SACCSIV – blog ortodox

HOMELESS – OAMENII STRAZII vor ajunge in LAGARELE FEMA?

Posted in FEMA by saccsiv on noiembrie 11, 2013

   Iata ce aflam din articolul Columbia, SC, to exile its homeless din august 2013:

Columbia, Carolina de Sud, va exila oamenii străzii

Primăria orașului intenționează să-i izoleze cu forța în același an în care se sărbătoresc 50 de ani de la Mișcarea pentru Drepturile Omului.

Care este cel mai rapid, cel mai simplu – dacă nu și cel mai ineficient – mod de a rezolva problema inestetică din centrul orașului vostru a oamenilor străzii? O faci problema altcuiva.
Căci primăria orașului Columbia, Statul Carolina de Sud, se pare că făurește planul de ajutorare a oamenilor fără adăpost inspirându-se din episoade vechi din „South Park”. Aceasta a decis să scoată măturoiul din garaj și să-i măture pur și simplu pe boschetari afară din centrul orașului.
Consiliul Local din Columbia a aprobat în unanimitate planul, creând patrule speciale de poliție care să pună în aplicare legile privind „calitatea vieții” referitoare la vagabondaj, urinarea publică și alte infracțiuni nu neapărat limitate la oamenii fără adăpost. Acești polițiști trebuie să le ofere boschetarilor două opțiuni: să intre la închisoare pentru vagabondaj sau să fie înghesuiți într-un adăpost de la marginea orașului cu 240 de locuri, cu funcționare non stop, din care nu le este permis să iasă cu ușurință.
Cea de-a doua opțiune nu este închisoare, vezi Doamne, pentru că boschetarii sunt închiși cu ajutorul unei organizații caritabile locale. Este vorba, vedeți dumneavoastră, de o încarcerare caritabilă. Oamenii străzii pot pleca, dar trebuie să stabilească o programare și să li se asigure transportul cu o camionetă.
Și în cazul în care vreunuia dintre boschetarii delincvenți îi vine idea să facă vreo nebunie cum ar fi, să zicem, să se plimbe prin oraș, oficialii intenționează să posteze un ofițer – putem doar să presupunem că nu va fi vorba de Brian Dennehy – pe drumul care duce în centrul orașului doar pentru a se asigura că nu se întorc și încep să facă pe John Rambo.
Dar, stați liniștiți, e în regulă: acest adăpost cu 240 de locuri ar trebui să-i găzduiască fără nicio problemă pe toți cei 1518 de boschetari care locuiesc pe teritoriul orașului Columbia în prezent. În plus, orașul are un parteneriat cu o organizatie caritabilă. Cu siguranță vor fi în măsură să facă acest exil al boschetarilor să funcționeze, nu?
Michael Stoops, responsabil pentru organizarea comunității de la Coaliția Națională pentru Persoanele fără Adăpost, a spus pentru ThinkProgress că planul este „cea mai cuprinzătoare masură anti-persoane fără adăpost”  care a fost propusă vreodată „în orice oraș, în ultimii 30 de ani.” El a mai adăugat: „Folosirea unui adăpost de proporții la periferie pentru a găzdui toate persoanele fără adăpost într-un oraș este ceva care nu a funcționat niciodată niciunde în țară.”
Dar trebuie să fie un început pentru toate. Poate că această politică nu reușește să le aducă un acoperiș deasupra capului celor fără adăpost. Poate că nu aruncă o privire asupra unor probleme mai mari, cum ar fi rata șomajului de 8,1% în Carolina de Sud sau rata de 7,9 % în Columbia – fiecare dintre ele mai mare decât media națională. Poate că nu are nicio legătură cu rata execuției ipotecilor de către stat care se claseaza în Top 10 din țară și depășeste cu mult media națională.
Dar un oraș care sărbătorește 50 de ani de la Mișcarea pentru Drepturile Omului nu poate intra în bucluc pentru separarea unei bucăți mari de populație de restul orașului doar pentru că nu-i place cum arată, nu-i așa? Ei bine, mai e și treaba aia cu „tratamentul nediscriminatoriu în fața legii”, care se aplică indiferent dacă cineva scutură un pahar cu mărunțiș la intrarea într-un Starbucks sau nu.
„Idea de bază este că se dorește ca persoanele fără adăpost să nu fie vizibile în centrul orașului Columbia,” a declarat Susan Dunn, directorul juridic al ACLU Carolina de Sud. „Îi puteți trimite undeva cu autobuzul sau puteți merge la închisoare. Acesta este, de fapt, un abuz de putere.”
Multă baftă cu treaba asta, Columbia.

   Comentariu saccsiv:

   Vizionati va rog si:

 

16 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Irina said, on noiembrie 11, 2013 at 10:15 am

    Fac experimente pe acesti amarati probabil un fel de reeducare cum a fost in comunism, dra cu metode de tortura mai performante, dupa acest experiment poate va veni Antihristul si vor fi inchisi si torturati si ucisi crestinii.

    Apreciază

  2. Irina said, on noiembrie 11, 2013 at 10:17 am

    Sa incercam cat mai mult timp sa petrecem cu Dumnezeu, adica sa incercam sa ne rugam neancetat ac altfel va fi vai de noi.

    Apreciază

  3. studentperole said, on noiembrie 11, 2013 at 10:32 am

    cum ne baga astia galusca pe gat, cica scopuri caritabile vezi sa nu….

    am trecut de la lagarele din cele doua razboaie, la lagare frumos ambalate si imfrumusetate.

