SACCSIV – blog ortodox

Natural News: CUM SA NE PROTEJAM IMPOTRIVA CHEMTRAILS?

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on octombrie 26, 2013

Poate ajuta, nu ma prea pricep. Oricum, in primul rand trebuie sa ne rugam.

Iata ce putem citi in articolul Chemtrails: Learn how to protect yourself from these treacherous poisons:

Chemtrails: Aflați cum să vă protejați de aceste otrăvuri înșelătoare
A trai intr-o casa inchisa ermetic si mancand numai alimente cultivate in interior, evitand ramificatiile periculoase de chemtrails este aproape imposibil.

 

Din păcate, aceste spray-uri aeriene otrăvitoare au devenit o realitate de zi cu zi pentru cei mai multi – este necesar ca oamenii sa se fortifice singuri consumand alimente detoxifiante si suplimente pentru a evita boli grave.
Fie ca mancam un simplu mar sau folosim suplimente de Chlorella care ajuta la detoxifierea organismului de substantele chimice nocive (pesticide, medicamente, metale grele) combaterea efectelor virulente ale geoingineriei trebuie sa devina o rutina zilnica, extrem de importanta.
Otraviti de sus
Toxinele gasite in chemtrails se infiltreaza in fiecare aspect al vietii noastre, de la aerul pe care il respiram pana la apa pe care o bem si alimentele pe care le consumam. Mai este de mirare ca bolile fizice si psihice sunt in crestere intr-un ritm ametitor?
Uimitor, aceste spray-uri aeriene contin de multe ori urmatorul amestec bizar de agenti patogeni si otravuri:

Bacterii

Pseudomonas fluorescens – legate de arme biologice, inflexiuni sanguine severe, convulsii tuse și vertij.

Pseudomonas aeruginosa – asociate cu pneumonie, bronsita, infectii la urechi si ochi, meningita, fibroza chistica, dureri musculare si de articulatii, tulburari gastro-intestinale.
Mycoplasma fermetans incognitus – un agent patogen de bio-inginerie asociat sindromului Razboiul din Golf si oboseala cronica.
Morgellons – boala misterioasa care ataca pielea, care poate cauza moartea. ”Morgellons” este un agent patogen misterios, oamenii de stiinta nu sunt siguri daca sa il clasifice ca o bacterie sau un virus.

Chimicale

Dibromura de etilena – o toxina interzisa de EPA ( Environmental Protection Agency – Agenția pentru Protecția Mediului SUA) care afecteaza ficatul, sistemul respirator si cel cardiovascular.

Metale grele

Cadmiu – cancerigen. Compromite sistemul cardiovascular, renal, gastrointestinal, neurologic, de reproducere si respirator.
Nano-aluminum-coated fiberglass (CHAFF) – deterireaza functiile creierului. Este legat de instabilitatea emotionala, paranoia, memorie slaba, iritabilitate, scaderea atentiei, tulburari de dispozitie si erori de judecata.
Mercur – dauneza sistemului nervos, respirator, digestiv, renal si imunitar.
Bariu – dezvolta aritmii cardiace, paralizie, hipertensiune arteriala, tulburari gastro-intestinale si insuficienta respiratorie. Bariu este de asemenea implicat in boli neurodegenerative precum scleroza multipla.

Obiceiuri detoxifiante zilnice

Daca vrem sa ne protejam de aceasta ”nebunie” care ne afecteaza sanatatea, urmatoarele alimente si suplimente ne pot ajtuta.

Chlorella – extrage metalele grele din tesuturi si incapsuleaza toxinele pentru a preveni reabsorbtia in tractul digestiv.
Pectina – absoarbe metalele grele in intestine si ajuta la eliminarea lor.
Coriandru – elimina mercuru, plumbul si aluminiu din organism.
Alge marine Kombu – bogate in alginat (absorbant de metale grele).
Argint oxigenat – distruge bacteriile, virusurile si ciupercile.
Carbune activat – se ‘leaga’ de metalele grele si ajuta la eliminarea lor in conditii de siguranta din organism.
Bentonita, care este un detoxifiant puternic de metale grele, paraziti, poluanti, bacterii, ciuperci si virusuri, poate fi folosit ca o aparare excelenta impotriva Chemtrails.
Se poate consuma intern numai soiul alimentar cunoscut ca Bentonica calcica naturala sau extern sub forba de baie (detoxiferea fancadu-se prin piele in acest caz).

