RFID). Va contine in plus amprentele si eventuale certificate electronice (http://www.certsign.ro/certsign/produse/certificate-digitale).
    Referinte: CI – http://en.wikipedia.org/wiki/Smart_card, CEI – http://en.wikipedia.org/wiki/Contactless_smart_card

    SUA – permis de conducere ‘imbunatatit’
    http://www.papersplease.org/wp/2013/08/22/california-considers-enhancing-drivers-licenses-with-radio-tracking-beacons/
    http://www.wired.com/threatlevel/2013/09/drivers-license-rfid-chips/

    Cititoare de numere de inmatriculare(deja foarte raspandite in Romania): http://www.wired.com/threatlevel/2013/07/license-plate-readers/

    Pe planul banilor:
    MyBRD Mobile – http://www.youtube.com/watch?v=M_tzeH6-SAY
    BRD contactless autobuze – http://www.youtube.com/watch?v=eNmGMPa_DJc
    Banca Transilvania Plati Facebook – http://www.youtube.com/watch?v=NsXSPNPLKCw
    ING pay – http://www.youtube.com/watch?v=GDv_e4un0Ak, http://www.youtube.com/watch?v=XKGhmp6E__Y

    Apreciază

  5. o oarecare said, on decembrie 8, 2013 at 10:02 pm

    Acum recrutorii de donatori de organe se cam chinuiesc, saracii de ei! Daca avem buletine cu cip si carduri de sanatate tot cu cip, atunci le mai usuram si noi munca!

    Cu asemenea informatii ajunse in mana unor criminali dornici de imbogatire rapida, se implineste Scriptura:,,Frate pe frate la moarte va da.” Cine traieste si cine nu – aceasta e intrebarea.

    ,,Zece intrebari fara raspuns:

    1. Cine a initiat proiectul de lege privind Sistemul Informatic Integrat (SII)? De ce n-a fost trecut prin parlament si s-a preferat o hotarire de guvern?
    2. Ce institutii ale statului vor participa la SII, in dubla calitate de furnizor si beneficiar al informatiilor, si ce fel de informatii vor fi in troduse in baza centrala de date?
    3. In sistem vor fi replicate si bazele de date ale serviciilor secrete, MApN si MI?
    4. Cine face parte din Centrul de Management al Sistemului Informatic Integrat?
    5. Ce fel de date si informatii vor fi stocate in legatura cu persoanele fizice? Dar in legatura cu persoanele juridice?
    6. Informatiile din sistem pot fi vindute contra cost?
    7. Dupa ce criterii va fi ales personalul (administratori de sistem, administratori de securitate, ultimii numiti chiar in textul de lege „ofiteri de securitate ai sistemului”)?
    8. Cine sint beneficiarii informatiilor secrete? Exista persoane care au acces la toate nivelurile de secretizare (presedinte, premier, ministri etc.)?
    9. Cui se subordoneaza SII?
    10. Cine controleaza SII?”
    http://www.expres.ro/investigatii/?news_id=132594

    Apreciază

  6. john said, on decembrie 8, 2013 at 10:43 pm

    Sfarfsitul libertatii umane!
    Intimitatea şi siguranţa oricărui calculator s-a sfârşit! Un chip 3G secret din microprocesoarele Intel controlează toate computerele! Oculta Mondială ne are la mână! Să spunem că pe calculator sau laptop aveţi nişte documente importante, pe care doriţi să le protejaţi o anumită perioadă (să zicem, cât timp plecaţi în vacanţă). În acea perioadă calculatorul este închis şi deconectat de la Internet. În mod teoretic, nimeni de la distanţă n-ar putea să pătrundă şi să aibă acces în calculatorul dvs., în fişierele pe care le aveţi. Vă înşelaţi. Conform conspiraţionistului Jim Stone (vezi AICI articolul http://www.jimstonefreelance.com/corevpro.html ) calculatorul sau laptopul dvs. poate fi “trezit” de la distanţă, poate fi accesat şi trimite informaţiile prin 3G către “cineva”. Iar acest “cineva” poate fi o agenţie guvernamentală sau un serviciu secret. Iar “vinovatul” pentru toate aceste lucruri ar fi procesoarele Intel Core VPro (inclusiv binecunoscutele Core i5 şi Core i7), care ar avea incluse în ele un chip 3G secret. Acest “CPU secundar” ar avea propriul său sistem de operare, folosindu-se de energia acumulată a sistemului. Cu alte cuvinte, chipul secret 3G din procesor acţionează ca un “backdoor”, şi, prin folosirea funcţiilor “wake-on-LAN” şi “wake-on-mobile”, documentele din interiorul calcultorului pot fi trimise oricând prin undele 3G. Aşadar, nu mai e nevoie de conexiune la Internet! Dacă informaţiile prezentate de Jim Stone sunt adevărate, atunci e clar că nu mai avem parte de intimitate, chiar având Internetul deconectat! Vă daţi seama? Serviciile secrete ne vor citi tot ceea ce facem, vor accesa toate fişierele noastre! De exemplu, dacă avem nişte informaţii confidenţiale, acestea vor ajunge instantaneu la serviciile secrete. Ei vor şti totul înaintea noastră!

    Putem să-i scoatem şi memoria RAM de la calculator…tot degeaba! Intel Core vPro va putea citi oricum hard-disk-ul cu fişiere, întrucât are încorporat în el şi RAM-ul necesar pentru a face această operaţiune. Putem să ne incriptăm hard-diskul…e inutil! Şi asta pentru că Intel Core vPro îl va putea citi, “furând” cheia de încriptare.

