SACCSIV – blog ortodox

Video – ROTHSCHILD: Moneda unica internationala in 5 ani

Posted in MONEDA UNICA, ROTHSCHILD by saccsiv on noiembrie 7, 2013

Vizionati va rog:

Rothschild Bankster: “International currency with in 5 years”

Este postat pe 20 august 2012. Mai jos puteti citi transcriptul, cu precizarea ca unele cuvinte se inteleg tare greu, deci poate apar greseli in text. Oricum ideea din titlu se intelege.

Rep:

– In situatia R&B ati mentionat o anumita problema monetara, adica vedeti in urmatorii 5 ani, ziua in care moneda va fi total convertibila si flexibila?

Rothschild:

-Ei bine, nu-i asa, vorbesti cu o persoană care este destul de in varsta, dacă voi mai fi peste cinci ani si mi-ar plăcea să cred ca va fi asa, cred că toți trebuie să ne îndreptam spre această oportunitate si cred că provocarea este, de asemenea,  dacă ar trebui să se treaca la o monedă internațională, pentru că speculatiile si complexitatea valutei a provocat iritare de atatea ori si nu numai între partenerii comerciali, dar si intre indivizi; dar nu este pentru mine să spun cum se va întâmpla, dar cred că toti care stiu cum să se ocupe de aceste situatii sunt ingrijorati de problema  de a schimba moneda- sa treaca peste ea, si cred că ar trebui sa devenim toti mai convertibili, dar atunci când se va ajunge la asta va fi o problemă de a supraveghea puterile care vor fi.

Rep:

– Schimband subiectul, China, in special centrul Chinei a avut parte de cea mai mare seceta din ultimii zeci de ani. Acum ati investit, impreuna cu sotia dv. “in weather central” (centru meteorologic). Cum ne poate ajuta acesta la planificarea lucrurilor, cum ar fi secetele?

Rothschild:

Ei bine, cred că, în primul rând, in prezent avem 25 de centre de prognozare a ploilor in China si suntem cel mai mare furnizor de solutii grafice de prognozare meteo din tară; vreau să spun că a fost aceasta ploaie torentiala in ultimele 24 de ore, care a cauzat chiar pierderi de vieti. Si in situatii ca aceasta, prin detaliile pe care le obtinem cu ajutorul tehnologiei pe care o oferim diferitelor statii meteorologice, îi facem pe oameni mai constienti de ce se intampla.… . Pe ansamblu, este o chestiune de a da posibilitatea… Adică, am lansat, de asemenea, o operatiune numită “my weather” – „vremea mea”, care ofera acces la prima aplicatie cu adevarat personalizata, a vremii pentru dispozitive mobile… puteti merge pe myweather.com si puteti afla pe o raza de un kilometru de locul unde va aflati  ceea ce se va întâmpla cu vremea. Ne ofera, de asemenea, prognoza meteo pe 10 zile. Cred că trebuie să fim constienti că trăim într-un timp, nu am de gând sa intru în subiect, care este un subiect foarte mare, a schimbările climatice, si avem variatii de toate felul in întreaga lume si, cu sigurantă, în Anglia, avem o vreme foarte precară– am avut secetă până in urma cu aproximativ 10 zile, si cred că este important să realizati că puteti utiliza tehnologia care va este oferita de myweather.com, pentru a sti si a fi constienti de ce se poate întâmpla, în special în rândul comunitătii agricole ; de asemenea, suntem foarte interesați în a ajutorul pe care …

Rep:

– Ne pare rău, suntem în criză de timp, dar am vrut să-va multumesc …

Comentariu saccsiv:

Sa ne amintim si de spusele evreului Ray Kurzweil:

Pana in 2020 va fi un singur guvern mondial “

Cititi va rog si:

Astia VOR SA INSTAUREZE GUVERNUL MONDIAL IN 2020? Sau ce tot au cu anul asta?