In plus, DMPS (sodiu 2,3 -dimercaptopropane -l-sulfonat) – sarea de sodiu – sa dovedit extrem de eficienta in indepartarea metalelor grele din organism. In testele de laborator dupa o injectie intravenoasa de DMPS 90% din metalele grele au fost eliminate prin rinichi, dupa 24 de ore. Suplimentarea orala este de asemenea o optiune, desi este considerata mai putin eficienta.

Cititi va rog si:

CHEMTRAILS si MORGELLONS. Exista o legatura intre darele de pe cer si ciudata noua boala?

 

Tagged with: ,

39 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. tataia said, on octombrie 26, 2013 at 11:17 pm

    Deci acum avem raspunsul la intrebarea: „Cum se feresc EI de aceasta spreiere de toxine?”. In ceea ce ma priveste niciodata nu mi-a placut sa tratez simptomatic…intotdeauna am sustinut ca trebuie indepartata CAUZA problemei. Daca as avea acum o baterie sol-aer din aia ruseasca pe care pilotii NATO o numesc „three fingers of death”!…

    Apreciază

    • cosminmatiu said, on octombrie 27, 2013 at 7:27 pm

      Asta merita toate slugile satanei care nu isi vad de tara lor.

      Apreciază

    • timisorean1 said, on octombrie 29, 2013 at 9:14 pm

      Nu poti sa faci asa ceva. Parerea mea este ca cele mai multe sunt avioane de pasageri. Eu as dota cateva mig-uri cu containere speciale care sa depisteze substantele nocive, le-as ridica in spatele avioanelor(analiza sa se faca rapid, la bordul aparatelor), iar daca in dare sunt depistate substante nocive, le-as impune aterizarea de urgenta……… vise:(

      In alta ordine de idei, Timisoara a fost plina de chemtrails luni dar si sambata aproape la fel de mult. Duminica, mai putin, ceva dare in prima parte a zilei, dar pe la ora 2-3 dupa amiaza nu am mai vazut. Luni a fost ceva de speriat, in a doaua parte a zilei toate darele s-au unit, tot cerul fiind acoperit. Am mai observat ceva in ultimele zile, poate mi se pare, darele sunt ceva mai putin pronuntate dar fac aceeasi treaba.

      Apreciază

      • andrei-d said, on septembrie 25, 2014 at 6:45 pm

        frate saccsiv,
        in domeniul respirator nu este buna si tamaia sau smirna? Sa atamaiem cat mai des acasa, si cu rugaciuni, nu este si asta o metoda?

        Apreciază

  2. costea said, on octombrie 27, 2013 at 8:43 am

    Mesaj pentru conducatorii iubiti :
    http://stareanatiunii.com/ce-mesaj-transmite-un-simplu-cetatean-conducatorilor-romaniei-video.html

    Apreciază

  3. ioan said, on octombrie 27, 2013 at 10:01 am

    ei ne otravesc si tot ei ne dau si antidotul. totul e sa intelegem. adica tot ce vor sa interzica-prin codex alimentarius. de ex. 1. pt. microorganisme-o lingurita de usturoi cu miere 2. pt. sist. digestiv-putin bicarbonat(nu degeaba au vrut sa-l interzica) 3. pt. metale grele-putina argila 4. cat mai mult ceai(din tot felul de plante), cateva picaturi de ulei de la sf. maslu sau de la icoana Maicii Domnului si nu in ultimul rand-Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul. Doamne ajuta