    Gândiţi-vă că microprocesorul e “creierul” întregului calculator şi, oricâte protecţii ne-am lua, el va şti să treacă de absolut toate porţile de securitate internă. Procesorul Intel Core vPro reprezintă sfârşitul oricărei intimităţi. Acum, un “calculator-spion fantomă” se va afla în interiorul computerului dvs. Gata…putem să ne spunem adio de la orice intimitate! IBM se aliază cu Google şi Nvidia pentru a-şi mări vânzările de cipuri! IBM, cel mai mare furnizor de servicii IT la nivel mondial, va licenţia către Google şi alte companii de tehnologie designul microprocesoarelor sale Power ce are ca scop extinderea utilizării tehnologiei . Consorţiul OpenPower, IBM şi Google, împreună cu producătorii de cipuri Mellanox Technologies (Israel), Nvidia (SUA) şi cu furnizorul taiwanez de servere Tyan Computer, va construi servere, reţele şi tehnologii de stocare bazate pe cipurile pentru centrele de date care oferă servicii de cloud. Astfel, partea hardware şi software care înainte aparţinea în exclusivitate lui IBM va putea fi acum dezvoltată şi de alte companii licenţiate de gigantul american, potrivit IBM. Cipurile universale sunt reale, dar ne îngrijorează abia când vor să ni le bage pe sub piele
    Iubim cipurile, până ni se bagă pe sub piele
    Suntem înconjuraţi de cipuri doldora de informaţii personale, de la cardurile bancare, carduri de reduceri, de acces, legitimaţii, paşapoarte, telefoane, jucării, gadget-uri, care mai de care mai personalizabile, care cer din ce în ce mai multe informaţii, pe care le dăm de bunăvoie. Cu puţină îndemânare, orice hacker independent sau plătit de vreo instituţie de stat ori privată, poate afla şi folosi toate datele adunate de o persoană, în întreaga sa viaţă. Dispozitivul radio-emiţător implantat sau, pe scurt, RFID, este un urmaş al codurilor de bare, patentate încă din 1952. Cipurile, create ca transmiţătoare pe lungime scurtă de undă, transmit automat semnale radio cu informaţii, în momentul în care un receptor se apropie de acestea. Patentat în 1973, cipul RFID a devenit disponibil populaţiei odată cu introducerea lui în cardurile bancare, precum şi în alte carduri, precum cele de acces în diverse instituţii sau în scările de bloc, legitimaţii, telefoane şi, de fapt, în orice aparate electronice de comandă, dar şi în etichetele hainelor sau ale altor produse din magazine.
    Proiectele de legi lansate recent în Statele Unite, Canada, Franţa şi alte ţări propun folosirea acestui tip de cip într-un fel asemănător celui în care se doreşte introducerea cardului de sănătate naţional. Astfel, pe acest cip se va înregistra un set de date personale ale cetăţeanului, care vor putea fi citite cu ajutorul unui receptor special adaptat. RFID-ul implantat va avea înregistrate, datele conturilor bancare, informaţii despre activitatea individului şi stocare pentru toate datele pe care le adună o persoană în viaţa sa, inclusiv cele pe care le oferim acum, de bunăvoie şi, de cele mai multe ori, în necunoştinţă de cauză, pe platformele online de socializare şi nu numai. Numărul Bestiei şi fragmentul din Biblie (Revelaţii 13:16-18), conform căruia toţi oamenii, fără excepţie, vor primi „un semn pe mâna dreaptă ori pe frunte”, pentru că, altfel, „nu vor putea cumpăra sau vinde” . Biblia menţionează Numărul Fiarei (codul de bare, care conţine numărul 666) şi Semnul Anticristului în strânsă legătură cu cipurile conţinătoare de informaţii personale. Deşi Biblia nu este un document istoric, ea rămâne un document creat şi scris acum suficient timp, încât să putem spune că cei care au scris-o „ştiau ei ceva”. Dar o să ne rezumăm la atât.

    Conform unor platforme online, fanii „teoriilor conspiraţioniste susţin că, atât cipul implantabil, prevestit de Biblie, cît şi vaccinul anti AH1N1, HPV şi Codex Alimentarius, pe de altă parte, sunt metode ale „Guvernului Mondial” de exterminare în masă a populaţiei şi de control. O parte din companiile ce urmează să preia controlul acestor sisteme aparţin concernelor Rockefeller, cele care au iniţiat şi chestiunea Codex Alimentarius, încă de pe vremea Germaniei naziste.” Extras din Legea 95/2006, privind reforma în domeniul sănătăţii

    „Cardul european conţine următorul set obligatoriu de informaţii vizibile:
    a) numele şi prenumele asiguratului;
    b) codul numeric personal al asiguratului;
    c) data naşterii asiguratului;
    d) data expirării cardului;
    e) codul Organizaţiei Internaţionale pentru Standardizare pentru statul membru emitent al cardului;
    f) numărul de identificare şi acronimul casei de asigurări de sănătate care emite cardul;
    g) numărul cardului”

    În plus, pe cardul naţional, precum şi pe cipul acestuia, vor fi înregistrate diagnostice,grupa sanguină şi Rh-ul, împreună cu acceptul exprimat în timpul vieţii pentru prelevarea, după deces, a organelor, ţesuturilor şi celulelor asiguratului.

    Apreciază

    • dd said, on decembrie 8, 2013 at 11:08 pm

      Tii datele pe hardisk? Datele criptate se tin pe un stick ce cripteaza si el la randul lui.
      Hardiskul apoi se deconteaza de la HDD.

      Asta daca vrei cu adevarat sa ai date sigure.

      Apreciază

      • dd said, on decembrie 8, 2013 at 11:08 pm

        Hardiskul apoi se deconteaza de la PC, scuze

        Apreciază

    • Cip Cirip said, on decembrie 9, 2013 at 11:17 pm

      Datele pc pot fi in siguranta daca le tii pe un stick sau un hdd extern, cu atat mai mult cu cat laptopul/pc-ul ti se poate fura cu totul sau se poate strica si te chinui apoi sa recuperezi datele.

      Cipul RFID poate fi inactivat prin simpla introducere intr-o pungulita din staniol (cum fac rromii in afara, pentru a trece cu produse de scannerele de la iesirea din magazine).

      Interesanta ideea cu cipul 3D. Asteptam sa para, sa vedem ce poate … oricum, lumea trebuie sa obisnuiasca cu furtul electronic si sa se apere, la fel cum isi pazeste buzunarele in autobuz.

      Apreciază

  7. kifa7 said, on decembrie 8, 2013 at 10:50 pm

    Reblogged this on Elohim.ro.

    Apreciază

  8. clement said, on decembrie 9, 2013 at 12:02 pm

    Stim ce date contine cartea de identitate. In ultima varianta sunt incluse si datele de sanatate.
    Mi s-a parut bizar momentul in care, intrand intr-o farmacie necunoscuta mi s-a spus: ” Nu este nevoie de nicio carte. Stim cine sunteti.” Mi-a ramas propozitia in cap, ca un cui.
    Tiganii nu au aceste problema.
    Pentru deconectare, voi merge sa vad ” A cincea putere” un film despre Assange. Un strop de defulare, inainte de Craciun, nu poate face rau.