 

Tagged with: ,

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Irina said, on noiembrie 7, 2013 at 1:30 pm

    Sa ne dea Dumnezeu taria sa rezistam si sa marturisim daca prindem aceste vremuri.

    Apreciază

  2. vasile a said, on noiembrie 7, 2013 at 2:26 pm

    A început executarea Mănăstirii Bixad. Jandarmii au intrat cu forţa peste săteni

    Citeste mai mult: adev.ro/mvw3ui merita citit

    Apreciază

  3. mircea.v said, on noiembrie 7, 2013 at 2:57 pm

    Pana atunci sa nu uitam de actele biometrice. In fiecare zi se elibereaza pasapoarte biometrice. Inca e simplu sa te impotrivesti; exista varianta pasaport temporar, care nu e biometric-electronic. Nu trebuie sa ne obisnuim si sa acceptam ideea pasaportului biometric, asa cum ne indeamna bor si al ei patriarh.

    Apreciază

    • Cristian said, on noiembrie 7, 2013 at 11:06 pm

      buletinele, permiesele auto, sunt sau nu biometrice?

      Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 8, 2013 at 10:22 am

        Pai tu ce intelegi prin biometric? Biometric inseamna care contine date biometrice (amprente, imagine faciala digitizata, scanarea retinei, etc). Ti-a luat cineva amprentele sau ti-a scanat retina cind ti-a eliberat cartea de identitate sau permisul de conducere? Nu! In acest caz este de presuspus ca NU sint biometrice.

        Dar sa nu uitam ca poza care iti apare pe buletin sau permisul de conducere este una facuta cu un sistem digital…camera video + computer. NU se mai foloseste de pe vremea lui ceasca sistemul cu fotograf clasic si poza de hirtie lipita pe buletin sau permis auto. Deci in momentul in care poza ti-au facut-o cu un sistem digital este foarte posibil (si nu doar posibil, poti fi sigur ca au si facut-o) ca aceasta poza a fost introdusa intr-o baza de date…Iar acolo se pot juca cu ea cum vor ei..pot masura datele biometrice necesare pentru identificarea faciala (distanta intre ochi, intre nas si gura, etc, etc). NU sint 100% sigur dar cred ca pentru masurarea datelor biometrice necesare pentru identificarea faciala este nevoie de mai multe poze facute din diferite unghiuri…Analizind tot ceea ce am afrimat mai sus, putem afirma cu siguranta de 99% ca actualele acte NU SINT biometrice…cu exceptia pasapoartelor electronice desigur..pentru acelea iti ia amprentele, dar eu am pasaport facut in 2009, valabil pina in 2019, in 2009 inca nu se faceau biometrice…

        Apreciază

      • mircea.v said, on noiembrie 8, 2013 at 12:20 pm

        Cristian,

        Nu sant.

        Apreciază

  4. Janos said, on noiembrie 7, 2013 at 3:37 pm

    Cred ca incet si sigur se deschide calea pentru Bitcoin – moneda digitala care este reglementata de computere prin intermediul internetului, exista deja un curs valutar al principalelor monede si echivalentul lor in Bitcoin care variaza in fucntie de niste criterii definite , aici este cursul valutar http://preev.com/btc/eur (1 Bitcoin este in prezent echivalentul a 214,4 euro) si prezentarea Bitcoin subtitrata in limba romana http://www.youtube.com/watch?v=mpKf19AVgOQ

    Apreciază

  5. Iones said, on noiembrie 7, 2013 at 3:42 pm

    Papa Francisc îl va primi pe Vladimir Putin la 25 noiembrie
    http://www.obiectiv.info/papa-francisc-il-va-primi-pe-vladimir-putin-la-25-noiembrie_23898.html

    Apreciază

  6. kifa7 said, on noiembrie 7, 2013 at 5:07 pm

    off topic
    Psihiatria o industrie de 80 mild. $ anual in SUA; produce „nivelare” emotionala in societate prin medicatia care o vinde; persoanele devin dependente sau sicidale; mai multe documentare
    http://www.cchr.org/videos/dead-wrong.html

    Satan’s Industry Of Death

    Satan’s Industry Of Death

    Apreciat de 1 persoană

  7. Vasilica said, on noiembrie 7, 2013 at 5:12 pm

    Jurnalistii ar putea avea o zi comemorativa in Calendarul Ortodox…

    http://activenews.ro/jurnalistii-ar-putea-avea-o-zi-comemorativa-calendarul-ortodox_185469.html

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  8. aniush said, on noiembrie 7, 2013 at 5:16 pm

    „A început executarea Mănăstirii Bixad. Jandarmii au intrat cu forţa peste săteni”
    What? Pai cum adica au intrat cu forta? Si cine le-a dat dreptul sa faca asa ceva?…Nu stiu…Mie mi se pare ca s-a sarit de mult calul. Nimeni nu e mai presus de Dumnezeu, asa ca nu au dreptul. Manastirea Bixad trebuie sa ramana in picioare.

    Apreciază

  9. STOP RFID 666 said, on noiembrie 7, 2013 at 5:28 pm

    economie.hotnews.ro/stiri-energie-15976215-profitul-petrom-crescut-27-primele-noua-luni.htm

    Apreciază

  10. acelas said, on noiembrie 7, 2013 at 5:40 pm

    apropos de bani. Criza aceasta este doar pentru consumatori, pt populatie in general. In tot acest timp marile firme si corporatii fac bani si profituri cu nemiluita, mult mai multi decat in perioadele anterioare, „criza” fiind pretext infinit de noi si noi scumpiri … , pe spinarea amaratei de populatii

    (unde mai pui ca aici statul roman a cesionat redursele naturale pe bani de nimic. Apropos, am inteles ca in curand va expira perioada de cesionare (ce a fost catastrofala, dar facuta nu numai de nastase, ci de basescu prin 2000 si ceva, care era pe atunci ministru si parlamentar si era chiar seful comisiei de negociere cu austriecii pt Petrom, si el a incheiat negocierile si acordul in numele acelei comisii ce o conducea), sunt curios pe perioada urmatoare daca se va mai concesiona, si daca da, poate mai negociem la sange sau tot in genunchi. Dar normal, ma astept la absolut orice.

    http://www.cotidianul.ro/profitul-petrom-a-crescut-cu-27-in-primele-noua-luni-226014/

    .

    Apreciază

  11. Mihai said, on noiembrie 7, 2013 at 10:30 pm

    ce sa zic…? nu cred ca in 5 ani vor putea impune o moneda UNICA internationala. ca va fi o moneda internationala , da, sunt sigur. dar nu unica. e destul de anevoios, oricat ar grabi ei lucrurile. mai tine si de Dumnezeu… stiti ce ziceau cei de la deveghepatriei: in 2013 se va inscauna antihrist. numai Dumnezeu le stie. de asta zic, moneda unica internationala nu cred pana in 2018. moneda internationala DA.

    Apreciază

  12. aniush said, on noiembrie 8, 2013 at 8:24 am

    kifa 7,
    Multumim. Am urmarit filmul. Recunosc….pana acuma nu am stiut ce inseamna psihiatrie cu adevarat.
    Asta este manipulare….mai ales ca pe copii nu ii lasa sa creasca liber, sa fie oameni liberi ci ii transfosma in supusi pentru ca sa le creasca lor profiturile. Pentru ei viata omului nu are valoare. Eu cred ca viata si libertatea omului e mai presus de orice si trebuie sa luptam pentru ele. Dumnezeu sa ne ajute!

    Apreciază

    • ozana said, on noiembrie 13, 2013 at 1:52 pm

      ,,Nicio lege nu interzice nimanui sa fie imbecil”.-Grigore Moisil. Din pacate ,,Lumea a fost creata de destepti ca sa traiasca bine prostii in ea”. Si evident ca prostii nu vor lua niciodata masuri de reglementare a acestei situatii. Numai Legea Divina va putea pune punct infricosatorului neajuns.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.