    Apreciază

  4. Ozana said, on octombrie 27, 2013 at 11:27 am

    @ saccsiv Felicitari pentru articol.Imi place ca te orientezi si spre sfaturi practice pentru iesirea din acest cumplit impas.O parte din ele le folosesc si eu,despre altele din lista habar n-aveam.Sa-ti dea Dumnezeu sanatate pentru a-ti continua munca asta teribila si de mare folos.Un gind bun si pentru tataia caruia vad ca ii plac bateriile rusesti sol-aer.As renunta bucuroasa la doua degete ca sa facem din trei cinci si cu celelalte doua sa ma lasi pe mine sa apas pe butoane. Sa va aiba Dumnezeu in paza.O duminica frumoasa si binecuvintata.Pe aici au muncit nemernicii cu spor ieri toata ziua. Dar au zburat ceva mai sus pentru ca nu se auzeau,ramineau doar direle albe.Cerul a fost plin ieri,astazi este asa,laptos si chiar daca arunca nu s-ar putea vedea. A,nu uitati de Zeolit care elimina metalele grele in opt ore(acum depinde si de cantitate).Daca este sa ne luam dupa producator,Zeolitul este mai bun deoarece eliminarea metalelor grele se face prin intestinul gros pe cind celelalte se elimina cu ajutorul rinichilor,organe vitale puse la o prea grea incercare.Eu fac anual o cura de sase luni la rind.

    Apreciază

  5. Alexandru(Fulger) said, on octombrie 27, 2013 at 11:54 am

    Ce zi frumoasa azi , nu era nici un nor pe cer cand m-am trezit sa merg la biserica dar cand m-am intors au umplut nenorociti astia cerul cu chemtrails in Ploiesti. Am facut poze frate Saccsiv daca vrei sa iti trimit.

    Apreciază

  6. Ozana said, on octombrie 27, 2013 at 1:02 pm

    ATENTIE MARE,MARE ! Am inceput sa caut pe net produsele din articolul de astazi pentru detoxifiere. Primul produs cautat – alge marine Kombu de la Bionatura.Pe reclama produsului este specificat ca algele uscate sint pudrate cu glutamat natural(!!!???) cu gust foarte placut si apreciat.ALARMA si cu produsele naturale si bio.Cind cumparati asemenea produse care ne golesc buzunarele,uitati-va pe etichete de sapte ori.Pai glutamatul de sodiu(glutamat monosodic) adica E 621 (al 5-lea gust) este in virful listei cu E-uri cancerigene.Descoperit in sec.19 in Japonia,se foloseste in bucataria thailandeza,japoneza,chineza pentru a da gust alimentelor.Folosit pe scara larga in industria alimentara astazi si strecurat in absolut toate alimentele procesate,sucuri,patiserie ,nu se mai poate elimina din organism,provocid dependenta cu complicatii de sanatate severe : presiune arteriala mare,autism,dezechilibre hormonale,epilepsie,alergie alimentara,astm,cancer,sterilitate,senzatie de zdranganit in ureche,ritm cardiac neregulat sau rapid,atac de cord,disfunctii tiroidiene,obezitate,diabet tip II,leziuni ale retinei.A fost evident introdus obligatoriu prin Codex Alimentarius cu binecuvintarea si la ordinul UE si blestematul FDA care il cosidera ca fiind un aditiv sigur (sigur mortal-n.a.) . Nu ne-au mai lasat nimic curat ;nici apa,nici aer,nici hrana,nici pamint.Iar chestia asta cu ,,bio” si produse naturiste imi miroase tot atit de rau ca o buda comunala.Pai de unde atita bio cind totul este otravit?Algele de la Bionatura sint din Japonia ,or mai fi contaminate si radioactiv.Ma voi informa despre cele din Irlanda.Sint mai multi producatori iar de distribuitori este plin.Doamne,ce i-as mai trata si eu dupa reteta lui tataia. Si daca tot sintem aici,va mai vind un pont din sursa sigura.Toate produsele farmaceutice,fie naturiste sau de sinteza comercializate sub forma de capsule contin automat coloranti periculosi dar mai ales aluminiu pentru albire daca este alba capsula dar si in cele colorate pentru a da stralucire,o patina sidefata.Va dati seama in ce pericol traim?Eu decapsulez continutul si arunc capsula.