    Apreciază

  9. pcmouse said, on decembrie 9, 2013 at 12:47 pm

    au tot amanat pt ca sa fie d racul de sanatate impreuna cu buletinul „bio”..ca se stie ca cel de sanatate poate fi refuzat trimis inapoi..pe cand buletinul..probabil mai greu..si atunci ce or fi zis.. hai sa le livram la „pachet”ca asa poate le inghite pe ambele ca nu au incotro..fratilor pun iar adresa de email.pcmouse2012@hotmail.com
    va rog contactati-ma mai ales cei din bucuresti.trebuie formate rapid comunitati crestine sa ne ajutam cu troc si nu numai.pt ca in ritmul exploziv in care creste puterea monedelor electronice .ex bitcoin.plata cu telefonul.plata cu facebook .nfc si ce mai vine .cei care nu vor sa primeasca pecetile sunt in mare pericol sa cada..si trebuie sa ne ajutam intre noi.de unul singur este extrem de greu in matrixul care creste vizibil ..
    a si inca ceva ce a mai scris un frate…sa nu va luati ultimele generatii de procesoare de la intel!au cip/memorie independenta si transmit prin 3g ce sunt puse sa trimita..de asemenea televizoare „smart”nu luati ca au camera in ele si vad ce faceti voi in casa!

    Apreciază

    • danutza said, on decembrie 9, 2013 at 1:56 pm

      profetia sf par Paisie Aghioritul:
      ” Ei inainteaza, dar nu putem spune ca va fi asta sau aceea. Unele televizoare trimise in ultimul timp in Grecia au si un aparat care urmaresc pe cei ce privesc la televizor. Peste putin toti cei ce vor avea televizor vor privi la televizor, dar vor fi vazuti si ei. Adica vor urmari si vor fi urmariti. Li se va controla astfel prin computer toata viata lor; ce spun, ce fac, totul. Vezi la ce fel de dictatura s-a gandit diavolul! La Bruxelles au o cladire intreaga cu 666, in care-si adapostesc computerul. Acest computer poate controla miliarde de oameni – sunt aproape 6 miliarde toata lumea. Toate le vor fi cunoscute printr-o rasucire de buton.”

      Apreciază

    • Cip Cirip said, on decembrie 9, 2013 at 11:31 pm

      pcmose,
      doar tv-urile cu camera si microfon incluse te pot supraveghea, nu toate smart-urile, la noi abia au aparut modelele astea. Trebuie sa intelegem ca tv-ul devine un mic pc (la fel ca si telefonul) si atunci preia toate vulnerabilitatile unui pc: virusare, hackeri, spionare prin camera si microfon etc.

      Apreciază

  10. Ortodox Liber said, on decembrie 9, 2013 at 1:59 pm

    Cred ca o solutie ar fi si in loc de Windows sa se foloseasca Linux. Este mai greu de folosit mai ales pentru cei nefamiliarizati cu el dar se pot cripta datele de pe HDD foarte bine. Din cate stiu eu este criptare in 128 de biti.

    Apreciază

    • pcmouse said, on decembrie 9, 2013 at 2:28 pm

      ce criptare frate..nu ai vazut pe net. ca hackerii acum sparg tot..decripteaza tot..gata sa zis cu secretele..tii hdd ul cu date importante daca ai asa ceva scos din pc.iti iei un din ala pe usb..stii..o sanie pe usb..si conectezi hardul doar cand ai nevoie..

      Apreciază

      • Fratele Augustin said, on decembrie 11, 2013 at 7:44 pm

        Doamne ajuta !
        Buna ideea, pcmouse.
        Eu unul o sa imi fac un pc vechi, neconectat la internet, care o sa booteze (porneasca) sistemul de operare de pe un cd (fara harddisk) asta ca sa fiu eu sigur ca nu va exista nici un backdoor (sub forma vreunui update, antivirus sau altele). Legat de procesorul in cauza, am citit si eu niste articole pe internet si deocamdata nu exista solutie – doar sa nu mai cumparati de acum incolo calculatoare mai „performante”. Oricum m-am convins din ce am citit ca si procesoarele actuale cica ar avea functii de backdoor …. (ceea ce nu vad ce ce nu ar avea …).
        Legat de criptare, nu stiu daca cineva ar sparge asa usor „partitii” de truecrypt care, in loc de parola, sa aibe ca si cheie de exemplu o poza ….?! Plus ca exista la truecrypt si posibilitatea de a face ceva hidden – la un spatiu de 5-10 % (care ar trece neobservat) ….
        In final, orice ai face, eu cred ca pc-ul este o vulnerabilitate in sine – mai ales daca este conectat la internet. Cel mai sigur ar fi sa ai unul separat care sa nu il conectezi niciodata (nici macar o singura data) + linux & altele (windows clar NU !).
        Poate sa sune paranoic, dar cred ca si windows-ul si antivirusii (+altele pe care nici nu le-as banui vreodata) pot sa contina backdoor-uri (cel putin cand am citit si am avut certitudinea ca si procesoarele actuale au functii de backdoor) -> am ramas surprins !

        Apreciază

      • Fratele Augustin said, on decembrie 11, 2013 at 11:29 pm

        Imi pare rau ca scriu iar off topic (mi-ar place ca fiecare subiect sa nu devieze in 1000 de ramuri) …. Observ ca lucrul asta apare la aproape toate topic-urile care le-am citit pana acum (nu stiu daca asta se face intentionat sau este doar o intamplare ….)
        In fine, ca si masura de siguranta (ganditi-va ca poate s-ar putea intampla): cel mai sigur este mediul de stocare de tipul CD/DVD. Spun asta pentru ca s-ar putea sa apara la un moment dat un atac electromagnetic (de tipul EMP) si atunci orice stick, harddisk ai avea, s-a cam terminat cu informatia de acolo pentru totdeauna (e pacat sa pierzi tot ce ai strans o viata).
        In schimb, chiar daca ai avea un calculator cu o unitate CD/DVD-rom, pornesti frumos sistemul de pe CD/DVD, eventual il incarci in memorie si dupa accesezi restul de date de pe un alt CD/DVD. Nu va putea nimeni sa iti „bage” vreun backdoor pe un sistem scris pe CD/DVD, pentru ca nu va putea scrie ca la un harddisk/stick. Oricum, este o solutie mai extrema … Nu o sa poti face mare lucru, dar nici nu iti va intra si baga nimeni vreun virus/backdoor decat eventual in memorie (asta daca ar fi calculatorul legat la internet). Totusi, la resetare se goleste memoria si cum mentionam mai sus, pe CD/DVD nu se mai poate scrie.
        Merita tinuta minte aceasta varianta pentru o siguranta maxima. Poate va va folosi vreodata.
        Oricum, tineti minte ca nanotechnologia va deschide orizonturi la care nici nu v-ati putea gandi ….
        Mi-e ca de acum incolo (daca nu se face deja) vom fi supravegheati de tot ce vom cumpara si aduce in casa ca si lucru nou.
        Cititi profetiile Pr. Elpidie si considerati ca nu e o gluma nimic de acolo – cand spune:
        ” Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor.”
        Cu scuzele de rigoare, deviez, dar gasisem un articol in care firma de medicamente Novartis recunoastea oficial ca vor folosi nanocipuri in medicamente (pentru „binele” nostru – real, pentru a culege si controla tot).
        Iar gasisem un articol unde se spunea ca s-a lansat un satelit de spionaj si nu stiu cati alti nano-sateliti ?!?
        Pare de domeniul science fiction-ului, dar este adevarat.
        Oricum, in incheiere fiti convinsi ca si ajutorul de la Dumnezeu va fi pe masura (chiar daca pe moment am zice ca nu sunt variante de rezolvare, este o iluzie).
        Doamne ajuta si nu uitati „luptati FARA FRICA pana la capat” ! (Sf. Pr. Iustin)

