SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (21.08.2013): Organizatia „NOUA ACROPOLA” (New Acropolis – NA) infecteaza planeta cu doctrina teozofica a maleficei HP BLAVATSKY, cea care a pus bazele NEW AGE si care isi indemna discipolii sa se inchine lui LUCIFER. Foarte activi in Romania …

Posted in Madame Blavatsky, NEW AGE by saccsiv on august 21, 2013

   Atentie mare pe la ce conferinte si cursuri va duceti, ca vi se pare ca e lumina, dar dati de dracul.

   Iata comentariul fratelui Iones postat la articolul STIRILE ZILEI (21.08.2013): CV Tudor despre moartea lui Cioaba: „Este un moment tragic in istoria Romaniei”. UE obliga Andorra sa nu folosesca chipul lui Iisus Hristos pe monede. Cutremure in Romania. Germania recunoaste moneda virtuala bitcoin:

Saccsiv, vreau sa te rog sa scrii despre Organizatia Internationala “Noua Acropola”.
Aceasta este o asociatiatie care pretinde ca se ocupa cu promovarea filosofiei prin predarea de cursuri si prin conferinte pe diverse teme filosofice. Dar mergand la un stand al lor am vazut ca promoveaza TEOZOFIA, fondata de Helena P. Blavatsky, vanzand cartile ei.

In Romania, Asociatia Culturala “Noua Acropola” are sedii in Iasi, Timisoara, Constanta, Bucuresti si Cluj – Napoca. (http://www.noua-acropola.ro)

Cautand pe internet despre ei, am dat de niste articole despre ce urmaresc ei sa faca prin intermediul asociatiei si anume:

Prima data: sa formeze un nucleu al unei Fraternitati Universale a Umanitatii, fara deosebire de rasa, credinta, gen, casta sau culoare.
A doua etapa: sa incurajeze studiul Religiei Comparate, a filosofiei si a stiintei
A treia etapa: sa investigheze legile neexplicate ale Naturii si ale fortelor latente din oameni.

Scopurile Asociatiei Noua Acropola sunt:
Sa uneasca barbati si femei de toate credintele, rasele si conditiile sociale in jurul unui ideal al Fraternitatii Universale;
Sa trezeasca o viziune globala in femei si barbati in cadrul studiilor comparate de stiinte, religii, arte si filosofii.
Sa aduca barbatii si femeile la un stadiu de traire in armonie cu natura si sa exprime personalitatea lor prin dezvoltarea capacitatii individuale ale fiecaruia.
Filosofia Acropolei nu aduce nimic nou. Este regasita in vechea Teosofie reambalata pentru internet cu niste poze dragute. Este doar spiritualism ocult transformat in mascarada ca filosofie si stiinta.
Resurse:
http://www.kelebekler.com/cesnur/txt/theosophy.htm
http://www.newacropolis.in/origins

   Comentariu saccsiv:

   A fost fondata in 1957 de Jorge Ángel Livraga Rizzi, cel ce punea in 1956 bazele revistei „Estudios Teosóficos”.

   Jorge Ángel Livraga Rizzi a fost influentat de masonii teosofisti Curuppumullage Jinarajadasa si Nilakanta Sri Ram or Nilakantha Sri Ram.

   Despre malefica femeie gasiti detalii la:

Personalitati si organizatii: MADAME BLAVATSKY (H. P. Blavatsky)

 

46 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Radu Humor said, on august 21, 2013 at 5:12 pm

    Foarte interesant de ştiut !

    http://www.petitieonline.com/read/6924/15346770

    Vedeţi şi ce sume astronomice iau pentru îndobitocirea românilor:

    „Atât pentru CME, cât și pentru președintele său, anul trecut a fost, din multe puncte de vedere, catastrofal. După ce veniturile din publicitate au scăzut cu 6 procente, obiectivele financiare nu au putut fi atinse, ceea ce a făcut ca veniturile lui Adrian Sârbu din 2012 să atingă un minimum al ultimilor ani: două milioane de dolari, spre deosebire de 3,7 milioane de dolari, în 2011, respectiv 5,5 milioane, în 2010, notează Capital.”

    Apreciază

  2. Catalin said, on august 21, 2013 at 5:54 pm

    De asemenea, si organizatia Tineri pentru Tineri, e o organizatie foarte periculoasa care merg in scoli si in licee pentru a-si face propaganda sexuala.

    Apreciază

  3. IOAN said, on august 21, 2013 at 7:41 pm

    Prin Moldova bântuie o nălucă îmbrăcată în rasă şi cu cruce la gât. Îi place să se numească “ieromonahul Gavriil” link http://www.teologie.net/2013/08/21/prin-moldova-bantuie-o-naluca-imbracata-in-rasa-si-cu-cruce-la-gat/

    Apreciază

  4. Adita said, on august 21, 2013 at 8:09 pm

    Salut! N-are legatura cu subiectul, insa as vrea sa-ti semnalez ceva ce poate nu stii. Aseara am vazut finalul unei emisiuni halucinante de pe Digi 24 despre „Holocaustul românesc: 300.000 de evrei au murit în urma genocidului organizat de autorități”, o prima parta dintr-o serie mai mare dedicata evenimentelor de la 23 august 1944. Ce-am vazut in respectiva emisiune nici comunistii cred ca nu puteau spune, ceva absolut incredibil! Eu nu zic ca legionarii sau Antonescu au fost sfinti, dar ceea ce au putut afirma oamenii lui Zoltan Teszari (e cumva ungur, mason si evreu???) in aceasta emisiune… Doamne-Doamne!!!

    Apreciază

  5. i c said, on august 21, 2013 at 8:47 pm

    Doamne ajuta fratilor
    Vreau si eu sa va spun,ca intr-o zi,am cautat rugaciunea de dimineata a parintelui Arsenie Boca si am gasit-o rostita de cineva cu numele Vladimir Pustan.
    Am crezut ca tipul este ortodox,dar cautand mai multe despre el,sincer am inteles ca ar fi pastor,dar s-a imbracat in cleric catolic si a tinut prelegeri pe la biserici catolice,cred ca are in cap o nebunie…ei bine,am vazut ca tine si conferinte si inebuneste lumea cu inselari,cred ca promoveaza sincretismul religios.
    Frate Saccsiv,stii ceva de ciudatul asta care rataceste oameni?Ca si de asa ceva trebuie sa ne ferim!

    Apreciază

  6. i c said, on august 21, 2013 at 8:53 pm

    Apropo de ce spune fratele Adita,am citit intr-un ziar,ca in Historia ar fi aparut un material despre Corneliu Zelea-Codreanu,scris de Ion Cristoiu,si mi s-a parut[nu l-am citit decat printre randuri] ca nu-i face cinste Capitanului.
    Unde incepe oare minciuna,unde se sfarseste adevarul?
    Acolo scria despre Capitan ca ar fi ucis niste oameni nevinovati,dar a castigat procesul si ca de acolo a inceput LEGENDA despre el!
    Fratilor,unde gasesc adevarul despre istorie?
    sunt bulversata!

    Apreciază

    • Iacoboaie Radu said, on august 21, 2013 at 9:30 pm

      Daţi-mi o adresă de e-mail şi vă voi trimite antologia realizată de mine, intitulată JERTFA TINERETULUI NAŢIONALIST DIN PERIOADA INTERBELICĂ. Confruntarea masoneriei cu Mişcarea Legionară. Face parte dintr-o antologie în 4 volume, cu titlul OFENSIVA MASONERIEI ŞI ÎMPOTRIVA ORTODOXIEI. Textele sunt alese cu grijă din multe cărţi şi reviste, uneori fiind însoţit şi de comentarii. Mai târziu am scris articole, comentarii pe acest blog etc.

      Apreciază

      • saccsiv said, on august 21, 2013 at 10:08 pm

        Iacoboaie Radu

        Atentie mare cu adresele astea facute publice, caci exista specii ce ne urasc din toata fibra lor si care lucreaza fara scrupule, folosindu-se de ele pentru a posta in numele vostru.

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on august 21, 2013 at 10:42 pm

        Mulţumesc pentru atenţionare. Ştiu că se pot preta la orice. Dacă aveţi lucrările mele, le puteţi trimite într-un fel sau posta pe internet la scribd? Nu ştiu cum să procedez.

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 21, 2013 at 10:53 pm

        Iacoboaie Radu

        Le postez aici si altcineva la scribd. Astfel vizibilitatea va fi foarte mare la o cautare pe google.

        Apreciază

      • Viorel P said, on august 25, 2013 at 3:44 pm

        As fi foarte bucuros daca ati putea sa-mi transmiteti lucrarile dvs…am scris si la Fratele Vasile ca le doresc, si pentru mine si pt tatal meu. Am si eu o serie de lucrari pe care le-as putea pune la dispozitie celor ce doresc. Am sa fac o lista in acest sens. Adresa mea de mail este … As dori, daca nu cer prea mult toate cele 4 volume. Va multumesc din suflet d-le Radu, Doamne Ajuta si mantuire. Cu stima Viorel Popescu

        Apreciază

      • saccsiv said, on august 25, 2013 at 4:01 pm

        Viorel P

        Esti sigur ca vrei sa dai adresa public?

        Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on august 25, 2013 at 4:47 pm

        A existat un holocaust, dar un holocaust românesc, un genocid al comuniştilor împotriva poporului român, care erau unelte ale evreilor sionişti, cei care au introdus cu forţa comunismul în Rusia şi mai târziu şi la noi, în timpul ocupaţiei militare ruseşti. Românii care ce nu agreau idealurile comunismului, minciuna şi teroarea regimului comunist, erau catalogaţi ca duşmani ai poporului şi judecaţi ca atare. Nu se ştie nici astăzi exact câte victime am avut, dar milioane de români au trecut prin închisori şi lagăre de exterminare prin muncă.

        Istoria consemnează însă, că în jur de 300 000 de evrei, posibil mai mulţi, au fost dimpotrivă salvaţi de regimul lui Ion Antonescu. Ică Antonescu, un apropiat al său era evreu de origine şi a fost abilitat să salveze populaţia evreiască din România. Înalţi oficiali ai Comunităţii Evreieşti de atunci şi din Israel au mulţumit de-a lungul timpului pentru acest lucru. Iar astăzi, vin evreii sionişti (extremişti şi masoni) să răstoarne exact pe dos adevărul istoric? Este un fapt strigător la cer…

        Apreciază

  7. cristytepes said, on august 21, 2013 at 9:35 pm

    Reblogged this on Adevărul cotidian – blog cu știri redistribuite.

    Apreciază

  8. i c said, on august 21, 2013 at 10:11 pm

    ATUNCI CUM IAU LEGATURA CU FRATELE IACOBOAIE?FRATE SACCSIV,POTI TRIMITE ADRESA MEA FRATELUI iACOBOAIE?

    Apreciază

  9. i c said, on august 21, 2013 at 10:14 pm

    SI IN CAZUL ASTA FRATE,NU IMI PUBLICA ADRESA,VAD CA E COMENTARIUL IN ASTEPTARE…

    Apreciază

  10. STOP RFID 666 said, on august 21, 2013 at 10:24 pm

    REEDUCAREA – BANII CASH VOR FI DEMONIZATI

    De asemenea, a fost realizat si un videoclip de campanie in care actrita Maia Morgerstern joaca rolul unei profesoare dure care nu se lasa corupta de o eleva sub a carei foaie de examen se pot vedea cateva bancnote de 100 de lei. Atunci cand eleva ii spune „Stiti, a vorbit tata cu…”, profesoara interpretata de Maia Morgerstern in clip ii tine un discurs in fata intregii clase:

    „Draga mea, educatia nu ti-o poti cumpara. Poate ca n-avem salarii mari, dar avem demnitate, iar lectia de astazi este ‘Invatamantul romanesc nu e de vanzare'”, ii spune aceasta tinerei.

    http://www.ziare.com/scoala/scoli/invatamantul-romanesc-nu-e-de-vanzare-cum-vrea-ministerul-sa-previna-coruptia-din-scoli-video-1252739

    Apreciază

  11. marian said, on august 21, 2013 at 10:27 pm


    Un criminal de homosexual isi facea propaganda pe RUSSIA TODAY, in direct! A fost dat afara si lasat pe autostrada, fara masina fiind dat afara pe loc din serviciul RUSSIA TODAY. Era invitat sa vorbeasca despre Bradley Manning si a zis ca acest canal are vreme 24 de ore pe zi sa MINTA despre america, asadar, el isi putea permite 2 minute sa isi sustina cauza lui de homosexual, in dispretul legilor antihomosexuale rusesti, legi care nu permit sa se discute desprte asa ceva in prezenta copiilor, asadar, nici la TV, as spune eu.

    Apreciază

    • Maria said, on august 21, 2013 at 11:12 pm

      Spune el ca a demisionat ca Dumnezeu i-a spus si ca aceasta din cauza legaturii dintre el si Dumnezeu .
      Vai de el , ratacit ca toti ceilalti si ca cel din prezent .
      A demisionat pt ca a fost mai putin activ in lucrarile Sistemului antihristic si ca trebuie sa vina acesta mai bun ca el .

      Apreciază

      • Iacoboaie Radu said, on august 25, 2013 at 5:07 pm

        Întrebarea mea este ce putem face noi? O iniţiativă la care să subscriem cât mai mulţi…

        Apreciază

  12. STOP RFID 666 said, on august 21, 2013 at 10:37 pm

    GREENPEACE – O ALTA TENTACULA A OCULTEI

    http://www.ziare.com/international/rusia/rusia-impiedica-un-vas-cu-activisti-greenpeace-sa-intre-in-zona-arctica-1252712

    Apreciază

  13. STOP RFID 666 said, on august 21, 2013 at 10:42 pm

    http://www.ziare.com/internet-si-tehnologie/tehnologie/orasul-viitorului-controlat-de-tehnologie-cum-ar-fi-viata-in-2050-galerie-foto-1252722

    Retele de senzori: Expertii anticipeaza ca absolut tot – de la mobilierul stradal, la drumuri si la casele in care locuim – va fi conectat la retea.

    Apreciază

  14. mihai444 said, on august 21, 2013 at 10:49 pm

    Apreciază

  15. STOP RFID 666 said, on august 21, 2013 at 10:55 pm

    II ZGANDARA SI P-ASTIA – SEMNUL FIAREI TREBUIE SA FIE PENTRU TOATA LUMEA

    Frate saccsiv era un videoclip emotionant cu un trib filmat pentru prima oara.

    http://www.ziare.com/international/stiri-externe/unul-dintre-cele-mai-izolate-triburi-din-lume-in-contact-cu-oamenii-1252601

    Apreciază

  16. STOP RFID 666 said, on august 21, 2013 at 11:02 pm

    Apreciază

  17. oarecare said, on august 22, 2013 at 10:11 pm

    a ramas un comentariu la moderare, e ceva in neregula cu el?

    am incercat sa plasez aceeasi ntrebare de pe id-ul meu dar zice ca nu se poate… ai idee de ce?

    Apreciază

    • saccsiv said, on august 22, 2013 at 10:18 pm

      oarecare

      Nu-l vad, crede-ma, deci nici nu-l pot citi. Nu te lansa lesne in teorii. Mai posteaza-l o data. Are link-uri ceva?

      Apreciază

    • Maria said, on august 23, 2013 at 7:04 pm

      Si eu am comentarii la moderare si am gandit ca acestea nu se pot publica , alta explicatie nu am .

      Apreciază

  18. oarecare said, on august 22, 2013 at 10:34 pm

    Spuneam ca o organizatie tot mai activa este si humanity team din curentul new age cere e impinda de Neale Donalh Wash si am pus un link care le momest pe femei la „binecuvantarea pantecelui”…. voi pune link in post 2 poate ca asa intra, oricum coment vechi nu mai apare nici macar in aseptare, a fost sters…

    Apreciază

  19. Iacoboaie Radu said, on august 25, 2013 at 4:50 pm

    A existat un holocaust, dar un holocaust românesc, un genocid al comuniştilor împotriva poporului român, care erau unelte ale evreilor sionişti, cei care care au introdus comunismul în Rusia şi mai târziu şi la noi în timpul ocupaţiei militare ruseşti. Românii, care nu agreau idealurile comunismului, minciuna şi teroarea regimului comunist, erau catalogaţi ca duşmani ai poporului şi judecaţi ca atare. Nu se ştie nici până astăzi exact câte victime am avut, dar milioane de români au trecut prin închisori şi lagăre de exterminare prin muncă.

    Istoria consemnează că în jur de 300 000 de evrei, posibil mai mulţi, au fost dimpotrivă salvaţi de regimul lui Ion Antonescu. Ică Antonescu, un apropiat al său era evreu de origine şi a fost abilitat să salveze populaţia evreiască din România. Înalţi oficiali ai Comunităţii Evreieşti de atunci şi din Israel au mulţumit de-a lungul timpului pentru acest lucru. Iar astăzi, vin evreii sionişti (extremişti şi masoni) să răstoarne exact pe dos adevărul istoric? Este un fapt strigător la cer…

    Apreciază

  20. […] Comentariul zilei (21.08.2013): Organizatia „NOUA ACROPOLA” (New Acropolis – NA) infecteaza pl… […]

    Apreciază

  21. […] Comentariul zilei (21.08.2013): Organizatia „NOUA ACROPOLA” (New Acropolis – NA) infecteaza pl… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.