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 27, 2013 at 2:46 pm

      Asa este…cind s-a introdus codex-ul unii erau cam speriati (printre care si eu), ca altii nu stiau nici pe ce lume sint…Acum s-a obisnuit lumea…nu mai deranjeaza pe nimeni ca maninca piine cu initium, sare cu cianura, absolut totul cu glutamat…etc. Faza cu produsele „bio” este o teapa de proportii…dai de 5 ori mai mult pe acelasi produs…

      Acum se obisnuieste lumea si sa vada direle mortii zi de zi pe cer…sa nu mai vada niciodata nori naturali…Trist dar adevarat

      Apreciază

  7. tataia said, on octombrie 27, 2013 at 1:42 pm

    Ce e cel mai suparator este ca nu mai vedem nori naturali…eu cred ca generatiile tinere au si uitat cum arata norii naturali si au ajuns sa creada ca mizeriile astea de nori creati de chemtrails sint naturali…

    Vedeti la acest link exemple de nori naturali si de nori artificiali. In felul acesta ne dam seama ca nu am mai vazut nori „cumulus” naturali de cel putin citiva ani buni. Traim intr-o lume artificiala lipsita de frumusetea creatiei lui Dumnezeu!

    http://globalskywatch.com/stories/my-chemtrail-story/chemtrail-information/geoengineering-artifacts.html

    Apreciază

  8. Fratele ioan said, on octombrie 27, 2013 at 5:12 pm

    Iesind astazi de la biserica,si aratandu-le celor de langa mine [foarte apropiati], multe dare de cheamtreils, am incercat sa le explic ce este in neregula cu aceste dare. Unele dare [cele mai multe] , aveau o coada de cel putin 15-20 km
    Intre timp ce le aratam aceste dare, un alt avion ce lasa dare , care foarte evident lasau dare ale unui avion normal, [p200-300metri], am incercat sa le arat diferenta .
    Dar ,degeaba , am fost nevoit sa inchei discutia.

    Apreciază

  9. Fratele ioan said, on octombrie 27, 2013 at 5:29 pm

    Am omis sa spun ca sunt din nordul Capitalei.

    Apreciază

  10. Radu said, on octombrie 27, 2013 at 5:34 pm

    Unde gasim in Bucuresti sau in alte orase gasim suplimentele alea mentionate in articol? banuiesc ca nu in orice farmacie…ar fi prea usor…aveti informatii? multumesc

    Apreciază

    • Ozana said, on octombrie 28, 2013 at 9:08 am

      @ Radu. Eu achizitionez suplimentele acestea de pe net.Dai cautare pentru fiecare produs in parte si iti alegi distribuitorul din orasul tau sau de unde vrei tu.Daca este din orasul tau le poti achizitiona personal sau iti ajunge coletul acasa prin posta sau curierat.Te rog insa sa ceri detalii prin telefon distribuitorului pentru a fi sigur ca produsul nu contine E-uri si conservanti.Evita firma Bionatura pentru ca au produse de doua ori mai scumpe si folosesc multe E-euri.De exemplu am luat de la ei o crema de galbenele care continea sase E-uri,in timp ce la alta firma serioasa continea doar lanolina si galbenele.Citeste te rog si postarea mea de mai sus.

      Apreciază

      • kifa7 said, on octombrie 28, 2013 at 2:41 pm

        Ieri la 100 km nord de Bucuresti, in Valenii de Munte, la ora 12.00am cerul era senin dar brazdat de avioane de la est la vest; in cca. 1 ora cerul s-a facut albicios si asa a ramas pana la asfintit; azi dimineata am vazut ca s-a muncit si noaptea si deja erau nori laptosi; in fiecare zi aproape ne luam portia de aer, apa si hrana cu „dedicatie”; dovada, majoritatea nu mai reactioneaza; instinctul de conservare este parca suspendat; persoana cu care incerci sa discuti este „sedata” daca incerci sa desfaci firul in 4;

        Sa nu uit ! Se fac eforturi pentru popularizarea Bolii Lime; in Bucuresti sunt reclame in metrou pentru diagnostic; fenomenul este cronic in afara, aproape ca Morgelons.

        Apreciază

  11. Iustina Bacosca said, on octombrie 27, 2013 at 6:35 pm

    La Piatra Neamt au facut varza cerul. Ieri si azi , avioanele militare NATO au brazdat cerul, lasand dungile ciudate paralele si intersectate, ca o panza de paianjen in formare. Antihristii se straduie de zor sa ne faca viata iad. Copiii fac tot felul de infectii dubioase: bronsite, conjunctivite, viroze. Doamne, miluieste!