        Apreciază

    • blue said, on decembrie 9, 2013 at 4:43 pm

      Linuxul e foarte bun. Nu-i nevoie de antivirus, nu intră pop-uri, virusuri, nu trebuie să-l reinstalezi….. Iar pentru programele care rulează doar pe win există opţiunea wine. Sfătuesc pe oricine să renuţe la win, e mult mai bine fără, singurul incovenient e că nu pot rula jocurile alea idioate, dar e benefică şi chestia asta, că jocurile nu folosesc la nimic, ba chiar dimpotrivă.

      Apreciază

  11. Marius Barbu said, on decembrie 9, 2013 at 11:01 pm

    @ Maria
    Sf Justin zice asa pag 17 in digital pagina 34 in original la Lumea Monahilor
    Reporter ====” Pe cruce, Hristos a dus in rai prima data un pagan.Sfantul Siluan Anthonitul:Nu ai plange ptr unul care ar cadea in iad?”
    Sf Justin ==== „Pai,da,dar in iad daca a cazut trebuie sa stim pacatele lui,relel lui,care te opresc sa te rogi ptr el
    Reporter====Pai, spuneti sa nu’l trecem la liturghie pe cel ce traieste in desfrau.
    Sf Justin====Asa care traieste in desfrau,care traieste necununat ,care e ateu,care arunca cu barda in Dumnezeu…
    Reporter====Si NU NE RUGAM ptr cei care sunt ATEI?
    Sf Justin====NU ,ca asta este in Sfanta Scriptura,nu spunem noi..ptr oricine sa va rugati ,AFARA DE CEI ce nu cred.Care lupta impotriva Duhului Sfant.Pacatul necredintei:lupta impotriva Duhului Sfant.Si atunci ptr astia N’AI VOIE SA TE ROGI.
    Reporter====Si nu ne rugam sa vina la credinta?
    Sf Justin====Pai,daca’l cuprinde gaia mort,asa ATUNCI SIGUR CA NU.Dar daca el revine,da!Il primim,ne rugam ptr el si dupa moarte .Ptr unul care a cazut in clipa aceasta de pustiire sufleteasca ,NU TE MAI RUGA DUPA MOARTE,N’AI VOIE.

    ====================================
    dupa Sf.Grigorie Palamas
    „a 2-a categorie de ATEI : de a ereziilor care stramba,denatureaza sensul existentei Lui Dumnezeu”
    asta face ecumenismu lu atenagora,ecumenismu denatureaza invatatura ORTODOXA plus ca era mason si se inchina la lucifer
    ====================================
    cum zice si fratele Iacoboaie Radu said, on august 21, 2013 at 2:44 pm

    https://saccsiv.wordpress.com/2013/08/20/strigat-in-pustiu-radu-iacoboaie-timpul-marturisirii-adevarului/
    sin cartea Biserica Sinagoga Loja pag 118
    http://www.librariasophia.ro/carti-Biserica-sinagoga-loja-REDUCERE-50-Gavril-Mihail-so-2330.html

    Hotararea Sf Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane din data de 11 martie 1937
    I. Biserica osandeste Francmasoneria ca doctrina, ca organizatie si ca metoda de lucru oculta si in special pentru urmatoarele motive:

    1. Francmasoneria invata pe adeptii ei sa renunte la orice credinta si adevar revelat de Dumnezeu, indemnandu-i sa admita numai ceea ce descopera cu ratiunea lor
    ====================================
    o alta intamplare la min 09:54
    ” Sfantul Serafim de Sarov se ruga lui Dumnezeu sa’L pagubeasca pe dansul,dar sa’i salveze pe arhierei.IAR DUMNEZEU I’A RASPUNS: NU! NICI SA NU MA ROGI! Sfantul Serafim de Sarov se ruga ptr arhiereii din vremurile de pe urma pe care nici nu’i cunostea ”
    >http://www.youtube.com/watch?v=hK4i2ZoSYp0
    ====================================
    http://paginiortodoxe.tripod.com/vsmar/03-12-sf_grigorie_dialogul.html
    ” Se scrie şi aceasta pentru acest mare plăcut al lui Dumnezeu, că pe Traian, împăratul Romei (98-117), care a fost închinător la idoli, după mulţi ani de la moartea lui l-a izbăvit sfîntul din veşnicele munci cu rugăciunile sale. De acest lucru Sfîntul Ioan Damaschin, în cuvîntul său pentru cei adormiţi, scrie astfel: „Grigorie Dialogul, episcopul Romei celei vechi, precum ştiu toţi, era vestit întru sfinţenie şi înţelegere şi, cînd slujea, avea părtaş un înger din cer slujind împreună cu dînsul. Acesta, călătorind oarecînd pe podul cel de piatră şi stînd într-adins, a făcut rugă-ciune către Domnul cel iubitor de suflete pentru iertarea păcatelor lui Traian împăratul. Atunci, a auzit îndată glas de la Dumnezeu, zicînd: „Rugăciunea ta am auzit-o şi dau iertare lui Traian; === iar tu să nu mai faci rugăciuni pentru păgîni === „”
    =====================================
    (I Ioan 5, 16)
    16. Dacă vede cineva pe fratele său păcătuind – păcat nu de moarte – să se roage, şi Dumnezeu va da viaţă acelui frate, anume celor ce nu păcătuiesc de moarte. Este şi păcat de moarte; NU ZIC să se roage pentru acela.

    =====================================
    concluzie BOR a osandit masonii 1937 asa ca ANATHEMA! ANATHEMA! ANTHEMA! tuturor masonilor si lu atenagoras (luciferianu)… lumea nici nu trebuie sa se duca la focaru acela ecumenist Radu Voda din Bucuresti. Sfintilor LI S’A spus de catre DUMNEZEU SA NU SE MAI ROAGE ptr hulitori ,lepdati si tradatori , atei,pagani asa ca ecumensimu ne afecteaza pe toti ca incepem sa ne rugam ptr toate SLUGILE sATANEI
    DE DUMNEZEU SA ASCULTAM care zice NU ! raspunsu e CLAR NU NE RUGAM PTR HULITORI !

