SACCSIV – blog ortodox

Gala Met 2018: Pentru ca industria de divertisment iubește blasfemia …

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 11, 2018

Traducerea OrtodoxInfo:

Tema Galei Met 2018 a evoluat în jurul reprezentărilor religioase catolice. Drept urmare, zeci de sclavi ai industriei de divertisment au făcut paradă în costume care trivializau, sexualizau și blasfemiau simbolismul catolic și creștin.

Tema Galei Met 2018 a fost Corpuri din rai: Moda și Concepția Catolică. Titlul însuși – care folosește expresia ”corpuri din rai” pentru a face aluzie la celebritățile sexy de care se preocupă masele – încapsulează perfect filozofia din spatele acestui eveniment de modă. Este vorba despre folosirea simbolismului asociat cu sfântul, spiritualul și divinul și aplicarea lui la un spectacol de modă care se referă la lucruri exact opuse: materialismul opulent, sexualitatea grosolană și profanarea sacrului.

Evenimentul a inclus creații ale unor case de modă importante deținute de elita ocultă, precum Gucci, Balmain și altele. Aici sunt cateva exemple.

Pion de mult timp al industiei, Rihanna apare îmbrăcată ca un papă în costum argintiu.

Katy Perry costumată în înger. Nu demult, călugărițele catolice au acuzat-o de vrăjitorie. Are sens.

A fost, de asemenea, o vrajitoare care a fost arsă la bară, în timp ce o figură cu coarne stătea în spate, la premiile Grammy din 2014.

La ultima Gală Met, Katy Perry a fost îmbrăcată ca o super-sclavă illuminati.

Rochia Lanei del Rey are un simbolism asociat Fecioarei Maria. Ea a ținut în mână un accesoriu cu aspect de bufniță, cu globi oculari proeminenți – simbolism ocult pur al elitei.

Lana del Rey practică vrăjitoria și își încurajează fanii să facă la fel. A postat această fotografie cu ea făcând un semn ocult cu mâna.

Un titlu din revista Teen Vogue. Care este destinată … adolescenților. (Lana del Rey vrea să te alături adunării ei de vrăjitoare)

Sarah Jessica Parker are întreaga scenă a Nașterii Domnului pe capul ei. Ea este evreică, așa că nu crede în nimic de acest fel. (n.t.: urâtă cu spume !!!)

În 2009, am numit-o pe Madonna ”înaltă preoteasă” a industriei muzicale. De atunci, tot ceea ce face ea întărește pe deplin la acel titlu.

În timpul galei, Madonna a cântat Just Like a Prayer – o melodie care a provocat controverse, deoarece versurile ei se referă atât la dorința trupească, cât și la religie. Videoclipul a fost acuzat că afișează elemente blasfemiatoare, inclusiv o cruce arzînd. O potrivire perfectă pentru acest eveniment.

Ariana Grande a purtat o rochie pe care era imprimată ”Judecata de apoi” pictată de Michelangelo.

Îmbrăcămintea metalizată a lui Kim Kardashian a amintit de potirul folosit în timpul Euharistiei creștine. Și mai multă sexualizare a ritualurilor sacre. Kanye se pare că a rămas acasă.

Lena Waithe a purtat un drapel gigant al mândriei homosexuale, combinat cu broșe de inspirație catolică.

Au fost o mulțime de ”Fecioare Maria plângătoare” la Gala Met, cu halouri complet ironice și coroane solare. Aceasta este SZA, noua preferată a industriei.

Donald Glover – un alt favorit al industriei – face semnul 666. Pe spatele lui este simbolul ”ochiului providenței” din interiorul unui triunghi, care este folosit în iconografia religioasă pentru a-L reprezenta pe Dumnezeu.

Elita ocultă folosește acest simbol pentru a se reprezenta pe sine. Deci aveți 666 în față și Dumnezeu pe spate.

În filmul ”Aceasta este America”, Glover (alias Childish Gambino) împușcă un întreg cor bisericesc cu un AK-47. În timp ce unii laudă acest lucru ca fiind ”artă cu mesaj”, ilustrează în principal cum Donald Glover doboară un întreg cor al bisericii cu un AK-47. Vor ca acest tip de reprezentare să facă parte din cultura populară.

Sunt aproape sigur că Jared Leto crede de câțiva ani că este Iisus.

Unii ar putea crede că Vaticanul nu va aprecia această afișare. Dimpotrivă, ei chiar au trimis un reprezentant pentru a se alătura celebrităților.

Cardinalul Timothy Dolan petrecând timpul cu George Clooney, la acest eveniment elitist care a costat 30.000 de dolari de persoană. Exact cum voia Iisus.

