SACCSIV – blog ortodox

VIGILANT CITIZEN: Cardul de Craciun 2013 al familiei Kardashian – Un omagiu adus industriei de divertisment Illuminati

Posted in SIMBOLURI by saccsiv on decembrie 5, 2013

Iata ce putem citi in articolul The Kardashian 2013 Christmas Card: A Tribute to the Illuminati Entertainment Industry:
Dacă ar exista un premiu pentru cardurile de Crăciun în istoria lumii, eu cred că cardul din 2013 al familiei Kardashian ar lua premiul. Filmat de fotograful de moda de elita David Lachapelle, cardul este o însumare destul de sumbra si deprimanta a lumii divertismentului – o industrie condusă din umbra de o elită care transformă cultura populară într-o pustietate toxica, populata cu celebritati nule, cum ar fi Kardashians.

Cardul panoramic este umplut cu simbolism si referinte care descriu tot ceea ce este industria de divertisment Illuminati. A fost fotografiat într-o sală de cinema abandonata, una care pare a fi distrusa si vandalizata. Iată cardul:

card2

 

Sunt prezente o gramada de lucruri acolo, asa că hai să ne uităm la el de la stânga la dreapta.

card21-e1386003762626

 

În primul rând, e Kim Kardashian intr-o tinuta revelatoare. Curbele ei sunt motivul principal de ce, întreaga ei familie este celebra acum. De aceea, poate, ca este un semn mare al dolarului lângă ea.

1dd

 

În spatele surorilor Jenner sunt două piramide Illuminati, complet cu ochiul atotvăzător. Cardul nu poate fi mai clar despre cine „detine” aceasta intreaga familie. Împrăstiate în card sunt manechine dezmembrate, un simbol care este adesea utilizat pentru a reprezenta Mind Control (controlul mintii), o practică care este în floare în industria de divertisment Illuminati.

kendall_kylie_xmas

 

Kylie (in stânga), poartă o casca în formă de vulva făcând-o să arate ca un fel de mare preoteasă. Surorile stau pe un teanc de reviste „celeb-cult”, muntele de gunoi pe care carierele lor sunt construite (Kanye descris ca Isus pe coperta Rolling Stones este o parte din ea). În spatele surorilor (de la baza piramidei), este o cutie de Wheaties cu poza lui Bruce Jenner, atunci când el a fost atlet olimpic.

3

 

Khloe Kardashian pozeaza asezata pe bancheta din spate a unei masini (de ce?), in timp ce fiul lui Kourtney, Mason sta pe ea, aratand ca si cum viata a fost supta din el. Deasupra lor este un decupaj de carton care reprezinta pe Isus-copil, cu o aura în jurul capului său. Este de fapt North West? Matriarhatul familiei, Kris Jenner arată ca un fel de femeie Faraon în timp ce Bruce este in suferintă, blocat într-un tub, pe cale de a rămâne fără aer. Între ele este cuvântul „casier”, ceea ce înseamnă, poate că este vorba de tranzactii de bani. Deasupra lor este scris cuvântul „faima”, ceea ce înseamnă că ei sunt gata să facă tot ce este nevoie pentru a fi celebru.

card3

 

Alături de Bruce este un manechin dezmembrat care poarta medaliile olimpice. Oare Bruce si-a pierde statutul său de „erou”, pentru a deveni un pion încapsulat al industriei de divertisment?

În contrast cu obsesia familiei, cu faima si avere sunt imagini de mame si copii din Africa în fundal. Desigur, nimeni nu pare să le pese de ei, lumea preferă să bârfească despre aceasta familie, care este „celebra pentru că este celebra”.

Pe scurt, acest card insumeaza tot ce este cultura populară, în 2013: Illuminati, controlul mintii, superficialitate, exploatarea copiilor si peste tot în jur: mintea-amortita, imbecilitate de a ne pierde timpul.

Comentariu saccsiv:

   Hal de card ce Craciun …

Cititi va rog si:

VIDEO – Reclama MTV: Tablou plin de SIMBOLURI MASONICE pentru seara de … Craciun

   Are dreptate autorul articolului. Fata asta Kimberly Noel Kardashian este celebra … pentru ca este celebra. Adica daca stam sa cautam bine, nu stim exact de ce este celebra. Ca asa vor stapanii industriei de divertisment.

Prietena cu Paris Hilton, se va marita cu satanistul Kanye West:

VISEAZĂ la o nuntă REGALĂ: Kim Kardashian şi Kanye West vor să se căsătorească la Versailles

Cititi va rog si:

Video: KENYE WEST – albumul YEEZUS sau cum se pregateste venirea ANTIHRISTULUI prin muzica

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Skl said, on decembrie 6, 2013 at 12:45 pm

    Informatii interesante, numai sa stiti ca si administratorul blogului vigilantcitizen e mason .

    Apreciază

  2. Otilia said, on decembrie 6, 2013 at 4:23 pm

    Ce photoshop nereusit. Priviti mainile surorilor Jenner. 🙂

    Apreciază

  3. Skl said, on decembrie 6, 2013 at 10:43 pm

    http://yoy50.wordpress.com/2011/09/05/the-vigilant-citizen-the-website-is-an-agent/

    http://chaukeedaar.wordpress.com/2011/10/28/short-warning-vigilant-citizen-is-a-illuminati-disinfo-agent/

    http://chaukeedaar.wordpress.com/2012/01/11/masonic-symbolism-and-disinfo-unconscious-initiation-or-disorientation-for-the-awakening/

    astea sunt cateva linkuri pe care le-am gasit…oricum am auzit in alta parte si sincer nu pot sa mai dau peste link…in orice caz e dubios..cautasem ceva despre el pe vremea cand inca mai imi tineam blogul, plus ca a mai avut o tentativa de a-si lansa alte 2 siteuri cu carti despre ocultism ,magie etc. Avea si niste likuri dubioase… eu consider ca trebuie avuta grija..

    Apreciază

  4. M. said, on decembrie 7, 2013 at 1:15 pm

    Invitatie la Sfanta Liturghie de Duminica!

    Sa nu uitam ca doar Sfanta Liturghie mai ne tine pe pamant!

    Sa participam cu mic cu mare!

    Doamne ajuta-ne!

    http://sufletbun.wordpress.com/2013/12/06/invitatie-la-sfanta-liturghie/

    Apreciază

  5. […] Cardul de Craciun 2013 al familiei Kardashian – Un omagiu adus industriei de divertisment Illumin… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.