    Apreciază

    • Maria said, on decembrie 12, 2013 at 12:22 am

      Marius Barbu,
      „Sfantul Serafim de Sarov se ruga lui Dumnezeu sa-l pagubeasca pe dansul dar sa-i salveze pe arhierei ,IAR DUMNEZEU I-A RASPUNS : NU ! NICI SA NU MA ROGI „.
      Cui i-a raspuns Dumnezeu asa ceva , cine poate sa afirme ca Dumnezeu spune cuiva , sa nu se roage la El ?
      Ce facem aici , mergem pe aratura , cand drumul bun este la indemana ?
      Unde scrie in Sfanta Scriptura , sa nu te rogi pt cutare sau cutare om ???Nu spune ca Mantuitorul a venit sa patimeasca nu pentru cei sanatosi , ci pentru cei bolnavi ?Cei bolnavi fiind pacatosii .Iar la acea vreme erau multi ce se inchinau la idoli , iar Mantuitorul pentru toti s-a jertfit .Si aceia erau tot atei , ca nu credeau in Dumnezeu .De cate ori a iertat Dumnezeu chiar pe poporul ales , iudeii , cand cadeau in idolatrie , la rugaciunile lui Moise ?Ce faceau iudeii cand Moise a coborat de pe munte cu Tablele Legii ? Isi facuse vitel de aur si jucau in jurul lui si in jurul focului , pana cand Moise s-a maniat si a spart Tablele Legii .Iar Mantuitoru a venit pt pacatosi .
      Iar in comentariul meu , nu am pomenit de atei ci de patriarhul Athenagora , care nu era ateu , credea in Dumnezeu fiind Patriarh Ecumenic , cu toate pacatele sale , pe care nu le judecam noi .
      Iar ecumenistii , sunt niste pacatosi schismatici , rataciti , dar nu atei , ateii nu cred in nimic .
      Iar Sfantul Siluan Athonitul se ruga pt toata lumea indiferent ce era , pt tot pacatosul , talharul , ecumenistul ateul , etc .Se ruga pt ca era Sfant , iar noi nu ne rugam , hulim , pt ca nu mai putem sta drepti de pacatele care atarna in spatele nostru , de aceea hulim si judecam pe altii , fara sa ne trezim din aceasta ispita diavoleasca .

      Apreciază

  12. Fratele Augustin said, on decembrie 11, 2013 at 8:49 pm

    Doamne ajuta !
    Sper sa nu smintesc pe nimeni si cer iertare dintru inceput !

    Concret, ce se intampla daca nu accept buletinul „urmator” ? Ce o sa imi faca autoritatile ? Dau si fara probleme o declaratie ca nu accept documentele in format electronic (in speta cu cip, biometrice, etc) pe motiv religios.
    Sa zicem ca nu mai pot sa cumpar si sa vand nimic si nici sa nu mai pot lucra si nici sa nu beneficiez de servicii medicale.
    Dar ! Pana una alta, pana imi expira pasaportul vechi – ma pot legitima cu pasaportul, corect ? (este totusi un act de identitate)
    Si daca o sa ramana varianta de pasapoarte temporare fara cip, sa zicem ca o sa imi fac periodic cate un pasaport de stil vechi.
    Dar sa zicem ca si varianta asta o sa dispara. Ce se intampla atunci daca detin vreun imobil/autoturism/ etc ?
    Devin nule ca si posesie ?

    Acestea au fost ganduri INITIALE de-ale mele … pana cand mi-am dat seama ca singura solutie reala si de efect ar fi o mobilizare (chiar daca mica si timida la inceput).
    Imi aduc aminte ca acum cativa ani (nu mai stiu exact anul) Sf. Pr. Iustin a strans cateva sute de mii de semnaturi (parca aproape 1 milion) pentru un referendum national … Poate ca si acum,daca ne mobilizam si trebuie sa o facem, strangem (cu ajutor) tot atatea. Chiar daca strangem un sfert si acel un sfert ar fi oameni de care sa avem siguranta ca ar da statul in judecata sau ar iesi la protest, este enorm.
    Sunt sigur ca in momentul in care s-au introdus permisele „noi” – au fost cativa oameni care nu le-au acceptat si au dat statul in judecata (aici ar fi interesant de vazut daca s-a obtinut ceva in directia asta),
    Cred ca in momentul in care ar fi suficient de multi oameni care ar renunta sa primeasca noile acte cu cip, s-ar schimba lucrurile. Sa nu va dezarmati daca la ultimul miting anticip au fost persoane putine. Organizarea s-ar putea face profesionist in viitor. Eu, cel putin, pe vremea aceea, habar nu aveam pe ce lume sunt si daca as fi stiut de asa un protest, cred ca mai aduceam lejer ~100 de oameni cu mine.

    Fratilor, daca nu o sa organizam iar ceva (mitinguri, etc), putem sa discutam pe net la nesfarsit si sa ne descarcam „of”-urile.
    Ma gandesc serios sa fac/facem urmatoarele lucruri (poate nu e cea mai buna idee, dar astept si sugestii de la voi): – o lista cu toate manastirile din Romania si Biserici si sa trimit/em scrisori in care efectiv si concret sa cerem preotilor sa le spuna oamenilor sa refuze aceste acte si sa ne sustina. Poate suna copilaros, dar eu sunt sigur ca cea mai mare parte din populatie habar nu are ce se intampla (legat de aceste acte) si ce semnifica ele. Informarea CONSTANTA trebuie sa fie unul din obiective si la scara MARE. Dati share, faceti liste cu adresele de mail cu toti care ii cunoasteti, trimiteti-le periodic si o sa vedeti ca lumea usor, usor se va trezi si va trece la actiune …. Dar cata vreme suntem o mana de oameni care detin informatia … nu prea cred eu ca o sa se „miste” vecinii de la bloc care habar nu au pe ce lume traiesc … d-apoi de ce se intampla mai adanc ….

    Personal, va marturisesc ca si eu, pana acum ~6 luni, nu priveam problema cu asa o mare importanta (desi citisem ce a scris Pr. Paisie Aghioritul legat de neacceptarea actelor cu cip).
    Poate ca si viata care am dus-o si o duc, m-a imprastiat in toate prostiile si nu mi-am facut macat 10 minute timp, constant sa studiez problema. Am trecut printr-o faza de neimportanta, pana cand mi-am facut (slava Domnului!) timp si am citit & vazut toate materialele din „pachetul” „DVD preoti”. A trebuit sa mai treaca ceva timp pana sa reiau totul a 2-a oara si poate si a 3-a ….si sa se faca acel „click” si sa imi dau seama ca nu e de gluma. Cu alte cuvinte, m-am saturat sa stau si sa astept sa tot faca „altii” (aici e doar vina mea!)
    Chiar daca nu e lepadarea finala, tot lepadare este.
    La ora actuala nu am nici o problema sa ies in strada la o demonstratie anticip sau sa fac orice ca sa se miste odata lucrurile.
    Fara sa aduc vreo lauda sau sa fac reclama (desi ar merita !), pana nu am dat de acest blog/site, traiam asa … ca o leguma dusa de vant. Ei bine, dupa ce am inceput sa ma informez, lucrurile s-au schimbat in timp la 180 de grade. A durat mult, dar daca nu exista informatia de pe site-ul saccsiv, nu cred ca as fi ajuns niciodata nici macar in stadiul sa ma preocupe problema.

