SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (07.10.2013): EXPERIMENT – avioanele chemtrails nu apar pe radarul web „flightradar24”?

Posted in CHEMTRAILS by saccsiv on octombrie 7, 2013

Iata comentariul cititorului Ortodox liber postat la articolul Chemtrails. Mult chemtrails. Duminica 6 octombrie 2013:

Va rog sa faceti un experiment pe care l-am facut eu. Exista un site web http://www.flightradar24.com care este un radar aviatic online si vezi in momentul acela ce zboara peste tara. Radarul este foarte exact si se poate instala si pe iOS si pe Android ca aplicatie. Intr-o dimineata de la serviciu am vazut nu mai putin de 3 avioane mergand paralel. Am incarcat site-ul si cand am dat zoom la harta nu era nici un avion deasupra Bucurestiului. Am facut acest experiment de mai multe ori si doar o singura data mi-a aparut un avion la care dara se stergea repede. Era un avion de linie al British Airways pe ruta Londra – Dubai. Se poate vedea ce fel de avion este dand click pe el.

Tagged with: , ,

85 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. cristytepes said, on octombrie 7, 2013 at 9:06 pm

    Reblogged this on We Are The Impaler – Noi Suntem Țepeș-ul.

    Apreciază

  2. IV said, on octombrie 7, 2013 at 9:11 pm

    Este normal sa nu apara, acest site este pentru linile aeriene civile. Cele militare arunca chimicale, iar oameni care sunt implicati in astfel de operatiuni sunt foarte putini, au putere de decizie peste vuvernele statelor respective, defapt „guvizii”(guvernantii) habar nuau, ei sunt „alesi” pentru prostime, sunt papusi sunt corupti si mai pe intelesul tuturor sunt alesi dintre cei mai corupti pentru a putea fi santajabili.

    Apreciază

  3. Mihai said, on octombrie 7, 2013 at 10:10 pm

    Ai dreptate, la fel e peste tot. Verificat de mine in Islanda pe noduri APRS, nu apar. Am numarat intr-o dimineata la Keflavik 14 urme, mult prea multe.

    Apreciază

  4. danielvla said, on octombrie 7, 2013 at 10:26 pm

    Situatia e ingrijoratoare si in Italia. Tot mai multe firme dau faliment. Am prieteni care imi spun ca e din ce in ce mai rau acolo.

    Apreciază

  5. amonmiss said, on octombrie 7, 2013 at 11:14 pm

    Chemtrails este imprastiat atat de avioanele comerciale, cat si de avioane militare. Activitatea avioanelor de pe flightradar24 am urmarit-o aproape un an- vedeam avionul si la pc dadeam click pe avion si aflam datele. Cele mai multe avioane comerciale care pulverizeaza vin dinspre Qatar Airlines, Dubai, Moscova cu destinatie sud-vestul, nord-vestul Europei. Intr-adevar, avioanele militare, desi le vedem pe cer deasupra noastra, ele nu apar pe radar, chiar daca au altitudine sub 12.000. Anul trecut, site-ul flightradar24 avea in stanga jos, nu numai detalii despre aparatul de zbor (compania detinatoare, ruta, tip avion, numele pilotului) dar avea si posibilitatea de chat – se putea intra in vorba cu pilotii din acel avion – evident pilotul putea pune pe on sau off chatul. Pe deasupra zonei in care locuiesc, trecea un avion comercial care pulveriza la greu. In cateva secunde am ajuns la pc si am observat ca pilotul are deschis chatul. Am intrat in discutie cu el, in limba engleza. L-am intrebat de ce pulverizeaza. Mi-a raspuns ca el nu face asa ceva si nici copilotul. A spus ca toata activitatea asta este coordonata de la sol. Altii de la sol apasa butonul. In acea zi am cautat numele pilotului pe facebook. L-am gasit si i-am dat invite friend. A acceptat in zilele urmatoare, cand am trecut la o noua runda de discute, de unde am aflat mult mai multe. La o zi dupa acea discutie, pagina lui de fb i-a fost stearsa, iar chatul de pe flightradar24 desfiintat. Spusese prea multe…

    Apreciază

  6. marian said, on octombrie 8, 2013 at 12:30 am

    La fel cum nu apar nici unitatile navale militare, e previzibil sa nu se vada nici avioanele ucigase.
    Ce ar fi daca am vedea si dronele? Sa fim seriosi!
    Daca vreti sa aflati o alta stire, de peste Ocean: camionagii alearga pentru Constitutie, vineri, pe 11 Octombrie 2013!
    Se preconizeaza blocarea centurii washingtonului. Camionagii vor sa ARESTEZE CONGRESMENII!!!
    Nu stiu ce au facut sau nu congresmenii, dar, iar imi aduc aminte de ce mi s-a spus: george bush jr. e din alta lume, e imaterial, e ca o fantoma. Stitit cu totii ca pe oficiali nu are NIMENI voie sa ii atinga. Nu e vorba de, RESPECT ci, de pastrarea secretului identitatii lor. Ceva imi spune ca, ar trebui sa nu ne miram daca, intr-o zi, am afla ca, oficialii de la varf, sunt un fel de holograme in miscare, imagini imateriale proiectate prin cine stie ce tehnica.
    Truckers Plan to ‘Arrest’ Congressmen, Clog D.C. Beltway Friday…WOOHOO!!
    „We are not going to ask for impeachment,” Conlon said. „We are coming whether they like it or not. We’re not asking for impeachment, we’re asking for the arrest of everyone in government who has violated their oath of office.” Conlon cited the idea of a citizens grand jury – meaning a pool of jurors convened without court approval – as the mechanism for indicting the officials. „We want these people arrested, and we’re coming in with the grand jury to do it,” he said. „We are going to ask the law enforcement to uphold their constitutional oath and make these arrests. If they refuse to do it, by the power of the people of the United States and the people’s grand jury, they don’t want to do it, we will. … We the people will find a way.”
    Doamne lumineaza-ne pe noi si pe ei!

    Apreciază

  7. amonmiss said, on octombrie 8, 2013 at 8:15 am

    Scuzati ca nu sunt pe topic, dar am gasit ceva foarte amuzant si merita citit!

    S-a gasit cauza pentru care omenirea e in criza economica!
    Nu că bancherii sunt hoţi şi-i jupoaie pe cetăţeni prin credite şi guvernele prin taxe ci… din cauza bicicliştilor!
    Biciclistul este un dezastru pentru economie. El nu-şi cumpără maşină, nu ia credit pentru bicicletă, nu cumpără benzină, nu cumpără cauciucuri de iarnă, nu apelează la auto service, nu plăteşte asigurare, nici rovinietă, nici taxa de poluare, nici amenzi, nu foloseşte parcarea cu plată, nu-şi dotează bicicleta cu tehnică audio de ultimă generaţie.
    În plus, nu suferă de obezitate. Deci este sănătos! Oamenii sănătoşi nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpară medicamente să înflorească farmaciile, nu plătesc analize, nu merg la medicii privaţi să-i ghiftuiască, una peste alta, nu cresc PIB-ul!
    Trebuie starpiti de mici!