Între timp, Taylor Hill era costumată ca un cardinal sexy. Ea joacă în filmul The Demon Neon care este despre lumea satanică a modei. În film, ea mănâncă literalmente un alt model pentru a obține esența ei vitală (citiți articolul despre film aici).

 

Liturghia neagră

Titlul de la Noisey. (Anul acesta, Gala Met a fost satanică, …).

 

Totul din Gala Met a reamintit conceptul de liturghie neagră: un ritual satanic bazat pe inversiunea și profanarea simbolurilor și ritualurilor catolice. Deloc diferit în comparație cu gala, liturghiile negre intenționează să corupă esența spirituală și evlavioasă a liturghiei tradiționale.

O gravură în lemn din secolul al XVI-lea, care prezintă o liturghie neagră. Sexul (impulsuri pământești, animalice) folosit pentru a desacraliza ceea ce e sfânt și spiritual.

 

În ultimii ani, industria a avut o deosebită plăcere să desfășoare liturghii negre slab deghizate sub formă de videoclipuri muzicale sau evenimente de modă.

Videoclipul Mântuitorul al lui Iggy Azalea conține o liturghie neagră în care totul este inversat. Aceasta culminează cu o nuntă satanică, cu un personaj cu glugă. (citiți articolul despre asta aici).

Anul trecut, a avut loc un spectacol de modă în interiorul bisericii Sf. Andrew din Londra, care a încorporat simbolism ocult și satanic. Acesta a fost un alt exemplu al industriei care se desfată printr-o liturghie neagră (citiți articolul despre spectacol aici).

 

În concluzie

Chiar dacă se pot face raționamente și se poate explica Gala Met 2018 în toate felurile, ea rămâne o prezentare clară și evidentă a mentalității industriei de divertisment. Conceptul de ”creativitate” este acum strâns legat de ideologia ocultă a elitei, iar ”arta” este acum în slujba unor forțe spirituale întunecate. Ar fi acceptat acest tip de paradă dacă s-ar ”inspira” din orice altă religie sau cultură?

NOTĂ OrtodoxINFO:

 

Reclame
Tagged with:

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Noiembrie said, on mai 11, 2018 at 7:23 pm

  Terifiant…

  Apreciat de 1 persoană

 2. contracurent said, on mai 11, 2018 at 7:38 pm

  respect America PatrickLittle candidat republican de California scuipa si calca in picioare steagul israel, numeste tara terorista / genocide against Palestine” https://twitter.com/MalusDacus2/status/994971972009451522

  Apreciază

 3. vlad tepes said, on mai 11, 2018 at 8:11 pm

  Toti sclavii astia ai Satanei au demult pregatit un loc special pt ei, atunci cand viata pamanteasca li se va fi incheiat ! Acolo, vor „face parada modei” doar cu haine de foc!!

  Apreciază

 4. Ioan C. said, on mai 11, 2018 at 9:41 pm

  ECUMENISM

  Working group for cooperation between the Russian Orthodox Church and the Evangelical Lutheran Church of Finland meets in Helsinki
  https://mospat.ru/en/2018/05/10/news159797/

  11th meeting of Joint Commission for Orthodoxy-Islam dialogue takes place in Tehran
  https://mospat.ru/en/2018/05/10/news159773/

  Apreciază

 5. socaciu90 said, on mai 12, 2018 at 2:04 am

  Suedia:chemarea la rugaciune a musulmanilor la statii de mare putere in oras este ingaduita dar cand crestinii au vrut aceleasi drepturi au fost refuzati:
  https://voiceofeurope.com/2018/05/sweden-church-calls-forbidden-in-town-were-mosque-is-allowed-to-air-110db-islamic-call-to-prayer/

  Apreciază

 6. octavpelin said, on mai 12, 2018 at 10:19 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază

 7. A said, on mai 12, 2018 at 2:20 pm

  Minionii lui Lucifer pe pamant. Fac orice le sta in putere sa distraga oile de la adevarata credinta si de la studiul Bibliei. Culori sclipitoare, muzica, distractie, moda, petreceri, lumini hipnotizante, alcool si alte substante ‘potentatoare’, totul pentru a ne ameti si indeparta de credinta in adevaratul Creator. Ei sunt cu adevarat intr-o misiune, dar putina lume intelege asta.

  Apreciază

 8. Static said, on mai 13, 2018 at 12:22 pm

  Daca e sa vorbim despre cetateni liberi, Romania este una din putinele tari cu cele mai restrictive legi privind detinerea de arme de foc. https://en.wikipedia.org/wiki/Overview_of_gun_laws_by_nation

  Apreciat de 1 persoană


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: