SACCSIV – blog ortodox

CHEMTRAILS – Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor?

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on octombrie 29, 2013

   Iata ce scriam acum trei ani in articolul Comentariul zilei (05.04.2010): Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor in chestiunea CHEMTRAILS?:

Consider ca tot ceea ce vor ei sa faca, aia vor face si in continuare. Dar, e bine ca noi sa producem, pe cat posibil, cat mai multa galagie. Caci astfel se mai trezesc dintre adormiti. Cum sa procedam insa, nu stiu exact. Astept si pararile voastre. Eventual, n-ar fi rau sa bombardam cu e-mailuri politicienii, analistii, ziaristii. Iar daca au bloguri, sa-i bagam in seama si acolo. Fiecare cititor, cate un mesaj sau comentariu pe zi, e suficient. De asemenea, rugati-va si rudele sau prietenii sa faca aidoma …

O alta idée a venit ieri din partea cititorului kifa7 ce a comentat la articolul Natural News: CUM SA NE PROTEJAM IMPOTRIVA CHEMTRAILS?:

Am gasit o petitie facuta in 29 sep. 2013 cred; eu unul o sa promovez aceasta petitie:

http://www.petitieonline.com/hai_sa_aflam_ce-i_cu_chemtrails_in_romania

Comentariu saccsiv:

Ce nu-mi place la petitia aia e finalul:

In Lak’ech!(eu sunt un alt „tu”).

Semnează te rog această petiţie ca să-mi arăţi că Ala K’in(Si „tu” esti un alt „eu”, tradiţia maiaşă)

Despre In Lak’ech Ala K’in cititi cate ceva la:

In Lak’ech Ala K’in – the Living Code of the Heart

Asa ca rog un frate ortodox sa faca o alta, pe care s-o promovez, caci ideea e totusi buna.

Cititi va rog si:

CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala?

 

Tagged with: ,

40 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Pr. Adrian said, on octombrie 29, 2013 at 11:16 am

    http://www.revista22.ro/n-lumea-pupatorilor-de-moaste-pelerinajul-de-la-iasi-octombrie-2013-32635.html

    „…si chiar ceva dătător de moarte de vor bea nu-i va vătăma…” Marcu 16,18
    Cred ca aici intra si otrava din aer.
    Nu trebuie decat sa ne rugam, sa facem tot ce este omeneste posibil, fiecare dintre noi, sa ne aparam, chiar daca „solutii omenesti nu sunt”, sa-L lasam pe Dumnezeu sa hotarasca soarta noastra, cand si din ce cauza vom muri.
    Noi avem datoria sa na aparam cat putem, pe noi, pe copii nostri, pe prietenii nostri si pe toti cei pe care ii putem trezi la realitate si la Adevar. Ganditi-va cati rugatori avem in Imparatia lui Dumnezeu din neamul nostru si nu numai, care se roaga pentru noi. Nu trebuie sa ne fie frica sau sa deznadajduim daca demersurile noastre si implicarea noastra ramane aparent fara rezultat. Dumnezeu stie ca nu am stat degeaba.
    Oricum lumea va merge dupa cum ii este scris, dar scris este ca si cei care vor rabda pana la sfarsit se vor mantui. Sa dea Bunul Dumnezeu sa fim cat mai multi in aceasta ceata de luptatori ai Bisericii Ortodoxe.
    (Aici fac o paranteza: „cei care vor rabda pana la sfarsit”; deci sa rabdam toate relele pentru ca Dumnezeu ne va mantui. Cred ca prin lupta si prin opozitia pe care o luam impotriva acestor rele trezim si pe altii. Daca numai rabdam, nu vor afla si altii despre acestea. Cred ca va veni vremea cand nu vom mai putea lupta si atunci vom rabda cu ajutorul lui Dumnezeu si a sfintilor Sai, pana la sfarsit).

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  2. kifa7 said, on octombrie 29, 2013 at 11:40 am

    Mesaje scrise, email, la presa, autoritati si parlament, de 2 ori pe an obligatoriu; sa nu subestimam rugaciunea care schimba ‘imprejurarile’; la urma urmei este geoingineria contra soarelui, care trimite in fiecare secunda o cantitate colosala de energie; am citit undeva ca la 3 secunde trimite cantitatea necesara si suficienta pentru 500 de ani; deci rugati-va neancetat !

    Apreciază

  3. Ortodox Liber said, on octombrie 29, 2013 at 11:41 am

    Ieri cel putin la Bucuresti a fost un adevarat carnagiu pe cer. In toate formele posibile si imposibile. In zona Baba Novac din capitala pe unde ma aflam eu la un moment dat erau si cate 3 avioane paralele. Parca faceau „liniuta”. Si am observat ceva foarte interesant de o vreme incoace, faptul ca zboara din ce in ce mai jos. M-am uitat pe radarul meteo online si in zona Bucuresti cerul era senin, dar la Bucuresti ieri dupa amiaza numai senin nu era. Ma gandesc frate Saccsiv sa facem o hartie oficiala catre ROMATSA (centrul national de dirijare a zborurilor din Romania) poate ne spun de unde vin aceste avioane si mai ales cine le da autorizare de survol. Oamenii astia de la ROMATSA cred ca stiu mai multe decat credem noi. Ma uitam la oamenii de langa mine de pe strada, parca zici ca-s zombi, teleghidati, stau cu telefonul in mana si-l mangaie de zor si nu vad si nu aud nimic din jurul lor. Dar am vazut si o doamna mai in varsta care se uita de zor pe cer ca si mine si era tare contrariata de spectacolul macabru de pe cer, in rest, pace si linste, Androidul si iOS-ul sa traiasca.

    Apreciază

    • saccsiv said, on octombrie 29, 2013 at 11:50 am

      Ortodox Liber

      Sa facem. Cine se ofera sa inceapa cel putin o ciorna?

      Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 29, 2013 at 8:38 pm

        Frate, de vreo 2 ani lupt pentru constientizarea oamenilor a ceea ce se intampla in vazduh, sub privirile noastre. Am obosit!!! Oamenii dorm, iar daca ii trezesti din somnul lor ridica din umeri, dau din mana si isi vad de ale lor. Chiar am obosit, simt ca am realizat munca lui Sisif. Degeaba vom striga si la parlamentari…am strigat la toti – degeaba! Nu dau doi bani pe noi! Eu le aratam pe cer darele de otravuri si ei imi vorbeau de fonduri europene! Ori sunt cretini, ori cunosc problema si o acopera sau nu le pasa! Am obosit 😦

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 30, 2013 at 3:27 am

        amonmiss

        Repet ceea ce am scris in articol:

        Consider ca tot ceea ce vor ei sa faca, aia vor face si in continuare. Dar, e bine ca noi sa producem, pe cat posibil, cat mai multa galagie. Caci astfel se mai trezesc dintre adormiti.

        Asadar, nu trebuie sa fim dezamagiti ca nu trezim mase de oameni, ci sa ne bucuram pentru fiecare om pe care, multumita bunului Dumnezeu, il trezim.

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 30, 2013 at 9:27 pm

        Stiu, dar am picat in pacat, am inceput sa ma vait. Mergem mai departe, fiecare om trezit e o bucurie imensa!

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 30, 2013 at 9:45 pm

        Frate saccsiv, primul pas cu mare impact trebuie sa il faca preotii nostri ortodocsi, exact cum a procedat Arhimandritul Dumitru Cobzaru. Dupa Sfanta Slujba va trebui sa vorbeasca oamenilor, sa-si ridice privirea spre cer, la modul propriu. Sa le vorbeasca despre otravurile care pica din vazduh, sa le vorbeasca simplu, pe intelesul tuturor.
        Un frate spunea ca buni ar fi fluturasii. Ma indoiesc acest lucru! Oamenii sunt satui de fluturasi reclama la termopane, acoperisuri, pizza, etc…sunt satui de la campanii electorale – fluturasii vor fi aruncati la cosul de gunoi.
        De pliante nici nu poate fi vorba, fiindca omul nu mai are rabdare sa citeasca…iar daca citeste cineva care doarme, e degeaba.
        Personal am insistat la niste posturi TV, am vorbit cu realizatori de emisiuni sa abordeze problema chemtrails. M-au intrebat: ,,De ce nu faceti dumneavoastra materialul?” Da, pot sa-l realizez, la modul profesional, dar sunt extrem de ocupata pana prin luna ianuarie. Detin material mai mult decat suficient, dar inseamna cateva saptamani de munca in echipa. Si nu avem nevoie de nici un post de TV pentru a-l promova, ci pur si simplu va fi postat pe youtube. Nu avem nevoie de acceptul vreunui post TV, internetul a depasit de mult TV dpv al vizualizarilor.

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 29, 2013 at 8:47 pm

        Nu vreau sa va dezamagesc, dar va fi munca in zadar. Petitiile noastre vor ajunge la fix cosul de gunoi! Am ajuns de m-am contrazis cu piloti romani, care sustineau ca, nu cunoastem noi bine ce inseamna contrails, ca facem confuzie. Am stat la masa contrazicerilor si a argumentarilor si n-am ajuns la nici un rezultat! Argumentele noastre, materialele prezentate erau ironizate! Sunt membra in vreo 5 grupuri antichemtrails a peste 2000 de membrii – USA, Canada, Germania, Cehia, etc. Acolo, aproape saptamanal au loc manifestatii anti chemtrails. Este munca in zadar, nimeni nu-i baga in seama, nici macar presa.

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 29, 2013 at 8:51 pm

        Si am ajuns la o concluzie: postul, Spovedania, Sfanta Impartasanie, rugaciunea si Sfanta Cruce facuta pe tot ce mancam si bem, sunt salvarea noastra! Dumnezeu sa ne ajute!

        Apreciază

      • Denisa said, on martie 16, 2019 at 11:14 pm

        Eu mă ofer să merg să vorbesc direct cu președintele țării.

        Apreciază

    • bodicelu said, on octombrie 29, 2013 at 7:47 pm

      Intr-adevar astazi erau in vestul Bucurestiului cele 3 avioane care faceau liniute si tot adevarat este ca zboara f. jos. Am comparat cu un avion de linie care zbura in acelasi timp cu ele, intr-o cu totul alta directie si la o altitudine mult mai ridicata. Plus ca avionul de linie lasa niste dare minuscule.

      Apreciază

    • catalin said, on octombrie 29, 2013 at 8:01 pm

      dreptate ai Ortodox liber acelasi lucru si la Onesti Bacau de muti ani urmaresc fenomenul ca atare am cumparat un telefon cu o camera performanta si intr-o buna zi un cunoscut imi spune ce ce tel tare am si eu ii spun ca pentru camera la-am luat sa fotografiez cerul (chemtrails) si el zice ca bine fac ca aajuta la creier el saracul intelesese altceva si desi in acel moment erau 4-5 „Spreiuri ” pe cer el vorbea de parca nu vazuse nimic si pe multi ii atentionez si mai mult de atit unii devin violenti verbali si se supara caci zic ca le stric linistea mai bine nu le spuneam zic ei ! Asadar problema este in felul urmator cu cei care ne spreiaza se rezolva poate intr-un fel sau altul o problema reala vor fi cei care „VOR” sa fie spreiati [li se va parea normal] Mai mult stiti am mai fost un subiect mai acum ceva timp in urma si acum unde ma uit in jurul meu vad numai oameni bolnavi tuse rinita etc inclusiv eu plus reclamele la tv care abunda in a oferi tratament coldrex etc asta pentru ca bigfarma nu ami au vinzari ca innainte asta e un alt subiect care marita dezbatut din punct de vedere Crestin Ortodox si pot sa ii daut fratelui Vasile o tema de inceput , si cu direle eram informat si le urmaream mai demult dar am avut o teama sa o expun desi ma durea sufletul cind eu vadeam si altii parca erau orbi .CE E DE FACUT? Doamne Ajuta!

      Apreciază

  4. alin said, on octombrie 29, 2013 at 11:53 am

    Doamne ajuta! Din pacate oamenii marea lor majoritate sunt reticenti la acest subiect ,mintea lor incearca metode de a se sustrage de la adevar sau mai bine zis dracul le intuneca mintea folosindu-se de mandrie ,ignoranta si prostie,chiar daca le arati dovezi.Am filmat in Craiova in direct fenomenul le-am aratat pe tel mobil si cu toate ca se vedea clar ca este chemtrails ,refuzau sa creada ,le-am trimis informatii ,videoclipuri sa vada asemanari,mintea lor incerca cu tot dinandinsul ,parea prea ingrozitor sa fie adevarat,ca sa accepte,le este mai buna falsa comoditate a mintii indusa de sistem, sa se sustraga de la adevar.Marea noastra majoritate suntem conditionati sa luam ca adevar o informatie ce iese din televizor sau sursa mass-media,creierele au fost ,,sablonate,, pe acest tipar de gandire , ca atare singura voce puternica care ar mai putea sa puna pe ganduri populatia este Biserica!!!!!din pacate stim bine cum stau lucrurile in aceasta privinta!!Daca preotii ar face la sfarsitul Liturghiei informari{ daca unii chiar ar studia fenomenul} si pe lanaga acestea sa intareasca oile pt marturisire ,si in special preotii de la parorhii si Biserici foarte ,,apreciate,,de oameni,rezultatul ar fii enorm!!!! Deci solutia este voia lui Dumnezeu prin astia mai mici ,sa vb cu cat mai multi care ne asculta ,si sa ne rugam Domnului sa ne dea har si iubire de oameni!!!!nu sa-i judecam si sa ne indreptatim pe noi insine si sa cadem in slava desarta !! ca altfel suntem chimvale si arame rasunatoare.O actiune de informare prin manifeste ,fluturase, lasate prin cutiile postale in scara blocurilor sau prin parcuri,ar fii ceva , paote mai pescuim spre a cerceta si a se informa,pe cativa,dar efectul de trezire in masa am mari indoieli ca s-ar produce,unii paote chiar il accepta si vad acest fenomen,dar lasa lucrurile la voia intamplarii.Deci Bunul Dumnezeu decide ce si cum,..noi trebuie sa ne straduim sa intelegem si sa facem voia Sa!Mai departe nu stiu ce sa mai zic,nu sunt un om luminat de Duhul Sfant ca sa vin cu o solutie,,mare,,ma rog la Domnul sa randuiasca asa cum stie El mai bine soarta noastra si a intregului popor roman de pretutindenea!Doamne Ajuta!

    Apreciază

  5. Ortodox Liber said, on octombrie 29, 2013 at 12:04 pm

    Ma gandesc ca poate ne ajuta cineva cu studii juridice sa facem o asemenea hartie. Eu ma gandeam mai demult sa scriu la emisiunea In Premiera de la Antena 3, poate fac ei un reportaj si mai trezesc din populatia adormita.

    Apreciază

    • timisorean1 said, on octombrie 29, 2013 at 11:36 pm

      Eu zic sa incerci. „In premiera” a mai atacat subiecte sensibile dar s-ar putea ca asta sa fie mult prea sensibil.

      Apreciază

      • saccsiv said, on noiembrie 2, 2013 at 2:11 pm

        timisorean1

        Frate, in afara celor aprobate n-am mai gasit nici un comentariu pe nicaieri. Mai incearca o data, te rog.

        Apreciază

  6. cristytepes said, on octombrie 29, 2013 at 4:24 pm

    Reblogged this on The Impaler – Țepeș-ul.

    Apreciază

  7. […] Cele doua fragmente de mai sus prezinta insa destul de bine un fragment dintr-o realitate dramatica. Iata comentariul cititoarei amonmiss postat la articolul CHEMTRAILS – Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor?: […]

    Apreciază

  8. Ozana said, on octombrie 30, 2013 at 11:56 am

    @ amonmis.Ce coincidenta.Nu am dormit toata noaptea gindindu-ma ca si tine draga mea la faptul ca trezirea oamenilor este aproape imposibila.Ieri a trebuit sa ma ocup de stringerea unor semnaturi prin care sa incercam impiedicarea amplasarii unui parc de turbine eoliene in sat Sibioara(acum stiti si unde locuiesc),la 200 de m distanta de habitatul uman unde mai avem si cinci cariere exploatare sisturi verzi.Trei au fost deschise dupa ,,revolutie”.Toata mizeria judetului se arunca in acest sat care pe vremea lui Ceausescu era un rai.Acum a devenit un iad.Daca nu stiati,turbinele eoliene reprezinta un real pericol pentru sanatate daca sint amplasate la mai putin de 12 km de casele noastre.Toate materialele studiate ,studii paralele cu declaratiile producatorilor de eoliene ,experienta in domeniu ale tarilor care folosesc de peste 20 de ani acest tip de energie,au dezvaluit cruntul adevar.Printre multe altele,provoaca stop cardiac si forme grave de cancer.De ce?Pentru ca prin functionarea lor emit unde de joasa frecventa cunoscute ca ELF(Extra-Low Frequency) dar si SL(Super Low ),aceste frecvente fiind utilizate in tehnologia HAARP .In Danemarca s-a stopat amplasarea lor pe termen nelimitat.Nu intru in amanunte pentru ca am obosit.Ca si amonmis,am ajuns la concluzia ca nu se mai poate face nimic.Avem creierul dat cu smirgel,ai dreptate saccsiv.Am explicat oamenilor de-a lungul timpului tot ce stiam.Bezna totala.Se bucura ca vom avea eoliene sub nas.Ma uitam cum si cei din Deveselu dadeau ieri din coada de fericire ca vin trupele NATO sa le dea ,,rahat cu apa rece” si toate sub cerul pe care-l vedem zilnic,plin de chemtrails.Nu poti lupta cu prostia si ignoranta,cu lipsa de educatie si cultura utila macar.Prin urmare,dupa ce s-au uitat la mine ca la urs cind le-am cerut sa semneze,m-au si sfidat asa,de parca n-as fi tocmai zdravana la cap,ca au vazut ei eoliene si totul este OK in zonele respective,intrebindu-ma de ce nu vreau sa le fie bineNu vom putea face mare lucru.Doar valuri,cum am mai spus.Sterg din minte gustul amar al acestor experiente triste,ramine sa ma impac cu gindul ca soarta mea este pecetluita de ignoranta si prostie. Dar am si o veste buna si poate ca trebuia sa incep cu ea. Ati auzit de manastirea Nera?A fost construita in apropiere de Sasca Montana,la 20 km de Oravita,pe malul sting al riului NERA prin decizia Sfintului Sinod al BOR.S-a decis ca biserica-manastire sa fie inchinata Cuvioasei Paraschiva. In 1995 au fost construite chiliile si atelierul de plante medicinale,remedii naturale si o diversitate de produse pe care le veti gasi pe site-ul manastirii unde detin si un magazin on line al Manastirii Nera.Sper ca v-am adus multa bucurie. Dar si aici ceva ma face sa ,,circotesc”putin.Prin magazinul lor se distribuie si produsele dr.Haimovich-,,romanca ” de-a noastra din Israel care facea reclama cindva la OTV produselor ei naturiste,cele mai scumpe pe care le-am intilnit. Am auzit-o cu urechile mele spunind ca sotul ei detine o fabrica de mezeluri nu mai retin unde si ca ,,el imbolnaveste oamenii iar ea ii trateaza=afacere de familie” Cit cinism la oamenii astia.Restul produselor sint OK si va rog sa le treceti in revista.Merita si au preturi bune.Sa ne-ajute Dumnezeu.

    Apreciază

    • kifa7 said, on octombrie 30, 2013 at 2:15 pm

      Azi in Bucuresti la ora 14.00 soarele este aproape blocat si te poti uita liber la el; norii artificiali sunt la joasa inaltime, si se vad clar ca nu sunt nori ci fum de chimicale; nu putem obosii, nu avem voie, pentru ca fiecare generatie a avut lupata ei; noi treb. sa luptam pana la capat cu ignoranta si asa ramanem pe pozitie; nu putem sa-L intristam cu oboseala noastra pentru ca nu suntem lasi, ci biruitori in Numele Lui !

      Apreciază

    • amonmiss said, on octombrie 30, 2013 at 9:57 pm

      Sora Ozana, admir entuziasmul tau si ma bucur pentru faptul ca ostenesti sa faci ceva bun. Dar nu ar fi mai bine sa adunam noi plantele, remediile naturiste, fara sa fie nevoie sa scoatem bani din buzunar?

      Apreciază

      • ozana said, on octombrie 31, 2013 at 8:35 pm

        @amonmis. Ar fi o placere sa fac acest lucru dar aici nu se poate.Cu cele cinci cariere linga noi si sute de masini cu piatra care trec zilnic,plantele sint aproape moarte.Daca rupi o frunza din pom,te umpli de praf.Aici s-a ajuns cu dstrugerea mediului.De ce crezi ca m-a cuprins disperarea?Sufar mai mult pentru pamintul,lacul,pasarile si animalele obligate sa traiasca la limita.Nu mai pot suporta sa vad atita suferinta.Sa ma ierte Dumnezeu,sa ma ierte bunul Dumnezeu.Nu este crestineste sa urasti.Ar trebui sa-mi pastrez linistea sufleteasca dar draga mea,nu mai pot dormi gindindu-ma ce mai pot face pentru a lasa natura asta minunata sa respire.Am epuizat toate caile de atac in aceasta tara.Urmeaza Parlamentul European si Ombudsman.Si va asigur ca voi pune si problema chemtrails.O copie dupa raspuns o voi trimite lui Saccsiv pentru a o face publica.Asta este tot ce am putut eu face.Sa ne ajute Dumnezeu.Apoi,legat de plante,zona in care se afla manastirea este mai nepoluata iar culesul plantelor nu se face la intimplare,conteaza momentul,luna,ziua in care faci acest lucru.Prefer sa stiu ca maicutele cistiga un ban in folosul bisericii,in rest nu prea mai am incredere in firmele care aduc plante pe piata.

        Apreciază

    • tataia said, on octombrie 31, 2013 at 7:22 am

      Ei vedeti ca si sursele astea de energie VERDE regenerabila au destule probleme? Eu v-am spus ca totul este o capcana…combustibilii fosili sint rai…hai sa punem solare si eoliene…Chiar daca nu stiu acum sa va dau toate explicatiile pe undeva intuim ca si alea sint rele…poate chiar mai rele decit combustibilii fosili..daca erau bune nu ni le bagau pe git. Sora Ozana stie bine ce stie..si se vor mai desoperi si altele…

      Chiar citeam acum citeva zile un articol in care era descris efectul undelor electromagnetice asupra omului…Se pare ca nu zilele s-au scurtat dar noi le percepem mai scurte din anumite motive…Pamintul in sine are un cimp electromagnetic…dar acesta oscileaza cu o freventa destul de redusa…3-4 Hz parca…Asta este frecventa care induce omului starea de calm, de liniste, de bine…O data cu introducerea curentului electric acest lucru s-a schimbat pentru totdeauna..curentul electric oscileaza la 50 sau 60 Hz…Ei bine aceasta este frecventa care se afla chiar la limita senzatiei dintre bine si rau…Il face pe om mai alert, mai vioi dar il si duce in pragul agitatiei…Ei bine in ziua de azi sintem supusi la cimpuri electromagnetice cu frecvente de milioane sau miliarde de ori mai mari decit cea a curentului electric…Emisiile radio…80-100 MHz…(milioane de herti). Telefoanele fara fir (200-300 MHz), telefoanele mobile GSM 900 MHz….Telefoanele 3G…2 GHz (miliarde de herti)…retelele wireless (2,4 – 5 GHz)…Ei dati-va voi seama ce stare de agitatie creaza acestea asupra omului…ca sa nu mai vorbim si de altele.

      Apreciază

      • ozana said, on octombrie 31, 2013 at 10:05 pm

        @ tataia Este adevarat ca noile tehnologii sint mult mai periculoase si mai perverse as putea spune pentru ca raul imediat ,,nu se vede” cu ochiul liber asa cum vedem gazele de esapament de pilda.Sint lucruri pe care oamenii trebuie sa le cunoasca atunci cind se bucura de patrunderea pe piata romaneasca a ,,energiei verzi”.Din studiile mele reiese ca toata tehnologia veche de acum 20 de ani din Germania urma sa se vinda in Romania pentru a crea aici cel mai mare parc de eoliene din Europa.Dar tarile cu traditie in domeniu limiteaza strict acest sistem de producere a energiei pentru ca a produs numeroase scandaluri.Si atunci se arunca aici,in Romanica,care suporta orice precum hirtia igienica.Voci care au facut cunoscute problemele create de turbinele eoliene sint: Nina Pierpont,specialist al Academiei Americane de Pediatrie sustine ca efectele functionarii acestora sint:tulburari ale somnului,ameteli,migrene,senzatii de voma,,puls crescut,irascibilitate,tulburari de vedere,atac de panica,.In Canada,Ministerul Mediului a impus o limita de 40 dB la 30 m distanta minima intre eoliene si un habitat uman,distanta variind pina la 550 m in cazul grupurilor de eoliene relativ silentioase,adica 102 dB.Pentru cele care depasesc 107 dB au impus o distanta de 1500 m.. In Australia,o comisie a parlamentului a recomandat o distanta minima de 2 km intre parc si orice habitat uman.Cei care locuiesc in aproprierea eolienelor au risc sporit de a dezvolta o maladie cardiaca acestea producind si ,,sindromul turbinelor eoliene” adica perceptia unui sunet in urechia interna,sunetele de joasa frecventa interferind cu sistemul vestibular din ureche,care controleaza simtul echilibrului.Fiind prea joase pentru a fi auzite,sint responsabile de tremuratul degetelor si a dorintei necontrolate de a fugi(!?). Potrivit dr.Hartman(specialist in infrasunete cu frecvente sub 20 Hz,este descoperitorul retelelor care-i poarta numele),sustine ca aceste frecvente sint produse de rotatia palelor care creaza fluxuri de unde de frecventa scazuta,ori aceste frecvente genereaza cancer(Laboratorul BGR Germania) A se vedea ce asemanare ciudata intre simptomele generate de infrasunete si cele generate de de eoliene! In Danemarca ,in urma cercetarilor,Guvernul a oprit instalarea eolienelor din cauza impactului grav asupra sanatatii,recomandind o distanta minima intre riverani si parc de cel putin 5 km…Dar iata ce observatii au facut savantii din zona militara,potrivit carora,asupra perceptiei spatio-temporale se poate interveni din afara subiectului,cu ajutorul undelor. In 1962 personalul Ambadadei DUA la Moscova s-a plins de stari de greata,discomfort psihic,dureri acute de cap. Analizele medicale au scos la iveala un diagnostic tulburator ; majoritatea angajatilor aveau cancer datorita bombardarii constante a sediului Ambasadei cu unde de joasa frecventa cunoscute ca ELF si LF.. Dr. Adey Ross a demonstrat ca semnalul radio-frecventelor modulate ELF(0-30 Hz) si SL(30-300 Hz) provoaca invadarea celulelor cu ioni de calciu.Frecventele joase si foarte joase corespund cu cele ale magneziului,sodiului si potasiului.Aceste vibratii moleculare afecteaza organele genitale si creierul.(sursa Gen.Streinu) CONCLUZIE : frecventele scazute SL si ELF altereaza diferite structuri ale materiei,influentaza BIOS-ul si genereaza cancer. Poate va par putin paranoica dar este cazul sa transmiteti mai departe aceste informatii.Pentru ca si chestia asta imi miroase rau a teoria conspiratiei…

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 2, 2013 at 1:12 am

        @ Ozana NU pari deloc paranoica..si mie mi-au mirosit de la inceput foarte rau toate chestiile astea cu energiile „verzi”…De ce ni le baga pe git la modul acesta?…de ce atita manipulare cu curentul „eco”? Ceva e putred pentru ca nu ii doare pe ei de binele nostru…Sint foarte convins ca si cu panourile solare este ceva naspa…dar inca nu stim ce!

        Este la fel ca la MacDonald’s daca vreti…aia vind mincare de fast food…sau mai bine zis junk food care i-a facut pe atitia americani obezi…Mai sint si diverse alte scandaluri legate de MacDonalds intrucit la niste analize de laborator s-a constatat ca respectiva „carne” continea urme de fecale UMANE (Da umane, nu de vita!). Oare sa fi pus deja in practica „inventia” cu carnea obtinuta din fecale? Apoi „mincarea” de la MacDonalds nu se strica…iar ceva in neregula…bacteriile nu se ating de ea, numai noi oamenii sintem atit de prosti…apoi au demonstrat in instanta ca ei nu folosesc peste adevarat in meniul cu peste ci o imitatie sintetica de carne de peste…Ok lumea a cam aflat ca mincarea de la MacDonald’s nu e buna iar acestia au venit cu o oferta de mincaruri „sanatoase”..salate..etc. Pai cit de naiv sa fii sa crezi ca salatele de la MAcDonalds ar putea fi sanatoase? Mie mi s-a parut odata ca niste frunze pe care le foloseau in nu stiu ce salata (habar nu am ce planta poate produce frunzele acelea) erau plastic curat…se exfoliau si aveau o culoare verde atit de nenaturala…

        Apreciază

    • amonmiss said, on noiembrie 1, 2013 at 8:05 am

      Ozana, deja imi imaginez mediul inconjurator unde locuiesti. Ingrozitor! Zona unde locuiesc nu este poluata industrial, dar, toate plantele, fructele, legumele, tot ceea ce culegem, sunt acoperite de ceva…ca o mazga aramie…care parca vine din vazduh. Sunt convinsa ca sursa este chemtrails, fiindca cerul este mai tot timpul brazdat de aceste dare, iar uneori aerul devine irespirabil. Rare sunt zilele cand avem aer curat, atmosfera clara, fara acel praf, despre care spunea mai sus un frate, e ca o ceata, se poare vedea in zare, in farurile masinilor, la lumina becurilor de strada. Si inca ceva: nu vedeti cum cerul devine roz, atat dimineata la rasarit, cat si seara la apus de soare?
      Si inca ceva: sub panza de chemtrails parca se petrece ceva. Zilele trecute eram atenta la o miscare destul de ciudata a acestor ,,nori”. Dincolo de ,,panza” am observat ceva…imposibil! Ceva ca o luna, inspre partea de nord! Observatia s-a efectuat ziua. Nu aveam la dispozitie un telefon cu foto, deci faptul nedemonstrat ramane in suspans. Nu-mi explic ce a fost, dar va rog, cand aveti timp, incercati sa priviti dincolo de ,,panza”. Parerea mea e ca, pe langa efectul de otravire, actiunile chemtrails au scop de a forma acea panza, in scopul de a ascunde multe. Nu uitati: ,,duhurile rele salasluiesc in vazduh” si uneori iau forme vizibile.

      Apreciază

      • ozana said, on noiembrie 1, 2013 at 12:04 pm

        @ amonmiss Observatiile tale sint cit se poate de adevarate.Am scris si eu despre depunerile astea dubioase de culoare rosiatica.Printre mizeriile pe care le arunca stim sigur ca avem si strontiu care are culoare rosiatica si este radioactiv.Nu stiu care este perioada de injumatatire a strontiului(cam 30 de ani daca nu ma insel) ori un mediu radioactiv provoaca si moartea dar si mutatii genetice.Si eu sofez si ai mare dreptate,noaptea,la lumina farurilor se vad plutind particule stralucitoare care nu sint de praf,acela se vad altfel. Este posibil sa creeze un mediu artificial pentru proiectii holografice ,adica ,,acele minuni inselatoare” despre care se pomeneste in Biblie,aparitii ale unor personaje biblice,ingeri,farfurii zburatoare ,pentru a putea declara stare de urgenta planetara si a instaura NOM.Adio calorifer,apa,benzina,alimente,curent electric.Se precipita rau lucrurile.Ceva urmeaza sa se intimple si nu-i de bine deloc. Dumnezeu a ales pentru noi sa traversam aceste vremuri foarte interesante.Poate nu intimplator ci tocmai pentru a putea face ,,marea cernere”. Voi urmari si eu sa descopar ceea ce ai vazut tu in spatele ,,pinzei”.Si nici macar nu am apucat sa formam mici grupuri de ajutor printre cei care locuim mai aproape unii de altii fiindca ne temem de securisti mai rau decit de satanele care conduc lumea cit si de evenimentele dezastruase cu care ne vom confrunta.Asta e ! Ma mai uit din cind in cind sa vad citi au semnat petitia cu chemtrails si-mi vine sa pling,sa rid in acelas timp. Sintem o natie tare sinistra.

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 1, 2013 at 10:27 pm

        Tocmai ii spuneam toate aceste chestii unui prieten de-al meu…indeosebi partea cu ceea ce se vede noaptea in lumina farurilor masinilor si a stilpilor de iluminat public…la care el mi-a replicat ca in Bucuresti asa a fost dintotdeauna din cauza poluarii! Oare lumea chiar are MEMORIE ATIT DE SCURTA in ziua de azi? Nimeni nu isi mai aminteste cum era acum 5 ani? Va garantez eu ca acum 5 ani nu se vedea asa ceva…nu acum 15, nu acum 30…acum 5 ani nu se vedea porcaria asta!

        Si Bucurestiul este departe de a fi un oras poluat asa cum zici unii…de unde poluare cind industria e pe butuci. Orase poluate au fost Copsa Mica…Baia Mare..etc…dar lumea a uitat cum erau alea pe vremea lui ceasca…si ce mirosuri de chimicale se simteau tot timpul in aer acolo.

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 1, 2013 at 10:36 pm

        Mda…este si asta o teorie cum ca se da cu chemtrails la greu ca sa nu vada lumea ca se apropie planeta Nibiru..sau X..sincer sa fiu nu cred o iota din chestia asta cu Nibiru…nu de alta dar nu este de origine crestina aceasta teorie.

        Apreciază

      • amonmiss said, on noiembrie 2, 2013 at 9:45 am

        Tataia, nu am pomenit nimic de niribu ala, nici macar nu pomenesc cuvantul ,,planeta”, fiindca nu e termen crestin ortodox, ci e scornit de ,,stiinta”. Dumnezeu nu a zis ca a pus omul pe planeta, ci pe pamant. Sincer, nici macar nu cred ca pamantul e rotund, pentru ca in Apocalipsa se spune altceva. Nu cred nimic din ce spun elitele ,,stiintifice” – apropierea lui niribu :))))
        Ceea ce am vazut, am pus pe seama haarp si chemtrails. E o inscenare haarp pentru convingerea oamenilor ca afirmatiile lor sunt reale. Si nu era luna. Niciodata luna nu rasare sau apune din punctul cardinal nord!

        Apreciază

      • amonmiss said, on noiembrie 2, 2013 at 10:08 am

        Si cum am mai spus, pe langa rolul de a otravi oamenii, aia vor sa creeze un efect de ecranare (sa observati, chiar atunci cand noi il vedem senin, la o privire atenta, cerul prezinta o panza fina – albastrul azur al cerului nu l-am mai vazut de mult, ceea ce vedem acum e un albastru sters, iar spre orizont e alb argintiu). Banuiesc faptul ca acea ecranare are efect multiplu: pe de o parte faciliteaza derularea unor ,,spectacole” gen aparitii misterioase pe cer, pe de alta, impiedica lumina soarelui sa lumineze si sa incalzeasca pamantul asa cum a lasat Dumnezeu, poate are rol si de ascundere a unor manifestari din vazduh, camuflarea unor activitati militare si/sau diavolesti…si cine mai stie ce alte efecte vom mai afla, cu voia lui Dumnezeu. Ideea e ca, de multa vreme nu am mai vazut cerul limpede, ci e plin de ,,nori” artificiali. Oamenii nici macar nu isi mai amintesc imaginea norilor adevarati, cei cu rotunjimi, ci sunt obisnuiti cu aceste forme noi, nenaturale. Nu e zi fara a fi scutiti de prezenta lor. Iar daca se intampla vreodata sa apara cer senin curat, sa fiti siguri ca, imediat elitele isi vor trimite bolizii purtatori de otrava si cerul va fi acoperit indata!

        Apreciază

      • tataia said, on noiembrie 2, 2013 at 12:03 am

        @ amonmiss Esti sigura ca nu era luna?

        Apreciază

  9. Fratele ioan said, on octombrie 30, 2013 at 3:54 pm

    Si acum la ora 16 , cerul de deasupra Bucurestiului, este brazdat de dare chemtrails de-a lungul si de-a latul. Din aceste dare care s-au latit, s-au format niste nori subtiri.
    Totusi, parca prea multe , in ultimul timp!

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 31, 2013 at 7:23 am

      In ultima vreme au dat in continuu…nici macar nu ma mai obosesc sa le observ…

      Apreciază

  10. kifa7 said, on noiembrie 1, 2013 at 9:39 am

    Al Gore recunoaste ca se spreiaza 90 mil. tone pe zi pentru a bloca soarele si a prevenii falsa incalzire globala; cifra poate fi reala, sau propaganda psihologica; majoritatea dintre americani nu percuteaza informatia nici acum;

    http://2012thebigpicture.wordcuniapress.com/2013/05/12/al-gore-admits-they-are-spraying-90-million-tons-per-day-of-toxic-chemicals-into-the-atmosphere/

    Fostul șef FBI , Ted L. Gunderson , face o declarație cu privire la chemtrail ” gropile morții ” , , pe 12 ianuarie 2011. Ted spune următoarele : ” Darele de moarte , altfel cunoscut sub numele de trasee chimice , sunt în curs de scăzut și pulverizat pe întreg teritoriul Statelor Unite și Anglia , Scoția , Irlanda și Europa de Nord le-am văzut personal , nu numai în Statele Unite , dar în . Mexic și în Canada . păsări mor în întreaga lume . Peștii mor cu sutele de mii de oameni din întreaga lume . Acesta este genocid . aceasta este otrava . aceasta este crimă de către Organizația Națiunilor Unite . acest element în cadrul societății noastre , care este de a face acest lucru trebuie să fi oprit . întâmplă să știu de două dintre locurile în care avioanele sunt care arunca prostiile astea pe noi . Patru dintre avioanele sunt din aer Garzii Nationale din Lincoln , Nebraska . Și , celelalte avioane sunt de la Fort Sill , Oklahoma eu personal am observat avioanele care stăteau încă în Nebraska – Lincoln , Nebraska – la Garda Națională Air Ei nu au marcaje pe ele ele sunt , avioane bombardier , cum ar fi uriașe fără marcaje Aceasta este o crimă : . . . . o crimă împotriva umanității , o crimă împotriva Americii , o crimă împotriva cetățenilor din această țară mare . trebuie să fie oprit. Ce este în neregulă cu Congresul ? acest lucru are un impact asupra populației lor , și oamenii lor , si prietenii lor , și rudele acestora , și s-au Ce e în neregulă cu ei ? . Ce e în neregulă cu piloții care zboară aceste avioane și dumping acest rahat , aceasta otrava , pe familiile lor ? Cineva trebuie să facă ceva în privința asta .

    Genul acesta de ofensiva dovedeste ca suntem tratati ca o mare masa de „daunatori” care trebuie tratati chimic pentru limitarea ‘inmultirii necontrolate’. Este la fel ca si cum un strain vine in casa mea si aprinde fumigene in fiecare zi, iar eu il platesc pentru ca ma salveaza de „incalzirea globala”.

    Aici sunt petitii din intreaga planeta:
    http://globalskywatch.com/petitions/

    Exista conexiune clara intre Morgelons si Chemtrail; ce se spreiaza favorizeaza cresterea fungiilor-mucegaiurilor care se inmultesc prin spori; conform clipului toti suntem expusi acestor spori.

    http://aircrap.org/

    Apreciază

    • tataia said, on noiembrie 3, 2013 at 3:55 pm

      „Majoritatea dintre americani nu percuteaza nici acum” Da’ ce romanii sint mai breji?

      Apreciază

      • kifa7 said, on noiembrie 5, 2013 at 10:32 am

        Un medic guraliv, dr. Rima E. Laibow (posibil evreica), a ajuns la concluzia ca:

        Chemtrail (Nato)
        GMO (Monsanto )
        Vacinarea (Bigpharma)
        Food (Codex),
        Radiatiile (Naturale sau artificiale)

        Construiesc prima generatie de drone umane autiste, ca mana de lucru ieftina, obedienta, inteligenta si cu potential de manipulare psihologica evidenta (dispozitia emotionala poate fi schimbata la comanda, din melancolic in hiperactiv)

        http://drrimatruthreports.com/

        Apreciază

  11. […] CHEMTRAILS – Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor? CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala? […]

    Apreciază

  12. […] CHEMTRAILS – Cum sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor? […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.