    Cat de spalati pe creier au ajuns cetatenii americani sa creada asa ceva?

    chiar aseara vorbeam cu o buna prietena, oamenii din SUA nu mai au suflet! Ii obliga societatea, manipularea mass media, sa-si mute casa cel putin odata pe an, ca sa nu-si mai faca un cerc social. Asta pe langa faptul ca ei sunt mai grei de cap cu socializarea (genul nemtilor cu ochelari de cal).

    Am avut ocazia sa locuiesc aproape 1 an in acest lagar de concentrare numit SUA, din care 6 luni alaturi de un roman stabilit de mai bine de 15 ani acolo: ei romanul nostru nu sa mutat 10 ani din cartierul respectiv, insa ma socat faptul ca el nu isi cunostea vecinii si nici vecinii pe el. Totul se rezuma la un zambet fortat (tipic american) si un buna ziua sau how are you. Atat. Nici tu cafea, o bere cu vecinu, o vorba…nema.

    E exact cu zicea parintele Paisie Aghioritul in anii 90″: „inimele oamenilor sunt de fier”

    Apreciază

    • Irina said, on noiembrie 11, 2013 at 11:07 am

      Foarte bine ai punctat studentperole despre americani, dintre toti pamantenii sunt cei mai spalati pe creier si asta pentru faptul ca sunt in acest stat fondat de masoni, stat in care-si au centrul. Cum au facut cu americanii, vor acum sa faca cu toata lumea. Prin mass media, prin distrugerea educatiei sanatoase reusesc cu brio sa niveleze sufletele oamenilor, transformandu-i in marionete. Ce este dureros ca multi, foarte multi nu-si dau seama ca de fapt nu mai gandesc ei ci masoneria gandeste prin ei. Mai ales tinerii au devenit atat de ignoranti, atat de acaparati de aceasta pseudo cultura promovata de mass-media. E dureros ce se intampla azi cu cei ce poarta chipul lui Dumnezeu.

      Apreciază

  4. Maria said, on noiembrie 11, 2013 at 3:04 pm

    Se va extinde aceasta izolare si raceala dintre oameni , pentru ca se spune in proorocii ca , in vremurile din urma , nu vei mai vedea carare de la vecin la vecin , atat se vor raci si pierde relatiile dintre oameni .

    Apreciază

  5. aniush said, on noiembrie 11, 2013 at 4:14 pm

    Am spus-o si o repet: asa au facuit cu cainii, asa fac si cu oamenii. Probabil ii vor trimite in locuinte subterane gata microcipati. Cine refuza, electrocutarea. Asta este mizeria pe care asa zisii „protectori” ne-o fac, sau momentan ne-o pregatesc. Razboi contra terorismului? Mai crede cineva asta? E razboi declarat contra noastra, a oamenilor…in primul rand a crestinilor. Dumnezeu sa ne apere!
    Imi aduc aminte chiar acum de profetia Sfantului Parinte Iustin Parvu cand se afla pe patul de moarte: „12 luni de linişte, după care vine urgia“.

    Apreciază

  6. john said, on noiembrie 11, 2013 at 6:13 pm

    Motorola doreşte să ne „tatuăm electronic” pe piele. Astfel, Oculta Mondială ne va auzi vorbele, ne va monitoriza deplasările şi ne va supune „detectorului de minciuni”!
    http://endthelie.com/2013/11/08/motorola-patents-electronic-tattoo-that-acts-as-a-mobile-microphone-lie-detector-and-digital-display/#axzz2k8EBVXBG

    Cei şapte sfinţi Arhangheli şi misiunile lor:
    http://www.financiarul.ro/2013/11/08/cei-sapte-arhangheli-si-misiunile-lor/

    Apreciază

  7. mihai said, on noiembrie 11, 2013 at 7:16 pm

    ft. multi vor ingrosa randurile oamenilor strazii, in ceea ce priveste centrele de plasament sunt niste ”izvoare” nesecate, tineri ce implinesc varsta majoratului efectiv li se dau cu flit si nau unde sa ajunga, decat pe drumuri, pa de alta parte, oameni cu imprumuturi la banci, sau cu datorii la utilitati in special la cotele de intretinere de asemenea li se confisca locuintele si aruncati pe drumuri, intrucat au ramas someri si fara a mai putea plati aceste datorii, iar ca ”solutie” au aparut aceste lagare de exterminare mai sus mentionate, care vorba ceea pa din afara vopsit gardul, iar inauntru leopardul, iar acei oameni ai nimanui fiind atit de infometatii, cu siguranta majoritatea dintre ei vor pica in acea capcana

    Apreciază

  8. amonmiss said, on noiembrie 11, 2013 at 7:59 pm

    Nu prea e in topic, dar e real! Eu nu consider tehnologia o binecuvantare, ci…drumul catre impotenta noastra, atat mentala, cat si fizica, departarea de simplitatea si frumusetea facuta de Dumnezeu.

    http://www.touchofadream.ro/2013/05/tehnologia-binecuvantare-si-blestem/

    Apreciază

  9. luigi said, on noiembrie 11, 2013 at 8:18 pm

    1st step to microchipping the population? Julie Beal: Global Smart ID

    Apreciază

  10. cristytepes said, on noiembrie 11, 2013 at 8:31 pm

    Reblogged this on Adevărul cotidian – blog cu știri redistribuite.

    Apreciază

  11. […] HOMELESS – OAMENII STRAZII vor ajunge in LAGARELE FEMA? […]

    Apreciază

  12. […] HOMELESS – OAMENII STRAZII vor ajunge in LAGARELE FEMA? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.