    Cer iertare daca am ranit pe cineva sau o sa ranesc cu cele ce voi scrie in continuare, dar mi se pare ca pierdem timp pretios (si sigur o sa dam socoteala in fata Mantuitorului pentru tot acest timp pierdut) !
    Ganditi-va serios ca este in joc mantuirea noastra/voastra, nu un servici sau un bun lumesc. Nu se poate compara cu absolut nimic !
    M-am inchipuit pentru un scurt moment ce raspuns/explicatie as da eu la Judecata pentru tot ce nu am facut pana acum (neinformat pe cei din jur, frica sub toate felurile ei care m-a impins la non-actiune) si M-AM INFIORAT ! Nu am ce raspuns bun sa dau !
    Sincer, nu mai merge asa ! In tarile de langa noi, oamenii s-au saturat si s-au dus peste „ei” …. Este innaceptabil ce se intampla aici la noi (legat de mai multe aspecte, nu doar de buletinele cu CIP & permise & pasapoarte).
    M-am mai gandit scurt, ce s-ar intampla daca s-ar „derula” timpul si dintr-o data, ar fi ZIUA in care ar fi sa aleg sau nu pecetea/implantul. Adica nu peste 5-10 ani, ci AZI / ACUM !

    Dupa ce am epuizat toate „variantele”, mi-am dat seama ca e mai simplu sa lupt acum, de azi !, nu sa fug sau sa gasesc solutii de „scapare” temporare. Mi-a fost greu si a durat „ceva” sa accept ce a scris Sf. Pr. Iustin, legat de faptul ca nu exista solutie lumeasca si singura solutie este mucenicia. Nu cred ca o sa fie nici pentru altii usor, dar macar sa misc(miscam) ceva concret. Sunt sigur ca „resurse” exista din plin – si nu doar lumesti! Cum bine spunea cineva, chiar si un singur om daca ar fi iesit sa manifeste – ar fi venit ingerii sa il intareasca. Atentie ! Era vorba de un singur om !
    Nu cred ca suntem asa de putini cei care ne-am saturat de situatia/situatiile actuale.
    Trebuie doar cineva sa ne uneasca. Eu cred ca este o problema de organizare (cea mai mare problema).

    Legat de unire, tot Sf. Pr. Iustin (si altii, desigur) spunea ca UNIREA ne lipseste.
    Sunt sigur ca or sa fie si intrusi (poate asta m-a retinut la inceput sa fac/incep ceva …) dar, acum multi ani, cand romanii erau amenintati de turci (40 de ani parca), nu au plecat prin alte tari ca sa „scape” … Au STAT AICI si au luptat si … curios !? … au invins ?! Poate ca nu a contat ca erau putini si raportul era de 1 roman la 10-20-30 sau mai mult? de turci ….
    Concret, haideti sa facem un plan de bataie si sa trecem la actiune. Ganditi-va ca timpul trece si chiar daca o sa mai dureze ceva (desi, sincer, la cum evolueaza lucrurile (n-as vrea sa sperii pe nimeni) nu cred ca va mai dura deloc mult) pana va fi marea ALEGERE !
    Ca incepem sa luptam acum, din timp, sau „atunci”, cand o sa fie „la nevoie” … tot vom/veti lupta. Nu vom scapa ! Sansele sunt mult mai mari acum sa inhibam ce ar putea urma. Credeti ca la greci le-a fost frica ? Totusi, au facut ceva si lucrurile stau altfel acolo.
    Sunt atatea argumente pentru care alte tari nu au acceptat actele biometrice …
    M-a inspirat foarte mult ce spunea Sf. Pr. Iustin Parvu, „Luptati pana la capat ! Nu va fie frica !”
    Nu va mai ganditi ca nu sunt resurse sau ca din capul locului nu am reusi ! Ohooo, total fals !
    Si eu am avut 1001 de ganduri negative, dar ! Daca fiecare ar face dupa putinta, actiunile se vor aduna exponential !
    Ai retineti sa iesi in strada ? Nu-i nimic ! Macar INFORMEAZA si pune-i si pe ceilalti sa informeze la randul lor si tot asa mai departe ! Daca fiecare ar informa 10 oameni si cei 10 la randul lor cate 10 si tot asa … ganditi-va ca micile actiuni pot face DIFERENTA FATALA ! Continuitatea/persistenta este si ea un factor vital !
    Repet, ganditi-va ca de maine dispar banii si s-a terminat ! Ai cip, cumperi din magazine, nu ai -> pa !
    Scoateti-va banii din banci, nu mai lasati sa fie doar pe card si informatii si inspirati-i si pe altii sa faca la fel. Nu vedeti cate reclame au aparut in genul la o „lume fara cash” ?
    Si repet, orice ati face, sa nu va sperie ca nu o sa vedeti poate efecte imediate ! Progresele apar in timp, cu rabdare ! Daca se face sa apara imediat, cu atat mai bine !
    Cam atat am avut de spus. La final va mai spun ca ceea ce pare usor este greu si ceea ce pare greu este usor. Daca fiecare ar face pasii mici (chiar daca asta ar insemna sa lipeasca doar 1 afis sau sa stea pe capul cuiva si sa ii prezinte informatia), ar fi un succes enorm in timp !
    Nu va mai speriati de orice. Totusi, cu noi este Dumnezeu, Cel ce a facut cerul si pamantul !
    Vrajmasul, e si normal sa se prezinte ca fiind „tare” si sa iti bage constant in cap ca nu vei reusi & variatii pe tema asta. Te va paraliza, desi el e un nimic in comparatie cu Dumnezeu – cu toate astea se prezinta foarte „bine” – dar nu va inselati de aparente.
    Auzisem undeva ca Stefan Cel Mare ii lupta pe turci cu o mana de oameni ?!
    Eu cred ca suntem mai mult decat o mana de oameni si chiar daca nu avem taria celor din trecut, il avem pe Dumnezeu in spate ! Ati auzit ??? Pe DUMNEZEU !!!!