    Apreciază

    • acc70 said, on octombrie 27, 2013 at 9:15 pm

      problema asta e de cativa ani ( mai exact din anul in care am aderat la UE …uniunea jidanilor satanisti)

      …tot e bine ca tot mai multa lume constientizeaza ce otrava picura peste noi si paminturile noastre…singura solutie la indemana e sa faceti semnul Sf Cruci peste apa si mancare inainte sa o folositi

      Apreciază

    • tataia said, on octombrie 28, 2013 at 12:09 am

      Este si greu de popularizat chestia asta….dupa cum am spus este cel mai tabu subiect. Multi, daca ii iei pe nepregatite, te vor eticheta de la bun inceput drept nebun.

      Mai toata lumea a acceptat deja faptul ca mincarea este otravita…peste tot se spune despre cutare aditiv (E nu stiu cit) ca dauneaza la aia, sau cutare aditiv dauneaza la ailalta…Evident nu ni se spune ca acesti aditivi au fost introdusi special pentru a mai reduce din numarul nostru…Dar deoarece aditivii alimentari nu au dat rezultatele scontate, sau acestea nu au fost suficient de rapide pe cit isi doreau slugile satanei au inceput sa utilizeze alta metoda….si anume otravirea aerului. Putina lume va accepta in ziua de azi ca aerul este otravit INTENTIONAT…mai toti o sa spuna de „poluare”…dar putini o sa accepte ca si „poluarea” este de fapt o problema creata intentionat de elite si pentru care apoi au aruncat vina in circa noastra…

      Zi de zi apar noi si noi boli, din e in ce mai multa lume este bolnava, cancerele sint la ordinea zilei, la fel astmul, bolile respiratorii, hipertensiunea, infarcturile, etc, etc…dar sint si destui oameni carora daca le spui de planul diabolic de otravire a populatiei vor replica ca pina la urma este normal…oricum sintem prea multi. Lucru deosebit de fals de asemenea dar mult prea puternic inradacinat in mintea multora.

      Pentru a-i face pe oameni sa inteleaga realitatea chemtrails trebuie apelat la MEMORIA lor. Daca nu isi vor aduce aminte cum aratau direle lasate de avioane in anii 80 si mai ales ce avioane lasau acele dire si in ce conditii este o lupta pierduta de la inceput….nu vei reusi sa ii convingi ca direle actuale nu au un aspect normal..Si mai ales faptul ca actualele chemtrails se transforma in nori artificiali mie imi pare un fapt strigator la cer…Pina unde merge imitarea (in rau) a lui Dumnezeu de catre om? Pina unde merge planul antihristilor de a-l maimutari pe Dumnezeu?

      Apreciază

  12. kifa7 said, on octombrie 27, 2013 at 9:38 pm

    Facem petitia sau ne resemnam si gata ?

    Apreciază

  13. Mirela said, on octombrie 27, 2013 at 10:09 pm

    Pentru purificarea organismului, mai există metode care nu implică nimic chimizat.
    Una este agitarea (mestecarea) unei linguri de ulei de floarea soarelui presat la rece, pe stomacul gol, 15-20 de minute. Uleieul rezultat, care trebuie să fie alb şi e plin de toxine, trebuie obligatoriu aruncat. Se face de două-trei ori pe zi, iar purificarea organismului se vede şi prin albirea dinţilor.
    O a doua metodă este ţinerea de usturoi pisat sub limbă un sfert de oră. Metoda, din câte ştiu, e foarte bună mai ales pentru ficat, dar e dureroasă la început. Se elimină nişte secreţii mult mai vâscoase decât saliva, ci atât mai vâscoase cu cât eşti mai intoxicat..
    Dacă e cineva interest, pot să mai ofer detalii sau le poate găsi pe net.

    Apreciază

  14. kifa7 said, on octombrie 27, 2013 at 11:16 pm

    Chronic Diseases: Who’s killing us, and how?

    Apreciază

  15. Ozana said, on octombrie 28, 2013 at 12:46 pm

    @ kifa 7 Am semnat petitia .Sint doar sase semnatari si un singur comentariu-al meu.Nu pot sa cred. Ce-i cu noi oameni buni?Numai pe blog sint 15 000 de cititori zelosi foc.Ar trebui sa fie acolo 15 000 de semnatari.Saccsiv,ar fi indicat sa postezi link-ul pentru semnarea petitiei in fiecare zi pentru ca toti cititorii sa-l vada si sa-l semneze.Poate multi dintre ei nu acceseaza postarile mai vechi. Si eu am cautat o asemenea petitie dar nu am gasit,mai putin cea de la Avaaz. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate kifa .