    Apreciază

    • tataia said, on octombrie 8, 2013 at 8:31 am

      Eh..bancuri…Lumea este in criza tocmai pentru ca populatia este jupuita prin taxe….nu pentru ca nu se platesc taxe. De altfel se stie…cea mai infloritoare economie ar fi daca statul nu si-ar baga nasul!

      Apreciază

      • IV said, on octombrie 8, 2013 at 9:28 am

        CORECT.

        Apreciază

      • Cosmin said, on octombrie 8, 2013 at 12:46 pm

        @ tataia,

        Ai perfecta dreptate. Suprataxarea unei economii, tradeaza faptul ca in sistemul respectiv, exista pierderi sau cheltuieli fara randament. Mai reprezinta faptul ca se duce o politica economica dezavanatajoasa pentru tara respectiva si avantajoasa pentru anume grupuri de interese.

        De altfel, orice teza economica, mentioneaza acest lucru: o economie suprataxata e sortita falimentului.

        Aceeasi poveste cu investitorii straini. Investitorul strain = deficit bugetar = faliment.

        Aceeasi poveste cu exportul de materii prime si importul de produs finit = faliment.

        Politicienii se plang mereu ca nu sunt fonduri. Eh, daca ar stii lumea cate fonduri sunt si daca ar mai stii felul in care se cheltuiesc si pe ce se cheltuiesc acei bani, politicienii ar fi linsati aproape instantaneu de catre pupulatie.

        Apreciază

    • catalin said, on octombrie 9, 2013 at 8:58 am

      da corect pe situl Secretele lui lovendal sunt multe rataciri din punct de vedere crestin ortodox acelea cu extraterestri etc. dar admir munca documentata din alte puncte de vedere si sunt acolo lucruri care nu le crede nici el dar este atent la orice si le pune asupra unei dezbateri publice libere .E cam mult ce ni se intimpla ar trebui sa inceteze ieri de exemplu in zona au mai redus din spreiere cu chem si am o poza cum dupa chem s-au format nori asta probabil si pentru a ascunde unele activitati desfasurate in aer

      Apreciază

  8. Romeo said, on octombrie 8, 2013 at 9:16 am

    LISTA PARTIALA A POLITICIENILOR CARE AU PROMOVAT ROSIA MONTANA:

    http://www.cotidianul.ro/captura-statului-la-purtator-30-de-nume-sonore-pe-lista-neagra-provizorie-a-exploatarii-rosia-montana-223980/

    Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 8, 2013 at 11:39 am

      au zis aseara la capatos ca ne merge mai rau noua romanilor de cand lau arestat pe Becali!!ca face(a) mult bine!

      Apreciază

  9. Lavinia said, on octombrie 8, 2013 at 10:18 am

    Am vazut propunerea pt infiintarea unei asociatii sau fundati si mi se pare foarte buna deoarece faciliteaza posibilitatea de a obtine niste banuti,macar pt a acoperi nevoi minime: transport, telefonie, hosting,etc,etc. in acelasi timp,un foarte mare numar de organizatii economice (edituri, tipografii, imobiliare,after school, catering, companii de asigurari sunt ong-uri pt ca nu platesc TVA si impozit,decat intr-o anumita limita.)
    Cel mai bine ar fi varianta asociatie deoarece trebuie minim 3 asociati iar patrimoniul initial este venitul minim pe economie (aprox 700 RON), pe cand la fundatie,trebuie 10 venituri minime pe economie.
    Am vazut multe commenturi pe langa subiect referitoare la asociatie, nu trebuie sa va subordonat nimaniu,trebuie doar sa respectati legea si sa va platiti taxele la timp.

    Apreciază

    • pcmouse said, on octombrie 8, 2013 at 12:51 pm

      da si de la anul cum platesti?cu buletinul biometric cu semnul fiarei pe el?

      Apreciază

      • Mihai said, on octombrie 8, 2013 at 10:14 pm

        poate ne mai ingaduie Dumnezeu cu biometricele, erau propuse inca de la 1 ianuarie 2011. cu ajutorul Domnului au trecut 3 ani si nu le-au implementat.

        Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on octombrie 8, 2013 at 1:26 pm

    SA LUAM AMINTE – EVIDENT ,,ANARHISTII” NU POT FI ARESTATI – PRIETENII STIU DE CE

    http://www.ziare.com/international/brazilia/protest-cu-10-000-de-oameni-in-brazilia-deturnat-de-anarhisti-mascati-1261271

    Apreciază

    • catalin said, on octombrie 9, 2013 at 9:02 am

      si in anglia e la fel si italia si la noi exista legislatia numai ca la noi se poate prezenta cu un politist

      Apreciază

    • Maria said, on octombrie 8, 2013 at 6:39 pm

      Are dreptate Adrian Nastase sa lupte pentru revenirea acestei resurse naturale ale Romaniei , poporului , pentru ca el a fost acela care a dat Statului austriac petrolul nostru .

      Apreciază

      • crestinul ortodox said, on octombrie 8, 2013 at 7:22 pm

        dupa ce comiti raul sau fapta cea rea aceea de a Trada un popor si de a Vinde o TARA Intreaga degeaba mai lupti pentru a remedia inspre bine … caci raul odata pornit …
        exemplu avem focarul seismic activat la Izvoarele pe falia Sfantul Gheorghe si duce pina la Marea Neagra …
        va fi posibil cel mai sumbru scenariu pentru ca la un cutremur de peste 7 pe richter mai mult de jumatate din Galati va pleca in apa …

        este idem cum se intampla astazi cu gazele de sist … tac si fac …poporul acesta nu stie dar nici nu vrea sa stie …doar atunci cand va incepe a se zgaltai pamintul de are sa se aleaga cine ramine si cine nu si apa are sa fie otravita …dar „atunci ” este PREA TARZIU
        exemplu gaze de sist , rosia montana
        DE CE NU VOR A LE NATIONALIZA SI PE ACESTEA ?
        de ce Chevron ?
        de ce rmcg adica gold corporation pt rosia montana si nu TARA ASTA , poporul acesta , ROMANIA pentru Rosia Montana cu redeventa 100%
        SUNT FOARTE VICLENI , nu intelegeti ?
        cei ce sunt vanduti jidano masonilor sau fiarei sunt precum serpii care de frica focului se dau in laturi si par fi cuminti … dar improasca venin atunci cand nu te astepti
        Dupa Fapta Sa fie Plata
        insa
        de la DUMNEZEU ADEVARAT Are sa Fie
        amin.

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 8, 2013 at 7:42 pm

        Numai petrolul a instrainat?