    Astept un raspuns si sugestii !
    Doamne ajuta si Domnul nostru Iisus Hristos sa ne lumineze !

    Apreciază

  13. Fratele Augustin said, on decembrie 12, 2013 at 8:39 am

    Doamne ajuta !
    Informati, informati, informati ! Informati-i pe TOTI care ii cunoasteti despre cum stau lucrurile si puneti-i pe TOTI sa ii informeze la randul lor pe ceilalti si tot asa mai departe ! Chiar daca doar 1% din cei pe care ii stiti va continua misiunea, este ENORM ! Intr-un timp foarte scurt, efectul va fi fantastic de mare ! Nu stati paralizati ! Sunt sigur ca fiecare cunoaste cel putin 100 de oameni. Eu am facut o lista si m-am trezit ca stiu cateva sute bune.
    Spre surpriza mea, aseara am observat ca am putut sa dau link (share) pe facebook !
    La fel cum sistemul i-a (ne-a) spalat cu informatia atatia ani pe creier si ne-a ascuns informatiile reale … la fel trebuie sa facem si noi !
    Daca va ganditi ca acum nu faceti nimic si o sa faceti „atunci” … ei bine, va inselati ! Timpul pierdut nu-l recupereaza nimeni ! Nici nu vreau sa imi inchipui daca as fi inceput acum 1 an (ca sa nu zic din 2007-2009) .. ce impact as fi avut !
    Trebuie actionat ACUM ! Nu peste … 1-2 (x) ani …. ! Tu poti sa faci DIFERENTA, nu o diferenta, ci „DIFERENTA” ! Sa nu te lasi „dus” de val si sa nu iti inchipui ca nu ai resurse ! Ai mai mult decat crezi !

    Spunea intr-un video Pr. Amfilohie Branza ca lasii nu se mantuiesc ! Asa ca sa nu va fie frica !
    Ganditi-va ce ar insemna ca 1000 de oameni (dintre noi) sa informeze fiecare cate 100 si din cei 100 informati, doar 10 sa informeze fiecare la randul lor inca 100 si tot asa mai departe ….. sa zicem ca la fiecare 100 de oameni informati, 90 nu vor reactiona nicicum – asta nu e o problema. Si 1 din 100 daca se apuca de treaba este de ajuns !
    Poate nu aveti prea mult timp, dar un share (de ex: pe facebook) sau pe alte medii sociale nu ia decat 5 minute !
    Nu va mai ganditi ca poate nu veti fi ascultati si in nici un caz sa nu va lasati afectati de oameni la care nu ajunge nimic si care or sa va ocareasca ! Poate ca multora nu le convine ce le transmiteti si va va afecta „sentimental” ceea ce va vor spune ei. Nu-i nimic, treceti mai departe dar nu capitulati !
    In nici un caz sa nu va opriti ! Este foarte important sa nu cumva sa stati fara sa faceti zilnic ceva oricat de mic si nesemnificativ vi s-ar parea ! Am patit-o si eu acum cateva zile, am trimis unui prieten bun un link … iar raspunsul lui m-a deranjat si necajit foarte tare ! Am pierdut mult timp pana sa imi „revin” ! Slava Domnului ca mi-a adus in cale intre timp cateva „vitamine duhovnicesti” sub forma unor inregistrari care le-am ascultat de la Pr. Cleopa, Pr. Arsenie Papacioc, Pr. Amfilohie Branza (si altii).
    Inca o data va spun ca toti Sfintii vegheaza si este necesara doar o actiune cat de mica, pentru ca sa INCEAPA ceva mare ! Restul il completeaza Dumnezeu ! O sa fiti surprinsi cei care stati in non-actiune cate minuni se vor intampla in momentul in care o sa va puneti in minte si in suflet sa luptati pana la capat ! Se va schimbat TOTUL si chiar o sa va mirati de ce nu ati facut-o pana acum ! Este normal ca vrajmasul sa ne lupte gandurile si simturile si sa ne paralizeze ! Atunci victoria este a lui.
    Luati exemplu de la Sfintii Inchisorilor care nu s-au deznadajduit de la toate chinurile prin care au trecut acolo si vorbim de ani multi, nu vorbim de ceva „banal” pentru ei , cum ar fi iesirea la o demonstratie.
    Daca se elimina frica (sub toate formele de retinere) si se trece la actiune (de orice fel intr-o prima faza) … sa stiti ca restul vine de la sine …
    M-a inspirat foarte mult o poza cu o batranica de la Pungesti care era singura (in poza) intre fortele de ordine ?! Si nu avea nici o frica pe chip ?! Va dati seama ca o mana de oameni a luptat luni de zile impotriva a TOT RAUL ? Nu conteaza ce a iesit, dar este fantastic cum oameni fara bani, fara resurse (dar in schimb cu alt gen de resurse: CREDINTA, VITEJIE, etc) AU REUSIT ! Voi va dati seama ca oamenii aia nu aveau lumeste spus nici un fel de resursa ??!
    Eu inca sunt sigur ca suntem foarte foarte multi care ne-am saturat si care din pacate nu ne organizam ! Problema cea mare sta in organizare !
    Ia ganditi-va voi si sunt sigur ca fiecare stie cel putin 10 oameni gata de actiune ! (sub orice forma)
    Cu acei oameni trebuie sa plecati „la atac” !
    Am vazut oameni (copii) in Bucuresti care stateau la iesirea din metrou si imparteau fluturase. Tineretul sa stiti ca are o mare putere. Nu va lasati inselati de aparente ! Sa nu credeti ca nu suntem DESTUI pentru a face o diferenta sau „DIFERENTA” !
    Vrajmasul vrea cu orice chip sa va paralizeze ca sa nu faceti nimic ! Total gresit !
    Va conta orice actiune cat de mica – si daca veti informa dintre cei cunoscuti sa zicem 1 persoana pe zi, sau macar 1 pe saptamana, este suficient ! Doar nu stati degeaba ! Nu stati fratilor pentru ca o luna trece foarte repede !
    Trimiteti mailuri, vorbiti personal, lipiti afise (in locuri cu multi oameni), vorbiti cu Preoti, etc …..
    Eu stiu ca multora le este frica si ca in mintea lor au cedat, dar este FALS ! Totul este o mare iluzie falsa !
    Mare dreptate avea Sf. Pr. Iustin cand spunea ca trebuie sa fim uniti ! Asa ca sa incepem sa fim !
    Fiecare cu mic, cu mare cat poate si acolo unde poate !