    Apreciază

  16. Ozana said, on octombrie 28, 2013 at 1:08 pm

    Cred ca a trecut mai mult de o saptamina de la ziua in care am recoltat din curte acel fir lasat de chemtrails si pe care l-am pus in doua borcane cu apa;unul cu solutie salina(pe care l-am spart din neatentie),celalalt cu putin zahar.Ei bine,in cel ramas s-a dezvoltat o cultura de ,,chestii” albe,nu pe toata lungimea firului ,doar intr-un singur loc.Formatiunea are cam 0,5 cm cubi,forma neregulata,mucilaginoasa,de culoare alba semitransparenta(aduce cumva cu o meduza ca si cosistenta si aspect)Avem vreun chimist pe aici care sa ma invete ce trebuie sa fac mai departe? Asa cum am inteles si din filmul ,,Boli cronice: cine ne ucide si cum”?,cultura depinde evident de mediul in care se afla.Cind voi avea timp sa ma ocup,voi lua mai multe probe pe care le voi pune si in alte substante.Oricum,ce vad aici ma inspaiminta de-a dreptul.

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 28, 2013 at 2:14 pm

      Impresia mea, cu o vagă pregătire în biologie, este că un microbiolog ar fi mai potrivit să te sfătuiască decât un chimist. Poate ştii pe cineva sau poate se găsesc pe aici. Cât despre zahăr, nu ştiu cât e de adecvat ca mediu de cultură, câtă vreme are proprietăţi conservante şi e toxic.

      Apreciază

  17. Ozana said, on octombrie 28, 2013 at 4:44 pm

    @ Mirela Incerc sa ma descurc si eu ,,cu mijloacele bordului”. Cristalele japoneze de pilda se hranesc cu zahar.In 200 gr apa am pus doar un virf de cutit de zahar. Ar fi interesant ce se intimpla in fluidele corpului uman cit si in alte solutii alcaline si acide,intr-un mediu anaerob (eu am strins capacul dar tot a mai patruns ceva aer) dar si in mediu aerob. Asta din ce imi mai amintesc si eu de pe la scoala. Si in satul meu,la 30 km distanta de Constanta,idem ca la Piatra Neamt,cum a spus Iustina Bacosca. Parca am fi in fundul pamintului.Fara soare nici calciul nu se mai fixeaza in organism ,plantele nu se mai pot dezvolta.Printre altele se pare ca chemtrails creaza premisele pentru inlocuirea totala a culturilor traditionale cu monstrii de la Monsanto.

    Apreciază

    • Mirela said, on octombrie 28, 2013 at 5:51 pm

      @Ozana

      Să te lumineze Dumnezeu să găseşti cele mai potrivite medii şi condiţii de cultură. Îmi trece prin cap (nu ştiu dacă şi bine) că ai putea să foloseşti suc de cartofi cu apă (are amidon şi e transparent), iar pentru a crea un mediu anaerob, poate ar fi o idee să utilizezi o pungă transparentă cu fermoar. Din ea cred că se poate scoate tot aerul.
      Însă, cel mai bine ar fi să te sfătuiască cineva priceput, poate apare:).
      Doamne-ajută!

      Apreciază

  18. […] O alta idée a venit ieri din partea cititorului kifa7 ce a comentat la articolul Natural News: CUM SA NE PROTEJAM IMPOTRIVA CHEMTRAILS?: […]

    Apreciază

  19. amonmiss said, on noiembrie 5, 2013 at 3:47 pm

    Apreciază

  20. […] Natural News: CUM SA NE PROTEJAM IMPOTRIVA CHEMTRAILS? […]

    Apreciază

  21. […] Natural News: CUM SA NE PROTEJAM IMPOTRIVA CHEMTRAILS?: […]

    Apreciază

  22. Mihail said, on septembrie 27, 2014 at 2:29 pm

    * Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti romanii: „Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.