        Apreciază

  11. STOP RFID 666 said, on octombrie 8, 2013 at 1:52 pm

    IN MINCIUNI AVEM INCREDERE

    http://www.ziare.com/magazin/studii/s-a-dovedit-stiintific-cainii-au-sentimente-1261057

    Apreciază

  12. STOP RFID 666 said, on octombrie 8, 2013 at 2:01 pm

    FIRMA LUI LUCIFER FACE DISPONIBILIZARI

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/alcatel-lucent-prezent-si-in-romania-ar-putea-concedia-10000-de-angajati-1061002.html

    Apreciază

    • timisorean1 said, on octombrie 9, 2013 at 3:29 pm

      Alcatel era o firma f buna atat timp cat a fost a frantei. In momentul cand au intrat americanii pe fir(lucent) s-a stricat totul(surse sigure, sediul central alcatel este sau era in Timisoara)

      Apreciază

    • amonmiss said, on octombrie 8, 2013 at 6:49 pm

      RFID, nu inteleg un lucru: cum de fac elitele astea atata caz pentru tutun, cand toate alimentele sunt pline de chimicale, modificate genetic, apa imbuteliata – apa moarta si toxica, medicamentele-otravuri, atmosfera imbacsita de chemtrails, minciunile sunt spuse ca adevaruri…ceva se intampla si noi nu stim…uite, bunicii mei au fost fumatori si au trait pana la 90 de ani…si nu au murit de afectiuni datorate fumatului, ci din alte cauze….poate gasim toti aici o explicatie, ca elitele astea prea accentueaza problema fumatului, in schimb ascund mii de adevaruri

      Apreciază

      • STOP RFID 666 said, on octombrie 8, 2013 at 8:50 pm

        amonmiss

        Ai vazut cat s-au scumpit tigarile in Romania? Demonizarea tigarilor are ca scop, un mai mare CONTROL.

        -scumpirea lor pe motiv ca sunt ,,rele”-bani multi pentru CORPORATII.
        -scumpirea aduce CONTRABANDA si bani negri pentru baietii cu ochii albastrii.
        -vor sa legalizeze drogurile usoare, tigarea fiind prea slaba.
        -tigarile electronice vor sa le puna sub protectia BIG PHARMA.

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 8, 2013 at 8:53 pm

        Nu tutunul este daunator, ci aromele care se introduce in tutun, arome care sunt 100% facute din chimicale, chimicale care o data arse si ajunse in organism declanseaza boli, de cele mai multe ori cancerul. Apropo, cancerul este o boala „scapata” de catre elite pe piata iar denumirea (cuvantului) o impartiti in doua si aflati!

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 8, 2013 at 9:07 pm

        Daca esti fumator cine te tine sa cultivi 50-100 plante de tutun , tutun care iti ajunge un an de zile , plus ca este si curat, adica nu are arome pe baza de chimicale.

        Apreciază

      • catalin said, on octombrie 9, 2013 at 9:22 am

        amonmiss uite cum sta treaba s-a mai discutat aici acest lucru si nu e crestineste sa fumezi eu de exemplu sunt fumator de 20 si ceva de ani dar am o morala si o etica pe care nu o au multi sa stii si eu mi-am pus intrebarea ce este asta si am ajuns la concluzia ca … aceste chimicale combinate din aer medicamente si alimente vor declansa ceva in creier adica prostie si nepasare mai mult prostie si probabil la un fumator procesul este intirziat ceea ce nu e bine pentru EI (elite) cam asta e sa nu spun ca am mai multe teorii dar nu vrea sa mi se spuna ca ma trecut in partea cealalta asta se va vedea pe parcurs astept ca am rabdare si voi zice atunci cind va ca unii sunt pregatiti Deci ca atare vrea sa anunt ca … de cind se arunca chemtrails de atunci au inceput cu interzicerea fumatului si acum se discuta zilele astea in paralamentul european despre a fi scos in afara legii mai mult de atit chiar fumator fiind nu recomand fumatul dar ca oameni mai gresim si sper ca mai mult de atit sa nu gresesc ca totusi genetic de mii de ani avem o amprenta a fumului de cind am descoperit focul si pina acum la noul IOS 7!va multumesc pentru rabdare ! o inima buna! si eu nu numar pacatele altora ci pe ale mele !

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 9, 2013 at 10:43 am

        Problema fumatului si a tutunului am mai ridicat-o si eu, si eu mi-am pus fel de fel de astfel de intrebari…dar pina la urma fumatul nu este bun…estenta ramine! Pentru ca am fost si inteles gresit la un moment dat precizez ina o data! Nu recomand niumanui sa fumeze! Daca sinteti nefumatori, cel mai important, NU va apucati. Daca sinteti fumatori incercati sa va lasati!

        Oricum tigarile vindute in comert sint niste mizerii…mai contin cred ca 20% tutun care de fapt a fost cules de pe podelele depozitelor de tutun. Restul sint arome, chimicale si alte otravuri! Pentru ca spunea cineva sa iti cultivi tu tutun si sa iti faci singur tigarile…sau tigari de foi, tin sa precizez faptul ca fumatorilor obisnuiti cu tigarile din comert dar mai ales cu cele de tip „lights” „ultra-lights”, etc le va fi foarte greu daca nu imposibil sa fumeze tutun curat…Fumul este mult prea dens, mult prea fierbinte si prea intepator. Te va ustura mult mai rau pe git, mucoasele nazale etc…

        Chemtrails arma de control mental? Fumatul incetineste acest proces? Posibil dar totusi..nu fumati!

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 10, 2013 at 7:12 pm

        Catalin, ca si tine, duc o viata crestin ortodoxa cat mai curata. Dar am pacatul acesta al fumatului. Fumez tigari usoare. Nu pot fuma tutun natural. Am plantat tutun, mama ne-a invatat cum se cultiva, usuca, papuseste, pastreaza, exact cum faceau bunicii nostri. A iesit un tutun fin, tip virginia, dar…atunci cand am fumat prima tigara de tutun natural, am simtit ca pic. Este extrem de tare, de taios. Nu-mi pot imagina cum de fumau bunicii asa ceva. Si v-am spus, au trait pana la aproape 90 de ani.
        Nu acest lucru vroiam sa scot in evidenta, ci doresc sa aflu mai multe raspunsuri la intrebarea mea. De aceea, Catalin, te rog sa ceri fratelui Saccsiv email-ul meu si, cand ai timp, sa imi scri tot ce sti…chiar daca pare de domeniul sf. Mie mi se pare foarte suspect cum de se face atata furtuna pe tema fumatului…si vorba voastra, mai ales dupa aparitia chemtrails, se interzice fumatul…
        Sper sa nu va plictisesc, dar va spun o experienta de a mea in legatura cu fumatul.

        In prima saptamana dupa Sfantul Pasti, am fost la Prislop. Dorinta mea era sa ii cer Sfantului sa pot auzii si canta cantecul ingerilor, asa cum auzeau bunicii nostrii. In fata Sfantului, fiind si multa lume la rand, nu am mai stiut ce sa cer. Apoi am coborat de vale, am luat apa din izvorul sfintit si am plecat spre casa. Dupa doua saptamani, cand deja uitasem ce doream sa ii cer Sfantului Arsenie, am deschis un mail al unei fundatii ortodoxe, unde sunt abonata. Acolo spunea asa: ,,fumul de tigara iti incetoseaza mintea si nu vei putea vedea si auzii cele sfinte”. Arsenie Boca. Primisem raspunsul, se pusese accent pe singurul meu punct slab, acela de a fuma. In plus, au trecut 2 luni de cand am fost la mormantul Sfantului nostru, iar apa luata de la izvorul din vale este limpede si acum, clara, cum nu am mai vazut niciunde asa puritate.

        Apreciază

      • Maria said, on octombrie 10, 2013 at 11:31 pm

        amonmiss ,
        „Fumul de tigara iti incetoseaza mintea si nu vei putea vedea si auzi cele sfinte „.
        Adevarat este , insa nu se refera la apa de izvor ci la „apa cea vie „.
        Din punctul tau de vedere , este bine ca te consolezi , ca apa de izvor a ramas limpede si ca fumatul nu a influentat cu nimic schimbarea apei .
        Insa ce vei face la la vama 23 , a fumatorilor , cum vei trece ???
        Si sa nu-mi spui ca fumezi si iti da preotul Impartasanie , ar fi prea de tot .
        Tutunul este iarba dracului , iar bunicii tai dacca au mai si cultivat acest drog , nu-i de laudat aceasta preocupare , dimpotriva au dat un exemplu rau nepoatei , care s-a dovedit ca ii urmeaza .
        Nu as vrea ca aici pe blog , sa fie cineva sub influenta acestei patimi , inspirandu-se din comentariul tau , ca ar fi ceva distructic , din punct de vedere ortodox .

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 11, 2013 at 6:41 am

        Maria, e cineva fara de pacat pe blogul acesta? Nu judeca.

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 11, 2013 at 5:30 pm

        Maria, nu am dorit sa intru in polemici cu tine, caci am cunoscut din felul cum te exprimi ca doresti sa c-am faci legea pe blogul acesta la comentarii. Dar, in contextul in care incepi sa jignesti nu numai simpatizantii acestui blog, dar si stramosii acestora, care au fost oameni simplii si curati, deja devii de neagreat. Maria, tu nu ai pacate? Esti fara de pacat? Inseamna ca esti sfanta si va trebui sa ne rugam tie! Nu exista om fara pacat. Ceea ce sustii tu este o aberatie, ca daca avem pacate nu trebuie sa ne impartasim. Pai tot omul are pacate, doar Mantuitorul este fara de pacat. In concluzie la ceea ce sustii, inseamna ca nimeni nu se poate impartasi, pentru ca are pacate. Iar conform logicii propozitiei tale, pornind de la premisele ca toti suntem pacatosi, doar tu esti fara de pacat, deducem concluzie ca pe lumea aceasta doar tu ai dreptul la Sfanta Impartasanie.
        Nu am vrut sa folosesc ironie si nici sa sadesc samanta de durere in sufletul tau, dar, se pare ca tu asta faci aici pe blogul acesta …si poate si pe altele. Cuvintele tale, ordinea in care le asezi in pagina, semnificatia si contextul lor, sunt cutite in inima si sabii in sufletele oamenilor si nu aduc decat rau. Cu atat mai periculoase sunt pentru oameni ca ,,IV” care nu cunoaste Sfintele Taine. Acestea nu fac decat sa departeze oamenii de adevarata credinta, cea ortodoxa.
        Stiu ca fumatul nu e bun. Dar tu sti ca faci pacatul de a lovi cu cuvinte sufletele oamenilor? Oare, ma intreb daca ai citit Sfanta Evanghelie, ca daca citeai, intelegeai faptul ca e pacat sa scoti cuvinte grele, sa judeci oamenii, sa le arunci in fata neajunsurile lor, sa ii jignesti. E mai de folos sa spui: pacatoasa sunt Doamne, ca nu sunt in stare sa merg drept pe Calea Ta cea dreapta. Iar de vrei sa indrepti oamenii, nu asa se procedeaza!
        Tot crestinul ortodox cunoaste ca inainte de primirea Tainei Sfintei Impartasanii trebuie sa tina post de mancare, dar mai ales post de ,,cuvinte”, ganduri, fapte. Curatenia nu se refera numai la cea trupeasca, ci si la cuvinte si fapte!
        Iertare daca am aruncat sabii de foc in sufletul tau, dar poate ar trebui sa intelegi sensul adevarat al pocaintei! Dumnezeu sa ne ajute pe toti! Pace sa fie intre noi oamenii!

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 11, 2013 at 6:34 pm

        @ anonimiss Mda…imi pare rau ca sora Maria te-a judeat asa aspru…Ea are dreptate in multe privinte doar ca vad ca se face vinovata mai des de pacatul mindriei si judecarii aproapelui…Imi cer eu scuze pentru ea…Fumatul nu e bun…dar pina la urma si tutunul e o planta lasata tot de Dumnezeu, nu?

        Aveam un coleg la serviciu (pusti de 21 de ani) care tuna si fulgera impotriva fetelor grasune. Zicea ca le-ar bate pe toate. Asta in conditiile in care el era fumator. Si de cite ori il intrebam eu ce are cu ele imi raspundea „Daca chiar ar vrea sa slabeasca ar putea” . La care si eu ii raspundeam de fiecare data: „Daca ai vrea sa te lasi de fumat ai putea”. Si cica el…”Eh…asta e altceva…e mai rau sa fii gras decit fumator”. La care eu ii rapsundeam : „Ba eu cred ca e mai rau sa fii fumator decit gras”. Si el de colo: „Astea grase ma oripileaza, imi fac sila, nu ar trebui sa aibe curajul sa se arate pe strada” Iar eu ii raspundeam „SI mie fumatorii imi fac sila si ma oripileaza. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca fumatorii ma si otravesc..Ca sa nu mai vorbesc ca a minca este o necesitate fiziologica…a fuma insa nu.”

        NU vreau sa ma intelegi gresit crezind ca eu te judec pentru patima fumatului…departe de mine acest gind…Eu am dat ca exemplu discutia mea cu acel coleg mult mai tinar ca mine doar pentru a sublinia faptul ca eu mereu am incercat sa ii fac pe oameni sa nu isi mai judece semenii…Crestineste este sa consideram ca pacatul nostru este cel mai grav, nu? Asa este crestineste…pacatul meu este cel mai rau…nu al tau, nu al lui si nu al ei…

        Apreciază

    • tataia said, on octombrie 8, 2013 at 4:08 pm

      Eh..e o vrajeala asta cu poti bea la volan…Ponta zicea de 0,2 grame per litru alcool in singe…Asta la analizele facute la INML. 0,2 grame per litru alcool in singe inseamna cam 0,1 in aerul expirat. Deci la etilotest baietii nu pot lua nici o masura impotriva ta daca alcoolemia nu depaseste 0.1 in aerul expirat. Dar asa era si inainte deoarece acest 0,1 tine de marja de eroare a aparatului. Exact cum este si pentru viteza…desi legal este sa mergi cu maxim 50 la ora, sanctiuni se aplica doar la peste 60 la ora….ca poate indica in plus sau in minus putin si radarul lor..de aceea se lasa aceasta marja de eroare.

      Cit inseamna 0.1 la etilotest? Extrem de putin. Practic o persoana cu 0,1 alcool in aerul expirat nu este nici macar ametita. Cit este nevoie sa bei pentru a atinge acest 0,1 ? Pai asta depinde de la persoana la persoana…unii metabolizeaza alcoolul incet, altii foarte repede…unii trec de acest 0.1 de la o singura bere, altii au nevoie de trei sa ajunga la acest 0,1…

      Deci in concluzie nu beti cind va urcati la volan…este permisa doar o alcoolemie foarte mica…adica atita cit se apreciaza ca poate fi marja de eroare a aparatului….

      Nenorocirile noului cod rutier sint insa legate de cunatumul amenzilor….imi pare rau dar la ce amenzi prevad acestia am impresia ca doar alde Tiriac sau Patriciu isi vor mai permite sa conduca…eu cred ca imi voi preda permisul de conducere de bunavoie si nesilit de nimeni :)…

      Apreciază

      • catalin said, on octombrie 9, 2013 at 9:28 am

        asta cu 0.2 e vrajeala comerciala pentru ca mai multi vor prinde asa si probabil se vor importa citeva milioane de alcooltestere la un pret de 150 lei bucata si iata afacere la fel ca si cu detectoarele radar statiile radio auto etc asta cistig ce super bingo ce 6/49 asta garantat legal

        Apreciază

      • Maria said, on octombrie 9, 2013 at 4:28 pm

        Fumatul este o patima rea , nedemna de un crestin .
        Stiu sigur ca fumatorii nu pot primi Sfanta Impartasanie , deci nu pot primi pe Dumnezeu in trupul lor .
        Nu exista , nu pot sa ma las de fumat ! Cine nu „poate” , nu are vointa , pt ca , nu putem sustine ca niste amarate de tigari , ne stapanesc sufletul si mintea , vointa si personalitatea .
        Cu atat mai rau pentru femeile , care fumeaza , este injositor , ca o femeie sa traga din trabuc , isi tradeaza feminitatea , devine o patimasa care in loc sa economiseasca niste bani pt binele familiei , se indura sa pagubeasca familia si copiii , eventual , pt a-si cumpara drog , care o imbolnaveste si o imbatraneste inainte de vreme .

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 9, 2013 at 7:55 pm

        Maria, in privinta fumatului, eu nu vreau sa ma las, nu ca nu pot, cat despre impartasanie, sincer NU ma intereseaza, nu cred in nici-o RELIGIE, insa CRED SI MA ROG DIRECT LUI DUMNEZEU. Daca tu crezi in religie (oricare) este treaba ta si numai a ta. Eu cred in mine, in Dumnezeu si in oamenii CORECTI.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 9, 2013 at 8:31 pm

        IV

        Adica ratacesti.

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 9, 2013 at 8:54 pm

        Sa inteleg ca a-nu fi de acord cu religia (oricare ar fi ea), ratacesc?! In fine, fiecare crede cum ii dicteaza constiinta. Insa am specificat mai sus cat se poate de clar.

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 10, 2013 at 4:18 am

        @IV Pai nu poti ajunge la Dumnezeu de unul singur. Ai nevoie de ajutor. Aici intervine Biserica. Crestinismul nu este crestinism fara post, spovedanie, impartasanie. Fara acestea nu functioneaza. Tu te poti ruga de unul singur dar stii la cine te rogi?

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 10, 2013 at 5:21 am

        Tataie!, si zici ca imi trebuie ajutor de la biserica?, ca biserica prin reprezentanti ei trebuie sa se roage pentru mine? Chiar vorbesti serios, tu chiar crezi ce spui?! Reprezentanti biserici se imbraca in NEGRU si nu il reprezinta pe Dumnezeu ci pe Satana si fortele intunericului, chiar costumul negru care se imbraca numit sutana este anagrama numelui SATANA, numai intoarce primul A . Preotii Daci se imbracau in ALB si divinizau cultul LUMINI, cei de astazi se imbraca in NEGRU, oare pe cine divinizeaza?! Cum pui problema….. !, inseamna ca marele nostru poet Mihai Eminescu s-a inselat cand a scris poezia Imparat si Proletari, cand el de fapt a facut un MARE efort pentru a va deschide ochi (mintile) Daca erea dupa Biserica Omenirea si acum statea la lumanare, nu stiam ce este internetul, nu stiam de avioane, ce Traian Vuia, ce Aurel Vlaicu, ce Coanda, Domnul Tesla nici nu mai intra in discutie…….. sunt multe de spus dar asa cum spunea mai sus Saccsiv, poate eu sunt ratacit, poate, dar daca este invers? Tot „pedaland” intr-o anumita directie se poate cadea in derizoriu.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 10, 2013 at 11:08 am

        IV

        Esti indoctrinat rau.

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 10, 2013 at 11:31 am

        Domunle Saccsiv, spun doar atat si cu asta inchid acest subiect. (Urcand impotriva curentului apei, descoperi izvoarele, adica adevarul, cine suntem, de unde netragem de ce ne-a lasat Dumnezeu pe acest pamant, care este scopul existentei noastre ca oameni pe acest pamant. Daca cobor la vale cu apa, nu descoper adevarul ci doar o sa-mi dau seama ca si eu fac parte din turma. (Punctum)

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 10, 2013 at 12:05 pm

        IV

        Pai daca-i punctum, inseamna ca nu vrei sa inveti si daca nu vrei sa inveti, de ce te-as mai lasa sa comentezi pe aici?

        Ca tu nu intrebi de ce aia sau cealalta. Tu ai „cercetat” citind cativa habauci new age si ai impresia ca te-ai iluminat. Dar de fapt te-a intunericit dracul.

        Daca ai chef sa afli, punctual, noi suntem dispusi sa te dumirim. Pana atunci, ia te rog o pauza.

        Apreciază

      • Cosmin said, on octombrie 10, 2013 at 1:13 pm

        @ IV

        Haideti sa fim constructivi si sa nu intram in polemici distructive, caci rolul acestui blog, printre altele, e sa trezesca lumea.

        Trebuie sa fiti de acord ca, negandu-ne stramosii, ne negam propria existenta.

        Acum, trebuie sa lamurim daca dvs ii renegati pe inaintasii nostrii sau nu.

        Vin si va intreb urmatorul aspect, la care sa meditati seara dupa ce ati pus capul pe perna:

        Brancoveanu cand i-a spus fiului sau sa nu renunte la Dreapta Credinta si sa se lase decapitat, a fost un imbecil, un fundamentalist, un inapoiat, un superstitios?

        Stefan cel Mare si Sfant, cand construia cate o manastire, ortodoxa evident, dupa fiecare victorie purtata impotriva paganilor, a fost un imbecil, un fundamentalist, un inapoiat, un superstitios?

        Mihai Viteazul, cand a avut tupeul sa refuze invitatiile Papei(imbracat in alb 😉 de 5 ori, de a renunta la Dreapta Credinta si sa treaca la Papism, a fost un imbecil, un fundamentalist, un inapoiat, un superstitios?

        Aceeasi intrebare valabila pentru toate figurile emblematice din Istoria Romaniei si care toti aveau un punct comun: pe Hristos ca si intemeietor al Dreptei Credinte si cap al Dreptei si Singurei Biserici Adevarate, cea Ortodoxa.

        Cum va explicati ca asa saraci si putin numerosi, am ramas aici de atatea mii de ani, in ciuda atator invazii si stapaniri?

        Cum va explicati ca moastele acestor sfinti izvorasc mir placut mirositor, vindeca boli incurabile si sunt facatoare de minuni?

        Cum va explicati ca la Biserica(Ortodoxa) de la Mormantul Sfant, coboara in fiecare an Lumina Necreata pentru a aprinde in mod miraculos candelele credinciosilor?

        Cum va explicati faptul ca flacara provenita de la candelele respective, in primele 20 de minute nu vatama?

        Domnule IV, am ratacit 25 de ani studiind fenomenul extraterestru, am ratacit in miscarile new age si alte asemenea. Luam inderadere pe cei ce imi spunea Adevarul ce numai in Ortodoxie il gasesti. Acum cand vad cum puneti problema, imi aduc aminte de mine in ratacirea mea.

        Va recomand, sa puneti deoparte mandria, cu siguranta ati citit mult si stiti multe, dar va spun sincer si prieteneste, ca si cum as spune fratelui meu sau celui mai bun prieten, ca va aflati in mare ratacire.

        Cercetati si studiati. Sa nu uitati sa va rugati bunului Dumnezeu, sa va arate Adevarul. Raspunsul nu va intarzia sa apara, daca rugaciunea a fost sincera.

        Dumnezeu sa va lumineze si sa va indrepte spre Acasa cat mai repede.

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 10, 2013 at 2:01 pm

        Cosmin, o mai spun o data, EU CRED IN DUMNEZEU IN MINE SI IN OAMENII CORECTI. Cat despre inaintasii nostri sunt de acord cu ei. Dupa cum vad, daca nu sunt de acord, cu religia (oricare) sunt „aruncat” spre new age, extraterestri si exemplele pot continua, nu am nicio inclinatie catre aceste aspecte , todeauna am crezut ca religia (oricare) nu a lasat-o Dumnezeu, ci a fost creata de catre niste oameni destepti pentru a controla micimea, aratati-mi un singur popa (preot) care are diploma data si iscalita de Dumnezeu!, vedeti?, nu o sa gasiti, Biblia a fost furata de pe aceste meleaguri si dusa in iudeia, acolo fiind compilata si binenteles ovreii au tras jarul pe turta lor (si bine au facut) acum micimea se roaga la o religie care nu are nici in clin nici in maneca cu ei. Apropo de inaintasi!, eu sunt declarat DAC, si nu de acum dupa 89 ci si inainte. Sa inteleg ca Marele poet Mihai Eminescu a gresit cand a scris: Religia, o fraza de dansi inventata, Cu a ei putere sa va aplece in jug, Caci de-ar lipsi din inimi Ideea de rasplata, Dupa ce amarnic muncirati o viata intreaga, Ati mai purta osanda Ca vita de la plug?……………….
        Probabil sunt ratacit, din aceasta cauza sunt respectat de toti oamenii care ma cunosc si intru in legatura cu ei. Timpul le va „rezolva” pe toate!

        Apreciază

      • Cosmin said, on octombrie 10, 2013 at 2:46 pm

        @ IV

        Faceti o confuzie prapastioasa intre religie sau religii si Dreapta Credinta. Dreapta Credinta e una singura, lasata de Hristos Sfintilor Apostoli, iar acestia mai departe Sfintilor Parinti. Adevarul e unul singur si nu ceva relativ dupa parerea personala a fiecaruia.

        Religie sau religii, sunt celelate credinte, ma refer atat la cele pseudocrestine(eretice) cat si la cele pagane in egala masura.

        In afirmatiile dvs, partial aveti dreptate, deoarece papismul(biserica catolica-religie pseudocrestina) s-a rupt prin erezie de Dreapta Credinta, transformandu-se intr-o institutie politica, tesatoare de aliante economico-politico-militare si manipulatoare de mase in occident. Dar acest lucru nu este valabil si in cazul Dreptei Credinte. Exista in Biserica Ortodoxa, preoti care nu fac cinste, e adevarat, dar nu suntem noi in masura sa-i judecam. Pana una alta, ei sunt instrumentul prin intermediul caruia Dumnezeu coboara asupra noastra harul.

        Poporul roman a fost crestinat de insusi Sfantul Apostol Andrei si nu de catre vreun agresor sau ocupant al tinuturilor noastre. Credinta noastra este cea adevarata, pentru ca a ramas aceeasi de cand a fost inmanata noua de catre Sfantul Apostol Andrei.

        Inchei prin a va spune ca, atat Mihai Viteazu, numit de papa, Malus Dacus(Dacul cel Rau), cat si celelalte figuri emblematice ale istoriei noastre, inclusiv Eminescu pe care l-ati amintit, au fost daci crestinati, ce au imbratisat si au trait Dreapta Credinta, fapt pentru care noi le datoram doar un singur lucru: sa-i cinstim la randul nostru prin trairea aceleasi Drepte Credinte, deoarece suntem si noi in ziua de azi, DACI CRESTINATI, asa cum pe buna dreptate v-ati declarat si dvs.

        Altfel, daca incercam noi sa ne mantuim de capul nostru, riscam sa pierdem acesta tarisoara daruita de bunul Dumnezeu noua, iar noi ca popor sa disparem incet incet, fapt ce deja a inceput si se observa cu ochiul liber.

        As putea sa va recomand doua carti, care o sa va cam deschida ochii mintii si ai sufletului, cu adevarat: „Protocoalele Inteleptilor Sionului” si „Spitalul, Coranul, Talmudul, Kahalul si Francmasoneria” de Dr. Paulescu

        Doamne ajuta.

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 10, 2013 at 3:09 pm

        Citite demult, Cosmin, Multumesc!

        Apreciază

      • amonmiss said, on octombrie 10, 2013 at 6:05 pm

        IV, nu te condamn pentru ceea ce spui, tu ai perfecta dreptate in sinea ta, o spui din convingere. Spun aceasta pentru ca si eu gandeam ca tine cu vreo 20 de ani in urma. In momentul in care am aflat Tainele Sfintei Ortodoxii, am aflat si raspunsurile la multe intrebari, inclusiv la intrebarea ta ,,de ce imbracamintea preotilor si calugarilor este de culoare neagra”. Cauta si vei afla raspunsurile. Daca nu ceri Tatalui, nu ti se va deschide cunoasterea.

        Apreciază

      • Maria said, on octombrie 10, 2013 at 5:59 pm

        IV,
        Sincer , imi pare rau pentru tine , inseamna ca esti ateu , daca nu crezi in nicio religie .
        Poate cu timpul iti vei veni in fire , nu-i imposibil , numai sa vrei , se spune ca cel ce face un singur pas spre Dumnezeu , Dumnezeu face o suta de pasi spre el !

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 10, 2013 at 8:45 pm

        Maria, eu sunt Credincios, CRED IN DUMNEZEU, dar nu imi cere sa cred in religie, pentru ca atunci voi veni cu intrebari la care nu poti raspunde si nu poate raspunde nici capii Biserici cu atat mai putin fondatorii religiei. Uite Maria asta este pentru tine! „Tu poti iubire sa-ntelegi, Misterul vrajilor de foc, Tu Dragoste sa ma dezlegi, De patima si nenoroc? Strapunge-ma cu ochi de jar, Fa inger dintr-un biet proscris, Ucide-mi zambetul amar, Si duma iar in lumi de vis………… (Sunt versurile unui Dac, drag sufletului meu) si nu ma mai puneti la colt, pentru ca NU stau! 🙂

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 10, 2013 at 9:15 pm

        IV

        NU CREZI IN DUMNEZEU.

        Aiurea intrebari. Probabil de tip Pavel Corut. Ca s-o luam pe scurtatura: ce zici tu despre Iisus Hristos?

        Apreciază

      • IV said, on octombrie 10, 2013 at 9:44 pm

        Erea si el un om, ca toti oamenii!, interesant ca niciun istoric la vremea respectiva nu pomeneste de el, in nicio scriere, scrierile despre Iisus apar aproape dupa 200 ani. Si zici ca intrebari Pavel Corut?! Uite ca nu intrebari de Pavel Corut vroiam sa pun ci din Biblie. Dar ma rog! Cat despre parerea dumneavoastra Domnule Saccsiv: NU CREZI IN DUMNEZEU. Este parerea dumneavoastra si NU vreau sa va contrazic, ramaneti cu parerea. Mergeti cu Dumnezeu.

        Apreciază

      • saccsiv said, on octombrie 10, 2013 at 10:06 pm

        IV

        Asta e hula.

        Zici tu ca nu se pomeneste despre Mantuitor in nici o scriere timp de 200 de ani. Dar in vreo vorbire se pomeneste? Sau nici acolo? In acesti 200 de ani existau crestini? Daca da, cum erau ei crestini daca nu se auzise inca de Iisus Hristos? Daca nu, atunci pe cine a prigonit Nero? Sau nici despre asta nu sunt scrieri?

        Apreciază

      • tataia said, on octombrie 11, 2013 at 12:02 pm

        @ IV Poezia „imaparat si proletar” a lui Eminescu este socialista! Deci nu e buna. Eminescu a fost intr-adevar un patriot si poate de aceea a fost si mazilit…dar si Ceasusescu a fost patriot…Pacatul esential al celor doi a fost ca erau atei.

        Daca biserica ar fi avut puterea sa ne tina si in ziua de azi la luminare ne-ar fi fost mult mai bine. Nu aveam telefoane mobile peste tot, camere de supraveghere care sa ne urmareasca fiece miscare, internet care sa ne ispiteasca cu pornosaguri…Ne-ar fi fost de 1000 de ori mai bine. Tu tot nu ai inteles ca tehnologia este rea, ca este de la diavol? Ai auzit teoria aceea cum ca toata tehnologia pe care o avem noi ne-a fost inspirata de extraterestri, nu? Ca ei ne-au invatat cum sa facem calculatoare si altele asemenea? Dar noi ca ortodocsi stim ca extraterestri = draci, de unde rezulta ca de fapt diavolul ne-a invatat sa cream toata tehnologia pe care o avem…De altfel se stie ca in secret marile guverne ale lumii au colaborat cu „extraterestrii”, in fapt cu satana.

        Gindirea ta este tipic luciferiana…exacgt asa gindesc „elitele”. Ei vor sa se ridice mai presus de Dumnezeu prin tehnologie, ca asa i-a invatat lucifer sa se revolte impotriva lui Dumnezeu. Dumnezeu nu ne-a interzis tehnologia…a permis-o cu mihnire in suflet exact asa cum permite orice pacat..dar Dumnezeu care este atotputernic, atoatecunoscator stia si stie foarte bine ca tehnologia in nici un caz nu ne ajuta sa ne apropiem de El, ci din contra ne impiedica. Diavolul incearca sa il imite pe Dumnezeu prin TEHNOLOGIE. Dumnezeu cel adevarat NU ARE NEVOIE de tehnologie. Noi trebuie sa ne apropiem de Dumnezeu adica sa fim aidoma Lui! Tu crezi cumva ca bunul Dumnezeu are nevoie de telefon mobil? Sau masina? (cu toate ca mie personal masinile imi plac, telefoanele mobile insa nu le sufar..) Sau cumva crezi ca se oftica precum un pusti de liceu ca cineva are telefon mobil mai modern ca El? Sper sa nu interpretati aceste nevinovate glumite ca hula la adresa Domnului. NU vreau decit sa il fac pe fratele IV sa inteleaga ca aceasta „mentinere in intuneric si bezna” a populatiei de catre Biserica era de fapt calea cea adevarata. Este doar o indoctrinare aceea ca Biserica ne-a tinut in bezna si inapoiere…de fapt biserica ne-a aratat calea corecta…omul a ales-o pe cea a lui Lucifer, calea tehnologica…care indeparteaza de Dumnezeu.

        Spui ca biserica divinizeaza pe satan? In afara de faptul ca aceasta este o hula grava, stii si cum se mai numeste satan? Se mai numeste lucifer…adica luceafarul, cel care aduce lumina, etc…intelegi tu aici…faci tu conexiunile…satan nu are cum sa aduca adevarata LUMINA…el o poate aduce eventual pe cea electrica…

        Nikola Tesla este un personaj controversat…cica inventile lui au fost puse sub lacat de catre mai marii lumii…dar in fond si in definitiv de ce n-am dori noi sa fie puse in aplicatie…ar insemna doar si mai multa decadere pentru noi, si mai multa mindrie si departare de Dumnezeu, si mai multe radiatii pe cap de locuitor, etc, etc…

        Deci scuza-ma…tu crezi in progresul tehnologic….ei bine afla ca nu exista evolutie…doar decadere. Tehnologia pe care o folosim azi, internet, smartphone, gps, etc nu este nimic altceva decit masura decaderii noastre…cealalta fateta a monedei decaderii.

        Tu crezi in teoriile new-age care spun ca prin TEHNOLOGIE, prin MEDICINA se vor descoperi leacurile tuturor bolilor? Iisus a vindecat prin putere Dumnezeiasca nu prin tehnologie..nu prin medicina. Iar pina acum medicina nu a descoperit leacul pentru cam nici o boala…nu exista decit doua proceduri medicale la ora actuala. 1 cutit (care desi e barbara totusi rezolva ceva) sau 2. pumni de medicamente care nu vindeca niciodata nimic pentru ca trateaza pur simptomatic dar in schimb au milioane de efecte secundare si reactii adverese nedorite.

        Ti se pare ca noi mergem o data cu curentul? Noi sintem cei care mergem impotriva curentului, nu tu? Esti debusolat rau…Citi oameni merg la biserica si citi hulesc pe Dumnezeu asa ca tine? Fa o socoteala si apoi vezi…Eu nu m-am luat de tine ca fumezi…nu se face asa ceva…”cel fara de pacat sa arunce primul cu piatra” dar hulele impotriva lui Dumnezeu, impotriva Bisercii nu se pot tolera!

        Eminescu a fost cam ateu…deci in consecinta ratacit! Cunosc aceasta teorie cum ca religia crestina a fost inventata de evrei pentru a ne manipula si controla…este FALSA!

        Este bine sa crezi in tine…dar nu atit cit sa devii mindru…este mult mai bine sa crezi in Dumnezeu, dar in Dumnezeul adevarat, nu in timpeniile new age ale lui Pavel Corut sau Oreste…ce intelegi prin oameni corecti? Cei care sint „diplomati” si nu spun adevarul in fata? Sincer sa fiu ma indoiesc ca tu ai capacitatea de a stabili care oameni sint corecti si care nu..lasa-L mai bine pe Dumnezeu sa faca asta pentru tine…ca mai erau pe aici unii care ziceau ca exista „javre” de oameni mai rai decit ciinii care baga cutitul in tine pentru un 50 de votca…

        Eminescu a gresit! Faptul ca tu esti respectat de toti oamenii pe care ii cunosti ma face sa nu am incredere in tine…Nimeni, dar absolut nimeni nu poate face pe placul tuturor…decit daca este prefacut. Iti spun eu cum este la mine…eu sint respectat si apreciat de 2% din cei care ma cunosc…dar nu-mi doresc mai mult deoarece acei 2% sint cei care conteaza. NU imi doresc respectul ateilor, new-age-istilor, celor care vor mereu ultimul model de laptop, tableta, telefon, masina etc (adica al consumistilor), sau al corporatistilor. Ei sint indoctrinati de SISTEM si ca atare nu pot aprecia un „fanatic”, „habotnic”, „obscurantist” ca mine. De aceea nu am ce cere de la ei…dar nici eu nu ma prefac vreodata ca sint de acord cu ei…

        Apreciază

  13. safimvigilenti said, on octombrie 8, 2013 at 2:40 pm

    partea cea mai revoltatoare este ca nu putem face nimic in afara de rugaciune, efectiv stam ca soarecii si inhalam otrava

    Apreciază

  14. octoviv said, on octombrie 9, 2013 at 12:09 am

    Nu cumva este metoda de „reeducare” folosită în acest film: http://www.youtube.com/watch?v=3YruyepyvgM?

    Apreciază

  15. tataia said, on octombrie 9, 2013 at 11:02 am

    Oricum problema „chemtrails” este veche…Cred ca a inceput prin 1990….sau poate chiar inainte dar noi fiind in spatele „cortinei de fier” nu am fost expusi decit dupa 90 incoace. Ideea este insa ca in ultimii ani a luat o amploare deosebita. Probabil prin anii 90 faceau acolo citeva teste pe an…in ziua de azi nu e zi lasata de la bunul Dumnezeu sa nu impinzeasca cerul cu mizeriile alea.

    Imi aduc aminte si acum prima „dira chimica” pe care am vazut-o…Era cam prin 90-92 cu aproximatie…Dar sa o luam de mai dinainte…Prin anii 80 vedeam pe cer avioane lasind dire foarte subtiri care dispareau la aproximativ 20 de secunde dupa trecerea avionului si nu aveau niciodata o lungime APARENTA de mai mult de 2-3 metri. Fiind copil pe vremea aceea l-am intrebat pe taica-meu ce e chestia aia de pe cer…SI mi-a explicat taica-meu ca este un avion cu reactie care zboara la mare altitudine si mi-a explicat tot fenomenul de formare a direlor de condensare…Prin 90 eram la bunici si am vazut o data o dira (fara avion, doar dira) groasa care brazda cerul de la linia orizontului pina la linia orizontului si care a ramas vizibila citeva ore. NU mai vazusem niciodata asemenea dira si nu stiam ce o lasase…Bine cel mai mult semana cu direle lasate de avioanele care zboara la mare altitudine…deci era de presupus ca un avion o lasase…si cu toate acestea imi parea ciudata. In ziua de azi sint convins ca aceea a fost prima „chemtrail” pe care am vazut-o in viata mea…

    In ziua de azi sint lasate cu miile…in fiecare zi vezi cerul brazdat de „direle mortii”. Zboara cite unul, doua, trei avioane in formatie unul linga altul…se duc, se intorc fac modele geometrice pe cer..cumplit. Ma gindesc ca este o cheltuiala extrem de mare sa spreiezi zilnic cerul a zeci de tari cu asa ceva. Deci daca sint dispusi sa plateasca atitia bani pentru a face acest lucru inseamna ca ar trebui sa merite…Deci orice ar fi este ceva MARE!

    Teorii exista cu sutele…nimeni nu stie exact ce contin si ce efect au „direle mortii”. Otravuri si agenti patogeni pentru a imbolnavi populatia, arma de control mental, ecran impotriva radiatiilor cosmice prin care „Dumnezeu” vrea sa ne omoare si s-au gasit astia sa se puna impotriva lui Dumnezeu…nici eu nu stiu ce sa cred…Totusi cea mai plauzibila teorie ramine aceea cu chemtrails + HAARP – arma de control climatic…Pentru ca aproape intotdeauna dupa 1-2 zile de chemtrails vremea se strica…chiar daca nu era prevazut acest lucru in buletinul meteo.

    Apreciază

  16. tataia said, on octombrie 11, 2013 at 12:08 pm

    America de ieri si de azi. Imi pare extraordinar de sugestiva poza:

    Apreciază

  17. Maria said, on octombrie 11, 2013 at 4:26 pm

    Intr-adevar , sugestiva poza ! Valabil si pentru altii .

    Apreciază

  18. […] Comentariul zilei (07.10.2013): EXPERIMENT – avioanele chemtrails nu apar pe radarul web „fligh… […]

    Apreciază

  19. […] Comentariul zilei (07.10.2013): EXPERIMENT – avioanele chemtrails nu apar pe radarul web „fligh… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.