    Citeam azi noapte pe blog thread-uri despre daca este bine sa ne cunoastem sau nu ! Am stat mult in dubiu legat de intrusi si inca mai stau ! Pentru siguranta am zis ca mai bine „nu” … Totusi, ce m-a surprins a fost ca eu credeam ca sunt postari din anul curent, nu din 2009-2010-2011 ?! In fine, asta este iar off-topic dar m-am socat sa ma gandesc ca au trecut 3-4 ani de atunci ?!
    Eu nu o sa stau fara sa fac nimic de frica ca o sa fiu luat sub observatie ! Ganditi-va la Saccsiv, care ne-a inspirat pe toti – el ce trebuia sa faca ? Sa nu mai faca nimic, adica sa se opreasca de frica altora ?!

    Nu lasati sa treaca timpul fara REZULTATE ! Fi mai ales fara sa faceti nimic !

    Sf. Pr. Iustin nu a lasat degeaba vorba ca mai avem 1 an ! Asta trebuie sa va MISTE, nu sa va PARALIZEZE !
    Eu cred ca a zis-o ca sa ne miscam odata !

    La final, concret m-am gandit la ceva: fiecare are in orasul lui cate un medic de familie, pe la care trec lunar in jur de 1000-2000 de oameni. Vorbiti cu ei si rugati-i sa va lase sa lipiti pe hol materialele „necesare” pentru a informa oamenii. Sau macar pe mesele unde sunt tot felul de reclame, sa va dea voie sa lasati acolo pliante A5 / A4.
    Ar fi ideal daca s-ar ajunge la toti medicii de familie din Romania, dar si la 10 % din ei ar fi de ajuns ! Pana isi iau retetele, oamenii stau si asteapta fiecare cate o jumatate de ora in care nu fac NIMIC ! In timpul acela, daca ar avea puse informatiile la dispozitie, ar fi de ajuns !
    O imprimanta laser de trafic greu, second hand, costa in jurul a 200 de lei. Cu ea si cu 10 top-uri de hartie si cu ceva timp liber, poti sa informezi „ceva” oameni …
    Ar mai fi facultatile din fiecare oras si multe alte locuri unde impactul ar fi suficient de bun !
    Pentru cei creativi astept un model de „reclama” si alte idei de zone-cheie unde impactul sa fie eficient.
    Pe de alta parte, fiecare cred ca poate sa „arda” 10-100 de dvd-uri cu pachetul „AntiCip – DVD Preoti” si sa il dea la prieteni / cunoscuti !
    Important este sa incepeti cu oamenii care stiu cat mai multi oameni si spre final (dupa ce ii epuizati pe acestia) sa continuati cu restul !

    Doamne Ajuta si sa fim UNITI !

    Apreciază

  14. aniush said, on decembrie 12, 2013 at 7:21 pm

    Marius Barbu,
    Nu cred…Dumnezeu nu spune niciodata nu; din contra Dumnezeu vrea ca omul sa vina in rugaciune la El…si raspunsul la rugaciune vine fie imediat, fie dupa un timp…dar niciodata nu va raspunde cu „nu”.

    Apreciază

    • Marius Barbu said, on aprilie 12, 2014 at 6:42 pm

      @aniush
      uite ce I’a spus Dumnezeu Prorocului Ieremia
      Ieremia Capitolul 11
      14. Tu însă NU TE RUGA PENTRU POPORUL ACESTA şi NU înălţa pentru el rugăciune şi cereri, căci nu voi auzi când vor striga către Mine în vremea nenorocirii lor.

      Apreciază

  15. […] DEZBATERE PUBLICA. IMPLICATI-VA. De la 1 aprilie 2014 – BULETIN CU CIP. Ei zic ca nu-i obligatoriu… […]

    Apreciază

  16. […] ei in diverse articole pe care le-am preluat pe 08.12.2013 cum […]

    Apreciază

  17. Alin said, on ianuarie 5, 2014 at 1:14 pm

    Domane Ajuta! Eu si cu tatal meu nu vrem sa luam aceste acte care contin cipuri. As vrea sa fim contactati de catre un personal calificat sau cel putin in domeniu care sa ne indrume spre o manastire sau alte sfaturi duhovnicesti pe care putem sa le primim cu bunavointa dumneavoastra si cu ajutorul lui Dumnezeu ca sa ne lumineze mintea. Primim orice sfat bun pentru mantuirea sufletului.
    Va las emailul meu:
    Multumim mult!

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 5, 2014 at 2:36 pm

      Alin

      Sistemul se va implementa si in manastiri.

      Nu ti-am publicat e-mailul deoarece acest blog este citit si de catre oamenii SISTEMULUI care s-ar putea baga in seama cu tine. Daca insa insisti, il voi publica.

      Apreciază

      • Alin said, on ianuarie 5, 2014 at 6:49 pm

        Multumesc pentru raspuns! Numai tu decizi daca vrei sa il publici sau nu. De sistem nu imi e frica,in viitor va fi cum va ingadui Dumnezeu,fie ca ne vom afla prin puscarii sau manastiri din cauza refuzului actului de identitate. Cautam o indrumare spre un preot care cunoaste o manastire unde primesc oameni,iar daca se va implementa si in manastiri ne vom afla prin pustie cu ceilalti. Doamne ajuta-ne pe toti!

        Apreciază

    • dorina said, on ianuarie 7, 2014 at 2:06 pm

      si eu sunt de acord in totalitate cu Alin.iti sugerez sa urmaresti un material pe youtube „adevaruri tulburatoare la Manastirea Petru Voda” cu parintele Teodot.pt Alin las adresa mea de email si il rog pe administrator sa o publice:

      Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 7, 2014 at 2:10 pm

        dorina

        Esti absolut sigura ca vrei sa ti-o public? Acest blog este citit si de foarte activi intrusi.

        Apreciază

  18. dorina said, on ianuarie 7, 2014 at 3:00 pm

    as dori sa iau legatura cu Alin

    Apreciază

    • dorina said, on ianuarie 7, 2014 at 3:08 pm

      sau daca se poate… sa-i trimiteti adresa mea lui Alin sau invers. Dupa cum afirma si el nu mi-e frica de diversi rau facatori. cumva trebuie sa iau legatura cu cineva care are aceleasi principii ca si mine. va rog sa ma ajutati intr-un fel sau altul. Doamne ajuta

      Apreciază

    • Alin said, on ianuarie 7, 2014 at 3:55 pm

      Dorina,multumesc pentru sustinere! Daca vrei sa iei legatura cu mine iti las emailul meu: kato.akiro@yahoo.com (Saccsiv,te rog sa publici mesajul meu ca dorina sa ma poata contacta,nu imi pasa de intrusii de pe site).

      Apreciază

  19. […] DEZBATERE PUBLICA. IMPLICATI-VA. De la 1 aprilie 2014 – BULETIN CU CIP. Ei zic ca nu-i obligatoriu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.